Σπίτι στον προορισμό Ludlow, ENGΙδιώτης οικοδεσπότης

Ludlow κέντρο, εποχή εξοχικό σπίτι χαρακτήρα με απομονωμένο κατοικίδιο ζώο φιλικό κήπο

Ludlow κέντρο, εποχή εξοχικό σπίτι χαρακτήρα με απομονωμένο κατοικίδιο ζώο φιλικό κήπο

Συλλογή φωτογραφιών για Ludlow centre, period town cottage with pet friendly garden & free parking

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Βεράντα/αίθριο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Ludlow κέντρο, εποχή εξοχικό σπίτι χαρακτήρα με απομονωμένο κατοικίδιο ζώο φιλικό κήπο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Ludlow, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Lodge2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Ludlow3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖυθοποιία Ludlow13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)73 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ludlow κέντρο, εποχή εξοχικό σπίτι χαρακτήρα με απομονωμένο κατοικίδιο ζώο φιλικό κήπο

Bell Cottage είναι ένα εξοχικό σπίτι πόλη χρονικό διάστημα στο κέντρο της Ludlow, λιγότερο από δύο λεπτά με τα πόδια από όλα τα καταστήματα, τα μπαρ, τα εστιατόρια και το κάστρο Ludlow. Ρυθμίστε πάνω από δύο ορόφους και με ένα όμορφο απομονωμένο κήπο, το εξοχικό σπίτι έχει ανακαινιστεί με γούστο, αλλά εξακολουθεί να είναι γεμάτη με τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Μια ιδανική βάση για την παραμονή στην ομορφότερη παλιά πόλη της αγοράς της Βρετανίας. Το κατάλυμα προσφέρει 2 υπνοδωμάτια, το ένα με king size κρεβάτι και ένα με διπλό κρεβάτι και επισυνάπτεται καμαρίνι. Σαλόνι με καυστήρα καταγραφής και δερμάτινα έπιπλα, SMART TV, δωρεάν WI-FI, DAB ραδιόφωνα στην κουζίνα και τα υπνοδωμάτια .. Καλά εξοπλισμένη κουζίνα με πλήρη σειρά συσκευών και συρταριέρα, ντουλάπι και τραπέζι αγροικία και καρέκλες. Σύγχρονο δωμάτιο ντους στο ισόγειο. Απομονωμένη κλειστό περιφραγμένο κήπο ασφαλή για τα κατοικίδια ζώα, η οποία έχει νότιο προσανατολισμό και παίρνει τον ήλιο όλη την ημέρα. Κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου σε όλη συμπληρώνεται από πραγματικό καυστήρα καταγραφής, το αρχικό απόθεμα των κορμών που παρέχονται. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες συμπεριλαμβάνονται. Επιτρέπονται καλωσορίζουμε δωρεάν (μέγιστο 2). Συγγνώμη δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στην ιδιοκτησία. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης 24 ωρών για ένα αυτοκίνητο σε κοντινό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (5 λεπτά με τα πόδια). Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης (30 μέτρα από το εξοχικό) με βάση την αμοιβή και την προβολή μεταξύ 8 π.μ. έως 6 μ.μ. και δωρεάν εκτός αυτών των ωρών.

Το εξοχικό βρίσκεται σε δύο ορόφους και διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, το ένα με king size κρεβάτι και ένα με ένα διπλό κρεβάτι. Υπάρχει επίσης μια γκαρνταρόμπα με ένα μπουντουάρ, μεγάλη ντουλάπα και το στήθος των κληρώσεων. Το άνετο καθιστικό οδηγεί σε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα η οποία διαθέτει έναν πίνακα αγροικία για φαγητό. Αυτό οδηγεί σε ένα περιφραγμένο κήπο που διαθέτει χώρο καθιστικού για χαλάρωση. Ο κήπος έχει νότιο προσανατολισμό και είναι αρκετά μια παγίδα ήλιο όσο παίρνει τον ήλιο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Είχαμε πολλές μέρες του καλοκαιριού να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή να έχει κάτι να φάνε. Είναι στρωμένο με χαλίκι με φυτικά δοχεία και κρεβάτια με θάμνους και είναι πολύ φιλικό προς τα κατοικίδια. Καθισμένος στον περιφραγμένο κήπο απολαμβάνοντας ένα ποτό, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι όλα τα καταστήματα, τις αγορές και τα εστιατόρια του Ludlow είναι λιγότερο από δύο λεπτά με τα πόδια. Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια πιο βολικό σημείο.

Ludlow είναι μια όμορφη πόλη της αγοράς, σκαρφαλωμένο σε έναν λόφο με το κέρλινγκ ποταμό Teme γύρω από τους πρόποδες του λόφου και ένα αρχαίο κάστρο Norman στο κέντρο της πόλης. Η πόλη είναι γεμάτη ιστορία, αλλά και γεμάτη ζωή - υπάρχει πάντα κάτι συμβαίνει, είτε τα γεγονότα στις αγορές Κάστρο ή τακτική / εκθέσεις στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο παρθένα και γαλήνια τμήματα της βρετανικής υπαίθρου? οι Ουαλίας πορείες. Παρέχει μια εξαιρετική τοποθεσία για να εξερευνήσετε τα Shropshire Hills και να επισκεφθείτε τις ιστορικές πόλεις και τα χωριά του Shropshire, Herefordshire και τα ουαλικά σύνορα. Υπάρχουν πολλές τοπικές βόλτες στην εξοχή, όπως στην Whitcliff, κατά μήκος του ποταμού Teme και Mortimer Δάσος, το οποίο είναι επίσης εξαιρετική για πεζοπορία και ποδηλασία. Ludlow έχει πολλά γεγονότα που συμβαίνουν όλο το χρόνο, και ιδίως το φημισμένο Φεστιβάλ Φαγητού πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, Summer Arts Festival και το Μεσαιωνικό Πανηγύρι των Χριστουγέννων. Οι λαϊκές αγορές πραγματοποιούνται κάθε μέρα εκτός Τρίτης και αντίκες εκθέσεις πραγματοποιούνται τακτικά. Είναι επίσης γνωστή για την ευρεία επιλογή των υψηλής ποιότητας εξειδικευμένα καταστήματα τροφίμων και μέρη για φαγητό από το μπιστρό σε εστιατόρια που σερβίρουν τοπικά προϊόντα όπως το κρέας, το τυρί, πίτες, σοκολάτες και μπύρες. Ludlow έχει το δικό του ζυθοποιείο και είναι καλά εξυπηρετείται από καλές παμπ που σερβίρει μπίρες βαρέλι. Λίγο πιο μακριά, Berrington Hall και οι εκτάσεις που είναι ιδιοκτησία του National Trust είναι καλά αξίζει μια επίσκεψη.

Διαχειριστής καταλύματος

Debbie Doherty
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Up to 2 medium sized dogs

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ludlow

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ludlow) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λόφοι του Shropshire και Κέντρο Ανακάλυψης Χίλς του Σροπσάιρ, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Land of the Lost Content Museum και Μουσείο Tenbury. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κέντρο Τροφίμων Ludlow και Λόφοι Clee Hills. Μη χάσετε περιπέτειες στην ύπαιθρο όπως μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία, Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο Lodge - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο Ludlow - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Εκκλησία του Αγίου Λαυρεντίου - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Ζυθοποιία Ludlow - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Τροφίμων Ludlow - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Λάντλοου: 10 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ (Bhx): 74 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Blood Bay - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Sourced Pizza - 3 λεπτά με τα πόδια
  • The Green Cafe - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Charlton Arms - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Dog Hangs Well - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 95 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 108 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Paul C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous stay at Bell Cottage
A return visit to this lovely cottage with our dog Pippa. Ideal position for all needs and plenty of nearby free parking courtesy of our hosts - will be coming back
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Lizzie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Short break
We had an amazing time in Bell Cottage! It was spotlessly clean and so well-equipped The cottage was beautiful and in a perfect location - we didn’t need the car as everything was in walking distance. Debbie couldn’t have been a more helpful host and we
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ruth A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
weekend break
lovely cottage , great location .
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ian T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Location
We stayed at Debbie's place for several weeks. The location of the cottage could not be beaten, close to the centre of town, with Ludlow itself proving to be a great town for exploring the region. The cottage itself was well-equipped and ideal for our needs as a couple, though the living spaces could be a little tight for 4 adults. Unfortunately the weather was not overly kind so we were unable to make full use of the garden area! Debbie was a very responsive and flexible host. Would definitely recommend.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Debbie Doherty

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in the Shropshire hills, in a village called Lydbury North which is about 30 minutes drive from Ludlow. We bought Bell Cottage orginally as a holiday home for ourselves and it has been a holiday let since we moved permanently to Lydbury North. We really like Ludlow and South Shropshire and often come to the town for shopping and to eat, as there are interesting shops. cafes and restaurants.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Ludlow is a beautiful market town, perched on a hill with the River Teme curling around the foot of the hill and an ancient Norman castle at the very centre. The town is full of history but also full of life - there's always something going on, either events at the Castle or regular markets/fairs in the town centre. It lies in one of the most unspoilt and tranquil stretches of the British countryside; the Welsh Marches. It provides a great location to explore the Shropshire Hills and to visit the historic towns and villages of Shropshire, Herefordshire and the Welsh borders. There are many local countryside walks such as on the Whitcliff, along the River Teme and in Mortimer Forest, which is also excellent for hiking and biking. Ludlow has many events occurring all year, in particular the renowned Food Festival held every September, a Summer Arts Festival and the Christmas Medieval Fair. Weekly markets are held every day except Tuesday and antique fairs take place regularly. It is also famous for the wide choice of high quality specialty food shops and eating places from bistros to restaurants serving local produce such as meat, cheese, pies, chocolates and beers. Ludlow has its own brewery and is well served by good pubs serving cask ales. Further afield, Berrington Hall and grounds which is a National Trust property is well worth a visit.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Sitting in the walled garden enjoying a drink, it's easy to forget that all the shops, markets and restaurants of Ludlow are less than two minutes walk away. It would be hard to find a more convenient spot.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες