Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ελάτε να απολαύσετε την 4 εποχή των θαυμάτων μας στα Μεγάλα Αρκάκια!

Ελάτε να απολαύσετε την 4 εποχή των θαυμάτων μας στα Μεγάλα Αρκάκια!

Συλλογή φωτογραφιών για Moonridge Retreat-Spa/BBQ/True 4 Season Retreat-Blocks from both ski resorts

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ελάτε να απολαύσετε την 4 εποχή των θαυμάτων μας στα Μεγάλα Αρκάκια!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα94 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Big Bear Lake, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκφραστής Αρκούδας Όρους3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSnow Summit (χιονοδρομικό κέντρο)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔε Βίλατζ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟντάριο, Καναδάς (ONT-Διεθνές Αεροδρόμιο Los Angeles - Ontario)79 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ελάτε να απολαύσετε την 4 εποχή των θαυμάτων μας στα Μεγάλα Αρκάκια!

Το Moonridge Retreat ανακαινίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά, από νέα μπάνια, αναβαθμισμένες συσκευές, πλήρως επιπλωμένες με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να κάνουν τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο όμορφη. Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση της καμπίνας μας τσεκούρι καθαρό και πολύ ευφάνταστο, όπως μας αναθεωρήσεις κατάσταση. Εάν χρειαστεί προσφέρουμε επιπλέον, όπως κλειδαριές υπουργικό συμβούλιο / βύσμα καλύπτει / καρέκλα / κρεβάτι-ράγες / άνω και κάτω όροφο πύλες ασφάλισης για τους επισκέπτες με μικρά παιδιά. Η καμπίνα μας μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 5 ενήλικες 2 παιδιά με κουκέτες - (Μέγιστο WT 100lbs)
Ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει μια βασίλισσα με δύο μονά κρεβάτια και το άλλο υπνοδωμάτιο έχει μια βασίλισσα με ένα σύνολο κουκέτες για τα παιδιά με μέγιστο βάρος 100 λίβρες για το ανώτερο κρεβάτι κουκέτα.

Η κύρια κράτηση για τους επισκέπτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών και πρέπει να παραμείνει στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.

Υπάρχει επιπλέον $ 25. 00 αμοιβή που συνδέεται με τη χρήση του σπα. Οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν πριν να πάρουν συνδυασμό στο κουτί κλειδώματος spa. Αυτό βοηθά να μειωθεί το κόστος ενοικίασης για τους μη χρήστες του spa. Αν οι επισκέπτες δεν σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το υδρομασάζ, ανατρέξτε στην ενότητα Κανόνες και πολιτικές για τη συνημμένη συμφωνία ενοικίασης για τους κανόνες του καυτού μπανιέρα και τις επιλογές επιστροφής χρημάτων.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας με αυτό εκ των προτέρων :)

Απολαύστε τη μυρωδιά των πεύκων και τον καθαρό αέρα του βουνού. Μεγάλη περιφραγμένη πίσω αυλή για τα παιδιά να παίζουν. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται πλέον. Πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστρωμα με φυσικό αέριο μπάρμπεκιου και χαλαρωτικό "Hot" μπανιέρα με υπέροχη νυχτερινή διασκέδαση νύχτας μετά από μια κουραστική υπαίθρια γεμάτη μέρα γεμάτη δραστηριότητες.

Θα ασχοληθείτε άμεσα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων για να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις κράτησης να πάνε ομαλά και χωρίς προβλήματα. Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα, φροντίστε ή τα πράγματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε το βουνό σας να ξεφύγει από την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο αδιάκοπα. (Παρακαλώ διαβάστε τις κριτικές μας) Θέλουμε να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας για τα τρέχοντα γεγονότα στην περιοχή Big Bear πριν ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ώστε να κάνετε την επίσκεψή σας στην καμπίνα μας όσο το δυνατόν πιο αξέχαστη.

Η οικογένειά μας θέλει πελάτες μας να απολαύσουν φέτα μας παράδεισο στα όμορφα Big Bear Mountains of Southern California το παίρνουμε για να απολαύσετε. Αληθινή όλο 4 σεζόν το χρόνο θέρετρο. Καθώς πλησιάζει η άνοιξη / το καλοκαίρι, απολαύστε την ανθοφορία της ζωής των φυτών καθώς πεζοπορείτε / ποδηλάτε το δρόμο σας στα μονοπάτια του βουνού. Μας αρέσει να εκπλήξει τους επισκέπτες μας με ειδικά δώρα. Κάθε σύνολο των πελατών αντιμετωπίζονται ειδικά καθώς προσπαθούμε να προσαρμόσουμε κάθε διαμονή σε αυτά, έτσι ώστε να νιώσετε σαν στο σπίτι από τη στιγμή που εμφανίζονται

Θα περιμέναμε τους επισκέπτες μας για την αντιμετώπιση αυτό το μέρος σαν να ήταν δική τους. Εμείς απλά ρωτήστε να φύγει καμπίνα, όπως μπορείτε να λάβετε. Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά. Μια ξεχωριστή $ 150. 00 κόστος καθαρισμού θα είναι προσβάσιμα, αν παραβιαστεί.
Έχουμε επίσης ένα ξεχωριστό $ 150. 00 επιστρέψιμη προκαταβολή διάφορες δαπάνες που χρειάζονται για στοιχεία που δεν καλύπτονται με την πολιτική προστασίας ζημία που επιστρέφεται εφ 'όσον η πολιτική ενοικίασης τηρείται πλήρως.

Τοποθεσία-Περιοχή-Τοποθεσία !! Έχουμε επιλέξει αυτό το μέρος πάνω από τους άλλους ήταν λόγω της εγγύτητάς της προς ΟΛΑ !!. Τόσο στην οδήγηση και το περπάτημα. Μπορείτε να περπατήσετε λιγότερο από 1/4 μίλι σε μία κατεύθυνση και θα πιάσει τα λεωφορεία μεταφοράς προς χιονοδρομικά κέντρα. Αποθηκεύει την ταλαιπωρία και τα έξοδα του πάρκινγκ. Μπορείτε να περπατήσετε / βόλτα με το ποδήλατό λιγότερο από 1/4 σας προς την αντίθετη κατεύθυνση και θα είστε στο Εθνικό δάσος απολαμβάνοντας τα μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλασία. Για περισσότερες καλοκαιρινές δραστηριότητες καμπίνα μας είναι από ένα μίλι από τη λίμνη / γκολφ / ζωολογικός κήπος / παντοπωλείων / ναρκωτικά / καταστήματα λιανικής πώλησης. Για τη χειμερινή περίοδο συνόδου κορυφής χιόνι και το βουνό αρκούδα είναι περίπου ένα μίλι σε κάθε κατεύθυνση. Και τα δύο πάρκα έκανε πρόσφατα κάποιες σημαντικές ανακαινίσεις με δεδομένου μαμούθ τα απέκτησε. Είμαστε επίσης πολύ κοντά σε μια πληθώρα των εκτός δρόμου διαδρομές για τους μανιώδεις εκτός δρόμου ενθουσιώδης και τα δύο 2 και 4 δίτροχα οχήματα. Όμορφη θέα στο βουνό και στην έρημο μπορείτε μόνο την εμπειρία από την BLM εγκριθεί δρόμους. Υπάρχουν μέρη στην πόλη για ενοικίαση οχήματα εκτός δρόμου ή τόπους που προσφέρουν ξεναγήσεις. Η Άνοιξη / το Καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να ζήσετε αυτές τις εκπληκτικές αναπνοές, Perfect Photo OPS !!


Δεν χρειάζεται να οδηγείτε. στάση του λεωφορείου είναι λιγότερο από το 1/4 μίλι από την καμπίνα. Πιάσε το τρόλεϊ για να Bear Lake Village και εστιατόρια. Αποφύγετε τις ανησυχίες της πάνω επιδίδεται και την οδήγηση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να νοικιάσετε 4 οχήματα τροχούς ή να λάβει ξεναγήσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών και το φθινόπωρο μήνες να λάβει το πλοίο πειρατής ή εκδρομές με σκάφος Liberty κουπί γύρω από τη λίμνη και να απολαύσετε τη θέα μόνο το βουνό μπορεί να προσφέρει !!

Παρακαλώ ελέγξτε το ημερολόγιο πριν ερευνητική σχετικά με τις ημερομηνίες και παρακαλώ μην ξεχάσετε να υπογράψετε το βιβλίο επισκεπτών.

Υπνοδωμάτιο 1:
1 βασίλισσα 1 διπλός κοιμάται 3

 
Υπνοδωμάτιο 2:
1 βασίλισσα-1 σετ κουκέτα για παιδιά- κοιμάται 4
 
 
Ανεσεις:
Πλήρες μέγεθος Hot Tub- καθίσματα 5- (Πρόσθετο $ 35.00 τέλος για τη χρήση spa)
Μπάρμπεκιου φυσικού αερίου
Τζάκι με φυσικό αέριο
Ρούχα και στεγνωτήριο ρούχων
3 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με DVR
Άμεση τηλεόραση
Θέρμανση
Internet υψηλών ταχυτήτων
Παρέχονται λευκά είδη
Καθιστικό με 2 καναπέδες και κεντρικό στήθος
2 μέγιστες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων- (αυστηρά επιβληθείσα από την πόλη)
Παρέχονται πετσέτες
Ξύλινο κατάστρωμα στην πίσω αυλή με ψηλά πεύκα

Διαχειριστής καταλύματος

Ed and Pam Carlson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We have child friendly items on request

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Violators will forfeit their full deposit.
Instant book guests must contact property manager Ed within 24 hours to confirm that they have read and agree to the attached Rental agreement.
We have a zero tolerance policy for guests exceeding the occupants and vehicles limits.. Please read the attached Occupancy agreement..
No pets are allowed. Extra cleaning fee will be accessed if violated. Will be explained further the rental policy

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 2021-1016

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λίμνη Big Bear

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Λίμνη Big Bear) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και δίπλα στη λίμνη. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Snow Summit (χιονοδρομικό κέντρο) και Θέρετρο Σκι Bear Mountain, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Δε Βίλατζ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Bowling Barn και Ηλιακό Αστεροσκοπείο Big Bear. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Big Bear Lake, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο Σκι Bear Mountain - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκφραστής Αρκούδας Όρους - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Snow Summit (χιονοδρομικό κέντρο) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δε Βίλατζ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κατάβαση με Έλκηθρο Alpine Slide at Magic Mountain - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σαν Μπερναρντίνο, Καλιφόρνια (SBD-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Μπερναρντίνο): 77 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Maggio's Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Domino's Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mountain Munchies - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 115 από 122 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 122 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 122 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 122 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 122 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Donald S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Property
Great Property
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Scott S., Carlsbad

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clean cabin with great communication
Everything was great. Clear communications, host was there on time and we were actually able to check in a little early. Clean cabin and jacuzzi was hot! Thank you.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Sharlene S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy, quaint cabin
Our family had a nice stay here — a great deal of you want a place with a (preheated) hot tub. Checked so many other boxes, too: friendly and communicative hosts, convenient location, TVs in every room, super clean, and Keurig coffee maker with pods. Just know the master shower is snug, and the beds are very soft, depending on our personal preference. The kids loved their room, the hot cocoa, the games, and the proximity to the zoo and Dank Donuts.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Lena D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute Holiday Cabin
We had a lovely time in this beautifully decorated cabin. The location was great, and everything was just within a few minute drive or walk. We were very warm inside during our short holiday getaway in December, and our hosts were very communicative with the whole process.We enjoyed using their grill, with tons of space in the backyard! They also had many streaming services on their TVs so it was worth spending time indoors. Highly recommend. :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Tyler B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Getaway Cabin
Cabin was awesome! Had everything one would need for family getaway. Beds were soft and comfortable. Hot tub was amazing the wife and kids loved it! Neighborhood was friendly and safe. Owners were extremely helpful and accommodating. Very happy we stayed here many great memories were made. Would definitely come back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ed and Pam Carlson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love to travel and have been all over the United States. Big Bear is a hard place to beat. We wanted a small town atmosphere. We love anything to do with the outdoors. We absolutely love Big Bear and its people and it surrounding area. We have choose Big Bear as a retirement location and have cherished this cabin as a real place for rest and relaxation from all of the hustle and bustle in the valley below and wanted to share our place with people so they can enjoy Big Bear as we do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We were looking for a cabin that was centrally located to all the outdoor activities for every season. Big Bear is truly a 4 season resort. During winter months we are approximately 1 mile from both ski resorts, we found it the ideal spot to play in the snow. In the summer Snow Summit has the lifts open for mountain biking. It has several trails, they opened a 1 mile loop for the beginner/casual rider to advanced/racing for the advanced riders. We are less than a mile from hiking/biking trails. We are only a couple miles from the "Village". Take a stroll, hang out by open fire pits, shop the Quaint shops. Listen to live entertainment, eat a several great restaurants, indulge on homemade fudge. Everything is here!! The fresh smell of pine is always present. The air is just always cleaner up here.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Why we fell in love with this area and home was the cozy cabin feel and the woodsy backyard views .You can't beat the magnificent view of the stars at night while relaxing in the Hot Tub that you can only view in the mountains away from the glare of the city lights. We choose this place over others was because of its close proximity to everything. Both in driving and walking. You can walk less than 1/4 mile in one direction and you'll catch the shuttle buses to ski resorts. Saves the hassle and expense of parking. You can walk/ride your bike less than 1/4 in the opposite direction and you'll be in the National forest enjoying the hiking/biking trails. Our cabin is less than a mile from all the grocery/drug/retail stores. Come and share the small town mountain experience our family encounters every time we come to get away from the hustle and bustle of the valley and enjoy SoCals true 4 season resort town and our little piece of paradise in the sky.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων