Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα 103 Κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα 2κλινου με AC, πισίνα & γυμναστήριο

Διαμέρισμα 103 Κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα 2κλινου με AC, πισίνα & γυμναστήριο

Συλλογή φωτογραφιών για Elegantly furnished 2 bed apartment situated in Cypress Gardens, Kiti, Larnaca

Πισίνα
Πισίνα
Βεράντα/αίθριο
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα 103 Κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα 2κλινου με AC, πισίνα & γυμναστήριο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Larnaca, Larnaca District
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑλυκή Λάρνακας (Αξιοθέατο)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μακένζι14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Φοινικούντες21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕρκάν (ECN-Διεθνές Αεροδρόμιο Ερκάν)74 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα 103 Κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα 2κλινου με AC, πισίνα & γυμναστήριο

Κομψά επιπλωμένο πλήρως κλιματιζόμενο \ κεντρικό θερμαινόμενο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων διαθέσιμο σε αυτό το καλά τοποθετημένο χαμηλό κτίριο νεόκτιστο συγκρότημα 5 αστέρων. Το Cypress Gardens προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις πισίνες που διαθέτουν υδρομασάζ και υδρομασάζ, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους ιδιωτικούς κήπους. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης και όλο το συγκρότημα προστατεύεται από κωδικοποιημένες ηλεκτρονικές πύλες. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και προσφέρει άνετα καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων για μέχρι 6 άτομα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδανική βάση για όλους τους τύπους επισκεπτών. Εταιρικοί επισκέπτες, ζευγάρια, μεγάλες οικογένειες, γάμους ή ομάδες φίλων που προτιμούν την ελευθερία να επιλέξουν τις δικές τους καθημερινές δραστηριότητες και στη συνέχεια να επιστρέψουν σε ήσυχο ήρεμο περιβάλλον. Όλοι οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να επωφεληθούν από την καλά εξοπλισμένη κουζίνα και να απολαύσουν γεύματα στην πισίνα που βλέπει μπαλκόνια. Ένα βράδυ μπορείτε να απολαύσετε καθισμένος πίσω και να χαλαρώσετε μπροστά από την τηλεόραση ευρείας οθόνης και να επωφεληθείτε από τα ενσωματωμένα κινηματογραφικά κέντρα που περιλαμβάνουν πάνω από 100 από τις τελευταίες ταινίες ή προκαλώντας τους φίλους και την οικογένειά σας σε ένα παιχνίδι στο PlayStation. Υπάρχει επίσης δωρεάν wifi και υπάρχουν επίσης επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και κάρτες παιχνιδιού καθώς και ορισμένα DVD που μπορούν να παιχτούν χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Playstation ή οικιακού κινηματογράφου.

Η περιοχή της Λάρνακας έχει πραγματικά κάτι για όλους και είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της και τις εκπληκτικές ακτές της και διαθέτει μερικές από τις καλύτερες αμμουδερές παραλίες της γαλάζιας σημαίας του νησιού που προσφέρουν πλήθος θαλάσσιων σπορ, εκδρομές με σκάφος, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις ναυαγίων. Η πόλη της Λάρνακας είναι ένα μείγμα παλαιών και νέων και έχει μια πλούσια αρχαιολογική κληρονομιά και πανέμορφα αιώνια κτίρια που στεγάζουν δρομάκια. Το μπροστινό μέρος της θάλασσας και η μοντέρνα μαρίνα με τον πεζόδρομο που περιβάλλεται από φοίνικες προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα καταστήματα και μοντέρνα υπαίθρια εστιατόρια και καφέ μπαρ. Το Φρούριο της Λάρνακας διοργανώνει το ετήσιο φεστιβάλ δρόμου τον Ιούλιο και υπάρχει επίσης ένας μεγάλος κινηματογράφος πολλαπλών λειτουργιών, ο οποίος παρουσιάζει όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες. Υπάρχουν επίσης πολλά μπόουλινγκ, τρελά γήπεδα γκολφ, ιστορικές εκκλησίες, μουσεία και μικρά και μεγάλα μονοπάτια. Η Αγία Νάπα με το περίφημο κλαμπ και τις λευκές αμμώδεις παραλίες διαθέτει επίσης το πλησιέστερο θεματικό πάρκο νερού και είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο.

Όσο πιο περιπετειώδης μπορεί να εξερευνήσει εύκολα το νησί με το αυτοκίνητο και όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, οι πόλεις και τα χωριά απέχουν λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο. Συνιστάται η ενοικίαση αυτοκινήτου και όλες οι οδικές πινακίδες είναι στα αγγλικά και τα οχήματα μετακινούνται στα αριστερά, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν επίσης τοπικές υπηρεσίες λεωφορείων και όλες οι πόλεις και χωριά συνδέονται με ταξί εξυπηρέτησης σε λογικές τιμές. Το τοπικό φυσικό πάρκο της καμηλοπάρδαλης απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπως οι εγκαταστάσεις ιππασίας και η άγρια ​​φύση της πτηνοτροφίας της Salt Lake της Λάρνακας. Ο φάρος Cape Kiti με τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματά του απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και ένα παιδικό πάρκο διασκέδασης βρίσκεται στην πόλη της Λάρνακας, η οποία απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η Αγία Νάπα απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και η κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η διαιρεμένη πόλη της Λευκωσίας απέχει μόλις 20 λεπτά οδικώς, ενώ τα βουνά του Τροόδους είναι μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η Πάφος με την υπερυψωμένη ακτή της απέχει μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο και όλα κάνουν ιδανικές ημερήσιες εκδρομές.

Συχνές απευθείας πτήσεις από όλη την Ευρώπη προς Λάρνακα είναι άμεσα διαθέσιμες και μπορούν να κρατηθούν με τη χρήση ορισμένων βασικών αερομεταφορέων. Οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Λάρνακα διαρκούν περίπου 4 ώρες και η διαφορά ώρας +2 ωρών πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Λεπτομέρειες για μεταφορές 24 ώρες το αεροδρόμιο για μόνο € 15 σε κάθε τρόπο μπορεί να παρασχεθεί ή ενοικίαση αυτοκινήτων με pickup από το αεροδρόμιο μπορεί να κανονιστεί πριν φτάσετε με τους συνεργάτες ενοικίασης αυτοκινήτων Avis, Hertz, Easycar, Sixt, Europcar και τον προϋπολογισμό, κτίριο του τερματικού σταθμού. Το διαμέρισμα είναι κυριολεκτικά 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και η διαδρομή είναι αρκετά απλή. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του χάρτη και τον ταξιδιωτικό οδηγό πριν παρέχετε και αυτή η διαδρομή θα σας οδηγήσει σε ένα κατάστημα 24 ωρών που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως το γάλα ή το ψωμί, αν χρειαστεί.

Διαχειριστής καταλύματος

HARRY

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Sorry no pets

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Please use outside balcony areas

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίτιο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κίτιο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Μακένζι και Παραλία Φοινικούντες, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι της Λάρνακας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Καμήλων και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λάρνακας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αλυκή Λάρνακας (Αξιοθέατο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μακένζι - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία της Ευρώπης - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Λάρνακας - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Φοινικούντες - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Flocafe - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Factory - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tashba Bistro Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kafenio - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • AMMOS - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

8,8/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

benjamin g.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία
Belle emplacement, mauvaises nuits
L'essentiel dans un logement reste le couchage et sur ce point rien ne va, le lit grince les matelas sont mauvais les canapé du salon médiocre et enfin l'appartement est en plein couloir aérien de l'aéroport de larnaka donc les nuits n'ont pas été top. Pour le reste il est bien situé, spacieux mais un peu vieillot, la piscine est sympa. Un sentiment mitigé pour ce logement.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Andrie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful location
The apartment was very comfortable, big and had everything we needed. The location was excellent, slightly out of town so lovely and quiet but everything was in walking distance. Perfect!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

8/10 Καλό

Susan H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Enjoyable
Very nice
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Siim P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent value for an apartment with pool access
We had a very pleasant stay. Harry the owner was really cooperative and easy going.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

10/10 Άριστο

Jukka L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very niice place.
Everything was good.
Πραγματοποίησε 24 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από HARRY

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων