Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Pelican Sound-2bdr Coach, ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, Lake View & SW Florida Decor

Pelican Sound-2bdr Coach, ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, Lake View & SW Florida Decor

Συλλογή φωτογραφιών για Pelican Sound-2bdr Coach, Lake View, Private Golf Club, plus 27 Holes of Golf

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Pelican Sound-2bdr Coach, ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, Lake View & SW Florida Decor

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα144 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Estero, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Miromar Outlets8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Hertz Arena11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Pelican Sound-2bdr Coach, ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, Lake View & SW Florida Decor

Βρισκόμαστε ανάμεσα στο Φορτ Μάγερς και τη Νάπολη, και οι δύο είναι κοντά. Το διεθνές αεροδρόμιο Southwest Florida απέχει 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Pelican Sound. Έχετε πρόσβαση σε υπέροχα εστιατόρια, καταστήματα και παραλίες όλα μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι του λεωφορείου μας.(Δείτε το χάρτη σημείων ενδιαφέροντος)
Αυτό το σπίτι 1550 τετραγωνικών ποδιών, το λεωφορείο έχει νέα, πολυτελή έπιπλα για μέγιστη άνεση! Το σπίτι διακοπών σας βρίσκεται στο αποκλειστικό γήπεδο Pelican Sound Golf και River Club στην Estero της Φλόριντα (ακριβώς ανάμεσα στο Fort Myers και τη Νάπολη). Αυτή η σπάνια διαθέσιμη μονάδα βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Έχει ένα γκαράζ με ένα αυτοκίνητο και περιλαμβάνει τα ποδήλατά του.
Το Island Sound είναι μια πολύ επιθυμητή τοποθεσία στο Pelican Sound λόγω της υπέροχης θέασης. Η θέα από τη lanai σας είναι μια από τις πολλές θέα στη λίμνη. Τα Windows αφθονούν σε αυτή τη μονάδα με φοίνικες που κουνάνε καθώς πλαισιώνουν την τροπική ομορφιά από κάθε άποψη. Μια από τις πολλές κοινόχρηστες πισίνες απέχει λίγα μόνο βήματα, με υδρομασάζ, ψησταριές αερίου και καλοκαιρινή κουζίνα.

Ολόκληρο το σπίτι είναι επιπλωμένο με νέο θέμα της Νοτιοδυτικής Φλώριδας. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει τροπικά έπιπλα σε στυλ Tommy Bahama για να φέρει τους τροπικούς μέσα. Η κρεβατοκάμαρα, με κρεβάτι king-size με ουρανό, μια κρεβατοκάμαρα και μια μεγάλη τηλεόραση 27 ιντσών, συνδέεται με ένα πολυτελές λουτρό κεραμιδιών. Δύο ντουλάπες (μία είσοδος) κρατά τα πάντα οργανωμένα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο, στην ιδιωτική του πτέρυγα, έχει δίδυμα κρεβάτια με μαξιλάρι και σπινθήρες με κόκκινο, λευκό και μπλε θέμα. Το παρακείμενο λουτρό της αίθουσας συνεχίζει το πολύχρωμο θέμα. Κάθε κρεβατοκάμαρα είναι πλήρως επιπλωμένο με κομψά κομμάτια και επιπλέον χοντρά πολυτελή κλινοσκεπάσματα - ένα βασιλιά και δύο δίδυμα.

Η μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει countertops Corian και άφθονα αναβαθμισμένα γραφεία, όπου θα βρείτε υπηρεσία για δώδεκα, δύο πλήρεις σετ από ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη και μια πληθώρα από βολικές συσκευές. Το den προσφέρει ένα χαλαρωτικό δωμάτιο με έντονα χρωματισμένους ανανάδες που λατρεύουν έναν καναπέ-κρεβάτι (πολύ άνετο), μια γωνιά ανάγνωσης και μεγάλα παράθυρα με θέα στη γειτονιά.

Το καθιστικό διαθέτει καναπέ και υπέροχη διακόσμηση από τη νοτιοδυτική Φλώριδα. Μονάδα ψυχαγωγίας τύπου βελανιδιάς και μπαμπού με ταιριαστό καφέ και τραπέζι. Τηλεόραση με τριάντα δύο (35) ιντσών με δέκτη ήχου Panasonic, συσκευή αναπαραγωγής CD πέντε δίσκων Panasonic και DVD. Η γειτονική τραπεζαρία προσφέρει θέα στη λίμνη με άμεση πρόσβαση στα καθιστικά Lanai, διακοσμημένα μεταλλικά και γυάλινα στρογγυλά τραπέζια τραπεζιών με τέσσερα με δύο σκαμπό για μπαρ.

Γκολφ:
Η λέσχη έχει 27 τρύπες σχεδιασμένες από τον Chip Powell και τον Mike Hill. Το μάθημα φιλοξένησε ανώτερα τουρνουά PGA και έχει τέσσερα σετ τσαγιού για να επιτρέψει την πρόκληση αλλά και το δίκαιο παιχνίδι για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων (φέρει επιπλέον μπάλες). Τα πρωταθλήματα τένις παίζουν σε βαθμολογία 73 με κλίση 142. Στη μίσθωση, $ 300. 00 τέλη μεταφέρει όλα τα προνόμια συμμετοχής και σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα γύρο γκολφ για το χαμηλό κόστος ενός τέλους καλαθιού. Το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα «Chelsea» για την κράτηση των ωρών του τσαγιού εξασφαλίζει το δίκαιο παιχνίδι για όλους. Επιπλέον, υπάρχουν δεκάδες αμοιβαία κλαμπ γκολφ στην περιοχή για να απολαύσετε.

Τένις:
Το Tennis Club διαθέτει φωτιστικά γήπεδα SIX HAR-TRU, με προπονητικά γήπεδα τένις για μαθήματα, προκλήσεις κλπ.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο παραλίας:
Απολαύστε το λεωφορείο στην περιοχή προσγείωσης στην παραλία στο Lover's Key Beach & State Park. Τα λεωφορεία λειτουργούν όλη την ημέρα από το River Club μέχρι τον Κόλπο (οι καρέκλες, ομπρέλες και ψυγεία είναι διαθέσιμες στο σπίτι μας για τη χρήση σας. Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες παραλίες λευκής άμμου στον κόσμο.

Παραλίες:
Απολαύστε τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και τις παραλίες λευκής άμμου της Νοτιοδυτικής Φλώριδας. Η παραλία Barefoot, που βρίσκεται στην περιοχή Bonita Springs, απέχει μόλις 10 λεπτά / 7 χιλιόμετρα νότια του σπιτιού μας. Συνεχίστε πιο νότια και απολαύστε τα μίλια των παραλιών που προσφέρει η Νάπολη.

River Club:
Η πρόσφατα ανακαινισμένη μονάδα 5000 τετραγωνικών ποδών River Club διαθέτει ένα νέο σαλόνι μπαρ, μεγάλη τηλεόραση sreen και μια αίθουσα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη τηλεόρασης. Περιστασιακά δείπνο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό σε μια οθόνη στο κατάστρωμα με θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο,
Αλλα χαρακτηριστικά:
Δωρεάν χρήση των κανό για ένα περιπετειώδες ταξίδι στον ποταμό Estero μέσω του Estero Bay και του San Carlos Pass.


Γυμναστήριο :
Το River Club - Μεγάλο υπερσύγχρονο γυμναστήριο με θέα σε μία από τις 6 πισίνες.

Ψώνια - Δύο μίλια μακριά: το Coconut Point διαθέτει 125 πολυκαταστήματα και 25 εστιατόρια. Miromar Outlet Center. Για να αναφέρουμε μερικά καταστήματα: Off Saks Fifth Avenue, DKNY, Nike Factory Store, προπονητής, Cole Haan και Oshkosh. Village of Venetian Bay, Tin City, The Promenade, Prime Outlets της Νάπολης, Flea Masters (900 καταστήματα), καταστήματα με ποταμό στον κόλπο Pelican και την παλιά εμπορική περιοχή της Νάπολης.

TECO Arena - Το σπίτι για αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες είναι μόνο μερικές βόρειες εξόδους στο I-75. Το Fort Myers φιλοξενεί μια ομάδα μπέιζμπολ Minor-League - μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες γύρω. Είναι επίσης οι χώροι κατάρτισης για πολλές άλλες ομάδες.

Αξιοθέατα και Περιηγήσεις - Εκδρομές Τρόλεϊ Νάπολης, Κέντρο Φιλαρμονικών Τεχνών, Καταφύγιο Τρυπών, Κέντρο Φύσης, Κήπος της Καραϊβικής, Σεμινός Τυχερά Παιχνιδιού, Κυνοδρομίες Κυνοδρομίου, Κήπος Everglades Wonder Garden, Νάπολη Πρίγκηπες, Σαββατοκύριακο Ημέρας Everglades και Εκδρομές με Ιππασία.

Λέξεις-κλειδιά: Πρώτο σπίτι προπονητής πατώματος, 2δ, 2δάρων, plusden, 1car γκαράζ.
Sleeps4-6

Διαχειριστής καταλύματος

Jay R. Kemmerer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Must sign Owners Rental Lease & Pelican Sound Rule Acknowledgement.
Must read & initial deposit Refund Rules in Lease.(page 2)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Estero

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Estero) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Όσοι λατρεύουν τα ψώνια μπορούν να επισκεφτούν το εξής: Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Hertz Arena ή Γήπεδο Μπέιζμπολ JetBlue Park at Fenway South. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Estero, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Miromar Outlets - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Koreshan State Historic Site-Ιστορική Τοποθεσία - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Florida Gulf Coast University (πανεπιστήμιο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Hertz Arena - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • FK Your Diet - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chick-Fil-A - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tony Sacco's Coal Oven Pizza - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan A C.

Excellent maintenance. Marvelous facilities. The members are very welcoming as well as the staff.
There isn't anything we could find wrong with this property. The owners are very responsive and helpful. Fully equipped. The bikes and beach ewuipment are a plus. If you have 1 car, the bikes are great for other people staying to get around the property while someone else may be using the car.
Πραγματοποίησε 40 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jay R. Kemmerer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων