Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μεγάλο διαμέρισμα - ιστορικό κέντρο στο Παλέρμο ευγενές παλάτι-Teatro Massimo

Μεγάλο διαμέρισμα - ιστορικό κέντρο στο Παλέρμο ευγενές παλάτι-Teatro Massimo

Συλλογή φωτογραφιών για Large apartment - historic center in Palermo noble palace-Teatro Massimo

Γεύματα
Γεύματα
Δωμάτιο
Γεύματα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Μεγάλο διαμέρισμα - ιστορικό κέντρο στο Παλέρμο ευγενές παλάτι-Teatro Massimo

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα105 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Palermo, Sicilia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTeatro Massimo (όπερα)8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαQuattro Canti (πλατεία)13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Ναός του Παλέρμο18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΠαλέρμο (PMO-Punta Raisi)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μεγάλο διαμέρισμα - ιστορικό κέντρο στο Παλέρμο ευγενές παλάτι-Teatro Massimo

Λιγότερο από 500 μέτρα από το Teatro Massimo και την έναρξη της διαδρομής της Unesco. Βρίσκεται σε ένα ευγενές κτήριο των αρχών του εικοστού αιώνα, χτισμένο από μια οικογένεια πριγκιπιστών, και διαθέτει μια εσωτερική αυλή που υποδηλώνει. Κομψό και εκλεπτυσμένο, το διαμέρισμα 105 τετραγωνικών μέτρων έχει ψηλές στέγες και τοίχους σε ζεστά μεσογειακά χρώματα. Ένα θαυμάσιο πέτρινο τόξο, χρυσαφένιο, χαιρετίζει την είσοδο. Βολικό και άνετο, είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες ή ομάδες φίλων αλλά και για παιδιά και μωρά, είναι εξοπλισμένο με καρεκλάκι, παιδικό κρεβάτι και παρκοκρέβατο.
Πλήρως παρκέ και ανακαινισμένο, το διαμέρισμα είναι ένα άνετο διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων.
Αποτελείται από: 2 ανεξάρτητα δίκλινα υπνοδωμάτια με κλιματισμό, κουζίνα με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρικό φούρνο, καθιστικό με διπλό καναπέ-κρεβάτι, είσοδο και τρία μπαλκόνια. Στο διαμέρισμα υπάρχει επίσης ένα πλυντήριο για τους επισκέπτες. Τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσφατα αγορασμένα έπιπλα, κρεβάτια και στρώματα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πιάτα, γυαλιά, χαλύβδινα μαχαιροπίρουνα, τηγάνια και γλάστρες για μαγείρεμα, καφετιέρα για πρωινό, τραπεζομάντιλα, πετσέτες για πρωινό και πετσέτες τσαγιού.
Διαθέτει δύο μπάνια, το ένα με ντους και το δεύτερο με μπανιέρα για χρήση στο ντους, για τη χρήση των δύο υπνοδωματίων. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με πετσέτες πετσέτες, μεγάλους και ξενώνες, πετσέτες ντους ή μπουρνούζια. Όλα αποστειρωμένα και σιδερωμένα. Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν
Διαθέτει δύο τηλεοράσεις και αυτόνομη θέρμανση, με νέο λέβητα εγκατεστημένο τον Φεβρουάριο του 2018. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας που επιτρέπει επίσης την προβολή ξένων τηλεοπτικών καναλιών μέσω υπολογιστών και tablet.
Έχει δύο εκθέματα και τρία μπαλκόνια: δύο μπροστά και ένα εσωτερικά με κορδόνια για την κρεμάστρα. Όντας ένα αρχαίο ανάκτορο έχει πυκνά τοιχώματα που εξασφαλίζουν δροσιά το καλοκαίρι και πολλή σιωπή για ξεκούραση τη νύχτα. Όλα τα φωτιστικά είναι καινούργια και μονώνονται από εξωτερική θερμοκρασία και θόρυβο. Τον Ιανουάριο του 2018 ανακαινίστηκε και η είσοδος στο κτίριο.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε στρατηγική θέση, στο κέντρο, κοντά στα κύρια αξιοθέατα της πόλης: 5 λεπτά με τα πόδια από το θέατρο Massimo, Piazza San Domenico, το λιμάνι, την αγορά Vucciria, το Palazzo Branciforte και την περιοχή σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία PoIiteama, το Quattro canti di città και την εκκλησία Martorana με τα υπέροχα ψηφιδωτά της. Στα 500 μέτρα, η πεζοδρομημένη Via Maqueda, γεμάτη από καταστήματα, που οδηγεί στην Piazza Pretoria, την εκκλησία Martorana και τη διαδρομή UNESCO Norman Arab.
Από το τέλος της Via Cavour, περιστρέφοντας τη γωνία του δρόμου, ξεκινάει μια όμορφη και υποβλητική περιπάτου με θέα στη θάλασσα στις αποβάθρες των σκαφών, όπου μπορείτε να βρείτε ωραία μέρη για ένα απεριτίφ και μικρά σνακ.
Pecorrendo την ακτή φτάνετε στο ιστορικό κέντρο: η Piazza Marina με τα κοσμικά δέντρα της, όπου πραγματοποιείται μια χαρακτηριστική αγορά αντίκες, το Palazzo Steri με τις φυλακές του 17ου αιώνα της εισβολής, το Palazzo Abatellis, την εκκλησία του San Francesco d'Assisi και Santa Maria della Catena. Το ιστορικό κέντρο είναι μια ανακάλυψη: αρχαία ευγενή παλάτια, τοιχογραφίες, θόλους και κτίρια της Liberty που ανακαλύπτονται σαν να με μαγικά στα μάτια του επισκέπτη.
Η γειτονιά, στο κέντρο του Παλέρμο, προσφέρει μερικά βήματα στην αγορά παντοπωλείων, δύο σούπερ μάρκετ, μπαρ, εστιατόρια, αρτοποιεία, καταστήματα φρούτων και λαχανικών, κρεοπωλεία και ιχθυοτροφεία, δύο φαρμακεία, χώρος στάθμευσης και καπνοπωλείο. Η περιοχή είναι πολύ ασφαλής ανά πάσα στιγμή, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω της εγγύτητάς της με τον νομό Παλέρμο και την περιφερειακή διοίκηση της Guardia di Finanza.

Πλήρως ανακαινισμένο και με παρκέ, το διαμέρισμα είναι ένα άνετο τεσσάρων δωματίων. Πολύ εκλεπτυσμένο, έχει ψηλά ταβάνια και τοίχους σε ζεστά μεσογειακά χρώματα. Αποτελείται από: δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και κλιματισμό, κουζίνα με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και φούρνο, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, είσοδο. Διαθέτει δύο μπάνια, το ένα με ντους και το δεύτερο με ντουζιέρα. Διαθέτει δύο τηλεοράσεις,
πλυντήριο και θέρμανση. Έχει τρία μπαλκόνια. Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει παιδιά: διαθέτει, μια κούνια με μπαρ και ψηλή καρέκλα.

Διαχειριστής καταλύματος

Angela
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Παρέχεται πρωινό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Parquet in all the apartment except bathrooms.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking apartment

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παλέρμο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παλέρμο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Teatro Massimo (όπερα) και Θέατρο Politeama Garibaldi, και αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Λιμάνι του Παλέρμο. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Madonna Annunciate και Βοτανικός Κήπος Παλέρμο. Οι δραστηριότητες ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Palermo, Sicilia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Οδός Via Roma - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Teatro Massimo (όπερα) - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Θέατρο Politeama Garibaldi - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Quattro Canti (πλατεία) - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός Ναός του Παλέρμο - 18 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεντρικός Σταθμός του Παλέρμο: 6 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Giachery: 2 λεπτά οδικώς
  • Παλέρμο (PMO-Punta Raisi): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Troppo Buona - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Cinese Felice - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Planta - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Branciforte - 3 λεπτά με τα πόδια
  • 13 Bootleg - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 74 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 85 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

9,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Martha O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location with all the amenities.
Calogero was a great ambassador for Palermo, kind, welcoming and informative. The location was outstanding, the apartment spacious and clean with all the amenities for a great visit. We will return!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Becky D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming Apartment in the Heart of Palermo
My husband and I along with another couple stayed in this wonderful Palermo apartment for 5 nights and 6 days. It was clean, comfortable, and very well appointed. It is in a perfect location to walk to many of the cities sites and restaurants. Best of all are the hosts. They were so accommodating and responsive to any of our questions and needs. They are wonderful and we would definitely stay here again. Grazie Angela and Calogero for an amazing stay❤️
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Elizabeth L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Huge, well-stocked and convenient
Lovely apartment with even lovelier hosts. Angela and Calogero were charming and endlessly accommodating. Calogero picked us up for the price of cab fare, checked us in and gave us the whole Palermo run-down along the way. Fabulous. Can't wait to go back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

8/10 Καλό

Barbara T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Lovely large apartment with lots of amenities for a traveller such as basic kitchen supplies. Location allowed us to walk most of the places we wanted to see. The living room was not well furnished unfortunately. Only one uncomfortable couch. On days we were not as active, there was not really anywhere comfortable to sit and read. Also the only tv was in the kitchen, again not very user friendly The landlord was gracious, very proud of the apartment and the city. Overall a great experience, would have given 4.5 if possible
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Rhonda

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
The property owners are fantastic! Very kind and helpful. Super quick to respond and very easy to talk to. The property is in a great location and is a superb value. The showers could be larger and updated but then they could probably charge twice as much. It was truly a fantastic find/stay.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angela

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων