Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Premier Beachfront Τοποθεσία

Premier Beachfront Τοποθεσία

Συλλογή φωτογραφιών για Private beach oasis -- 2-minute walk to the ocean! w/ Golf Cart & Club Access

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Premier Beachfront Τοποθεσία

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Captiva, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βορείου Captiva Island1 λεπτό με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Premier Beachfront Τοποθεσία

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε ή πρέπει να πούμε "Θάλασσα" είναι ο κόλπος του Μεξικού που κόβει την ανάσα σχεδόν από παντού. Νιώστε την απαλότητα της ζαχαρωμένης λευκής άμμου ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών καθώς βγαίνετε δεξιά στην παραλία. Αναπνεύστε τη μυρωδιά του θερμού θαλάσσιου αέρα. Ακούστε το ρυθμό των κυμάτων. Η γεύση του Island Life σας περιμένει. Καλώς ήρθατε στο Summer Breeze, ο ιδανικός προορισμός για μικρές οικογένειες, νεόνυμφους ή ένα ρομαντικό πάρτι.

Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με γούστο και καλά εξοπλισμένο με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσετε ότι θα νιώσετε άνετα, άνετα και σωστά στο σπίτι σας σε αυτό το 3 υπνοδωμάτιο εξοχικό σπίτι που κοιμάται 6. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για αβίαστα παρασκευάσματα γεύματος και σχάρα με φυσικό αέριο ή κάρβουνο περιμένουν μόνο εσάς να ψηφίσετε κάτι υπέροχο. Εάν το φαγητό έξω είναι στη δική σας προτίμηση, δώστε τα εστιατόρια στο North Captiva Island Club ή στο Barnacle Phil's whirl.

Οι 3 φιλόξενες βεράντες με θέα στη θάλασσα, πάρκο με χώρο για πικ-νικ με 2 σχάρες, ιδιωτική παραλία με καμπάνες κρεβάτι, καταρράκτεςJacuzzi και 2 αιώρα κούνιες θα γίνουν γρήγορα τα αγαπημένα σας σημεία για να ζήσετε την αρχή μιας καινούριας ημέρας, να γιορτάσετε τον ήλιο απόγευμα.

Μετά από μια κουραστική μέρα να εξερευνήσετε τα μονοπάτια της φύσης, να εντοπίσετε διάφορα είδη πουλιών και να παρακολουθήσετε τα δελφίνια παίζουν, εγκαταστήστε το για μια διασκεδαστική νύχτα ταινιών με 3 δορυφορικές τηλεοράσεις και 3 D DVD players.

Πάρτε μια βόλτα στο καλάθι του γκολφ σας στο νησί Captiva Island Club όπου μπορείτε να απολαύσετε τα προνόμια της προσχώρησης που περιλαμβάνουν 2 πισίνες, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, τζετ σκι, καγιάκ και πολλά άλλα. Η ελεύθερη πρόσβαση στο σκάφος μέχρι τα 21 πόδια είναι διαθέσιμη στη Μαρίνα.

Το μαύρισμα σας θα εξασθενίσει με το χρόνο, αλλά οι αναμνήσεις της διαμονής σας στο Summer Breeze θα είναι για πάντα στο μυαλό σας μέχρι να επιστρέψετε ξανά.
Συχνές ερωτήσεις: Πώς φτάνετε στο νησί;
A: Το πλοίο NCIC που εκτελείται κάθε 2 ώρες ή το Island Girl. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για κρατήσεις, ώρες ακτοπλοϊκών μεταφορών και ενημερωμένη τιμολόγηση. Αφήστε το αυτοκίνητό σας και φροντίστε πίσω στην αποβάθρα. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στο νησί ... μόνο καροτσάκια γκολφ!

Ε: Πώς μπορώ να βρω τα είδη παντοπωλείου;

Α: Κατόπιν αιτήματος η Paula θα σας στείλει ένα έντυπο αίτησης για τρόφιμα πριν από την άφιξή σας και θα φέρει τα είδη παντοπωλείου στο σπίτι για λογαριασμό σας. Χρεώνει το 25% του συνολικού λογαριασμού παντοπωλείου. Εναλλακτικά, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα είδη διατροφής. Αν επιλέξετε να φέρετε παντοπωλεία, σας συνιστούμε να παραγγείλετε μπροστά στο Σούπερ μάρκετ Publix πλησιέστερο Pine Island και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο δρόμο σας προς το πλοίο.

Ε: Πόσα γκολφ καροτσάκια;

Α: Ένα γήπεδο του γκολφ περιλαμβάνεται στο ενοίκιο. Επιπρόσθετα καροτσάκια γκολφ μπορούν να ζητηθούν από τον διαχειριστή του ακινήτου εάν χρειαστεί

Ερ: Είναι το σπίτι κοντά στην παραλία;

Α: Ναι. Βήματα μακριά

Ε: Μπορούν να πραγματοποιηθούν γάμοι στην παραλία

Α: Δεν γνωρίζω τους περιορισμούς ενάντια σε αυτό. Παρακαλείστε να έχετε μια άδεια αν χρειαστεί και να μας ενημερώσετε για τα σχέδιά σας κατά την κράτηση.

Ε: Υπάρχει Hottub;

Α: Ναι. 6 άτομα



Ερ: Είμαστε στη λέσχη NCIC;

Α: Ναι. Μετά την κράτηση u θα σας παρασχεθεί ο αριθμός μέλους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κλαμπ ανέσεις όπως πισίνες, ποδήλατα, καγιάκ, γυμναστήριο κ.λπ.

Ε: Υπάρχει ψώνια;

Α: Υπάρχει ένα κατάστημα ψωμιού στο νησί και ένα πολύ χαριτωμένο κατάστημα δώρων. Υπάρχει ένα κατάστημα παγωτού που βρίσκεται στο Barnacles

Ερ: Έχουμε μια αποβάθρα σκαφών;

Α: Ναι, η αποβάθρα μου μπορεί να φιλοξενήσει σκάφος μήκους 21 ποδιών. ενοικιάσεις σκαφών είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση

Ε: Υπάρχουν εστιατόρια στο νησί;

Α: Ναι, υπάρχουν 4 εστιατόρια στο νησί

Ε: Πόσο μακριά είναι τα εστιατόρια και τα ψώνια;

Α: Το νησί είναι μόνο 0. 5 x 4. 5 μίλια συνολικά, έτσι και τα 4 εστιατόρια και κατάστημα δώρων είναι κοντά στο σπίτι. Τα 2/3 του νησιού διατηρούνται.

Ε: Ποιο είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο;

A: RSW (Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Myers)
 Ε: Πώς φτάνουμε στο λιμάνι του Pine Island από το αεροδρόμιο; A: Pine νησί Ταξί ή Uber. Το ταξίδι στην αποβάθρα είναι μια ώρα.


Ερ: Πού πάμε για ψώνια;
A: Σας συνιστώ να αγοράσετε τα είδη παντοπωλείου σας στο Publix ή στο Winndixie, το οποίο βρίσκεται στο δρόμο προς το Pine Island. Μπορείτε να παραγγείλετε τα είδη παντοπωλείου σας από την Publix μπροστά από το χρόνο και να τα παραλάβετε στο δρόμο προς τη μαρίνα.
Ε: Έχετε καρέκλες και ομπρέλες στην παραλία;

Α: Ναι, αυτά παρέχονται για τη χρήση σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Έχουμε επίσης μερικά παιχνίδια άμμου. Απολαμβάνω

Διαχειριστής καταλύματος

Captain Richie
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Captiva

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην παραλία (North Captiva, Captiva). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea και Μαρίνα Whidden's Marina, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Βορείου Captiva Island και Παραλία Sanibel Island Southern Beach. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Captiva, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Βορείου Captiva Island - 1 λεπτό με τα πόδια

Εστιατόρια

  • The Mucky Duck
  • Old Captiva House
  • Mango's - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Doc Ford's Rum Bar and Grille - Captiva Island
  • Starbucks

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 81 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 89 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vanessa H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We loved it! Best views and sunsets!
Our family of 5 had the very best time. The home is right on Sunset Beach and the views were amazing - from the beach and from all the windows and decks at the house. We loved walking along the beach and along the preserve trail. We also took advantage of all the club membership had to offer and used the kayaks, paddleboards and bikes for fun family adventures. We really hope we get to come back soon.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Patrick L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Summer breeze
Overall this is a great place to stay, good location, very clean with a nice, well equipped kitchen. Property manager was very kind and welcoming.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Doug S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location
We loved the location, listening to the waves on the Gulf, watching the sunset off the balcony, listening to the Osprey nesting on the neighbor's housetop. Any concerns we had were handled swiftly by the owner Chris. We would surely stay there again.
Πραγματοποίησε 42 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kimberly C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Beach Vacation
Perfect location! Well cared for home and excellent communication from the hosts. We had everything we needed to enjoy a week on the island. We look forward to returning.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Max J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cold Christmas days in a warm house with a wonderful view
Chris is a nice host who helped us, unfamiliar with the area, find our way with three little kids around North Captiva and the surrounding area.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Captain Richie

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Im a Primary Care doctor in Cape Coral, Flda. I have 3 beautiful girls and a son named Skippy(my dog)

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

clean, secluded and peaceful beach resort . No noise

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων