Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Άνετο διαμέρισμα κοντά St. Πλατεία Πέτρου

Άνετο διαμέρισμα κοντά St. Πλατεία Πέτρου

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy flat near St. Peter's Square

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Άνετο διαμέρισμα κοντά St. Πλατεία Πέτρου

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα55 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Roma, Lazio
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική του Αγίου Πέτρου11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαπέλα Σιστίνα14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσεία Βατικανού11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡώμη (CIA-Τσιαμπίνο)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Άνετο διαμέρισμα κοντά St. Πλατεία Πέτρου

Ήσυχο διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο με το ασανσέρ σε κτίριο περίοδο. Πρόσφατα ανακαινισμένο και επιπλωμένο, πολύ κεντρική θέση σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το St. Πέτρου, λίγες στάσεις με το λεωφορείο από τα κυριότερα μνημεία της Ρώμης και από την περιοχή Trastevere.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ήσυχο και ασφαλές ιδιωτικό δρόμο. Είναι λειτουργικό και ιδανικό για όσους επιθυμούν να σκαλίζω και να απολαύσετε το Caput Mundi και να μην υποφέρουν θορύβους της κυκλοφορίας και την πόλη. Είμαστε μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια μακριά από την Piazza San Pietro και τη Βασιλική του. Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με φροντίδα και κομψότητα, ιδανικό για ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια. Το όμορφο παρκέ δάπεδο δίνει μια επιπλέον γοητεία σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα το οποίο είναι πολύ φωτεινό και έχει τρία μπαλκόνια, ιδανικό για το πρωινό στο ύπαιθρο ή για χαλάρωση στον ήλιο. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο άνετο υπνοδωμάτιο με ένα πολύ άνετο στρώμα σε ένα queen size κρεβάτι και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για δύο ενήλικες. Κατόπιν αιτήματος είναι δυνατόν να έχουμε μια κούνια πάρα πολύ. Το μπάνιο διαθέτει ντους και μπιντέ. Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, θέρμανση και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης όταν είναι διαθέσιμα. πληρωτέο parking και γκαράζ είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση πάρα πολύ.
Θα νιώσετε σαν στο σπίτι στη Ρώμη!

Είναι μια χαρά για εμάς να λαμβάνει και να υποδεχτεί τους επισκέπτες μας! Θα σας περιμένει στο διαμέρισμα, θα παραδώσει τα κλειδιά προσωπικά και θα υπάρξουν επίσης όταν αναχωρούν. Θα χαρούμε να καλωσορίσουμε την προϋπόθεση για το μπάσκετ (με μαρμελάδα, φρυγανιές, τάρτες μαρμελάδα, τσάι και το τσάι, κουλούρια και κρασί). Ζούμε ρηχότερα και είναι διαθέσιμα για πληροφορίες ή βοήθεια πριν ή κατά την παραμονή σας με κάθε είδους πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το περιβάλλον, παραδοσιακά εστιατόρια, χώρους και μουσεία. Κατόπιν αιτήματος, είναι δυνατόν να οργανώσει τη μεταφορά σας από και να πληρώσετε προς τα αεροδρόμια. Είμαστε πολύ φροντίδα για την ικανοποίηση σας και θέλετε να κάνετε την παραμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη.

St. columnade Πέτρου είναι μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια! Παρ 'όλα αυτά, η περιοχή δεν είναι εξωφρενικά τουριστική και αντ' αυτού Διατηρεί οικιστικό χαρακτήρα της. Είναι κοντά σε όλες τις ανέσεις και καταστήματα κάθε είδους (24 ώρες σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, μπαρ, εστιατόρια, πιτσαρίες, ζαχαροπλαστεία). St. Βασιλική Πέτρου φιλοξενεί πολυάριθμα αριστουργήματα και η είσοδος είναι ελεύθερη. Το Γραφείο Τουρισμού του Βατικανού, που βρίσκεται στο St. Πλατεία Πέτρου, διευθετεί τις ξεναγήσεις της βασιλικής, τους όμορφους κήπους του Βατικανού και Μουσεία του Βατικανού.
Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι την άλλη πλευρά του columnade και στους διάσημους δρόμους της Ρωμαϊκής ψώνια, όπως Via Cola di Rienzo, Via Ottaviano, Via del Corso. Με μια σύντομη βόλτα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Castel S. Angelo με τους κήπους του και ο λόφος Janiculum με την εκπληκτική του (το καλύτερο!) θέα στη Ρώμη. Μπορείτε να φτάσετε Trastevere και το χαρακτηριστικό σοκάκια και τα παραδοσιακά στέκια με τα πόδια πάρα πολύ.


Το κέντρο της Ρώμης είναι μεγάλη, αλλά είναι εύκολο και πιο ενδιαφέρον να το επισκεφθείτε με τα πόδια και η κεντρική θέση της Ρόμα Caput Mundi καθιστούν το ιδανικό κατάλυμα για να περάσετε μια μεγάλη διακοπές στη Ρώμη. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η στάση 64 του λεωφορείου βρίσκεται σε απόσταση τριών λεπτών με τα πόδια από το διαμέρισμα. Τρέχει συχνά και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να φτάσετε στο πιο μαγικό και μοναδικές τοποθεσίες της Caput Mundi, όπως Campo de 'Fiori, την Piazza Navona, Fontana di Trevi, την Piazza Venezia, τα Ισπανικά Σκαλιά, το Πάνθεον. Η πλησιέστερη στάση του μετρό είναι "Ottaviano" (γραμμή «Α») και βρίσκεται στην άλλη πλευρά του columnade του Αγίου Πέτρου (fifteen- λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα). Η πιάτσα των ταξί βρίσκεται σε απόσταση 200μ. St. σιδηροδρομικό σταθμό Πέτρου βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια και μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο Fiumicino με το τρένο αλλαγή στο σταθμό Trastevere. Στο St. σταθμού Πέτρου Επίσης μπορείτε να πάρετε το τρένο για να πάει στις βόρειες παραλίες της Ρώμης (Santa Marinella, Σάντα Severa, Civitavecchia).
Στο αντίθετο άκρο της Via Delle Fornaci, στην κορυφή του λόφου, θα βρείτε το Villa Pamphili, το μεγαλύτερο πάρκο της Ρώμης, όπου θα Incendio πεζοπορία, έχουν pic-nics, ή απλά μια βόλτα γύρω για μίλια.
Επίσης, δεν είναι μακριά είναι η θριαμβευτική ανοικτή αγορά (το μεγαλύτερο στην Ιταλία), όπου θα βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ψάρια, τυρί, πίτσα, φρέσκα ζυμαρικά.
Για να απολαύσετε την τέχνη, τον πολιτισμό και τη μεγάλη παράδοση της ιταλικής κουζίνας, Roma Caput Mundi είναι η στρατηγική, υπέροχο και το ιδανικό κατάλυμα για εσάς και την οικογένειά σας. Σας περιμένουμε!

Διαχειριστής καταλύματος

Ferdinando
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ρώμη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ρώμη) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσεία Βατικανού και Καστέλ Σαν' Άντζελο, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Via Del Corso (Οδός) και Βία Βένετο (Διάσημη Οδός). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης ή Foro Italico (στάδιο).
Χάρτης
Roma, Lazio

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Αγίου Πέτρου - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Βασιλική του Αγίου Πέτρου - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Καπέλα Σιστίνα - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Πιάτσα Ναβόνα - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσεία Βατικανού - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Roma San Pietro: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Στάση Τραμ Risorgimento/S. Pietro: 16 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Τσιαμπίνο (CIA): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Homebaked Grandma’s Kitchen II - 6 λεπτά με τα πόδια
  • La Vittoria - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Terminal Gianicolo - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Il Colonnato SRL - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Cresci - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marion G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful
Very, very nice Appartement next to St. Peter
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Louis M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Simply amazing!
My wife and I absolutely loved our stay here. Ferdinando and his wife were a pleasure to meet and have as our hosts. We really didn't want to leave lol.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

David L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful host
Due to my flight schedule I had a late arrival and the host stayed up to greet me at the location. The host provided a map After meeting the host they gave me a map, provided local recommendation, and informed us how to navigate the city. Excellent host, excellent recommendation, and highly recommend anyone to stay here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Katie L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice apartment close to the Vatican
Nice, modern apartment conveniently located close to the Vatican. It is away from the main tourist area but easy to walk everywhere. It was quiet and clean and had everything we needed to stay for a week. Marina was a very helpful host and quick to respond to all of our questions.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ferdinando

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων