Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Castroregio ... πανοραμική, βουνά, θάλασσα και πολλά χαλάρωση ...

Castroregio ... πανοραμική, βουνά, θάλασσα και πολλά χαλάρωση ...

Συλλογή φωτογραφιών για Castroregio ... panoramic, mountains, sea and a lot of relaxation ...

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 50, κουμπί
Εναέρια προβολή
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 50, κουμπί
Δωμάτιο
Σπα

Επισκόπηση καταλύματος Castroregio ... πανοραμική, βουνά, θάλασσα και πολλά χαλάρωση ...

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Castroregio, Calabria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαL'Antico Granaio Sotto il Castello Federiciano24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSpiaggia di Trebisacce49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Pollino55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Castroregio ... πανοραμική, βουνά, θάλασσα και πολλά χαλάρωση ...

Το σπίτι, περίπου 80 τ.μ., είναι επιπλωμένο σε ένα επίπεδο, πολύ πανοραμικό, προσφέρει δύο άνετα και ευρύχωρα υπνοδωμάτια περίπου 20 τ.μ., μεγάλο σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα (βραστήρα και τοστιέρα) εκτός από όλα τα αξεσουάρ για το μαγείρεμα, μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων. Οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρο το ευρύχωρο διαμέρισμα. Στη διάθεσή σας θα βρείτε ένα μικρό γραφείο με υποδοχές USB, υποδοχή πολλαπλών υποδοχών, ασύρματη φόρτιση, κάτοχο δισκίων, λυχνία LED, αριθμομηχανή και μικροσυσκευές για παιδιά.
Ωραίο και πανοραμικό μπαλκόνι με νότιο-δυτικό προσανατολισμό, με υπέροχη θέα τόσο στα βουνά όσο και στη θάλασσα. Η πρόσβαση στο σπίτι είναι ανεξάρτητη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, κοντά σε ένα μίνι μάρκετ και ένα μπαρ.
Για να φτάσετε στο Castoregio, το μικρό χωριουδάκι του υψηλού Jonio, από το ιόνιο κρατικό δρόμο 106 που προέρχεται από την Amendolara ή το Roseto Capo Spulico, ακολουθήστε τις πινακίδες για το Castroregio και στη συνέχεια ακολουθήστε τον δρόμο 481 και ακολουθήστε το για περίπου 10 χλμ και ακολουθήστε τις πινακίδες για το Castroregio στρίψτε αριστερά και ανεβείτε στον επαρχιακό δρόμο 155 για 9 χλμ. Για να φτάσετε στο Castroregio ο ορεινός δρόμος έχει αρκετές καμπύλες και καμπύλες φουρκέτας.

Το Castroregio (Kastërnexhi in Arbëreshë) είναι ένα μικρό χωριό του πολιτισμού και της γλώσσας "Arbëreshë" με περισσότερους από 100 κατοίκους, όπου διατηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις μέχρι σήμερα.

Η χώρα, σε καλή τοποθεσία, απολαμβάνει μια εκπληκτική θέα 360 °, ιδανική για περιόδους ακραίας χαλάρωσης, λαμβάνοντας επίσης υπόψη την σχεδόν πλήρη απουσία αυτοκινήτων μέσα στο χωριό. Η χώρα απολαμβάνει εξαιρετική δροσερή θερμοκρασία το καλοκαίρι. Επισκεπτόμενος τον Castroregio θα διαπιστώσετε ότι ο αέρας που αναπνέετε, εκτός από το ότι είναι καθαρός και γνήσιος, είναι μαγικός, μερικές φορές σουρεαλιστικός, σαν να είχε σταματήσει ο καιρός. Συνιστάται για οικογένειες και παιδιά για την ηρεμία που προσφέρει η χώρα, αλλά και για όλους όσους επιθυμούν λίγες μέρες για πλήρη χαλάρωση. Επίσης ιδανικό για τους λάτρεις των σπορ, χάρη στην ποιότητα του αέρα που προσφέρεται τόσο από την πόλη όσο και από το μαγευτικό δάσος και για τους λάτρεις του γνήσιου φαγητού. Ειδικότερα, η εξαιρετική ποιότητα του αέρα επιτρέπει την καλύτερη οξυγόνωση τόσο του σώματος όσο και του μυαλού, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη αντοχή και ζωτικότητα. Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο Κάστρογκρεο κατά το ηλιοβασίλεμα, θα είναι εύκολο να συναντήσετε τα ζώα της φύσης, όπως οι σκίουροι, ο λαγός, οι σκαντζόχοιροι και η αλεπού, με την έκπληξη των παλαιότερων και με το θαύμα των μικρών. Στο χωριό θα βρείτε επίσης ένα αρχαίο φούρνο όπου μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοψημένο ψωμί, τη χαρακτηριστική και νόστιμη κόκκινη πίτσα και πολλά άλλα τυπικά προϊόντα. Κοντά στο φούρνο, στη Via Montegrappa, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό εστιατόριο και μπαρ που ονομάζεται "Tana del Lupo" όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές τυπικές τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως rascatielli, εξαιρετικά φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά από την κ. Luisa. Έξω, κάποιες θέσεις με πανοραμική θέα στην κοιλάδα που περιβάλλει το Castroregio θα είναι το σκηνικό για ένα δείπνο που ανακαλύπτει ξανά τις γεύσεις και γεύσεις εκείνων των παραδόσεων που διατηρεί το Castroregio. Συνιστάται κράτηση.

Η μητέρα εκκλησία του 17ου αιώνα "Ελληνική-Βυζαντινή" "Madonna della Neve" που βρίσκεται στο επάνω μέρος του χωριού είναι πολύ υποβλητική. Κατεβαίνοντας μπορείτε να επισκεφθείτε το παρεκκλήσι του San Rocco και αυτό της ελληνοβυζαντινής καταγωγής.

Ακολουθώντας τον επαρχιακό δρόμο 155 για περίπου 3 χλμ. Φτάνετε στο δάσος στο οποίο βρίσκεται το χαρακτηριστικό παρεκκλήσι της Madonna della Neve, που περιβάλλεται από πράσινο ανάμεσα σε αρχαία δέντρα. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τους μεγαλόπρεπους από τη νεολιθική εποχή.
Λίγα μέτρα μακριά μπορείτε να επισκεφθείτε το εσωτερικό μιας λίμνης που στεγνώνει εντελώς το καλοκαίρι για να φτάσει μερικά μέτρα νερό τους χειμερινούς μήνες.

Από το όμορφο χωριό του Castroregio είναι δυνατόν να φτάσετε στο όμορφο δάσος σε λιγότερο από 5 λεπτά, να κάνετε μεγάλες περιπάτους, να αναπνέετε μια καθαρή περιοχή ανάμεσα σε πεύκα και αρχαίες βελανιδιές. Τα τραπέζια, μπάρμπεκιου, φρέσκο νερό πηγής και άλλες ανέσεις είναι διαθέσιμες για ευχάριστες πικνίκ.

Σε 20 λεπτά είναι δυνατόν να φτάσετε στα καθαρά νερά της θάλασσας της Amendolara, Roseto Capo Spulico και Trebisacce για τέταρτη φορά Γαλάζια Σημαία. Χάρη στην εξαιρετική του θέση, σε ξεκάθαρες μέρες, είναι δυνατόν να απολαύσετε τη θεαματική πανοραμική θέα της ιταλικής πτέρνας και των πολυάριθμων χωριών που την περιβάλλουν. Περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να επισκεφτείτε το Oriolo, ένα μικρό μεσαιωνικό χωριό όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το Κάστρο και το Palazzo Giannettasio. Περίπου μια ώρα και μισή με το αυτοκίνητο μπορείτε να φτάσετε στο Sassi di Matera, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO, που ορίστηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2019.


Στις 18 Αυγούστου η γιορτή Madonna della Neve γιορτάζεται στο ξύλο Castroregio με την πομπή του γύρω από το παρεκκλήσι, το απόγευμα η Madonna έρχεται από πλήθος πιστών στην πόλη για να μεταφερθεί ξανά στο ξυλόγλυπτο τέμπλο το Μάιο.

Στις 19 Αυγούστου γιορτάζουμε τον San Rocco, προστάτη της πόλης. Οι πιστοί συμμετέχουν πολύ έντονα στη γοητεία στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία του San Rocco, όπου δώρα προσφέρονται στον άγιο.
Το απόγευμα στις 17:00 υπάρχει η πομπή που ξεκινάει από το παρεκκλήσι του San Rocco, διασχίζει τα σοκάκια της πόλης και στη συνέχεια επιστρέφει στο σχετικό παρεκκλήσι. Η όλη πομπή συνοδεύεται από τον ήχο της χαρακτηριστικής μουσικής μπάντας.

Οι κανόνες του σπιτιού

1) Αφήστε το σπίτι καθαρό και καθαρό όπως σας παραδίδεται.

2) Διατηρήστε καλή συμπεριφορά γειτονιάς, αποφεύγοντας τη δημιουργία θορύβου τη νύχτα.

3) Έχετε σεβασμό για κάθε αντικείμενο στο σπίτι.

4) Είναι ευπρόσδεκτο να μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το άνετο και πανοραμικό μπαλκόνι.

5) Για κάθε επιβάτη απαιτείται ταυτότητα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

6) Τα συμβαλλόμενα μέρη ή τα γεγονότα πρέπει να γνωστοποιούνται στον ιδιοκτήτη

Διαχειριστής καταλύματος

Maria
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
E' consigliato fumare nel balcone

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Καστρορέτζιο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Καστρορέτζιο) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Sibaritide και Εθνικό Μουσείο του Siritide, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: L'Antico Granaio Sotto il Castello Federiciano και Fontana di San Vitaleo. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Σπήλαιο των Νυμφών και Πάρκο Parco Letterario Isabella Morra. Μη χάσετε περιπέτειες στην ύπαιθρο όπως οικολογικές περιηγήσεις και Κυνήγι σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Castroregio, Calabria

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • L'Antico Granaio Sotto il Castello Federiciano - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Spiaggia di Trebisacce - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Pollino - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νόβα σίρι Μαρίνα - 56 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Corigliano Seafront - 63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Roseto Capo Spulico: 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Agriturismo Cervinace - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Terre di Levidonia - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il Cantuccio di Basile Pasqualina - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Camodeca Giuseppina - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Bar D'Angelo di Liguori Maria - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Judith B., Purcellville, VA, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
True Italian small town living!
Be prepared for a small town! As the property details indicate, this is a place to come to relax. Bring some provisions just in case the minimarts (2) and restaurant (1) aren’t open - not unusual. The rhythm of the town is slow. That said, once we slowed ourselves to the pace of town, our visit was one we enjoyed and won’t forget. Wander around - there’s no way to get lost! And if you speak a bit of Italian you’ll find the townspeople are curious about where you’ve come from and where you’re staying. Everyone is friendly and helpful. The bar (1) is THE happening place in town. Guys drinking beer and playing Briscola, families catching up. Lively place on Friday PM. Bar guy also runs 1 of the 2 minimarts just over his store (entrance on street behind). Don’t seem to be any regular hours for opening/closing - the proprietor comes and goes so don’t give up if he’s closed. Take a seat on a bench, surf some internet and sooner or later he’ll most likely return! The apartment was clean and Maria was most helpful. We even ran into her and family having a picnic just outside of town at the site of La Capella Madonna delle Neve. We were invited to share their picnic making for a pleasant and memorable afternoon!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

8/10 Καλό

Mariangela O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Montagna al mare
Paesino di montagna ad un quarto d'ora dal mare per un fresco soggiorno.

10/10 Άριστο

Marco C.

Autenticità e tradizione a Castroregio
Abbiamo soggiornato due settimane nell'appartamento di Maria a Castroregio. Consigliamo a tutti i veri viaggiatori di soggiornarvi per riscoprire l'autenticità di un borgo e di un turismo a misura d'uomo. Atmosfera,clima, paesaggio,tranquillità e prodotti semplici ma autentici hanno avvalorato la nostra permanenza.In ultimo la cordialità e la disponibilità dei proprietari e degli abitanti hanno reso il nostro soggiorno indimenticabile. Consigliatissimo ! Marco - Eleonora (Lecco)
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Andy S.

Lovely views. Clean apartment with warm welcome
Warm welcome and tour of the village. Owners provided local bakery products, which was nice after a long drive. Property at the top of a very high hill ,so takes quite a while to get there from the bottom. Traditional apartment with good views. Restaurant and bar in the village. everyone welcoming. Woods nearby with bbq for general use. castle nearby for visiting. Apartment adequately equipped (although no tin opener), but kitchen doors and drawers have seen better days, as they are loose or don't fit. The shower is clean but has to be hand held as for not attach to walk well. Great for beach or immersing in italian life.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Jim V.

Vakantie in bergdorp in Calabrie, Regiocastro.
Een prachtig bergdorpje ( 100 inwoners in de winter en 200 in de zomer). Het dorp is nogal geisoleerd gelegen, dus je moet niet bang zijn om dagelijks de autorit te maken naar de beter berijdbare autoweg langs de kust. Wij zijn wandelliefhebbers en er zijn aan deze kant van het Pollino park prachtige wandelingen te maken. Je moet er wel anderhal uur voor in de auto zitten over bochtige, niet al te goede wegen. Wij hebben genoten van dit gebied. Het huis was heel basic en sobertjes ingericht. Wij vonden het zeker niet geschikt voor 4 personen omdat de ene slaapkamer alleen te bereiken is via de andere. De auto moest op afstand geparkeerd worden en om naar het huis te komen was een adembenemende klimpartij over trappen noodzakelijk. De eigenaresse hebben we een keer gezien en was heel aardig en heeft ons ook het dorp rondgeleid. Verder was de buurvrouw (Roxanna) altijd bereid om informatie te geven. Prijs kwaliteit staat niet goed in verhouding. Voor dezelfde prijs hsadden we de tweede week een veel geschikter huis.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maria

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων