Διαμέρισμα στον προορισμό Savannah, GAΙδιώτης οικοδεσπότης

Urban Cabin Διαμέρισμα

Urban Cabin Διαμέρισμα

Συλλογή φωτογραφιών για Urban Cabin apartment

Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Urban Cabin Διαμέρισμα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Τζάκι

Απολαύστε την περιοχή

Savannah, GA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Forsyth Park11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολλέγιο Τέχνης και Σχεδίου Savannah2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRiver Street4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαβάνα, Τζόρτζια (SAV-Διεθνές Αεροδρόμιο Savannah - Hilton Head)18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Urban Cabin Διαμέρισμα

Βραχυπρόθεσμο πιστοποιητικό ενοικίασης διακοπών # 15-000859-BA. *** Παρακαλείσθε να διαβάσετε την προσθήκη στην παρακάτω περιγραφή καταχώρισης σχετικά με την πόλη Savannah βραχυπρόθεσμη μίσθωση και τον απαιτούμενο φόρο επί των πωλήσεων (7%) και φόρο χρήσης ξενοδοχείου (6%). Το VRBO θα εμφανίσει ένα στοιχείο γραμμής που περιλαμβάνει αυτούς τους φόρους.

Αυτό είναι το δικό σας φωτεινό και ανοιχτό διαμέρισμα σε ιδιωτικό κήπο, όλα σε κεντρική τοποθεσία στη βικτοριανή συνοικία της Savannah, στην πλατεία Thomas.

Η καλύτερη περιγραφή είναι μια αστική καμπίνα. Προσπαθώ να το κρατήσω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό για λιγότερη ακαταστασία και ακόμα να σας προσφέρω μια άνετη διαμονή. Υπάρχουν πρακτικά, σύγχρονα στοιχεία που αναμιγνύονται με vintage κομμάτια που κρατούν τα δικά τους μέσα στο χώρο. Υπάρχει κουζίνα κουζίνας με ψυγείο και φούρνος με εστίες μαγειρέματος. Τα παράθυρα παρέχουν υπέροχο φυσικό φως όλη την ημέρα και για οποιεσδήποτε καταιγίδες το απόγευμα είναι η καλύτερη θέα στην ιδιοκτησία. Ο κήπος είναι επεκτατικός και πολύ ήσυχος. Βρίσκεται πίσω από ένα μεγάλο αποικιακό αναγεννησιακό σπίτι (1914), και οι δύο κάθονται σε μια παρτίδα 1/4 στρεμμάτων. Υπάρχουν 70 πόδια ψηλές βελανιδιές που σκιάζουν την ιδιοκτησία. Και ανοικτό όπως είναι, αισθάνεται πολύ σαν ένα ιδιωτικό καταφύγιο.

Εάν ο χώρος είναι διαθέσιμος, θα δώσω έκπτωση στους επισκέπτες που επισκέπτονται για μεγαλύτερες διαμονές μιας εβδομάδας ή περισσότερο. Εάν ψάχνετε να κάνετε κράτηση για ένα μήνα ή περισσότερο, μπορώ επίσης να σας δώσω ένα προεξοφλημένο επιτόκιο. Παρακαλείσθε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες όταν θέλετε να κάνετε κράτηση.

Μόλις λίγα τετράγωνα νότια του πάρκου Forsyth, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από Cotton & Rye, Blowin 'Smoke, Grease Butterhead, Foxy Loxy, Ελισάβετ, Τοπικό 1110, Αμερικανική Λεγεώνα, Betty Bombers, Le Chai, Πράσινο φορτηγό και φωτεινότερη ημέρα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Starland District (γκαλερί, Starland Cafe, πίσω στην ημέρα, Starlandia και Wormhole), τη Φλωρεντία και μερικά από τα σημαντικότερα κτίρια του SCAD, όπως το Arnold Hall. Η κεντρική κεντρική βιβλιοθήκη απέχει 3 τετράγωνα μακριά. Υπάρχουν 2 μεγαλύτερα ποδήλατα για τη διαμονή σας και ένας μεγάλος κήπος και βεράντα για να απολαύσετε.

Αυτό είναι τόσο κεντρικό όσο μπορείτε να φτάσετε νότια από τις ιστορικές πλατείες, λιγότερο τη συμφόρηση. Υπάρχει μια γραμμή αστικού λεωφορείου που σταματά στη γωνία, αλλά σε αντίθετη περίπτωση είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ σε ποτάμι, 15 λεπτά με το ποδήλατο (με ειδική λεωφόρο ποδηλασίας στην απέναντι γωνία) και περίπου μισή ώρα, εκτός αν σταματήσετε για μια μπύρα για να ξεφύγετε από το μεσημεριανό ήλιο).

Για τους επισκέπτες του Tybee, είναι λίγα τετράγωνα μακριά από το αυτοκίνητο της νίκης, και από εκεί διαρκεί περίπου 25 λεπτά για να οδηγήσετε. Έχω καρέκλες παραλίας, μεγάλες πετσέτες και ψυγείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Θα παρέχεται μια μικρή ποικιλία από είδη πρωινού, που περιλαμβάνουν συνήθως καφέ, γάλα, χυμό, αυγά, δημητριακά και μερικά ποτά.

(Σημείωση: υπάρχουν σκίαστρα και κουρτίνες σε κάθε παράθυρο για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Προσωπικά επεξεργάζομαι τυχόν τηλεοράσεις, αλλά το wifi παρέχεται σε περίπτωση που θέλετε να προβάλλετε ταινίες ή μουσική με τη δική σας ασύρματη συσκευή.)

Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ημερολόγιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σχετικά με τη μονάδα του επάνω μέρους.

Σας ευχαριστώ στους φιλοξενούμενούς μου, Mike και Olivia από το Σικάγο, για την παροχή μου με όμορφες νέες φωτογραφίες. Τα περισσότερα από αυτά στη σειρά λήφθηκαν από τον Mike Killion από το Σικάγο.

*** Προσθήκη: η πόλη Savannah έχει περάσει ένα νέο βραχυπρόθεσμο μισθωτήριο διάταγμα για οποιαδήποτε ενοικίαση λιγότερο από 30 ημέρες, η οποία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015. Ως μέρος του διατάγματος, πρέπει να εισπράττω πωλήσεις 7% και φόρο χρήσης ξενοδοχείων 6%, για ένα σύνολο 13%.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε την ακόλουθη συμφωνία σύμφωνα με την πόλη της Savannah βραχυπρόθεσμη διάταξη ενοικίασης διακοπών. Κατά την κράτηση συμφωνείτε και παρέχετε de facto υπογραφή στα εξής:

Παραδειγματική συμφωνία:

Στο πλαίσιο της αίτησης, οι ιδιοκτήτες ακινήτων οφείλουν να υποβάλουν αντίγραφο μιας συμφωνίας υπογραφής που εκτελείται μεταξύ του ιδιοκτήτη και του κατόχου.

Καλώς ήρθατε στη Savannah! Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Savannah δεσμεύονται να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε στενά με τους γείτονές μας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα μιας ζωής που περιμένουν τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες. Περιλαμβάνονται οι πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές γειτονίας και τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Λάβετε υπόψη ότι οι παραβιάσεις οποιουδήποτε από αυτούς τους κανόνες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόστιμα ή ακόμα και έξωση χωρίς επιστροφή χρημάτων. Γνωρίζουμε ότι θα κάνεις το κομμάτι σου να είσαι ένας μεγάλος γείτονας στη Σαβάνα!

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί στην πόλη του Savannah διατάγματος θορύβου. Καθώς μένετε σε μια κατοικημένη περιοχή, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να παρατηρήσετε ήσυχους χρόνους γειτονιάς μεταξύ των ωρών 9:00 - 8:00. Θυμηθείτε ότι ο ήχος μεταφέρεται πολύ καλά σε όλη την Σαβάνα, ιδιαίτερα στις αυλές, τις βεράντες, τις βεράντες και τις βεράντες.

Οι επισκέπτες δεν πρέπει να ξεπερνούν την αναγραφόμενη πληρότητα κάθε ιδιοκτησίας.

Οι επισκέπτες δεν πρέπει να υπερβαίνουν το μέγιστο επιτρεπόμενο χώρο στάθμευσης σε κάθε ιδιοκτησία.

Πάρκο μόνο σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης. Λάβετε υπόψη σας ζώνες καθαρισμού δρόμων και σταθμούς στάθμευσης σε όλη την πόλη.

Η Savannah έχει νόμους για το λουρί και απαιτούνται λουριά για κάθε κατοικίδιο ζώο που έχει πάρει ακίνητο. Τα απορρίμματα κατοικίδιων ζώων πρέπει να καθαρίζονται αμέσως.

Ενώ τα κύπελλα "προς μετάβαση" είναι νόμιμα σε μέρη της πόλης, η δημόσια δηλητηρίαση είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα και / ή φυλάκιση. Οι κύλινδροι που προορίζονται για λειτουργία δεν επιτρέπονται παρά μόνο βόρεια του πάρκου.

Η Σαβάνα έχει πολύ αυστηρούς νόμους περί απορριμάτων. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα απορρίμματα, τα σκουπίδια και τα τσιγάρα τοποθετούνται σε δοχεία απορριμμάτων. Βοηθήστε να κρατήσετε τη Savannah όμορφη!

Τα οικιακά απορρίμματα και η ανακύκλωση πρέπει να τοποθετούνται στην πόλη Savannah ειδικά για την ιδιοκτησία. Οι σακούλες απορριμμάτων και η ανακύκλωση δεν πρέπει να αφεθούν έξω από τα καροτσάκια συλλογής, να παραμείνουν στις βεράντες ή να παραμείνουν σε λωρίδες.

Το πλυντήριο και οι πετσέτες δεν πρέπει να κρεμαστούν για να στεγνώσουν σε οποιοδήποτε εξωτερικό τμήμα της ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των κιγκλιδωμάτων, φράχτες, πύλες ή κάγκελα.

Χρήσιμες συμβουλές για τη διαμονή σας στη Σαβάνα:

9-1-1 είναι ο αριθμός τηλεφώνου για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην πόλη.

Η Σαβάνα είναι μια πόλη με τα πόδια και η αρχιτεκτονική και οι πλατείες μας απολαμβάνουν καλύτερα με τα πόδια. Μην ξεχνάτε να διασχίζετε μόνο δρόμους σε καθορισμένες διαβάσεις. Και, όπως συμβαίνει στις περισσότερες πόλεις, το jaywalking τιμωρείται με πρόστιμο. Τηρείτε όλα τα σήματα πεζών και την σήμανση.

Τα ποδήλατα είναι ένας μεγάλος τρόπος μεταφοράς στη Σαβάνα, ωστόσο, τα ποδήλατα απαγορεύονται σε πλατείες, πάρκα και πεζοδρόμια σε ολόκληρη τη Σαβάνα.

Αν τυχαίνει να είστε κλειδωμένοι από την ιδιοκτησία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο ενοικίασης. Οι γείτονες και οι γύρω επιχειρήσεις δεν διαθέτουν εφεδρικά κλειδιά για την ιδιοκτησία.

Τα περάσματα στάθμευσης δεν απαιτούνται στην πλατεία Thomas Square αλλά διαβάστε όλες τις πινακίδες στάθμευσης.

Διαχειριστής καταλύματος

Richard Wofford

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Quiet hours after 11pm. Remove shoes before entering the unit when possible.
Guests assume all liability when using bikes. By booking this property you are electronically signing a liability waiver if you use bikes provided.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Savannah

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Savannah) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: River Street και Εμπορικό Συγκρότημα Tanger Outlets, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Πάρκο Forsyth Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Σιδηροδρόμου Georgia State Railroad Museum και Charleston savannah shoe co. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Forsyth Park - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Κολλέγιο Τέχνης και Σχεδίου Savannah - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Τέχνης SCAD Museum of Art - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • River Street - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Savannah-Συνεδριακό Κέντρο - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Savannah Amtrak: 7 λεπτά οδικώς
  • Σαβάνα – Διεθνές Αεροδρόμιο Hilton Head (Sav): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 10 λεπτά με τα πόδια
  • David's Crab House - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Shuk - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Tacos Tequila - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Sentient Bean - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 34 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 36 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

tracy l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Savannah
Amazing accommodation ! The location is perfect. Close to most attractions and within walking distance . The room was very comfortable with a lovely outdoor area . Our communication with Richard was perfect . Overall we could not have been happier . Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sarah M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute, modern, comfortable carriage house
We rented for St Patrick’s day weekend in Savannah and this was a perfect location for walking to the parade and Forsyth Park. Also, walking distance to mid town restaurants and bars in the starland district. It was very clean and nicely decorated/furnished. The owner was very responsive and helpful.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Delaney L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location, cutest little quirky apartment
My boyfriend and I stayed at this property to celebrate an anniversary and we were not disappointed. Overall, the property was just as advertised and a very unique place to stay. We enjoyed the restaurants within walking distance of the property and the close proximity to downtown. The place was very artsy and unique, giving a special feel that made the stay feel unique. The only downside to this property is the additional rental property above it, as there are other tenants staying above you in which you can hear their footsteps relatively easily. While we heard the footsteps above us, it didn’t really bother us. Overall, we thought you couldn’t beat this property for the price!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

6/10 Μέτριο

Nancy T.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Definitely an Urban Cabin
We love the city of Savannah and glad we stayed here and explored more closely the Victorian district. Tip to the owner….check that the freezer is defrosted before guests arrive and advertise more as good for short weekend stays due to the bathing accommodations. Would be better to design a bathroom similar to the unit upstairs and have a more fully handicap accessible apartment to offer..
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Todd E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming, in a great neighborhood
The cabin apartment is very bright and cheerful. The yard is lovely, with trees and bushes full of birds. We really loved the neighborhood, outside the main bustle of the Historic District but centrally located so you can get anywhere. Besides, the Thomas Square/Forsyth Park area has attractions enough of its own. You'll enjoy using the nice bikes Richard has available: a great way to experience the city!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Richard Wofford

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello all -- Having lived and traveled all over the country and a good deal abroad, I can truly say Savannah is hands down one of the most beautiful towns anywhere ... I still keep calling it home. I can be a recluse even in a crowd, and this quality is what drew me to my house of 21 years -- it provides a wooded privacy in a centralized, urban setting. You'll understand why this place is a secret hideaway in the middle of everything.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες