Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καταπληκτική 5 * Βίλα - A / C - Πισίνα - WIFI - Μπάρμπεκιου - Νότια ακτή

Καταπληκτική 5 * Βίλα - A / C - Πισίνα - WIFI - Μπάρμπεκιου - Νότια ακτή

Συλλογή φωτογραφιών για South Coast Treasure - 3 Bedroom 4 Bath - Private Pool & Deck - AC - BBQ - WIFI

Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Καταπληκτική 5 * Βίλα - A / C - Πισίνα - WIFI - Μπάρμπεκιου - Νότια ακτή

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα260 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Oistins, Christ Church
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Barbados3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Σίλβερ Σαντς5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMiami Beach11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 3

Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Hair dryer

Μπάνιο 4

Towels provided · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καταπληκτική 5 * Βίλα - A / C - Πισίνα - WIFI - Μπάρμπεκιου - Νότια ακτή

ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΡΜΠΑΔΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

> Όμορφο, φωτεινό, ανοιχτό όροφο με μεγάλο χώρο που βρίσκεται στη νότια ακτή του νησιού, λίγα λεπτά από το αεροδρόμιο και κοντά στον ωκεανό με μαγευτική θέα. Κοντά στις παραλίες, το γκολφ, το σέρφινγκ, το Oistins και το Friday Night Fish Fry, το St. Lawrence Gap, παντοπωλεία, αγορά ψαριών / τοπικά προϊόντα, τράπεζα, φυσικό αέριο, εστιατόρια και διάφορα τοπικά εισιτήρια (ψαροκάικα και ψαροκόπτες - Yum!).

> Ιδιωτικός, καθαρός και καλά συντηρημένος. Αγαπάμε και ευτυχώς, έτσι έχουμε τους καλεσμένους μας!

> Το σπίτι φιλοξενεί άνετα 6 άτομα. Κάθε μεγάλο υπνοδωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, ντουλάπα και ανεμιστήρα οροφής. Δύο υπνοδωμάτια που ανοίγουν απευθείας στην εσωτερική βεράντα και ιδιωτική πισίνα τύπου infinity 14 x 28 με υπαίθριο BBQ / Grill (πετσέτες θαλάσσης και ξαπλώστρες που παρέχονται).

> Αν χρειαστεί, υπάρχει μια μόνο βρεφική κούνια και μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Αν και το όριο κατοικίας μας είναι 6, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ληφθεί υπόψη 7. Απαιτείται προηγούμενη έγκριση.

> Ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα επιτρέποντας την απαλή αύρα να ρέει μέσα από το σπίτι. Ανεμιστήρες οροφής που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο με ανεμιστήρες δαπέδου παρέχονται επίσης.

> Αν το μαγείρεμα είναι η απόλαυσή σας, η κουζίνα με ανοιχτό στυλ περιλαμβάνει countertops από γρανίτη και καθίσματα για μπαρ πρωινού και είναι άρτια εξοπλισμένη με πλήρες φάσμα πιάτων, γλάστρες και σκεύη, συσκευές και σκεύη. Ψυγείο με καταψύκτη και παγομηχανή, φούρνο μικροκυμάτων, σόμπα, τοστιέρα, βραστήρα και καφετιέρα.

> Χαλαρώστε στο αγαπημένο μας δωμάτιο, το Μεγάλο Δωμάτιο, ένα οικογενειακό δωμάτιο στο κέντρο του σπιτιού που ανοίγει στην αίθουσα τηλεόρασης (καλωδιακή τηλεόραση με κανάλια ταινιών) και στην τραπεζαρία. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε με καφέ ή γεύμα καθώς βλέπετε τη θάλασσα, διαβάζετε ένα βιβλίο, παίζετε παιχνίδια ή απλά σαλόνι και απολαύστε.

> Υπάρχει επίσης ένας χώρος γραφείων, κεντρικό μπάνιο σε σκόνη, σταθερό τηλέφωνο για τοπικές κλήσεις, WiFi / Internet και ένα πλυντήριο με πλυντήριο και στεγνωτήριο για τη διευκόλυνσή σας.

> Σέρφινγκ, Kitesurfing - 5 λεπτά στο Long Bay Beach & Silver Sands
> Γκολφ - 10 λεπτά στο γήπεδο γκολφ Μπαρμπάντος
> Kermit's - (τοπικό κατάστημα ρούμι / εστιατόριο) - 5 λεπτά

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Κατά την άφιξή σας, θα σας καλωσορίσουμε με δωρεάν αναψυκτικά από το Property Manager, τον Ιούνιο, ο οποίος θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε και στη συνέχεια θα σας αφήσει για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας! Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ο Ιούνιος είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.
Καθημερινή καθαριότητα παρέχεται για όλες τις διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
> Η εξερεύνηση του νησιού είναι εύκολη και αν αποφασίσετε να μην νοικιάσετε αυτοκίνητο, η μεταφορά των νησιών είναι κοντά. Τα μικρά φορτηγά ZR ($ 2 Bds ή $ 1 US) τρέχουν πάνω και κάτω από τον παραλιακό δρόμο και τοπικά λεωφορεία ταξιδεύουν επίσης κατά μήκος της ακτής μέσα και έξω από το Bridgetown. Τα ταξί είναι εύκολες, λογικές και άφθονες. μπορείτε να κανονίσετε pick-ups και drop-offs στην παραλία, το αεροδρόμιο ή άλλους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων νησιωτικών περιηγήσεων. Το Μπαρμπάντος είναι ένα φιλικό νησί και οι άνθρωποι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

> Εάν προτιμάτε ενοικίαση αυτοκινήτου, χρησιμοποιούμε το Southern Rentals Barbados (246. 428. 7013). Owen και Astrid προσφέρουν εκπτώσεις online κρατήσεων και παρέχουν αξιόπιστες, εύκολες και βολικές προσφορές και αποσκευές αεροδρομίων. Μην ξεχάσετε να τους πείτε ότι σας έχουμε στείλει! Εάν ενοικιάσετε αυτοκίνητο, υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης μπροστά από το σπίτι.

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ:

> ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΥ (BRA) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΧΡΕΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 10% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.
> Επιπλέον χρέωση για τους επισκέπτες άνω των 6 μέγιστων. $ 30 ΗΠΑ ανά άτομο / ανά διανυκτέρευση. Ζητήθηκε προηγούμενη έγκριση.
> Οι χρόνοι check-in / check-out είναι ευέλικτοι, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το check-in πριν από τις 7 το μεσημέρι ή μετά τις 20 μ.μ. ή το Check-out πριν από τις 7 το πρωί ή μετά τις 20 μ.μ. θα υπόκειται σε χρέωση υπηρεσιών ύψους $ 80 BDS ή 40 US $ που καταβάλλονται κατά την άφιξη ή την αναχώρηση από το Property Manager.
> Οι βασικοί συνδετήρες μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων εξ ονόματός σας από το διαχειριστή ακινήτων μας (χρέωση υπηρεσιών $ 20 ΗΠΑ συν το κόστος των παντοπωλείων). Ελάτε να μας ενημερώσετε και να γίνουν ρυθμίσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Doris
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children must be supervised in the pool area

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is strictly forbidden inside

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Inch Marlowe

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Inch Marlowe) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Miami Beach και Παραλία Dover Beach. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Wildey House ή Στάδιο Garrison Savannah. Οι δραστηριότητες κολύμπι με αναπνευστήρα, γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Oistins, Christ Church

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Barbados - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Σίλβερ Σαντς - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oistin's Friday Night Fish Fry - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Έκθεση Αεροπλάνου Κονκόρντ Barbados Concorde Experience - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miami Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Oistins Fish Fry - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chicken Barn - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Neptunes Mediterrean Seafood - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chefette - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pat's Place - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

6,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Roy n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful villa
The villa is lovely with everything you could require , the property manager ( June ) was really helpful, the only downside was a neighbouring property had dogs that barked all day and night, we were woken several times at 3.00am , so take some ear plugs.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Lauren D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Stay
We enjoyed our visit a f stay. The house is set up nicely with lots of areas to hang out but we spent most of our time out by the pool! We got daily visitors of baby goats, bigs, and horses from a farm up the road and our two year old thought it was quite fun! You sit up on a hill so the breeze and views were nice but I’d definitely recommend having a car since the hill has a large turn it’s not the safest to walk anywhere. We would come back again, very comfortable for 4 adults and a 19 month old!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

10/10 Άριστο

Shula C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Authentic and wonderful setting to experience this special place
We've just had a most wonderful 2-week stay at this lovely home. The most appreciated elements for us were the cleanliness, and the pool. The house was just spotless - in the cupboards and out; from linen to sofas, bathrooms to dustbins. What a difference it makes!! The housekeeping service was fantastic, upping our stay to a bit of a hotel experience in that sense. The pool was absolutely divine and was really the main pull for us to have booked your home - it is clean, spacious and private: none of which are taken for granted having considered many other properties. The house is located close to the airport which was a little bit of a surprise for us as being in the flight path meant additional background noise, but the relaxed vibes of the island must have been effective, as none of us were greatly disturbed by this! Communication (with the owners) was outstanding, I've never had such efficient and prompt responses out of many years of globe trotting and holiday bookings - many thanks for this! A suggestion would be sharing a 'location pin' as it was difficult to find the place the first time with the street name not really known even amongst locals. Linens were generous and high quality; kitchen cupboards were immaculate, and the neighbourhood was calm and serene. What more?! Thank you Katherine and Doris.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Barry S.

Clean and Comfortable
What a lovely home this was. A short drive from the airport and about a 10 minute drive to Miami Beach. We were met there by June who was very efficient and helped us with all of our needs. The house was very clean and comfortable. The pool area was our favorite spot. Tea out on the pool deck in the morning and a swim after the beach. The house was well equipped with anything you needed. The only thing I would add would be a toaster oven so that you didn't have to turn the oven on to heat up a small item. We spoke with Doris most times and she was great to deal with. We would definitely stay here again.

10/10 Άριστο

Nigel C., London

Thoroughly enjoyable stay! Accommodation was perfect and ideally located for visiting the island.
We have thoroughly enjoyed our 10 night stay in Barbados! The house is ideal for 2 or 3 couples; with the 3 double rooms all with en suite. Located close to Oistins; St Lawrence Gap; Hastings and Bridgetown although nowhere on the island is too far to travel. Close proximity to the airport means it’s only a 10 minute journey to the house and, whilst you occasionally hear aircraft noise, it doesn’t impact detrimentally - even when relaxing by the pool. The house itself is well appointed, with everything you need for a self catering holiday, however there are dozens of quality restaurants within a 15-20 minute drive. Bar 557 at Carters Gap, is less than 10 minutes away, and we’ll worth a visit!! We will definitely be coming back to Barbados, and would be more than happy to rent this property again. Thoroughly recommended! Nigel; Susan; Bob & Lex

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Doris

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello, My name is Doris and I co-own the house with my husband Robert, his sister Katherine and her husband Paul. We are Canadians living in Ontario with strong personal ties to Barbados with Robert and Katherine being Citizens of Barbados by Descent. The property is our retirement home for part of the year and we welcome guests to come visit and enjoy when we are not there!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is located in Wilcox in the parish of Christ Church, where my father-in-law grew up. We discovered this house while on vacation a few years ago just across from a property we were renting and decided it was the perfect spot with its lovely breezes and beautiful views. Peaceful and relaxing with everything just a short distance away. It just felt right. It was an older property, however with extensive renovations we opened up the spaces and made it into a comfortable pleasing home we are proud of and look forward to sharing with others.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The house is very open and airy with wonderful spaces for gathering together or finding a quiet space of your own. The bedrooms are all large, each has its own bathroom - no sharing. There is nothing better than sitting on the deck in the evenings with a drink in hand just watching the stars or taking a late night swim.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων