Ιδιώτης οικοδεσπότης

Η Perfect Beach Getaway ... Διακοπές, Εταιρική, Επανατοποθέτηση, Ιατρική

Η Perfect Beach Getaway ... Διακοπές, Εταιρική, Επανατοποθέτηση, Ιατρική

Συλλογή φωτογραφιών για Beach Poolside Casita ..Vacation, Corporate, Re-location, Medical

Πισίνα
Βεράντα/αίθριο
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Η Perfect Beach Getaway ... Διακοπές, Εταιρική, Επανατοποθέτηση, Ιατρική

Σχόλια
7,6 στα 10 Καλό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Nueva Gorgona, Panamá Oeste Province
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Coronado14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Teta19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Malibú29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάναμα Σίτι (PAC-Διεθνές Αεροδρόμιο Marcos A. Gelabert)92 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Η Perfect Beach Getaway ... Διακοπές, Εταιρική, Επανατοποθέτηση, Ιατρική

Fabulous Ειρηνικό Ωκεανό Θέση του Παναμά Χρυσή Ακτή.

Παραθαλάσσιος ξενώνας - Σαλόνι δίπλα στην πισίνα, κουνήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο ή περιστρέψτε την αιώρα.
Το Coronado Beach House - οι παραθαλάσσιες σουίτες είναι ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν. Προσφέρει διάφορες επιλογές υπνοδωματίου, χώρο πισίνας και εσωτερικές / εξωτερικές κουζίνες. Σας προσκαλούμε να έρθετε να χαλαρώσετε και να ανανεώσετε μαζί μας.


Seaside Splendor - Αυτή η μοναδική τοποθεσία, κάνει αυτό το Coronado Beach Vacation Rental ... όπως κανένα άλλο. Μια ιδιωτική όαση στον παράδεισο. για να απολαύσετε το Tropical Outdoor. Ζωή. 24/7/365. Χώροι επισκεπτών όπως φαίνεται.

Η ποιότητα των τελειωμάτων, οι προσωπικές πινελιές και η προσοχή στις λεπτομέρειες από τους σχεδιαστές, η μοναδική τοποθεσία και οι οικονομικά προσιτές τιμές σας περιμένουν στο νεότερο Coronado Beach Guest Suites. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από τα τείχη μιας ιδιωτικής βίλας, λίγα μόλις βήματα από τη διάσημη Coronado Beach Club - στο εσωτερικό του Coronado Γκέιτς. Ανακαλύψτε αυτό το κρυμμένο θησαυρό - λίγα μέτρα μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό και την παραλία Playa Serena.

Επαγγελματικά Σχεδιασμένο, αυτή η ιδιοκτησία στην παραλία βρίσκεται σε πλήρη αναδιαμόρφωση και τώρα στα τελικά στάδια. Απολαύστε την προώθηση νέου μοντέλου με όλες τις νέες παροχές. Ένα πρωτότυπο σπίτι στην παραλία Coronado, που βρίσκεται εντός της πιο επιθυμητή γειτονιά παραλία της Playa Coronado και ολόκληρη την περιοχή του Ειρηνικού παραλία του Παναμά. Fabulous Oceanside Τοποθεσία & Πολυτελή Διαμονή - Αυτή Ενοικίαση για διακοπές Νέα Coronado είναι κρυμμένο στο ήσυχο τέλος του Coronado. Το Private Coronado Beach House, με το Hotel Spa Quality & Comfort, βρίσκεται ανάμεσα στις παραθαλάσσιες κορυφαίες παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες βίλες και τα κτήματα στο Coronado, ανάμεσα στον "Row Millionaire".

Τοποθεσία ... Location .... Τοποθεσία ... Το ιδανικό μέρος - μια τροπική όαση στην Playa Coronado - δεξιά στην παραλία με το ζεστό αεράκι του ωκεανού για να απολαύσετε.
Φροντίστε τον εαυτό σας - μην κάνετε τίποτα - ή απολαύστε όλες τις δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο. Η ημέρα είναι δική σας και μπορεί να είναι τόσο ήσυχο ή ως ενεργοί, όπως εσείς επιθυμείτε.
Η ιδιωτική ιδιοκτησία, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό στο Coronado στην παραλία Serena, όπου μπορείτε να περπατήσετε για μίλια και μίλια, να απολαύσετε την αμμώδη παραλία, να αναζητήσετε κοχύλια, άμμο-δολάρια και θαλασσινό γυαλί, να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας ασημένια άμμο, επισκεφθείτε την Fish Market, κολυμπήστε, ψάρεμα, surf, kite surf / ιστιοπλοΐα ή παίξτε μπιτς βόλεϊ.

Αυτή Ενοικίαση για διακοπές Coronado Beach, όπου μπορείτε να απολαύσετε 4 * Ξενοδοχείο Quality Παροχές - λευκά είδη και εξοπλισμός -Αυτόνομη περιέχονται - με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, pool - Swim-up Studio Διαμονή. Αυτό το μικρό κομμάτι του παραδείσου βρίσκεται με το σκεπτικό της ιδιωτικής περιουσίας Coronado Beach Villa.

Απολαύστε μια Εξωτική Spa-όπως Tropical Oasis διακοπές, σε μια ποιότητα
 Επαγγελματικά σχεδιασμένο κατάλυμα Ενοικίαση κατοικιών, βίλα που παίρνει μια νέα ζωή παραλία Coronado? πρόσφατα ανακαινισμένο. Μόλις λίγα βήματα από την παραλία με ασημένια άμμο - 300μ. Και βρίσκεται μέσα στην πιο επιθυμητή παραθαλάσσια γειτονιά στο Playa Coronado και σε ολόκληρη την περιοχή του Panama Pacific Beach.

Fabulous Oceanside Τοποθεσία - Μείνετε στο The New Coronado Beach Guest House. Μέσα από τις Πύλες - Κρυμμένο στο ήσυχο τέλος του Coronado. Αυτό το ιδιωτικό παραθαλάσσιο Beach Guest House, βρίσκεται ανάμεσα στις παραθαλάσσιες ιδιωτικές βίλες και κτήματα του Coronado. Το ιδανικό μέρος - μια τροπική όαση στην Playa Coronado - δεξιά στην παραλία σε μια υπέροχη γειτονιά.

Οι πρόσφατες 2017 επισκέπτες μας, πολλοί που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, έγραψαν τα σχόλια των επισκεπτών μας ....

"Η περιοχή της πισίνας είναι ακριβώς έξω από ένα περιοδικό Better Homes ή ακόμα καλύτερα .. ένα ξενοδοχείο 5 *. Τα πάντα ήταν ακριβώς όπως διαφημίζονται και περισσότερα .. εικόνες ακριβώς όπως φαίνεται, όλα πρόσφατα ανακαινισμένο και το κρεβάτι τόσο άνετο. Είχα μερικούς από τους καλύτερους μου κοιμισμένους στην πρόσφατη μνήμη. Ένα από τα πιο χαλαρωτικά και άνετα μέρη που έχω μείνει ποτέ! "L & L. Καναδάς

 "Η πισίνα και η περιοχή καταστρώματος πισίνας είναι αυτό που κάνει αυτό το μέρος.
Εμείς σχεδόν βρισκόμασταν στην πισίνα."
 "Μπορούμε να πάρουμε αυτό το υπαίθριο σπίτι Paradise; "
"Η παραθαλάσσια τροπική όαση με υπαίθρια διαβίωση 24/7 ήταν φοβερή, ένιωθε τόσο καλή εδώ και δεν ήθελε να φύγει".

Κριτικές πελατών σε εκτίμηση. Κριτικές όπως αυτές είναι οι καλύτερες φιλοφρονήσεις. Φέρνουν ένα χαμόγελο και κάνουν όλη την προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Ελα. Ελα μαζί μας !

Coronado - Το «Hub από τις παραλίες" - Παναμάς χαρά - Η παραλία, όπου μπορείτε να κουνήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο, τα πόδια για μίλια και απολαύστε τον ήλιο και την θάλασσα.

Επαγγελματικά σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από The Pacific Coast Ομάδα Σχεδιασμού -
Creative Εργολάβοι Design - περισσότερο γνωστή για την Δυτική Ακτή Διακοπές Living δημιουργία ποιότητα, πολυτέλεια και τις προσιτές τιμές, ενώ σας φέρνουν το καλύτερο Παναμά έχει να προσφέρει. Τώρα στο Coronado ..............
Παίξτε Ειρηνικό Ωκεανό Διαμονή & Πισίνα Swim-up Σουίτες Coronado του!
Όλα τα νέα με 650 τετραγωνικά πόδια, δίνοντάς σας την τέλεια Ενοικίαση για διακοπές.
Ένα κρυμμένο θησαυρό πίσω από τείχη προστασίας της ιδιωτικής ζωής, αυτόνομο, με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων κλιματισμός σουίτα, πλήρως εξοπλισμένα, Επαγγελματικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα με όλες τις ιδιαίτερες πινελιές. .......... Απολαύστε αεράκι του ωκεανού και τροπικά πουλιά τραγουδούν.
Αναζωογονηθείτε σε ένα νέο κρεβάτι King με κλινοσκεπάσματα ποιότητας ξενοδοχείων, κλινοσκεπάσματα. Απολαύστε λευκές μπουρνούζια και πετσέτες, μεγάλα ιδιωτικά μπάνια με ντους υδρομασάζ, συν 2 WC, ανοιχτή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, A / C, δωρεάν w / καθιστικό με τηλεόραση, dvd player, δερμάτινα καναπέδες, άνετες καρέκλες ανάγνωσης και σκαμνιά, πολλαπλούς ανεμιστήρες, πλήρη πλυντήριο με w / d., μπάρμπεκιου, ζεστό νερό, παράθυρα και πόρτες patio που ανοίγουν όλα στο καταπληκτικό νέο πόδι φυσική πέτρα και μαρμάρινη πισίνα με καταρράκτη, υπαίθριο ντους και καλυμμένες / υπαίθριες βεράντες και χώρους σαλονιού, καθώς και εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου και ποικιλία - Όλα. με τα Τροπικά αεράκια του Ειρηνικού Ωκεανού.
Εύκολη υπαίθρια τροπικά ζωής είναι # 1 στον Παναμά και να επωφεληθούν από αυτό εδώ με μεγάλες βεράντες και Bohios, έχετε πλήρη υπαίθρια καθιστικά με καναπέδες, σαλόνια, κουζίνα, τραπεζαρία, αιώρες. χώρος γυμναστηρίου, wet bar, μπάρμπεκιου και εξωτικούς κήπους λουλουδιών. Αυτό .... Είναι 5 * κάμπινγκ στο It's Best !!
Ένα τροπικό Spa-όπως Oasis.

Οι εξωτερικοί χώροι, βεράντες και χώρους διαβίωσης έχουν σχεδιαστεί ως επί το πλείστον σε ένα επίπεδο να είναι προσβάσιμο με αναπηρικό καροτσάκι.

Best Σχεδιασμένο για ενήλικες όλων των ηλικιών που χρειάζονται / θέλουν τα επόμενα ασφαλή, ήσυχο, ποιότητας περιβάλλον και τις ανέσεις που κάποιος λόγος .. προσωπικά, διακοπές, απόδραση, των επιχειρήσεων, των εταιρειών, την υγεία ή τη μετεγκατάσταση ταξιδεύει είναι .. Εδώ είναι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απαλλαγείτε από το στρες σε ένα υγιές Τροπική εξωτερικό περιβάλλον διαβίωσης.

Condos δεν είναι για όλους. Η Coronado Beach Vacation Rentals έχει ανεβάσει το μπαρ ... που σας φέρνει την ποιότητα, την πολυτέλεια, την άνεση και την προσιτότητα του ξενοδοχείου,
Παρέχοντας το καλύτερο από τα Coronado, τον Ειρηνικό Ωκεανό και τα καταλύματα κολυμβητηρίων δίπλα στην πισίνα, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Silver Serena Beach Sand!

Οι Coronado αθλητικής κοινότητας εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια και τις αγορές με εύκολη πρόσβαση, ψαριών και τεχνίτης αγορές μέσα σε λίγα λεπτά. A 2 λεπτά με τα πόδια στο Coronado Beach Club, Συναγωγή, ψάρεμα, σέρφινγκ, kite / wind surfing. Η διάσημη Coronado Golf και Beach Resort, γήπεδο γκολφ, γήπεδα τένις, σπα, γιόγκα, μασέρ, αρτοποιείο, καφετέριες, πωλητές φρούτων, παντοπωλεία, ιατρικών / οδοντιατρικών κέντρο, γιόγκα, τράπεζες, εστιατόρια? Τα μπαρ και τα καζίνο που βρίσκεται, αλλά λίγα λεπτά μακριά.

Αυτά Coronado Beach Διαμονή σας παρέχει την τέλεια Παναμά Ενοικίαση για διακοπές αυτό το κρυμμένο θησαυρό πίσω από τους τοίχους της ιδιωτικής ζωής? Ένα τροπικό Spa-όπως Oasis.

Μεταφορές αεροδρόμιο, Ενοικίαση ποδηλάτου / Golf Cart & Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Διαθέσιμο.

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να θέσει ένα εκτός από το άλλο. Η προσωπική ασφάλεια των επισκεπτών μας αποτελεί προτεραιότητα. Την ηρεμία σας είναι σημαντική για εμάς και να διασφαλίσει ότι και να κάνουν τη διαμονή σας γυρίσει εντελώς το κλειδί και 4 * ....... Όλοι οι επισκέπτες μας λαμβάνουν ένα κινητό τηλέφωνο για τη χρήση τους και καλύπτονται 24/7 μένοντας με Coronado Εστιατόρια, για κάθε έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν.

Παναμάς Γραμμή Βοήθειας είναι η προσωπική σας σύνδεση 24/7 για κάθε έκτακτης ανάγκης που μπορεί να χρειαστούν κατά τη διαμονή σας, όχι μόνο στην παραλία Coronado αλλά Παναμά πάρα πολύ!.


Live-σε Διευθυντές ακινήτου επί τόπου.
Κάτοικος Canine

Φάτε. Κατάστημα. Παίζω & Μείνετε σε Coronado, 24/7 απόλαυση ....
Pacific Coast Beachfront Δραστηριότητες -

Αν ψάχνετε για ένα καταπληκτικό σε διακοπές στον Παναμά .... Αυτό είναι.
Έλα ..... Απολαύστε τον Παράδεισο, όπου είναι καλοκαίρι ..... κάθε μέρα.

Διαχειριστής καταλύματος

MJ
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Resident Canine

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Property is designed to enjoy a quiet private lifestyle. Cancelled bookings will not receive a refund, same date(s) are re-booked. Fees apply.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Playa Coronado

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας, Playa Coronado) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Coronado και Παραλία Teta, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Κέντρο Ορχιδέων APROVACA και Καταφύγιο Ερπετών Serpentarium. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Coronado - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Coronado Mall - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Teta - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάγια Ελ Πάλμαρ - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Malibú - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρίο Άτο (RIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Scarlett Martinez): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kahve Panama Coffee Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Va & Ven | Terpel Estación Coronado - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria Restaurante Torito’s - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Luna Rossa - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

7,6

Καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

4,0/10

Τοποθεσία

6,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Patricia Q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Our stay in the Casitas in Playa Coronado
Love Love Love Marie and Mark, they are super friendly and very welcoming. They gave us lots of tips on where to eat and explore in the area. Mark and Chuck even had a guitar jam session one afternoon! The Casita was clean and well appointed, the bed was extremely comfortable and the pool was awesome, just steps from our door. That’s where we spent the majority of our time there. Our goal was to relax and distress and that’s exactly what we did. As much as we enjoyed our stay, it’s important to me to give a total and complete review of our time in Panama. The advertisement for this unit is a bit of a stretch compared to the actual casita: - “steps from the Coronado Beach Club” more of a drive than steps - “steps from the Pacific Ocean”, you actually have to walk a ways down the road and then down a cut off to reach the beach which is completely under water twice a day (check the tide schedule before you go). - Advertises a range and stove but what is actually there is a toaster oven and a small plug in two burner unit. - “gym” we never saw any gym or gym equipment The photos show a grilling/eating/bar area that is actually only for the use of the owners, if you want to grill, they point out a grill that is down a hall on the side of the house and not a lovely area to use or eat in. It’s sort of…one side of the pool area is for guests and the other side is for the owners. The 2nd day we were there, we reported that we had no hot water. Marie had Tony (who is awesome) come in and he fixed it. However, during our entire stay, neither of us could finish even a quick shower without running out of hot water, may need a larger unit? We also reported that the tv/dvd player did not work and that the dishwasher was running water out into the floor. Neither was addressed while we were there. I thought they might bring a tv from one of the unoccupied units (we were the only ones there that week) but they did not, we had to stream tv on my pad although we didn’t watch much tv, just would’ve have been nice in the evenings before bed. We did not have use of the dishwasher the entire time, washed it all by hand to keep from having water in the floor. One thing to mention are the roads in Playa Coronado. The main roads are fine but almost all of the side roads are pretty much dirt tracks. For this casita, you are fine until you turn onto Arco Iris, from there on you are pretty much off-roading. Just an unpleasant driving experience.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

4/10 Κακό

Cindy V.

Not as advertised
Marie is a very nice and hospitable person. She offers rides to town and includes guests in happy hours or dinners. Her apartments are decorated nice and all the cooking items you might need. Beds are comfortable. When we pulled in our hearts sank and we asked ourselves what did we get ourselves into? The property is under construction so only the back area is per the photos listed. The TV did not work, no cable and no firestick. Spa shower? no hot water for 2 weeks. Advertised ocean view when we rented. NOPE you are in the 4th tier on a bad road. Taxis charge extra. Bus a local workers van that runs till 6 .You can call a taxi with a wait, as they are not allowed in the gated area. Guards check their cars and trunks prior to entering. The beach is unique. The Jewish community owns all front houses with high sea walls. They do not want anything on the beach, therefore, there are no services ie. kayaking, surfing, paddle boarding, kite & wind Surfing are available within a 30 minute car ride. No chairs or restaurants. The club she advertises is private You can only walk this beach at lower tides as it comes up to the walls. I asked prior to booking about gym and she told me she had one. It consists of an old exercise bike in the dog kennel. Dishwasher never worked. Reported a problem with the fridge day one, she asked us to try several things which we did and nothing worked. We lost food, never had a cold beer, and she told us to use an outdoor fridge for another apartment. Never offered to pay for lost food. Never called anyone to look at it during our month stay. Bikes, there are none. We asked about renting, she said they are not available in Coronado. Air conditioning...Thankfully a prior guest alerted us to this. she told them it was cool enough with winds and never gave them the remote. I insisted on it. I also turned on other guests air that she did not give a remote to. During our stay we meet 6 wonderful couples who all shared the same experience. We ended up renting a car to get to the advertised services. Paid for a gym membership in town. Needless to say we would have rented elsewhere had we known all the services where not available. Very disappointed that the false advertising is allowed.
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

ramona d.

Fantastic!
We had a great 2 months in Panama! We stayed in the poolside apartment which was very comfortable, clean and well equipped with everything we needed. Marie and Mark were excellent hosts and provided very helpful info on where to visit in Panama. They were very quick to respond to any issue that came up with the rental property when it was brought to their attention. We loved walking on the beach every morning and spent many relaxing hours by the pool which is a great spot. The private quiet location was exactly what we were looking for, we will definitely return.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Glen H.

Perfect stay in Coronado
Stayed two weeks during February. Arrived in Coronado via bus and Marie was there there to pick us up and we where able to purchase groceries before departing for her lovely home. We had selected the suite with the king bed,very comfy, and we were very impressed with the unit. Very clean, tons of room, great bathroom and a well equipped kitchen. We prepared most meals during our stay. This suite had its own patio including a BBQ. We had all of our meals outdoors, no bugs, and there where also lounge chairs and a hammock. The pool was only steps away and this was certainly the heart of the home and where we spent most of our time. Beautiful 45 ft pool with relaxing waterfall, and several lounging areas with plenty of shaded areas if you prefer. Wonderful to finish the evening with a glass of vino and enjoy the evening pool lighting. The large laundry room was much used and appreciated during our stay. The beach is about a 6 minute walk and was a great place for our morning excercise. You could walk for miles. Got pretty hot about 11 so back to the awesome pool. Our hosts Marie and Mark could not have been more helpful. Very knowledgable about the area and Panama in general. We did have a couple of concerns during our stay but these issues where dealt with immediately. We really felt at home here. Mucho Gracias. Would certainly stay here again and would highly recommend this property to others.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

rich j.

Perfect location for sun and relaxation
We stayed at this beach getaway for 10 days in January 2017 and it fulfilled our desire for R&R perfectly. Marie and Mark were very good hosts and made us feel very welcomed and at home. We spent the majority of each day just laying by the pool and soaking up the sunshine. The beach was also less than five minutes walk from the casita. The property is well situated in Coronado, a community that is well developed with beautiful homes, plenty of western-style restaurants to choose from, and shopping amenities close by. It was definitely the best community to stay in to enjoy the beautiful beaches in the area. R&A Vancouver, Canada
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από MJ

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our Team has over 60 years of combined experience providing travel, hospitality, relocation, design and property management services to a worldwide clientele.

We have raised the bar - Owning and Operating First Class 4 * Beach Vacation Rentals throughout North and Central America - Canada, Mexico and Panama, providing luxury amenities for our clients to meet their personal, business, corporate travel and relocation needs.

Playa Coronado is a relaxed resort beachfront community ........
where it is ...Summer Every Day ....Paradise Is Found.

Come ... Enjoy !

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Location..The most desired neighbourhood in Coronado Beach.

Private Coronado Villa updating with all new Guest amenities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You’ll find The Coronado Beach House located in the small town of Playa Coronado, an hour and half from Panama City. In low season it becomes a quiet sleepy beach town. In high season, on weekends, and during Carnival, Coronado becomes a hub of activity. Think cottage country. This is part of the experience. Welcome to Panama!

Coronado is a beach town that has everything you need close by including restaurants, supermarkets, a championship golf courses, movie theatres, yoga classes, spa, medical facilities, and local gyms. Of course, if you are feeling adventurous, there are many amazing destinations close by that we can help direct you to go. .

The Coronado Beach House- Seaside Suites -a lovely place to rest, relax and rejuvenate. We welcome all guests. Need a breather, time with family, or gathering place? Lounge & play in the pool, or chill in one of several outdoor spaces. Do you crave nature? Hike to a waterfall, watch jungle animals, or wiggle your toes in the sand. Once here, you’ll hate to leave. People describe our home as “gorgeous,” “heavenly,” or “like a resort.”
Come and Relax your body, mind, spirit and soul.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες