Ολόκληρο διαμέρισμα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Νέο, κεντρικό και κοντά στο μετρό "PIAZZA VANVITELLI" και τα τελεφερίκ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Νέο, κεντρικό και κοντά στο μετρό "PIAZZA VANVITELLI" και τα τελεφερίκ

Συλλογή φωτογραφιών για SPECIAL OFFER! New, central and near metro "PIAZZA VANVITELLI" and funiculars

Καθιστικό
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Νέο, κεντρικό και κοντά στο μετρό "PIAZZA VANVITELLI" και τα τελεφερίκ

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Napoli, Campania
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒία Τολέδο5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPiazza del Plebiscito (πλατεία)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Νάπολης8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάπολη (NAP-Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Νέο, κεντρικό και κοντά στο μετρό "PIAZZA VANVITELLI" και τα τελεφερίκ

Διαμέρισμα 60 τμ, πρόσφατα ανακαινισμένο και επιπλωμένο σε μοντέρνο στιλ με όλα τα νέα έπιπλα, σε ένα κομψό κτίριο στην καρδιά της κομψής και ασφαλούς γειτονιάς VOMERO, σε στρατηγική θέση για να επισκεφθείτε τη Νάπολη με τα πόδια. Είναι στην πραγματικότητα λίγα βήματα από το σταθμό του μετρό (γραμμή 1) "Piazza Vanvitelli" και από τους σταθμούς των τριών τελεφερίκ. Είναι επίσης λίγα βήματα από την πεζοδρομημένη περιοχή Scarlatti και μέσω του Luca Giordano, που χαρακτηρίζεται από καταστήματα, τρατορίες, πιτσαρίες, μπαρ, αγορές, θέατρα, κινηματογράφους κλπ.
Το σπίτι αποτελείται από σαλόνι (στην οποία υπάρχει καναπέ-κρεβάτι μετατρέψιμο σε διπλό κρεβάτι), εξοπλισμένη κουζίνα (εστία αερίου, ηλεκτρικό φούρνο, ψυγείο, πιάτα, γυαλιά, τραπεζομάντιλο και όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρέματος) ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντους.
Εάν, ωστόσο, δεν αισθάνεστε σαν μαγείρεμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι σε λίγα βήματα βρίσκονται οι καλύτερες πιτσαρίες, παμπ και εστιατόρια στη Νάπολη, όπου μπορείτε να εκτιμήσετε τη ναπολιτάνικη και τη μη ναπολιτάνικη κουζίνα.
Το διαμέρισμα φιλοξενεί άνετα τέσσερις ενήλικες και ένα βρέφος.
Είναι δυνατόν να προστεθούν, κατόπιν αιτήματος, μια κούνια και μια καρεκλάκι για τα μωρά / παιδιά.
Στο ίδιο κτίριο και στον ίδιο όροφο έχουμε ένα άλλο διαμέρισμα (το οποίο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει τρία άτομα), επίσης πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο με καινούργια έπιπλα, αποτελούμενο από σαλόνι (στον οποίο υπάρχει καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι 1 , 20 μ.) Με εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντους.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με νέα παράθυρα με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο, δωρεάν wifi internet, στεγνωτήρα μαλλιών και τηλεόραση LED. Εμφανίζεται η πρώτη προσφορά σεντονιών και πετσετών. Όλες οι πετσέτες και οι πετσέτες ντους είναι 100% βαμβάκι.
Το σαπούνι σαπουνιών και ντους είναι δωρεάν.
Καθημερινός καθαρισμός δωματίου μπορεί να ζητηθεί με επιπλέον χρέωση.
Σε περίπτωση ειδικών αιτημάτων, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τα ικανοποιήσουμε κατά την επικοινωνία κατά την κράτηση.
Το διαμέρισμα βρίσκεται 300μ. Από τον σταθμό Piazza Vanvitelli του υπόγειου σιδηρόδρομου. Ωστόσο, είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο (λίγα λεπτά από την έξοδο 9 - VOMERO / VIA CILEA - της "Tangenziale di Napoli"), επειδή βρίσκεται ακριβώς έξω από την πεζοδρομημένη περιοχή της Via Scarlatti / Via Luca Giordano 100 μέτρα από το διαμέρισμα), αλλά είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε ένα μέρος κατά μήκος του δρόμου, είναι σκόπιμο να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σε ένα πληρωμένο γκαράζ (20 ευρώ ανά διανυκτέρευση) που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα άνετο περιβάλλον για τους καλεσμένους μας. Κάθε ευκολία και άνεση έχει μελετηθεί καλά και εξασφαλίζουμε ότι το διαμέρισμα είναι καθαρό και σε άριστη κατάσταση.
Μας αρέσει να συναντάμε τους επισκέπτες μας και να τους δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για να επισκεφτείτε τη Νάπολη.
Για το σκοπό αυτό έχουμε ετοιμάσει έναν εξατομικευμένο οδηγό με συμβουλές και ενδείξεις για την επίσκεψή μας στην πόλη και στους κοντινούς προορισμούς (Πομπηία, Βεζούβιο, Κάπρι, Σορέντο, Ίσκια), η οποία παρέχεται για προβολή μαζί με φυλλάδιο με όλες τις οδηγίες σχετικά με το διαμέρισμα και τις συσκευές που υπάρχουν εκεί.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας, οι επισκέπτες μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας όποτε μας έχουν ανάγκη.
Ελπίζουμε ότι όλοι οι επισκέπτες που θα μείνουν στο σπίτι μας θα έχουν μια θετική εμπειρία. στην πραγματικότητα, προσφέρουμε τη διαθεσιμότητά μας για να καλύψουμε τις ανάγκες τους και να κάνουμε τη διαμονή τους όσο πιο ευχάριστη γίνεται.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια στρατηγική θέση τόσο για την επίσκεψη στην αποκλειστική και διάσημη περιοχή λόφων του Vomero με τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα (Castel Sant'Elmo, το Certosa di San Martino, La Floridana Park με το Εθνικό Μουσείο Κεραμικής Duca το Martina και η πεζοδρομημένη εμπορική περιοχή μέσω του Scarlatti, μέσω του Luca Giordano και της Piazza Vanvitelli), αλλά και για την επίσκεψη σε ολόκληρη την πόλη της Νάπολης χάρη στη γειτνίασή της με το σταθμό μετρό "VANVITELLI" (Γραμμή 1) και τα τρία τελεφερίκ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οικιστική συνοικία «ΒΟΜΕΡΟ», που χαρακτηρίζεται από πολλά καταστήματα, τράπεζες, εστιατόρια, πιτσαρίες, καφετέριες, αίθουσες παγωτού, παμπ, παμπ, μπαρ, αγορές, μπουτίκ, βιοτεχνίες, φαρμακεία, κινηματογράφους κλπ. Λίγα βήματα από το διαμέρισμα υπάρχει μια χαρακτηριστική αγορά "ANTIGNANO". Έτσι υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στον υπόγειο σταθμό (Γραμμή 1) "Piazza Vanvitelli" και τους τρεις σταθμούς των λιμενικών (τελεφερίκ της Chiaia, κεντρικός τελεφερίκ και τελεφερίκ του Montesanto), έτσι είναι πολύ εύκολο να φτάσετε και να επισκεφθείτε όλες τις περιοχές του η πόλη της Νάπολης ως περιοχή του ιστορικού κέντρου (η εκκλησία της Santa Chiara, η Cappella di Sansevero, ο Duomo, η υπόγεια Νάπολη, η Decumani, η Piazza del Gesù, το San Gregorio Armeno, η πλατεία San Domenico Maggiore κ.λπ.) Chiaia (Castel Dell'Ovo, παραλιακό μέσω Partenope, Piazza dei Martiri, via dei Mille, μέσω της Chiaia, μέσω της Ρώμης και της αρχαίας Galleria Umberto, το θέατρο S. Carlo και το Βασιλικό Παλάτι) κλπ. .
Χάρη στον υπόγειο σιδηρόδρομο (Γραμμή 1), ο προβλήτας BEVERELLO (σταθμός μετρό "Municipio") είναι εύκολα προσβάσιμος από όπου φεύγουν τα υδροπτέρυγα για τα νησιά Capri, Ischia και Procida. Χάρη στη Γραμμή 1 του μετρό, είναι επίσης εύκολο να φτάσετε στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Napoli Centrale (σταθμός μετρό "Piazza Garibaldi") από όπου φεύγουν τα τρένα (CIRCUMVESUVIANA) για την Πομπηία, το Herculaneum, το Sorrento και την Ακτή Αμάλφι.

Διαχειριστής καταλύματος

Luigi
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Possibilità di avere una culla e un seggiolone.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νάπολη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Vomero, Νάπολη) και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάπολης και Βασιλικό Ανάκτορο, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι Molo Beverello και Λιμάνι της Νάπολης. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Via Caracciolo e Lungomare di Napoli ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι δραστηριότητες ιστιοπλοΐα και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Napoli, Campania

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάπολης - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βία Τολέδο - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza del Plebiscito (πλατεία) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Via Caracciolo e Lungomare di Napoli - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Νάπολης - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μοντεσάντο: 6 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Vanvitelli: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Νάπολης (Nap): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar della Via - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ventimetriquadri - Specialty Coffee - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Angelina - Il Salottino di Buatta - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Tandem - Vomero - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Caffè Salvo dal 1955 - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ricky M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Responsive Owner
Luigi was so responsive, helping with issues I was having (not related to the apartment.) Good location and very clean. Easy to access the metro and funiculars. Apartment is exactly as listed.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jeff T., Calgary, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice place, very helpful host!
Check in was straightforward, The apartment was as advertised. Clean, well-appointed. Our host was very helpful. There were booklets of ideas of things to do, instructions for getting around, restaurant suggestions, and he replied promptly to all our questions. The neighbour hood was fairly loud in the evening, being Friday and Saturday night when we stayed, but it quieted down by around midnight, so it wasn’t a problem. The Vrbo is very conveniently close to the Metro. We would recommend it!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

michel c., Sherbrooke, Québec canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacances
Abbiamo passato un magnifico soggiorno in quest'allogio. Molto grande con molto spazio.tutte le commodota sono vicino. Super maket, trasporti, negozi, bar e tutto quello che hai bisogno. Luigi e sempre di una grande disponibilita. Risponde sempre sibito al telefono o email Grazie a lui. Conseglio veramente quest'allogio a chi vuole ansare a napoli, vomero.quartiere molto tranquillo
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Robert Edward M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Napoli getaway
All is good, except the photos showed a lounge to sit a watch tv or relax, but this was used as the second bedroom. We sat on the dining table chair or on the bed. Other tban that all was good. Close to station, to eating places and shopping. Thank you.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sergio T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Luigi is a Superhist
Wir waren mit der Wohnung und mit Luigis Hilfsbereitschaft sehrsehr zufrieden Wir kommen wieder
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Luigi

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi!
my name is Luigi, i'm a lawyer and i work in the real estate and my wife is Francesca and she is a civil engineer. We have two wonderful sons, Valerio and Roberta, and waiting to take again our passion for travel, we love travelling through the stories and the lives of our guests. We started this experience as Hosts to meet new people, trying to leave a good memory of their visit to our city ... and also to improve our English a bit rusty! :)

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων