Σπίτι στον προορισμό Bessac, Nouvelle-AquitaineΙδιώτης οικοδεσπότης

Κομψό εξοχικό σπίτι. Σε μια ειρηνική τοποθεσία. Μια μεγάλη επιλογή για τις οικογένειες.

Κομψό εξοχικό σπίτι. Σε μια ειρηνική τοποθεσία. Μια μεγάλη επιλογή για τις οικογένειες.

Συλλογή φωτογραφιών για Elegant Country House with pool. A great choice for families.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Κομψό εξοχικό σπίτι. Σε μια ειρηνική τοποθεσία. Μια μεγάλη επιλογή για τις οικογένειες.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
7 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 17 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Bessac, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Barbezieux18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Angouleme30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο νερού Les Antilles de Jonzac41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπορντό (BOD-Μερινιάκ)86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

7 υπνοδωμάτια (για 17 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 7

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψό εξοχικό σπίτι. Σε μια ειρηνική τοποθεσία. Μια μεγάλη επιλογή για τις οικογένειες.

Εκπληκτική, γαλλική εξοχική κατοικία. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά που κάνουν διακοπές μαζί.
Επίσης μεγάλη για ομάδες φίλων, ποδηλάτες ή οικοδόμηση ομάδας που σχετίζεται με την εργασία. Χαιρετίζουμε ομάδες ποδηλατών, λάτρεις των αυτοκινήτων, εκπνευσμένους καλλιτέχνες, ομάδες γιόγκα και όσους χρειάζονται την ανάπαυλα αυτού του κομψού αλλά ανεπίσημου γαλλικού καταφυγίου.
Ιδανικά τοποθετημένο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, αλλά με όλες τις ανέσεις πολύ κοντά, οι οδικές συνδέσεις και τα αεροδρόμια σε εύκολη οδήγηση, μεγάλες οδικές συνδέσεις με τα λιμάνια. Κοντά στις ιστορικές πόλεις του Μπορντό, το Cognac και το Angouleme. Μόλις 15 λεπτά από το N10 στο Barbeziuex Charente, βόρεια του Μπορντό.
Με μια μεγάλη ασφαλής πισίνα με περιφραγμένη θέα, μια γενναιόδωρη βεράντα για ηλιοθεραπεία για να απολαύσετε και τους περιποιημένους κήπους. Εκτός από μια πολύ μεγάλη έκταση ανοιχτών χώρων πρασίνου με εκπληκτική θέα.
Το Aulagnes βρίσκεται μέσα σε 12 στρέμματα της γαλλικής υπαίθρου, είναι το μοναδικό σπίτι σε μια ήσυχη λωρίδα της χώρας.
Το La Grande Maison Aulagnes βρίσκεται στο γοητευτικό τμήμα του Charente, το σπίτι των παγκοσμίου φήμης κρασιών και τα σπίτια Cognac του Hennessy, του Martel, του Remy Martin για να αναφέρουμε μόνο μερικά μόλις 30 λεπτά μακριά.
Το Aulagnes έχει μια πανέμορφη κλασική πρόσοψη που περιβάλλεται μεγαλοπρεπώς από σειρές αμπέλων και ηλίανθων, ειρηνική αλλά κοντά σε ένα χωριό. Πολύ ιδιωτικό και τοποθετημένο στους δικούς του χώρους, το κομψό γαλλικό σπίτι Aulagnes βρίσκεται στην καρδιά ενός πρώην κτήματος Cognac.
Το La Grande Maison Aulagnes διαθέτει τους δικούς του μεγάλους χώρους, κήπους και την πιο τυπική γαλλική θέα σε ηλίανθους και αμπέλια. Διαθέτει άφθονο πάρκινγκ, κήπους, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα σε έναν περιφραγμένο κήπο με μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα.
Επισκεφθείτε το Μπορντό, το Cognac και το Angouleme για τα ψώνια, τα μουσεία και την καφετέρια με τόσο μεγάλη ευκολία. Είναι πολύ κοντά σε πολλές ήσυχες παραλίες με λίμνες κολύμβησης, ένα λατομείο αναψυχής κοντά στο τζετ σκι και μόνο 1 ώρα μέχρι την ακτή και τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες. Υπάρχει ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων, κολύμπι, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, διαδρομές ποδηλασίας, τρέξιμο, ιππασία ή απλά χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας τη ζέστη του ήλιου.
Πρακτική ασφαλής διάταξη που παρέχει πληθώρα καταλυμάτων.
Μπορώ να παράσχω υψηλές καρέκλες, βρεφικές κούνιες, φύλακες κρεβατιών, καροτσάκια και εξοπλισμό μωρών για περισσότερα από ένα βρέφη εάν μου δοθεί προειδοποίηση.
Με όλες τις τοπικές ανέσεις του χωριού, τα τουριστικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση και όλους τους δρόμους που συνδέουν τα μεγάλα αεροδρόμια και τις διαδρομές με τα λιμάνια των φέρι, σε μια άνετη απόσταση με το αυτοκίνητο, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις μιας εξαιρετικής θέσης διακοπών.
Aulagnes, υπάρχουν επτά υπνοδωμάτια συνολικά και πέντε μπάνια, δύο ensuites και ένα με διπλό νιπτήρα και roll top bath. Υπάρχουν δύο δίκλινα δωμάτια με δύο μονά κρεβάτια, δύο τρίκλινα αποτελούμενα από ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονόκλινο, και τα δύο δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν ένα άλλο μονό κρεβάτι ή βρεφική κούνια εάν ζητηθεί πριν από τη διαμονή σας. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ένα με ένα υπνοδωμάτιο και ένα άλλο διπλό master υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο δωμάτιο στον κάτω όροφο με καναπέ-κρεβάτι, τουαλέτα και ντους. Έτσι, υπάρχει αρκετός χώρος για να έχει ο καθένας το δικό του χώρο.
Η υπέροχη πισίνα 10μ x 5μ., Βρίσκεται σε ένα περιφραγμένο κήπο. Ο περιφραγμένος κήπος είναι κοινόχρηστος και είναι διαθέσιμος στους επισκέπτες στο εξοχικό σπίτι La Mirabelle (το La Mirabelle είναι ένα εξοχικό σπίτι στο χώρο και τους κήπους μας έξω από την πύλη του Aulagnes.) Όντας αυτός ο περιφραγμένος κήπος, αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χώρος παιχνιδιού είναι πολύ ξεχωριστός από τον χώρο της πισίνας, αν και δίπλα και αρκετά κοντά για να προσέξετε τα παιδιά ενώ χαλαρώνετε. Η πισίνα είναι ασφαλώς περιφραγμένη με μια κλειστή υψηλής πόρτας για την ασφάλεια και την ηρεμία. Η πισίνα μοιράζεται με τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες στο La Mirabelle (το τρίκλινο εξοχικό σπίτι μας)
Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα, να απολαύσετε τη μοναδική και όμορφη θέα και να χαλαρώσετε εντελώς.
Το σπίτι είναι πολύ καλά εξοπλισμένο. Υπάρχουν ελκυστικά ψηλά ταβάνια και ένα χαρακτηριστικό αρχικό δάπεδο από τερακότα, οι χώροι είναι μεγάλοι και κομψά επιπλωμένοι με χαρακτικά, διαχρονικά έπιπλα. Υπάρχει επίσης άφθονο έπιπλα εξωτερικού χώρου για χαλάρωση και για να απολαύσετε αυτό το πολύ ειδικό σήμα της γαλλικής υπαίθριο καθιστικό, χαλάρωση και τραπεζαρία. Ως ομάδα, θα βρείτε εύκολα το δικό σας χώρο μακριά από τον άλλον, καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές για να χαλαρώσετε και να τρώει. Απολαύστε έναν ευχάριστο περίπατο κατά μήκος της λωρίδας χώρα με απέραντη θέα. Το ουράνιο!

Ιδανικά τοποθετημένο μόνο με ένα hop hop και ένα άλμα μακριά από τα εστιατόρια, τα ψώνια και τις αναζωογονητικές παραλίες λίμνης κολύμπι. Τόσο πολλά που πρέπει να κάνετε, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, θαλάσσια πάρκα, ιστιοπλοΐα, αμμουδερές παραλίες και η χλωρίδα και πανίδα γεμίζουν τις εκβολές του Gironde, χωρίς να ξεχνάτε το κρασί και τη γευστική δοκιμή.
Υπάρχουν τόσα πολλά να διασκεδάσουν όλες τις ηλικίες. Μπορντό 1 ώρα, 30 λεπτά κονιάκ, Aubetterre Sur Dronne 25 λεπτά και Ανγκουλέμ 15 λεπτά μακριά. Επίσης Αγίου Emillion μόνο μια μικρή γραφική 1 ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο, πάρτε την επιλογή σας. Aulagnes βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία για να απολαύσετε τις παγκοσμίου φήμης κονιάκ σπίτια και τα παγκοσμίου φήμης αμπελώνες της νοτιοδυτικής Γαλλίας.
Το Παρίσι είναι προσβάσιμο μόνο σε ένα ταξίδι με το τρένο 1 ώρα 30 για μια ειδική επίσκεψη ταξίδι στην αγορά ή για ρομαντική διανυκτέρευση.
Εάν όλα αυτά ακούγονται σαν πάρα πολύ σκληρή δουλειά, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την όμορφη θέα εδώ και το ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα.
Είμαστε πλαισιώνεται από τις γραμμές του καταπράσινο αμπέλια, σε μια πολύ ήσυχη λωρίδα χώρα, πεδία ηλιοτρόπια κάθε πλευρά, ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους με ποδήλατο ή skate. Το Aulagnes είναι μια μονοκατοικία χωρίς γειτονικές γειτονιές, θα απολαύσετε την γαλήνη της υπαίθρου. Υπάρχουν πλούσια χλωρίδα και πανίδα και θεαματικά αρπακτικά πουλιά, αλεπούδες, λαγοί και ελάφια.
«Aulagnes» προσφέρει υπέροχη θέα τονισμένη με πεδία ζωντανή ηλίανθους, καλαμπόκι και το χρυσό σιτάρι. Έχει μια θέα που αιχμαλωτίζει τα μάτια σας καθ 'όλη τη διάρκεια των εποχών και είναι θαυμάσιο να φωτογραφίζετε, να ζωγραφίζετε ή απλώς να απολαμβάνετε το περιβάλλον.
Το Aulagnes είναι μια πολύ ξεχωριστή γαλλική απόδραση, διακοπές με ευελιξία για οικογένειες, μια εκλεπτυσμένη γαλήνια απόδραση για μια ομάδα φίλων ή επαγγελματιών που θέλουν μια φέτα μιας αυθεντικής γαλλικής εμπειρίας και μια φανταστική βάση για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε.

Διαχειριστής καταλύματος

Keith Hillier
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 27 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Traditional stair case.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Please contact us to discuss your event first

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking is only allowed outside the property

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please contact us to discuss your event first
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 8879563320001

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπεσάκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπεσάκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κεντρική Αγορά και Géant Casino (Δεν μεταφράζεται όνομα επιχείρησης), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Κήποι Chaigne και Παραλία Le Bain des Dames. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο-Σαφάρι του Haute-Saintonge ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πίστα Αγώνων Circuit de Haute Saintonge. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο του Barbezieux - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σατό Chateau d'Angouleme - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Angouleme - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο νερού Les Antilles de Jonzac - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hennessy Cognac Company (Μουσείο) - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Montmoreau: 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L’Arthémy - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café de la gare - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Resto de Nonac - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Laurent André - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Le Café Central - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ross P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Stay at Manoir Aulagnes
We travelled as a large group (4 adults, 8 kids of various ages from 6 to 15) The house is fabulous, even better than the pictures. The recently renovated pool is fantastic, especially at night when the tiles glow. The Kids loved it! The setting is tranquil and the grounds are lovey. The outside areas/games room with table football and Ping pong were also great. Would hightly recommend; Thanks Keith and Kirsten
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Julie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Manor House
We were a family of 15 with 5 children staying for 2 weeks. It is the perfect place to stay for a relaxing holiday surrounded by beautiful views.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Robert F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic property and owners
What a wonderful experience for our extended family. Kirsten and Keith were great hosts, made us feel very welcome, and had worked on the house with huge attention to detail. The rooms are incredibly spacious and comfortable, bathrooms are beautifully appointed, and the whole environment and ambience are totally relaxing and enjoyable. All our family loved our stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Elisabeth Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic
Fantastic manoir, pool & gite, fantastic property managers, fantastic catering. Perfect place for large family and young children.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Yvonne C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Stay!
What a fabulous holiday! We were a group of 16 friends and family, with a mix of adults and children, and we found this house to be perfect for our stay. We really couldn't fault it. The property was even more stunning in real life than in the pictures. There was plenty to keep everyone occupied with the pool area, ping pong, table football and beautiful open barn for dining outside. The area is very tranquil and the views from the property are stunning. We particularly enjoyed swimming at the river beach in Aubeterre-sur-Dronne and visiting the Friday market at Riberac. The hosts were extremely helpful and friendly and even did a free and very enjoyable Cognac tasting for us one evening which was much appreciated. We would definitely return. Many thanks.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Keith Hillier

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We're Keith & Kirsten and we're both born and bred in Yorkshire. We met in London through work and the rest, as they say, is history! After initially wanting to buy and run a ski chalet, we had a rethink and started looking at Chateaux and Manoirs all over the south of France. We came across this house at the start of a full week of viewings and fell in love immediately. Purchasing the house wasn't at all straight forward, with Covid 19 adding to the complications we only arrived in July 2020 and we launched into a week of intensive cleaning and gardening to return the place to the standard we expect to provide. There's still improvements we're hoping to make to bring it up to spec but it's a beautiful place and we don't want to lose its character. In the course of the next 12 months we plan to prepare the place to utilise the beautiful large barn which has been prepared for the possibility of hosting events and weddings. There is also a large gravel, walled courtyard for 100 plus guests to dine outside or there are large areas of grass with spectacular views that would provide a perfect setting for a marquee. It's also equally possible to host a more intimate event using the smaller open barns if you're not looking to invite the world and his brother. We might still be relatively new to the area but so far we've found the locals and the French in general to be some of the most helpful and accommodating people we've ever met. We haven't had one moment of regret and if anyone is considering a new life abroad, we would urge you to follow your dreams like we did!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

'Aulagnes' is a great choice of holiday because of its convenient location and beauty. It is a very special place that encapsulates all that we imagined to be typically French. Rolling vine filled fields and yet the beautiful Atlantic coast and beaches are only about an hour and a half away. Plenty to do and see locally with so many options. Outdoor life, sun filled days and a unique quality of life. This is a wonderful place for children to enjoy. It's a place that feels homely, safe and inspiring, a place to share and to make new memories. A place we gladly welcome holiday guests to relax and enjoy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Manoir Aulagnes has a historically beautiful allure resting amoungst vines, sunflowers and open countryside like a Monet painting. It is a very special destination for holiday makers, especially families. With a pool fitted with an alarm and gated gardens it's a safe environment. It's very simple to get to a number of towns and big cities, it's an excellent location easy to get to from anywhere in Europe. It is also perfect as a location for weddings and events in our large oak beamed barn or outside with the vines as your back drop. A fantastic place to relax and experience an authentic French Holiday. We welcome groups of cyclists, motoring enthusiasts, aspiring artists, yoga groups and anyone who needs the respite of this elegant though informal French haven.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες