Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο αγρόκτημα Santa Ynez

Καλαίσθητο αγρόκτημα Santa Ynez

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Santa Ynez farmhouse

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο αγρόκτημα Santa Ynez

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Santa Ynez, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟινοποιείο Buttonwood Farm Winery & Vineyard6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαζίνο Chumash7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία Old Mission Santa Ines10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια (SBA-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο αγρόκτημα Santa Ynez

Καλαίσθητη αγροικία Santa Ynez. Η αγροικία βρίσκεται σε 4 στρέμματα και μοιράζεται με σκύλους, γάτες, κατσίκες, χήνες, γαλοπούλες, χελώνα, άλογα και κοτόπουλα! Βρισκόμαστε στην ιδιοκτησία και στον δικό μας χώρο. Μπορούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη αλληλεπίδραση όσο θα θέλατε.

Η αγροικία είναι μόνο για δύο ενήλικες, συγνώμη δεν υπάρχουν παιδιά.
Έχετε περίπου 750sf. με 2 ξεχωριστούς χώρους ύπνου για να διαλέξετε. Το ένα είναι στο υπνοδωμάτιο με κρεβάτι πλήρους μεγέθους και το άλλο βρίσκεται στο σαλόνι. Είναι ένα cubby που έχει ένα στρώμα queen size σε αυτό. Είναι πολύ ζεστό!
Οι παροχές κουζίνας περιλαμβάνουν σόμπα / φούρνο, ψυγείο, νεροχύτη, καφετιέρα, φρυγανιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, μπλέντερ και όλα τα είδη υγιεινής που χρειάζεστε! Μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών Samsung με κανάλια premium της Directv παρέχεται για την προβολή σας. Ένα πλήρες μπάνιο με ντους και μπανιέρα σας περιμένει. Υπάρχει επίσης ένας χώρος εργασίας εάν πρέπει να κάνετε κάποια εργασία ενώ βρίσκεστε εδώ. Ο χώρος είναι ευάερος και φωτεινή με πολλά παράθυρα και πόρτες για να αφήσει στο φυσικό φως.
Οι γαλλικές πόρτες ανοίγουν σε μια όμορφη ιδιωτική τούβλο εξωτερική αυλή με μπάρμπεκιου, τραπέζι & καρέκλες και δύο ξαπλώστρες. Το αίθριο / πίσω αυλή έχει έναν κήπο λαχανικών και είναι πολύ ιδιωτικό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουμε ελεύθερα περιαγώδη ζώα που μπορεί να συναντήσετε. Αφήνουμε τις όρνιθες να βγαίνουν περίπου στις 7 ή στις 8:00 π.μ., καθώς διαθέτουν αυτόματη πόρτα και πηγαίνουν στο κρεβάτι το βράδυ. Οι κότες μπορούν να κάνουν θόρυβο όταν βάζουν ένα αυγό. Αφήσαμε τα κόκορα έξω από το coop γύρω στις 8:00 π.μ. και επίσης ελεύθερη σειρά. Το coop είναι έξω σε ένα πεδίο μακριά από την αγροικία από τον αχυρώνα μας και τα κοκκινομάλλα έχουν λίγο ηχομόνωση γύρω από εκεί που κοιμούνται. Αλλά αυτή είναι η χώρα και μπορεί να ακούσετε τη δική μας και τους άλλους γείτονες να κοκκινίζουν σε κώλους ή άλλα ζώα. Έχουμε επίσης πυγμαγούς κατσίκες, μικρά σκυλιά κάτω των 20 κιλών, χελώνα, χήνες, γαλοπούλες και άλογα μαζί με τους εαυτούς μας στην ιδιοκτησία.
Η αγροικία είναι για τους καλεσμένους που πληρώνονται μόνο εκείνο το βιβλίο, δεν υπάρχουν άλλοι υπνωτισμοί ή άλλοι φιλοξενούμενοι για ψυχαγωγία κλπ. Κρατημένοι / πληρωμένοι επισκέπτες μόνο. Συγνώμη ΝΑΙ παιδιά ΔΥΟ ξενώνουν μόνο

Βρισκόμαστε 2. 5 μίλια από το Los Olivos και το κέντρο της Santa Ynez. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι περίπου 30 μίλια και η λίμνη Cachuma είναι 13. Η δανέζικη πόλη Solvang απέχει περίπου 4 μίλια. Είμαστε πολύ κοντά σε μερικά μεγάλα winerys, Roblar, Beckman, & Bridlewood για να αναφέρουμε μερικά.

Έχουμε wifi αλλά είναι δορυφορική και πολύ αργή και όχι για streaming. Σας επιτρέπει να κάνετε τις βασικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω ενός δορυφορικού πιάτου το οποίο είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Αυτό δεν μπορούμε να αλλάξουμε, καθώς δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στην τοποθεσία μας.

Όταν ο καιρός και ο χρόνος επιτρέπουν τη λουτρό και τα κλινοσκεπάσματα στεγνώνουν σε μια γραμμή ρούχων.

Το check in είναι 3μμ και το check out είναι 11πμ.

Αν χρειάζεστε μόνο μία διανυκτέρευση, μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο κοντά στην ημερομηνία αυτή και αν δεν έχω κράτηση, μπορώ να δω αν μπορούμε να δουλέψουμε κάτι για τη μία διανυκτέρευση.

Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην ιδιοκτησία μας μπροστά από το γκαράζ μας για δύο αυτοκίνητα. Αν φέρνετε δύο αυτοκίνητα παρακαλώ παρκάρετε το ένα πίσω από το άλλο.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να ρωτήσετε.
Ευχαριστώ!

Πρόσβαση επισκεπτών

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική αγροικία και αίθριο. Ο χώρος στάθμευσης είναι κοινόχρηστος. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να τροφοδοτούν τα κοτόπουλα και τα κατοικίδια ζώα τα κατσίκια και τα σκυλιά, αν το επιλέξουν.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Μπορούμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερη αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες μας.

Η γειτονιά

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας λωρίδας χωματόδρομων. Έχουμε εργατικά αγροκτήματα γύρω μας που έχουν άλογα, σκυλιά, κοτόπουλα, ελκυστήρες κλπ. Αυτή είναι η χώρα !! Είμαστε μια πέτρα πετάξει μακριά από το Los Olivos και στο κέντρο της Santa Ynez. Βρισκόμαστε επίσης κοντά σε μερικά μεγάλα οινοποιεία, Roblar, Beckman, & Bridlewood για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Τριγυρίζω

Ο καλύτερος τρόπος να κινηθείτε είναι να οδηγήσετε. Μπορείτε να νοικιάσετε καθορισμένους οδηγούς εάν πρόκειται να πίνετε ή οι εταιρείες κρασιού. Υπάρχουν επίσης ενοικιάσεις ποδηλάτων αν αισθάνεστε φιλόδοξοι.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Βάζουμε φρέσκα βιολογικά αυγά, πλιγούρι βρώμης, καφέ και τσάι στο εξοχικό σπίτι για το πρωινό σας. Θα σας προσφέρουμε πλήρες γάλα και το ήμισυ και μισό, εάν ζητήσετε εκ των προτέρων. Το νερό είναι καλά νερό και είναι πόσιμο.

οι κανόνες του σπιτιού
Αυτό είναι ένα ακίνητο που δεν καπνίζει λόγω των κινδύνων πυρκαγιάς σε μια περιοχή ξηρασίας.

Το ακίνητο είναι μόνο για τους πληρωμένους κρατημένους επισκέπτες, χωρίς επισκέπτες, χωρίς παιδιά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς υπνοδωμάτια, ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΟΝΟ και αμειβόμενοι επισκέπτες μόνο σε ακίνητα για ασφαλιστικούς λόγους χωρίς επισκέπτες.
Πρόκειται για μια ήσυχη περιοχή, οπότε αν έρθετε αργά, παρακαλούμε να σέβεστε τον θόρυβο, ειδικά μεταξύ των ήρεμων ωρών των 10π-8πμ. Εκτιμάται πολύ.
Το check in είναι 3μμ και το check out είναι 11πμ. 2 νύχτα τουλάχιστον

Santa Barbara County ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ένα 12% φόρο πληρότητας που συλλέγουμε. Είμαστε πιστοποιημένος φορέας εκμετάλλευσης μέσω του νομού και απαιτείται από το νόμο να εισπράττει τον φόρο πληρότητας που χρεώνει.

10 μίλια / ώρα στη λωρίδα της χώρας μας.

Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τους πόρους και να σβήσουμε τα φώτα όταν δεν είναι στο σπίτι

Δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά επειδή μερικοί λαοί δεν είναι σεβαστοί και φροντίζοντας τον τόπο μας πρέπει να ...
Αυτό είναι το σπίτι μας, όχι το μοτέλ 6, παρακαλώ να το σεβαστείτε και να το φροντίσετε και να το κρατάτε τακτοποιημένο. Το τέλος καθαρισμού σας είναι για τα κλινοσκεπάσματα, τα κλινοσκεπάσματα και το απολυμαντικό μπάνιο, τα βασικά. Θα πρέπει να πλένετε τα πιάτα σας και να κρατάτε τον χώρο καθαρό. Ξέρω ότι για το 99% των ανθρώπων είναι κοινή λογική και το εκτιμώ αυτό. Αυτό είναι μόνο για εκείνους τους λίγους που το χρειάζονται για να τους εξηγήσει ..

Κρατήσεις ακυρωμένες τουλάχιστον 60 ημέρες πριν από την έναρξη της διαμονής θα λάβουν επιστροφή 100%.
Κρατήσεις ακυρωμένες τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την έναρξη της διαμονής θα λάβουν επιστροφή 50%.
Κρατήσεις ακυρωμένες 30 ή λιγότερες ημέρες πριν από την έναρξη της διαμονής δεν επιστρέφονται. Τα τέλη κράτησης είναι στην απόκλιση του VRBO

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα, τραυματισμούς ή ασθένειες που συμβαίνουν όταν βρίσκονται στις εγκαταστάσεις ή στις εγκαταστάσεις του, ανεξάρτητα από τη φύση τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν είναι υπεύθυνοι για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων ή τιμαλφών του επισκέπτη. Αποδεχόμενη αυτή την επιφύλαξη, συμφωνείται ότι όλοι οι επισκέπτες αναλαμβάνουν ρητώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε βλάβης που προκύπτει από τη χρήση των χώρων ή άλλων προσώπων που προσκαλούν να χρησιμοποιήσουν την προϋπόθεση και συμφωνούν να συμμορφωθούν με τους Κανονισμούς του Σώματος.

Αποδεχόμενοι τους κανόνες του σπιτιού μας και την πολιτική ακύρωσης, αποδέχεστε ότι ως συμφωνία ενοικίασης.







Διαχειριστής καταλύματος

Kris
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pet must be pre-approved some pets we can not take

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking property. No animals. 10 mph down lane. No compensation/refunds for PGE electrical water outages. No children
2 guests only, No extra sleepovers or entertaining others on the property. No excessive loud noise or music. quiet time 10pm -8am. Keep cottage tidy.
Homeowners are not responsible for any accidents.By accepting our house rules and cancellation policy you are accepting that as our rental agreement.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Santa Ynez

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται στην πόλη Santa Ynez. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Roblar Winery και Beckmen Vineyards, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Global Gardens και Apple Lane Solvang.
Χάρτης
Santa Ynez, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Οινοποιείο Roblar Winery - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Οινοποιείο Buttonwood Farm Winery & Vineyard - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Chumash - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία Old Mission Santa Ines - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Solvang Festival Theater - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σάντα Ινές, Καλιφόρνια (SQA): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Maverick Saloon - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Tavern - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pony Espresso - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • S.Y. Kitchen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bob's Well Bread At The Ballard Store - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 141 από 147 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 147 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 147 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 147 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 147 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,8/10

Παροχές

9,6/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Steven S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing environment
The farmhouse was the perfect place to to stay in the area. The farmhouse had everything we needed. Kris was easy to get a contact if we needed anything. The location was great for wineries or just checking out the area. Having the farm animals wandering around was an added bonus.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Andrew J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everything I expected...but better!
We could not have been happier with our stay! It was everything the listing described, but the experience added up to so much more than the sum of its parts. The cottage was private, well appointed, squeaky clean (even during rainy weather), and the kitchen was fully equipped. Great shower and very comfortable bed. Kris, our host, went above and beyond to make this stay special. She met us upon arrival and gave us a mini tour. Hard to complain about snuggling with baby goats, meeting the horses and making friends with their dog and a specific goose with a lovably spunky personality. Our cottage had eggs from Kris' chickens in the fridge, a bottle of their homemade wine, homemade butter and jams, all followed by delivery of a loaf of bread fresh from the oven. Kris was so nice, warm, and welcoming. We awoke each morning to roosters letting us know it was time to get moving :) It may not be everyone's thing, but we loved it! The roosters and chickens waited for us and came running over to get fed as soon as we opened the door. Our last night there, Kris took us around their farm and we hung out with all the goats, geese, the gorgeous turkeys, the giant tortoise, and went inside the hen house. This is a working farm. It's dirty and noisy (but I love animal noises), the roads aren't paved and it's pitch black and silent at night. It was the complete antidote to city life and we loved every moment and every animal from start to finish. HIGHLY recommended!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Erin H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Not to be missed!
We can’t wait to return! Kris greeted us when we arrived and showed us around the property. There were fresh eggs, warm bread with butter and jam and a bottle of wine with a sweet note welcoming us to the farm. We felt like we we’re staying with family, it was absolutely wonderful. The converted horse stable was so cozy, clean and inviting. Kris shared that she was helping to care for a baby goat and offered to let me feed her, something this city girl will never forget. Do not pass up an opportunity to stay here. We will definitely be back! Thank you Kris for everything, we will be seeing you soon ❤️ 🐓
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Matthew V., San Diego

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Farmhouse for Animal Lovers
As animal lovers who spend a lot of weekends feeding birds and waterfowl in our own area, staying here is like a dream come true. Kris really goes above and beyond to make you feel welcomed and appreciated. We were greeted at the gate and after dropping off our stuff, we were given a grand tour of the property and all of the wonderful animals. Kris provided hand-made bread that had just come out off the oven and a bottle of wine from their own vines! We finished both rather quickly as they were so delicious. Each day were woke up early to spend time with the animals and feed the chickens, turkeys, ducks, and geese. It is quick a pleasure walking outside and having chickens come racing towards you like you are old friends. This is definitely a place we will return to and cannot recommend enough. Thank you for sharing your farmhouse and your animals with us, Kris.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Catherine D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place to stay
Loved the various chickens, geese and turkeys! Very quiet and quaint cottage. Great location close to everything. Hosts are very welcoming.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kris

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love animals and love to travel! We moved to the country from the big city and are enjoying this new life! Lots of projects but we enjoy them! We are hoping to become self sustainable at some point. We are a work in progress!!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You get a true farm experience! You can visit with the animals and feed them if you like! Lots of great wineries and cycling areas near by. We are in a quiet area. The cottage is separate enough where you have your own privacy.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Great backyard with patio and grill! Lots of animals you can visit with including a110 pound tortoise! Great price too!!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων