Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Marcadis Gite @ Κάτοχοι Finders. 1 BD Gite με 16 στρέμματα και μια λίμνη

Marcadis Gite @ Κάτοχοι Finders. 1 BD Gite με 16 στρέμματα και μια λίμνη

Συλλογή φωτογραφιών για Marcadis Gite @Finders Keepers France. Adult only site with 16 acres and a lake

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Marcadis Gite @ Κάτοχοι Finders. 1 BD Gite με 16 στρέμματα και μια λίμνη

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Moncrabeau, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Musee du Preservatif11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Condom11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Musée de l'Armagnac12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπορντό (BOD-Μερινιάκ)102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Marcadis Gite @ Κάτοχοι Finders. 1 BD Gite με 16 στρέμματα και μια λίμνη

Ένα πραγματικό στολίδι που βρίσκεται στο Marcadis, κοντά στο Moncrabeau. Μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με πάνω από 13 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένης μιας λίμνης 3 στρεμμάτων. Μια μεγάλη περιοχή για την άγρια φύση παρακολουθήσετε / spot, περπατήστε, χαλαρώστε, διαλογιστείτε, ψάρια, κολυμπήστε, αστέρι βλέμμα, ή απλά να ασχοληθείτε με τη φύση. Βρίσκεται ανάμεσα στις πανέμορφες πόλεις Nerac και Condom (Lot-et-Garonne / Gers), τόσο μακριά όσο για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν την ηρεμία και την ηρεμία της φύσης.

Είμαστε καταφύγιο LPO, έτσι είμαστε πολύ παθιασμένοι με τη φύση, την άγρια φύση και το περιβάλλον. Υπάρχουν πολλοί κήποι σε όλη την περιοχή που έχουν αναπτυχθεί για ορισμένα ζώα / άγρια φύση στο μυαλό. Εισάγουμε τακτικά νέα σπίτια για την άγρια φύση.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα 1 υπνοδωμάτιο Gite που συνδέεται με τους ιδιοκτήτες 1817 αγροικία. Πολύ ιδιωτικό. Το Διαμονή μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα. Πρόκειται για ένα μεγάλο ανοικτό σχέδιο Gite με εκπληκτική θέα στη γύρω εξοχή.

Προσπαθούμε και φροντίζουμε για όλες τις ανάγκες για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε μια θαυμάσια διαμονή. Το Gite είναι πολύ ρουστίκ με πρόσθετα extras όπως:

Mezzanine Υπνοδωμάτιο: διπλό κρεβάτι, άριστης ποιότητας λευκά κρεβάτια από αιγυπτιακό βαμβάκι, πετσέτες από αιγυπτιακό βαμβάκι, μπουρνούζια από αιγυπτιακό βαμβάκι, στεγνωτήρα μαλλιών, ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

Lounge / Diner: καναπές, ξαπλώστρες, καυστήρες καταγραφής, πακέτα καλωσορίσματος, χάρτες και λογοτεχνία της γύρω περιοχής, WiFi, γαλλική τηλεόραση, στερεοφωνικό με μεγάλη ποικιλία CD, μπλε οδοντόφωνο, DVD player και DVD, καθαριστικό κιτ, τραπεζαρία και καρέκλες.

Μπάνιο / υγρό δωμάτιο: μεγάλο ντους, προϊόντα μπάνιου, πετσέτες από αιγυπτιακό βαμβάκι.

Κουζίνα: πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνος, ψυγείο, καταψύκτης, παροχές για τσάι / καφέ, καφετιέρα, όλα τα ποιοτικά πιατικά και μαχαιροπίρουνα.

Πρόσθετα:
Μπροστά έξω από τραπεζαρία με τραπέζι, καρέκλες, ξαπλώστρες και μπάρμπεκιου.
Ιδιωτικό πάρκινγκ

Διατίθεται εάν απαιτείται χωρίς επιπλέον κόστος:
Εποχιακό κατσαρόλα (λαχανόκηπος)
Οπωρώνας με φρούτα
Ζωγραφική καβαλέτα και χρώματα
2 ποδήλατα πόλης και 2 ποδήλατα βουνού με κράνη.
αιώρες στους γύρω κήπους.
Εξοπλισμός τοξοβολίας
Παιγνίδι όμοιο με τέννις
Μπολ
Τηλεσκόπιο για νυχτερινή ματιά
3 στρεμμάτων λίμνη. Η αλιεία επιτρέπεται με αγορά άδεια - τα ψάρια πρέπει να επιστραφούν μετά τη σύλληψη. Δεν είναι κατάλληλο για επαγγελματίες ψαράδες.
Νησί με επιστήμονες κρύβονται
Βυθίζοντας την πισίνα
Τα βιβλία Spotters και οι spotters κρύβονται
Κιθάρα
Μπιλιάρδο
Βιβλιοθήκη βιβλίων
Βιβλιοθήκη DVD
Βιβλιοθήκη εγγραφών
Εξωτερικό αχυρώνα με διάφορα παιχνίδια, βιβλία, καθίσματα, τραπέζι μπιλιάρδου, Βελάκια, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο - ιδανικό για να ξεφύγετε από τον ήλιο ή απλά να χαλαρώσετε το βράδυ

Υπάρχουν πολλές υπέροχες βόλτες γύρω από το έδαφος. Παρακολουθήστε για Pine martins, coypus, ασβούδες, ελάφια, αγριογούρουνα, αλεπούδες, κόκκινα σκίουρια, λαγοί, ηλίανθο και γατάκια. Πείτε γεια στο Alfie (το σκυλί διάσωσης). Κάτω από τη λίμνη θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία πουλιών, βατράχων και βατράχων.

Έχουμε επίσης πολλά άγρια λιβάδια με μερικά καταπληκτικά λουλούδια όπως άγριες ορχιδέες και ορχιδέες μελισσοκόμων.

Έχουμε τοποθετήσει πολλές αιώρες, τραπέζια, καρέκλες και πάγκους μέσα και γύρω από τους χώρους, ώστε να μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα, την άγρια φύση και τον καιρό. Αυτό είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα αν αγαπάτε τη φύση, το ύπαιθρο και την άγρια φύση. Υπάρχουν επίσης spotters κρύβεται γύρω από το έδαφος. Εάν απολαμβάνετε τη φύση και θέλετε να παρακολουθήσετε τα ζώα, παρακαλείστε τον Ντάρεν να δημιουργήσει το πεδίο των spotters μέσα στα δέρματα και επίσης να χρησιμοποιήσει τα κιάλια μας. Μπορούμε να παρέχουμε φιάλες ζεστού νερού και κουβέρτες σε πιο δροσερούς χρόνους - απλά ρωτήστε.

Πρόσβαση επισκεπτών

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους κήπους, δάση και λίμνη. Επιπλέον όλοι οι ιδιοκτήτες κήπο παιχνίδια, τοξοβολία, τηλεσκόπιο, κιάλια, κιτ αλιείας. Έχουν επίσης δικό τους κήπο μπροστά και επίσης πίσω κήπο με χώρο μπάρμπεκιου

Η γειτονιά

8 μίλια με το Nerac - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
5 μίλια με το Condom - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
2. 5 μίλια για Moncrabeau - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Βρίσκεται κοντά στην κοινότητα του Moncrabeau. Moncrabeau οι πύλες του Gers, βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ Nerac και Condom, στην καρδιά του Gascony. Η παράδοση του 18ου αιώνα είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των ψεύτων. Επίσκεψη για να δείτε την εκκλησία του 13ου αιώνα, το Ανάκτορο του Πομαρέντ, κάθε πρώτη Κυριακή του Αυγούστου: Διεθνές Φεστιβάλ Μετεώριων με τη στέψη της βασίλισσας ή βασιλιά των ψεύτων της χρονιάς.

Το Nerac είναι μια πόλη στην νότια πλευρά του Lot-Et-Garonne της Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Πλήρης με μεσαιωνικά κτίρια για να ανακαλύψετε. Επισκεφθείτε τα κτίρια Cluster ακριβώς βόρεια της παλιάς γέφυρας. Ρίξτε μια ματιά στα θαυμάσια κτίρια των παλιών βυρσοδεψεών Colombage (μισό ξύλο). Πάνω από το ποτάμι θα βρείτε την εκκλησία της Notre Dame. Είναι το Chateaux Henry IV που προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες στο Nerac. Μπορείτε επίσης να δείτε το δημαρχείο που κάποτε ήταν η φυλακή των πόλεων. Υπάρχει επίσης ένας καθοδηγημένος περίπατος γύρω από το Nerac. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά κτίρια που χρονολογούνται από τον 15ο και τον 17ο αιώνα. Το Nerac πρέπει να επισκεφθεί για να συνειδητοποιήσει ότι είναι ομορφιά.

Το προφυλακτικό, που επίσης αναφέρεται ως Condom-en-Armagnac, είναι μια κοινότητα στη νοτιοδυτική Γαλλία στο τμήμα του Gers. Η πόλη ήταν κάποτε ένα σημαντικό σημείο στάσης σε ένα από τα προσκυνηματικά μονοπάτια προς το Σαντιάγο ντε Κομποστέλλα, γύρω από το οποίο αναπτύχθηκε η πόλη. Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Condom είναι ο καθεδρικός ναός του Saint-Pierre και τα σχετικά μνημεία του.

Επίσης τοπικά αξιοθέατα:
Δυνάμεις: το πιο όμορφο χωριό
Μόντρεαλ-ντε-Γκερ: το πιο όμορφο χωριό
Διάλεξη: συνιστάται παράκαμψη
Larressingle: το πιο όμορφο χωριό.

Τριγυρίζω

Θα χρειαστείτε είτε ένα αυτοκίνητο είτε ένα ποδήλατο για να περάσετε. Έχουμε 4 ποδήλατα διαθέσιμα στο Gite.

Έχουμε πολλούς περιπατητές. Ελέγξτε Rando 47 για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Υπάρχουν πολλά ιδιόμορφα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα και γύρω από το Gite. Αυτά κυμαίνονται από 200+ ετών πλοίο galleon που κυριαρχεί στον τοίχο τραπεζαρίας.

Λόγω της αγροτικής ιδιοκτησίας, έχουμε ελάχιστη φωτεινή ρύπανση. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τους ιδιοκτήτες τηλεσκόπιο για να αστέρι βλέμμα πάνω από ένα ποτήρι κρασί ή τρία.

Δεν έχουμε μια μεγάλη πισίνα, αλλά υπάρχει μια πισίνα βουτιά για να χαλαρώσετε σε συνδυασμό με την υπέροχη καθαρή λίμνη. Υπάρχει ένας υπέροχος κολυμβητικός πόντος με μια ζώνη χαλάρωσης μπάρμπεκιου.

Διαχειριστής καταλύματος

Paula and Darren

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 16 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Children over 12 please enquire

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
The owner has a rescue dog and 2 cats

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed around the grounds.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κοινότητα αποκλειστικά για άτομα τρίτης ηλικίας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 87838177100012

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μονκαμπρό

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μονκαμπρό) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Domaine de Pouypardin και Διαδρομή Le Puy, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Lud'O Parc και Λίμνη Lac de Lamontjoie. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Moncrabeau, Nouvelle-Aquitaine

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Musee du Preservatif - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Condom - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Musée de l'Armagnac - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Centre de Loisirs Aqualudiques - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σατό Chateau de Larressingle - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Port-Sainte-Marie: 36 λεπτά οδικώς
  • Αζέν (AGF-Λα Γκαρέν): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Sarment - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Table des Cordeliers - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Pizzeria Da Fulvio - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kezako - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Auberge de Larressingle - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Christine

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, επικοινωνία
Very private and peaceful. Enjoyed the views from the dipping pool. Welcoming and generous host. Wonderful!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

regine B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
calme et douceur
Des aménagements agréables et judicieux
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Isabelle F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Merveilleux séjour chez Paula et Darren.
Nous avons passé un merveilleux séjour dans un lieu magnifique et reposant. Tout était parfait.Les hôtes sont très accueillants et d'une grande gentillesse. Nous reviendrons avec grand plaisir à la fois pour le lieu mais aussi pour Paula et Darren.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Nicholas G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Property, Charming Location, Great Hosts
My wife and I had a great time at this VRBO. Our hosts, Paula and Darren, were so welcoming and nice from the moment we met them until the time we left. Their property has so many cool amenities, including a dipping pool, pool table, dartboard, and private lake. We would recommend this VRBO to anyone who finds themselves in/near the town of Nérac.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Angela S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un havre de paix
Nous avons passé un très agréable séjour chez Darren et Paula. Non seulement l'accueil était très chaleureux mais en plus tout est fait pour le bien-être de chacun. Les services proposés sont nombreux, l'environnement est exceptionnel, le gîte est tout à fait charmant. Nous vous le recommandons.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paula and Darren

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Bonjour.

We are a husband and wife team who are the owners of Finders Keepers France. We moved to the South of France back in 2016 after working in the Medical branch of the Royal Navy. Passionate about the outdoors, nature and France our vision is to offer a rural retreat for those needing a break from the hustle and bustle of everyday life. Surrounded by views, wildlife, and silence, Finders Keepers France allows guests to recharge, refresh and relax whilst enjoying the facilities we have to offer. Independently developing and maintaining the business has allowed us to offer a personal touch and natural feel whilst retaining its rustic natural charm.

Becoming an LPO refuge (Ligue pour la Protection des Oiseaux) in 2017 provided us with the knowledge and support to develop the grounds to protect the visiting wildlife, monitor potential hazards, and restore natural habitats. The increase in wildlife habitats and nesting boxes around the grounds has resulted in an increase in many species of animals, including an endangered European Mink.  

The development of a butterfly meadow has seen a huge increase in butterfly's and moths, and Participating in Open Gardens has seen the gardens open to the public once a year, raising money for local charitable causes.

We are always on the look out for new adventures and new developments, and are known locally for adopting animals in need. Ee have adopted some ex battery hens, 4 rescue cats and 3 rescue dog. 

We hope we can meet you all soon.

Darren and Paula

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with Lieu-dit Badie when we were touring the area on holiday. The minute we saw it we instantly fell in love. The property itself was very french and beautiful with the added extra outbuildings and gites to enable us to share its beauty with family, friends and relatives.

Its location is perfect for those who love the great outdoors, peace, nature, France, good food and wine. The beauty of the surroundings change from day to day and you never get one day the same.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We pride ourselves on relaxation and getting away from it all. Embrace nature, wildlife and find yourself again.

We have a fabulous 3 acre lake which is available for use at any time. If you like to swim, fish, relax or just sit and watch nature this is idyllic.

The Sunrises and Sunsets are also breathtaking due to being positioned on an elevated position.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων