Σπίτι στον προορισμό Reading, EnglandΙδιώτης οικοδεσπότης

Μοντέρνο σπίτι 3 υπνοδωματίων, κέντρο πόλης, 6 άτομα, δικό του πάρκινγκ, δίπλα στο The Oracle

Μοντέρνο σπίτι 3 υπνοδωματίων, κέντρο πόλης, 6 άτομα, δικό του πάρκινγκ, δίπλα στο The Oracle

Συλλογή φωτογραφιών για Centre of Town, 3 bedrooms, sleeps 6, own parking and patio close to The Oracle

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Μοντέρνο σπίτι 3 υπνοδωματίων, κέντρο πόλης, 6 άτομα, δικό του πάρκινγκ, δίπλα στο The Oracle

Σχόλια
4,8 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα78 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Reading, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOracle (Εμπορικό κατάστημα)2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Royal Berkshire Hospital16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Ρέντινγκ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοντέρνο σπίτι 3 υπνοδωματίων, κέντρο πόλης, 6 άτομα, δικό του πάρκινγκ, δίπλα στο The Oracle

Αυτό το υπέροχο μοντέρνο σπίτι βρίσκεται σε έναν ήσυχο ιδιωτικό δρόμο, αλλά είναι επίσης μόνο 1 λεπτό με τα πόδια από τον προορισμό για ψώνια του Reading, το The Oracle που φιλοξενεί 90 καταστήματα, συνδυάζοντας κομψές μπουτίκ με μεγάλα πολυκαταστήματα όπως το Debenhams και το House of Fraser. Με έναν κινηματογράφο Vue 10 οθόνης και ένα ευρύ φάσμα των εστιατορίων, υπάρχουν πολλά να κάνουν εκτός από ψώνια επίσης.
Η τοποθεσία αυτή είναι επίσης εξαιρετική για επιχειρήσεις και συνέδρια που είναι λίγα λεπτά από το Thames Valley Business Park, το Green Park και το στάδιο Reading.
Αυτό το μοντέρνο σπίτι έχει μια φρέσκια και καθαρή «αίσθηση» που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια, με ολοκαίνουργια κουζίνα, νέο μπάνιο, καινούργια χαλιά, νέα έπιπλα και έγχρωμη διακόσμηση.
Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο με μικρή κίνηση ή περαστικούς.

Δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ εκτός δρόμου μπροστά από το σπίτι και επιπλέον άδεια χρήσης του επισκέπτη (το δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της Reading είναι σπάνιο!)

Το σπίτι διαθέτει μια ολοκαίνουρια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 4K με σκληρό δίσκο που περιέχει 100 ταινίες κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά τέλεια για τις βροχερές νύχτες. Το σαλόνι έχει 2 καναπέδες και beanbag έτσι άφθονο δωμάτιο για να «χαλαρώσετε».

Υπάρχει μια εξωτερική ιδιωτική αυλή με τραπέζι και καρέκλες, ιδανική για ποτά την άνοιξη και το καλοκαίρι ή για φαγητό Alfresco!

Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον σημαντικό σιδηροδρομικό σταθμό του Reading που συνδέει τους επισκέπτες με το Λονδίνο σε 25 λεπτά (Reading to London Paddington). Είναι επίσης πολύ γρήγορη οδήγηση σε M4, M25, M3, M40, A4, A329M, Τρίγωνο Winnersh κλπ.

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αγαπήσετε για την ανάγνωση και τόσο πολλά να κάνετε από τα ψώνια μέχρι τα φεστιβάλ, τις λέσχες τζαζ, το Hexagon ανάγνωσης, το πανεπιστήμιο Reading και τον ποταμό Τάμεση για να αναφέρουμε μερικά.
ΝΕΑ πύλη παιδικών σκαλοπατιών, ολοκαίνουργια κούνια μεταφοράς, Lego και μερικά παιχνίδια και παιδικό κρεβάτι στο τρίτο υπνοδωμάτιο
Το ολοκαίνουργιο εμπορικό κρεβάτι για κατασκηνώσεις για 1ο όροφο επιτρέπει για 1 επιπλέον επισκέπτες.
Αυτό το σπίτι μπορεί τώρα να φιλοξενήσει μέχρι 5 ενήλικες, (χρησιμοποιώντας το κρεβάτι κατασκηνώσεων στον κάτω όροφο) και τώρα διαθέτει ένα μικρότερο μονό κρεβάτι στο τρίτο υπνοδωμάτιο κατάλληλο για μικρότερους ενήλικες / εφήβους και μια βρεφική κούνια.

Έχουμε πάνω από 20 σχόλια σε έναν άλλο ιστότοπο - δείτε ορισμένα από αυτά που αναφέρονται εδώ:

Ιούλιος 2017
Η ανάγνωση είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε αν επισκέπτεστε τη δυτική χώρα της Αγγλίας. Είναι ένας κύριος κόμβος μεταφοράς, έτσι θα έχετε εύκολη πρόσβαση στο Λονδίνο και οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ. Ήμασταν εκεί για να πάμε στο Royal Regatta του Henley, και ήταν απίστευτα εύκολο να πάρετε το τρένο εμπρός και πίσω κάθε μέρα. Η βόλτα από το σιδηροδρομικό σταθμό ήταν γρήγορη και απολαυστική, και το αρχοντικό είναι κρυμμένο σε έναν ήσυχο δρόμο. Θα συνιστούσα αυτό το μέρος για οικογένειες ή φίλους για διακοπές που θέλουν να δουν το δυτικό τμήμα της Αγγλίας, αλλά μπορεί επίσης να θέλουν να πάνε στο Λονδίνο για ημερήσιες εκδρομές, κάτι που είναι τέλεια εφικτό. Η ανάγνωση είναι μια όμορφη και ζωντανή πόλη - πάντα ένιωθα ασφαλής και ευπρόσδεκτη. Ο Charles και η Tessa ήταν μεγάλοι οικοδεσπότες - ευέλικτοι, ευγενικοί και ευαίσθητοι. Συσκευάστε τώρα τις τσάντες σας και απολαύστε το καλοκαίρι στην Αγγλία Είναι πιο όμορφη από ό, τι ταινίες και φωτογραφίες απεικονίζουν να είναι!

Ιούνιος 2017
Είχε μια φανταστική διαμονή στο χώρο του Charles και Tess. Ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται, καθαρό και βολικό. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το The Oracle, το Hexagon και το High Street. Θα μείνω σίγουρα εδώ ξανά όταν θα επισκεφθώ το Reading.

Ιούνιος 2017
Η τοποθεσία είναι τέλεια. Ο χώρος είναι ευρύχωρος, καθαρός και διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. η επικοινωνία ήταν εύκολη και γρήγορη. Θα σας συνιστούσα να μείνετε εδώ.

Ιούλιος 2017
Μια εξαιρετική τοποθεσία, σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετική επικοινωνία από τον οικοδεσπότη. Σίγουρα θα συνιστούσα να μένετε εδώ!

Ιούνιος 2017
Όμορφο ευρύχωρο σπίτι μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο μαντείας και 5 λεπτά από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Μάιος 2017
Ο Charles και η Tessa ήταν πολύ εξυπηρετικοί και φιλοξενούσαν φιλοξενούμενους, και η ιδιοκτησία ήταν μεγάλη. Απλά τέλειο για το επαγγελματικό μας ταξίδι! Σας συμβουλεύουμε όλους. Ευχαριστώ παιδιά!

Μάιος 2017
Το σπίτι ήταν τέλειο και σε μια τέτοια εξαιρετική τοποθεσία. Ο Κάρολος ήταν ένας λαμπρός οικοδεσπότης. Fab επικοινωνία και πολύ χρήσιμη! Σίγουρα θα μείνουμε και πάλι :)

Μάρτιος 2017
Το σπίτι ήταν ιδανικό για ένα κορίτσι Σαββατοκύριακο μακριά, λαμβάνοντας στο τοπικό Λονδίνο Ιρλανδικό Ράγκμπι ακολουθούμενο από μια βραδιά στην πόλη. Ιδανική τοποθεσία σε σχέση με το κέντρο της πόλης και το σιδηροδρομικό σταθμό και παρκινγκ που προσφέρονται επίσης. Είχε μια μεγάλη στιγμή, σίγουρα θα επιστρέψει!

Μάρτιος 2017
Brilliant τοποθεσία τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης, πρόσφατα ανακαινισμένο τόσο πολύ καθαρό και άνετο

Απρίλιος 2017
Η θέση του Charles και της Tessa στο Reading βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πολύ βολικό για το κέντρο της πόλης και την προκυμαία της προκυμαίας. Το αρχοντικό είναι καλά εξοπλισμένο για μια σύντομη διαμονή (μείναμε για δύο εβδομάδες) και ο Τσαρλς και η Τέσσα πέρασαν από το δρόμο τους για να μας κάνουν να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι, ειδικά ο γιος μας δύο ετών, παρέχοντας παιχνίδια και μια πύλη για τις σκάλες. Το σπίτι είναι πραγματικά άνετο και ζεστό, με άνετα κρεβάτια και απαλές πετσέτες. Το εκτιμήσαμε πραγματικά!

Δεκέμβριος 2016
Ο Charles μας υποστήριξε με σαφή επικοινωνία και υποστήριξη σε μια πολύ σύντομη κράτηση. Η τοποθεσία ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται ακριβώς απέναντι από το μαντείο. Το υπέροχο μικρό σπίτι και το σημείο στάθμευσης ήταν εξαιρετικά βολικό σε μια περιοχή με περίπλοκο χώρο στάθμευσης! Το ακίνητο ήταν όμορφα ανακαινισμένο και καθαρό, Charles και η οικογένεια ήταν διαθέσιμες σε περίπτωση που χρειαζόμασταν τίποτα. Ευχαριστώ!

Απρίλιος 2017
Μεγάλος χώρος σε εξαιρετική τοποθεσία! Σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και το κινηματογράφο. Πολύς χώρος για μια οικογένεια. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική!

Απρίλιος 2017
Μεγάλος χώρος σε εξαιρετική τοποθεσία! Σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και το κινηματογράφο. Πολύς χώρος για μια οικογένεια. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική!

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη και χαλαρωτική.

Διαχειριστής καταλύματος

Tessa
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please do not cook curry’s or other strong smelling food as it’s very difficult to remove the smell for the next guest.
Please do not smoke in or around the property and no cigarette butts to be stubbed out or left anywhere in the garden.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρέντινγκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Κέντρο του Ρέντινγκ, Ρέντινγκ). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Σπα Nirvana και Μονοπάτι του Τάμεση, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ποταμός Τάμεσης και Χώρος Αναψυχής Mapledurham. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Τουριστικό Αξιοθέατο Lapland UK ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Madejski Stadium (Στάδιο). Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Oracle (Εμπορικό κατάστημα) - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Hexagon (Θέατρο) - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο και Δημαρχείο του Reading - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Νοσοκομείο Royal Berkshire Hospital - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρίντινγκ (XRE-Σιδηροδρομικός Σταθμός του Ρίντινγκ): 10 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Χίθροου (LHR): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Osaka - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 8 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Five Guys Reading - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Wagamama - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 26 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Suzanne H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very comfortable
Perfect for a short stay
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

5/5 Άριστο

Matthew B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Brilliant
Words cannot emphasize just how perfect this place is for a family of five who want quick and easy access to the sights of southern Britain. Just 12 minutes walk to the train station it was easy to get to and from London and Bath for our day trips. The home was clean, warm and cozy. The power strip for foreign plugs and toys for kids in the closet show the extra touches the place has for a traveling family. Driveway parking was great, Tessa was very quick in responding to all questions and queries we had. We will stay there again if in the area. Probably one of the best VRBO experiences we’ve had.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

5/5 Άριστο

Samantha F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
House is in a great location! Property was clean and had everything we needed! We were able to walk to shops, the train and bus station within a few minutes. It was perfect for us to visit with family while allowing the teens to get some shopping in. Thank you so much for allowing us to stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

4/5 Καλό

Kath L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very good location for city centre. Comfortable property.
Easy booking process. Good communication from owner.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tessa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi ! We live in Warfield, Berkshire and are a family with two kids 14 and 12 years and love travelling all over the globe!
We manage and run several holiday homes so you can be confident all our places are great to stay in, clean, bright, modern and welcoming, with great facilities. We have some lovely reviews from recent guests so feel free to check them out and get in touch with either myself, Tessa or my husband Charles to ask any questions. We are always easy to contact when you are in our places to ask any questions or if you need any help with anything. Hope to see you soon!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Newly refurbished to a high standard, fresh modern house with own private driveway parking right in the centre of Reading town centre and 1 minute walk from the centre of the amazing Oracle and minutes from the main line train station to the rest of the country. Located in a very quiet street with hardly any traffic or passers by, so lovely and peaceful although in the middle of the action! Pretty unique we think! :o)
Here is a review from Amy Celino-Potter that stayed in the house recently - "We stayed in Tessa’s super-convenient and clean house for a week, really well-placed and just a few minutes walk to the High Street and the Oracle, also walkable from the station, but down a nice quiet side street. The kitchen equipment was all modern and worked well, as did the brand new shower. Good wifi connection. The toddler in the family enjoyed the kiddie films on offer. Tessa was always incredibly friendly and professional, quickly replying to any queries with helpful advice."

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Completely refurbished,
Child Stair-gate, brand new travel cot provided, Lego and some toys.
Futon in lounge downstairs allows for 1 more guest.
You cannot get closer to the action in town yet retain a quiet, relaxing street and house atmosphere. Connections quickly to London, the South West, the North of England and major roads and motorways.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες