Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σαν Ντιέγκο Χώρα απόδραση με θέα στο βουνό, τον Απρίλιο και τον Μάιο ειδική άνοιξη

Σαν Ντιέγκο Χώρα απόδραση με θέα στο βουνό, τον Απρίλιο και τον Μάιο ειδική άνοιξη

Συλλογή φωτογραφιών για San Diego Country Barndominium, Mountain Views, Spa, Deck, & More.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Σαν Ντιέγκο Χώρα απόδραση με θέα στο βουνό, τον Απρίλιο και τον Μάιο ειδική άνοιξη

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα77 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Valley Center, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαζίνο Valley View19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Harrah's Resort Southern California22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός κήπος και πάρκο σαφάρι Σαν Ντιέγκο29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SAN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο)58 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σαν Ντιέγκο Χώρα απόδραση με θέα στο βουνό, τον Απρίλιο και τον Μάιο ειδική άνοιξη

Βγείτε από τη φασαρία της καθημερινής ζωής και περάστε τον ποιοτικό χρόνο μαζί στο Tuscany Country Getaway που βρίσκεται στο Valley Centre της Καλιφόρνια στο County San Diego. Είμαστε φωλιζόμενοι ανάμεσα στα πλούσια εσπεριδοειδή και τα αβοκάντο, τα βινύλια και τα αγροκτήματα. Θα ακούτε συχνά τους ήχους των γερακιών και των αετών που εκτοξεύονται μέσα από τον γαλάζιο ουρανό από το PRIVATE DECK αυτού του πανέμορφου και ευρύχωρου ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ 1 BR 1BA με υπέροχη θέα στο βουνό 180 μοιρών. Εάν έχετε πάει ποτέ στην περιοχή της Τοσκάνης της Ιταλίας, θα νιώσετε σαν να έχετε φτάσει.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ / ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ / ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΑΟ! αλλά εκτός και μακριά. !! Μόνο 10 λεπτά. στην εύκολη πρόσβαση στο αυτοκινητόδρομο που σας οδηγεί στο ζωολογικό κήπο και το Safari του Σαν Ντιέγκο, το Sea World, το Legoland, τα μουσεία, την περιοχή του Σαν Ντιέγκο, το ενυδρείο Birch στο La Jolla, τις παραλίες, τα γήπεδα γκολφ, το Palomar Observatory, το Theatre Safari, κι αλλα. Αυτοί οι προορισμοί κυμαίνονται από 30 λεπτά. σε 1 1/2 ώρες. ώρα intrip. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε και να κάνετε. Ανατρέξτε στον οδηγό REVIEW για να βρείτε περισσότερα τοπικά αξιοθέατα (συνήθως εντός του χρονικού πλαισίου 15 - 30 Min.). Δείτε επίσης τα άλλα αξιοθέατα που είναι περίπου 1 ώρα - 2 ώρες. όπως Disneyland και Knotts Berry Farm.

Ο ΚΑΙΡΟΣ είναι υπέροχος, κυρίως στη δεκαετία του '70, ακόμη και το χειμώνα. Το καλοκαίρι έχουμε θερμότερες θερμοκρασίες 80's, 90's σπάνια πάνω από 95 μοίρες και επειδή είμαστε 1.300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας έχουμε ένα δροσερό ωκεανό αεράκι τις περισσότερες φορές. Είναι λιγότερο από 35 λεπτά. από τις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας μας δίνει το καλύτερο και από τα δύο κλίματα γιατί είμαστε αρκετά μακριά από τον ωκεανό για να ξεφύγουμε από την ομίχλη, τα σύννεφα και τα πλήθη, αλλά αρκετά κοντά για να απολαύσετε το δροσερό αεράκι στη θερμότητα του καλοκαιριού. Περιλαμβάνεται η κεντρική θέρμανση και κλιματισμός αν γίνει πολύ ζεστό.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΚΚΟ με υπέροχη θέα 180 μοιρών στα βουνά και τα αψιά. Καθίστε και χαλαρώστε στα καλοφτιαγμένα έπιπλα στο κατάστρωμα, παρακολουθήστε τα γεράκια και απολαύστε την ηρεμία και την ηρεμία που σας περιβάλλει.

Το KITCHEN είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και τις πάγκες γρανίτη εκτός από τις μικρότερες συσκευές, όπως: μπλέντερ, Cuisinart, κανονική καφετιέρα, καφετιέρα Keuirig 1 καφέ, μίξερ χεριών κλπ. Υπάρχει ένας φούρνος LG / φούρνος μικροκυμάτων και ένα πλυντήριο πιάτων GE. Προσφέρουμε μια καφετιέρα Keuirig καθώς και ένα πλήρες καφετιέρα Cuisinart για πλήρη γλάστρες, Bean Grinder για κόκκους καφέ με κάποιες εσωτερικές επιλογές καφέ και K-cups, μαζί με ένα καθαρό σύστημα νερού R. O. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με μερικά μπαχαρικά και βασικά καρυκεύματα.

SLEEPS 4 / MASTER BEDROOM / QUEEN SLEEPER / ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ - Από το κύριο υπνοδωμάτιο υπάρχουν υπέροχες ορεινές απόψεις από τα μεγάλα παράθυρα που έχουν εγκατασταθεί με κυψελοειδείς αποχρώσεις και κουρτίνες για σκούρο. Υπάρχει ένα king size κρεβάτι με 2 "αφρό μνήμης topper, πλήρους μήκους καθρέφτη μαζί με μια ήσυχη συνεδρίαση περιοχή δίπλα στο παράθυρο όπου μπορείτε να κατσαρώσετε και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Επιπλέον, έχουμε 2 αποθηκευτικούς χώρους (καλό για τις βαλίτσες σας) με άφθονο χώρο για να φιλοξενήσετε μια μεγαλύτερη διαμονή. QUEEN SLEEPER - ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ADDED 2 MORE - Στο σαλόνι που διαθέτει στρώμα Memory Foam 5 ". ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ: Διαθέτουμε επίσης την επιλογή 2 τεμαχίων διπλού κρεβατιού μεγέθους 4 "υψηλής πυκνότητας, που περικλείονται σε φύλλα για να τοποθετηθούν οπουδήποτε με προστιθέμενα φύλλα για να χωρέσουν. Επίσης, ένα ενιαίο πλατύ μαξιλαράκι αφρού για τον καθένα για απλότητα στην αναδίπλωση και την απομάκρυνση από το δρόμο.

Η περιοχή LIVING / ENTERTAINMENT είναι εγκατεστημένη με επίπεδη οθόνη T. V. με DVD player & surround sound system. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία DVD διαθέσιμη μαζί με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για ήσυχες νύχτες σε εσωτερικούς χώρους. Για εσωτερική ψυχαγωγία, το δωμάτιο είναι εγκατεστημένο με ένα Roku Box, όπου μπορείτε να προβάλλετε ταινίες και τα πιο πρόσφατα κλιπ ειδήσεων εάν έχετε δικό σας λογαριασμό Netflix ή Hulu και πολλά άλλα. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Netflix, το Netflix προσφέρει δωρεάν δοκιμή ενός μηνός δωρεάν και το Hulu προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και έχει πολλά προγράμματα από τον αθλητισμό για πολλά προγράμματα T.VV που είναι εύκολο να εγγραφείτε. Ενημερώστε μας αν έχετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θέλετε να δείτε και ίσως να σας φιλοξενήσουμε.

Το ΜΠΑΝΙΟ διαθέτει ένα ντους πάνω από την τουαλέτα που είναι γεμάτο με χειρολισθήρες ασφαλείας και χειροκίνητο ντους για ευκολία. Παρέχουμε πετσέτες, πλύσιμο σώματος και στεγνωτήρα μαλλιών. Η ενοικίαση διακοπών είναι επίσης εξοπλισμένη με ιδιωτικό πλυντήριο και στεγνωτήριο.

OFFICE AREA είναι πλήρης με δωρεάν WIFI / LAN hookups μια καρέκλα γραφείου και γραφείο hugh γρανίτη με άφθονο φωτισμό, συρτάρια και ενσωματωμένα αρχειοθήκες που σας δίνουν άφθονο χώρο εργασίας.

Το SPA (Private) βρίσκεται κάτω από το κατάστρωμα. Γύρω από το σπα είναι ένα ιδιωτικό πλήρες αίθριο, καθιστικό, και χλοώδεις περιοχές για να παίξετε παιχνίδια γκαζόν ή απλά να χαλαρώσετε ενώ μπάρμπεκιου. Μια ομπρέλα είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματός σας.





Διαχειριστής καταλύματος

Larry & Linda Maiolo
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Number of kids is flexible within reason Call Host

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
Contact host at 760-224-1520. A bit flexible

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Smoking, Drugs or Vaping, EXCESSIVE DRINKING, with over 4 attendees. No super loud obnoxious music Turn HVAC system off when not in rental.
Cancellation policy: Full refund except $35 cancellation fee.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Contact host at 760-224-1520. A bit flexible
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Valley Center

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Valley Center) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Moonlight Ampitheatre και Patio Playhouse, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Alta Vista Gardens και The Wave Waterpark. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Grand Tradition Estate and Gardens και Sengme Oaks Water Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Valley Center, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καζίνο Valley View - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συναυλιακός Χώρος California Center For The Arts - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο Harrah's Resort Southern California - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Pechanga Resort & Casino - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός κήπος και πάρκο σαφάρι Σαν Ντιέγκο - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κάρλσμπαντ Βίλατζ: 38 λεπτά οδικώς
  • Κάρλσμπαντ, Καλιφόρνια (CLD-McClellan-Palomar): 49 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Casino Pauma - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Choices Buffet - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Side Yard Public House - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pauma Bay Cafe - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 109 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 115 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
This property was in an absolutely idyllic setting. The air literally smelled like fruit and flowers. I had never been to this area of California and was blown away by its beauty. The place itself was clean and comfortable and perfect for my daughter and I for our weekend trip. The host, Linda, was above-and-beyond in terms of being helpful and warm and kind. I would 110% stay here again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Karla S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Lovely home/getaway
The property is really beautiful and so is the location, it can just be a little hard to find. Definitely recommend going to check in during the day. Linda and Larry were both great and welcoming. We were in communication from before the trip, to the time we left. It was nice so there was no confusion from either party.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Marion A., Los Angeles, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful setting
The property had everything we needed and was in a beautiful, quiet setting. We will certainly return.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Nancy P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful
The view was amazing very peaceful and calm.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kristina M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great weekend getaway
My husband and I stayed here for our one year anniversary. The views were beautiful and the hot tub was a nice bonus. The bed was so comfortable and we slept good. Linda was a great host, kind, and very communicative. We plan to stay here again in the future.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Larry & Linda Maiolo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband Larry and I and my son started our lives out in a suburban area in Orange County, CA and then moved to another Suburban area in the San Diego area. After about 14 years of Suburban living, my son was young and I had a growing concern about raising my son in the Suburban jungle and was craving something different. We had become apart of a "Married For Life" group that met in Fallbrook, CA which was a beautiful area with a small town atmosphere. We decided to sell our current home and began looking in the Fallbrook area. We put in an offer on a house and it didn't work out so we continued to look. We sold our house and began to rent while we were looking. Not too far from Fallbrook, we found Valley Center and made an offer on another house but it didn't work out. We loved Valley Center and started attending this little country church with a dear Pastor by the name of , Dwayne Carter, a dear man, who unbeknown to us, turned out to be an Award Winning Architect . He knew we were sort of homeless ( living in an Apt., partially living with Mom) and he suggested we look into buying some land. He took an interest in us and would just start drawing up plans as we told him what we wanted. He encouraged us for we were alittle scared to buy and build our own home. As he suggested, we searched & found a beautiful piece of land with gorgeous mountain views and we built our Dream Home which has been and still is, a Dream Come True. When we moved in, I could hardly believe it, I had to pinch myself for I thought I had died and gone to heaven. What kept me sober was the horrible loss of this dear man Pastor Dwayne, who we grew to know and love along with his wife, Lani who attached herself to us and has become my very best friend. We now consider her part of our family. We are so blessed to be able to share this bit of heaven with family and friends. We hope you will enjoy your stay with us and we look forward to serving you as our special guests.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose Valley Center because of it's gorgeous topography. We were longing for the Country with wide open spaces with Hills, Mountains, Groves and Ranches. Homes are spread out on a couple acres each rather than crammed together. We were ready to move out of the Suburban Jungle and make a new life. Valley Center is everyone's idea of a small town with farms, horse ranches, pumpkin fields, rodeos, Western Days Parade, quaint shops, family owned restaurants, historical sites and good people. The more I live here, the more I appreciate how it is. There is enough depersonalizing in life where you feel like a number, but here they know who you are in the Bank, in the Pharmacy, at the Doctor's Office, at the Eye Doctor's, at the Hardware store and on and on.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

When I am in Valley Center, I feel like I am worlds away from the crazy busy life I used to have in the Suburbs. On almost 3 Acres, this Getaway will automatically help you to just relax with the peace and tranquility all around. The Mountain & Grove Views give you a sense of Ahhhhhh. Put some Steaks on the BBQ and then sit out on the Deck with your dinner and enjoy the views. Most evenings, it is warm enough to sit on the deck and watch the most beautiful sunsets and cloud formations as well as the birds & some wildlife. After it gets dark, step into the private Spa and enjoy some Star Gazing, you can actually see the stars out where we are. There is a lack of light pollution which allows you to see the stars alittle better. If the weather is not quite warm enough, enjoy cooking inside with a Fully equipped Kitchen complete with cookbooks, Blender & more. Snuggle up on the couch and watch a good movie or go to bed early and have a great night of sleep in the super comfortable King Size Bed.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων