Σπίτι στον προορισμό Eretria, Central GreeceΙδιώτης οικοδεσπότης

Seaside Μπανγκαλόου Ελένη, Ερέτρια Ευβοίας Ελλάδα

Seaside Μπανγκαλόου Ελένη, Ερέτρια Ευβοίας Ελλάδα

Συλλογή φωτογραφιών για Seaside Bungalow Eleni, Eretria Evia Greece

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Seaside Μπανγκαλόου Ελένη, Ερέτρια Ευβοίας Ελλάδα

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Eretria, Central Greece
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ερέτριας6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Ερέτριας12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑρχαιολογικό μουσείο Ερέτριας19 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΑθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος)90 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Seaside Μπανγκαλόου Ελένη, Ερέτρια Ευβοίας Ελλάδα

Όμορφα μπανγκαλόου 50 μέτρα από την παραλία, στο καταπράσινο 500τμ καταπράσινο κήπο με ελιές, πεύκα, συκιές και αμπέλου δέντρα, ένα παραδοσιακό Περιβόλι / εποχιακά λαχανικά στον κήπο, 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλόνι με καναπέ / 2 κρεβάτια, 1 μπάνιο και ένα αίθριο σκιάζεται από 50yr παλιό κυπαρίσσι.

περιλαμβάνει μπανγκαλόου «Ελένη» από 2 δίκλινα δωμάτια - ένα γραφικό υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό (δική σας επιλογή) και ένα σαλόνι με καναπέ (που μπορεί να μετατρέψει σε δύο μονά κρεβάτια) - μια ανοιχτή κουζίνα και μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση 32 ιντσών, DVD και στερεοφωνικό σύστημα, κλιματισμό και δύο ανεμιστήρες. Η ανοιχτή κουζίνα σχέδιο είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, φούρνο μαγειρέματος και μηχανή εσπρέσο, τοστιέρα και μαχαιροπήρουνα / πιάτα / ποτήρια. Υπάρχει επίσης ένα μικρό καθιστικό δίπλα στο παράθυρο και μια συλλογή βιβλίων στα γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά, που περιλαμβάνει τα πάντα, από τα βιβλία των παιδιών στην κλασική λογοτεχνία.

Έξω από το μπανγκαλόου υπάρχει μια μεγάλη βεράντα με τραπέζι και καρέκλες, όπου αντί μιας ομπρέλας, ένα εντυπωσιακό 50-year δέντρο υπεραιωνόβιο κυπαρίσσι θα σας δώσει όλες τις σκιά που χρειάζεστε. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στο γρασίδι που καλύπτει τον κήπο για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί η καρδιά σας. Τα πολύχρωμα πικροδάφνες που περιβάλλουν τον κήπο είναι πάνω από 3. 5 μέτρα ύψος και σας προσφέρει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η 500sq. μ. κήπος είναι γεμάτη από ελιές, συκιές, μπανάνα και πεύκα, ενώ ένα παραδοσιακό ελληνικό «Περιβόλι», εποχιακή λαχανικά και τα φυτά μεγαλώνουν περιοχή (ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, κρεμμύδια, ρίγανη, βασιλικό, μαϊντανό, μεταξύ άλλων) με ένα μικρό αμπελώνα, βρίσκεται μέσα σε αυτό. Ένα παραδοσιακά πολύχρωμα, διακριτικό και πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον στον εαυτό σας βυθίσει στο πνεύμα της περιοχής και να ανακαλύψετε τον τρόπο τους ντόπιους ή τους λίγους Αθηναίους που είναι αρκετά τυχεροί για να αγοράσω ένα εξοχικό στην όμορφη αυτή περιοχή να απολαύσουν τα καλοκαίρια τους. Βουτιά στο μπλε της θάλασσας ή / και ψήνουμε στον ήλιο για να απολαύσετε σε αυτό βιταμίνης D. Οι νεότεροι επισκέπτες θα μπορούσαν να παίζουν έξω στον κήπο και τις διαθέσιμες κούνιες, εξερευνώντας την τοπική χλωρίδα και fona και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα παραθαλάσσιο. Όταν έχουν ανάγκη από μια δροσιστική βουτιά, η παραλία είναι μόλις 50 μέτρα μακριά από το μπανγκαλόου. Σε απόσταση 2 λεπτών θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην παραλία για να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και να κολυμπήσετε καρδιά σας έξω, απολαμβάνοντας τη θέα ενός ζευγαριού νησιά έθεσε πρόσφατα για την πώληση, σε περίπτωση που έψαχναν για ένα καλοκαίρι επένδυση!

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κήπο 500τμ, όπου μπορούν να καθίσουν στο αίθριο και να απολαύσετε το πρωινό, το γεύμα ή το δείπνο τους κάτω από τη φυσική σκιά του αγαπητού παλαιών κυπαρίσσι μας, να χαλαρώσετε, να διαλογιστείτε, να διαβάσετε ή να αναθέσει με τον εαυτό τους για τις πολυάριθμες αιώρες κάτω από το πεύκο δέντρα, ενώ επίσης είναι μια ριπή οφθαλμού με τα πόδια από την παραλία, ανά πάσα στιγμή. Μια βουτιά δεν θα είναι ποτέ πολύ μακριά.

Διαχειριστής καταλύματος

Ioannis

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ερέτρια

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Ερέτρια) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Ερέτριας και Λιμάνι Αμαρύνθου, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Ερέτριας και Πρόιν Έβα Κάμπινγκ. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Sport Center of Agios Nikolaos ή Εθνικό Στάδιο Χαλκίδας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Ερέτριας - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι Ερέτριας - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Αρχαίο Θέατρο της Ερέτριας - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Αρχαιολογικό μουσείο Ερέτριας - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Σφαγείου - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Αντι/Πεινα - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Riviera Seaside Restobar - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Το Λιμανακι Τησ Αμαρυνθου - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ωκύαλος - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Remetzo - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Karin S., Bergisch Gladbach

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful holiday-accommodation in Greece
excellent location for sightseeing in Delphi and Athens (with car), 50 m to the sea, the house and the garden very well-kept, especially the garden pretty neat for relaxing, the landlord Ioannis very pleasant and helpful, we had a very restful and nice holiday
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Hendricus v.

Prima huisje
Mooie plek waarop een prima 2 kamer woning staat met alles erop en eraan!! Uitstekende gastheer Ionnos maakt je goed wegwijs. 50 meter van het strand aan de rand van een leuk klein stadje. Echt een aanrader!!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

10/10 Άριστο

toni l.

Überraschend beeindruckend und angenehm!
Die Insel ist sehr vielfältig. Im Norden große Wälder, fast dschungelartig und reizvole Städtchen. Limni z. Beispiel. Im Westen steil abfallende Küsten mit fast unberührten Stränden und im Süden auch große fruchtbare Felder. Auch die Nähe zu Athen war wertvoll. Wir haben in den 3 Wochen Athen 4 Mal besucht. Eine sehr lebendige Stadt. Das Ferienhaus liegt in Eritreia nur 50 m vom Strand. Eretriea hat 4 Strände. Im Osten den einfachen, und von Touristen selten besuchten Strand, im Süden den Strip mit vielen Restaurants. Ein auch einfaches aber angenehmes Städtchen. Unsern Gastgeber können wir nur loben. Ioannis hat sein Ferienhaus in gutem Schuß und es war angenehm bei ihm.Den Bungalow können wir weiter empfehlen.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Siem V., Best, Nederland.

Gunstig gelegen bungalow.
Gunstig gelegen bungalow, bijna direct aan zee, met grote, groene tuin. De faciliteiten van de bungalow zijn afdoende en goed. De kamers van de bungalow zijn gelukkig heel goed beschermd tegen de muggen! Eretria is een goede plaats voor uitstapjes naar alle delen van het eiland. De eigenaar, Ioannis, gaf ons daarvoor nuttige adviezen!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

6/10 Μέτριο

Petra H.

Mitten im Städtchen und trotzdem im Grünen und nahe am Strand
Der kleine Bungalow liegt in Fussnähe aller Annehmlichkeiten wie Strand, Restaurants, Supermärkte und trotzdem ist man im eigenen Park mit Sonnen- und Schattenplätzen. Sehr gute Ausgangslage um die ganze Insel sowohl im Norden wie auch im Süden mit dem Mietwagen zu erkunden.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ioannis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Bungalow Eleni is part of a family summer house decorated with items collected over the years. Eretria is the place I have been lucky enough to call my summer home, where I have grown up and have also seen my family grow, is a place where fun and relaxation are in complete harmony and is a part of a greater area – Evia – with historical and archaeological importance.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Its proximity to the beach, the picturesque landscape throughout Evia Island and its important role throughout Greece’s history are just a few reasons to visit Eretria.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες