Σπίτι στον προορισμό Alcamo, Sicilia

Σπίτι με κήπο και βεράντες στο όρος Bonifato, πανοραμική θέα του Κόλπου

Σπίτι με κήπο και βεράντες στο όρος Bonifato, πανοραμική θέα του Κόλπου

Συλλογή φωτογραφιών για Villa with exclusive swimming pool in total privacy

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι με κήπο και βεράντες στο όρος Bonifato, πανοραμική θέα του Κόλπου

8,8 στα 10 Άριστο
1 υπνοδωμάτιοΓια 4 άτομα48 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Alcamo, Sicilia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Περιπέτειας Parco Avventura Bosco Alcamo - Vivilbosco12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμά Λουτρά της Segesta23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSpiaggia Playa28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαλέρμο (PMO-Punta Raisi)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι με κήπο και βεράντες στο όρος Bonifato, πανοραμική θέα του Κόλπου

Σικελία, Alcamo (TP), Καλαίσθητο εξοχικό σπίτι με κήπο και βεράντες που βρίσκονται στο όρος Bonifato Alcamo (TP) έως 600 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη πανοραμική θέα στον κόλπο του Castellammare, σχετικά με τις εκστρατείες έδαφος Alcamo και Καλαταφίμι Εκτός βουνά Erice και τα νησιά Egadi και Ustica όταν η ομίχλη είναι απούσα. Το σπίτι έχει επιτευχθεί από ένα ορεινό χωματόδρομο περίπου 650 μέτρα από την πλατεία όπου ένα πολύ γνωστό εστιατόριο «βρίσκεται Funtanazza το» ανοιχτό όλο το χρόνο. Το σπίτι των περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων έχει αποκατασταθεί πλήρως για μερικά χρόνια και αποτελείται από μεγάλους εξωτερικούς χώρους για ένα σύνολο 250 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε δύο τομείς, τόσο καλυμμένο με ξύλινες πέργκολες και πετσέτες, στην οποία υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου στην είσοδο της " σπίτι και χώρο χαλάρωσης που οριοθετείται από μια πλατφόρμα καταστρώματα με ξαπλώστρες και ένα θερμαινόμενο spa-μπανιέρας (η μπανιέρα έχει ένα επιπλέον κόστος των € 140,00 ανά ζευγάρι), όπου μπορείτε να περάσετε ώρες στο «Σύνολο χαλαρώσει», όπου εκπληκτική θέα στον κόλπο Castellammare. Λίγα μέτρα από το σπίτι υπάρχει άνετο πάρκινγκ, καθώς και η γύρω περιοχή περίπου 5000 τμ με μεσογειακή λιβάδι με φυτά DISA συν ένα ωραίο έκταση των αμπελώνων στις γύρω περιοχές. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι πολύ άνετα και αντιμετωπίζονται με λεπτομέρεια και αποτελείται από μια μικρή είσοδο, σαλόνι - κουζίνα, τζάκι, όπου υπάρχει ένα άνετο καναπέ-κρεβάτι, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με εντοιχισμένη ντουλάπα και, τέλος, ένα μπάνιο ντους. Όλα τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με προσοχή στη λεπτομέρεια έχει αντικατασταθεί από τις ελάχιστες μερικές ημέρες, ώστε τα πάντα είναι σχεδόν νέα! Από το σπίτι σας μπορεί να φτάσει στα 700 μέτρα γύρω από την περιοχή για πικνίκ στο όμορφο πευκοδάσος του όρους Bonifato και το εστιατόριο La Funtanazza εκτός από την «Adventure Park -Bosco Alcamo» μια σειρά από μονοπάτια στον αέρα σε διάφορα ύψη από το έδαφος, εγκατεστημένο σε δέντρα ψηλό, μεταξύ των οποίων οι χρήστες μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, ήδη εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με συσκευή ασφαλείας παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στην ορειβασία (λουρί, καραμπίνερ, τροχαλία) η δραστηριότητα αυτή οργανώνεται για ενήλικες και παιδιά. Ε «μπορεί επίσης να λάβει τα μονοπάτια του δάσους και να λάβει ξεναγήσεις από τα μονοπάτια του φυσικού καταφυγίου για να ανακαλύψετε τα αρχαία ίχνη της πόλης του Αγίου Bonifato Alcamo.
Alcamo βρίσκεται σε στρατηγική θέση, όπου μπορείτε επίσης να φτάσετε στη θάλασσα και τις παραλίες της Alcamo Marina, Castellammare del Golfo, Scopello στο Zingaro Nature Reserve και άλλες θέσεις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο περίπου 12/15 χλμ από το σπίτι, ενώ το κέντρο της πόλης Alcamo είναι μόλις 5 λεπτά, όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε (σούπερ μάρκετ, μπαρ, καπνοπωλεία, περίπτερα, καταστήματα, εστιατόρια, νοσοκομεία, σταθμούς λεωφορείων κλπ ... Απόσταση από τα αεροδρόμια: Trapani περίπου 50 χλμ - Παλέρμο Falcone - Borsellino 40 χιλιομέτρων γύρω από
Σημείωση:
- δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι να φτάσει το 50 kWh ανά εβδομάδα, κάθε Kwh περισσότερο θα πρέπει να καταβληθεί από τον επισκέπτη απευθείας στο ξενοδοχείο σε € 0,50 ανά kWh?
-Internet WiFi Δωρεάν Απεριόριστα?

Διαχειριστής καταλύματος

Massimo

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Previa comunicazione al proprietario!

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Meglio se esternamente visto gli ampi spazi!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Alcamo

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Alcamo) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Τονάρα ντι Σκόπελο και Κάστρο Calathamet, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πάρκο Περιπέτειας Parco Avventura Bosco Alcamo - Vivilbosco και Θερμά Λουτρά της Segesta. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Περιπέτειας Parco Avventura Bosco Alcamo - Vivilbosco - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμά Λουτρά της Segesta - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Spiaggia Playa - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Καστελαμάρε ντελ Γκόλφο - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τονάρα ντι Σκόπελο - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Calatafimi Alcamo Diramazione: 22 λεπτά οδικώς
  • Παλέρμο (PMO-Punta Raisi): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • My Pizza SAS di Sciacca Antonino & C. - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffetteria Harry's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Night And Day Alcamo - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante la Funtanazza - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante La Giara - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Massimo .., Alcamo

Place has the most incredible view and is perfect
Massimo's place has the most incredible view and is perfect for a relaxing and romantic break. We had issues with bad weather (our visit was in late October), but because of the WiFi, view and good amenities, we just stayed in and it was still great. As we are vegan, we cooked most meals, and the fridge, microwave and hob made this easy. When the weather was good, the hot tub was amazing. We did have issues with the hot tub after some bad weather, but Massimo came quickly to look at it and try and sort the problem out and was a responsive and polite host. The location is good for access to the north west of Sicily, but a car is essential, and preferably one that can tolerate off road driving. We had a lovely time in Palermo, a beach day in castallamere del gulfo, and wandered around the historic areas of alcamo. If I was visiting the north west of Sicily again, I'd definitely stay here.

10/10 Άριστο

Kevin K.

Super erholsamer Urlaub!
Wir verbrachten unseren Urlaub Im September 11 Tage in diesem wunderschönen, gut ausgestatteten Häuschen,es ist alles da was man benötigt. Massimo war super freundlich und stets bemüht unsere Fragen gut und schnell zu beantworten. Die Aussicht ist der Wahnsinn,top Lage... Mitten im Naturschutzgebiet-Mietwagen ist ein Muss! Vielen Dank Massimo
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2018

10/10 Άριστο

nicola c.

Home with views
We really enjoyed our stay at Massimo's home. It's a drive up the mountain with a bit of track for the last 500 metres, we did it easily in a fiat panda and the rewards are incredible. This view is amazing at night and day, there's always something to enjoy and the sunsets are really spectacular. The house itself is super clean and well equipped. The kitchen is stocked with all the basics you need to make a delicious Sicilian feast and it was so lovey to enjoy it on the terrace. We enjoyed day trips to Erice, Trapani, Segesta and Zingaro. The local town of Alcamo has plenty places to eat and the upermarkets have everything you need. Massimo had some grea tips and was always quick to respond to any questions we had. A lovely spot in a great part of Sicily, Grazie Massimo

4/10 Κακό

massimo

Trop cher pour les prestations
La vue est magnifique mais loin de la mer (une demi-heure en voiture) Pour accéder à la maison il y a un chemin de terre assez pénible et périlleux surtout le soir. La ville Alcamo n'est franchement pas jolie.Il y a une machine à laver le linge qui se trouve à l'extérieur de la maison ,elle est toute rouillée,le fil électrique est dénudé et est en fait, inutilisable ,nous avons voulu tout de même l'essayer (nous sommes rester 2 semaines )au moment de l'essorage elle a failli tomber dans le jardin qui est en pente.Le propriétaire a dit qu'il allait en racheter une autre (à voir...)L'équipement de la cuisine est rudimentaire et la vaisselle était sale.La plus grande surprise a été en arrivant quand le propriétaire nous a dit qu'il n'y avait pas d'eau potable!!Il faut aller acheter des bouteille ou remplir son bidon alla casa dell'acqua !!Il serait bien de le préciser dans l'annonce!Le propriétaire est sympathique mais cela ne suffit pas,c'est trop cher pour ce que c'est!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2018

10/10 Άριστο

Uwe R.

Super Urlaub
tolles Anwesen mit Phantastischen Ausblick. Es ist alles, was du brauchst vorhanden. Sehr abgelegen aber es passt alles. Vermieter ist sehr freundlich und hilfsbereit. Wenn es nicht so weit wäre, würde ich gerne öfter dort aufschlagen.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Massimo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες