Διαμέρισμα σε συγκρότημα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Waterfront Condo - Τάμπα / Clearwater, FL - WiFi, Επιπλωμένο, Παραλίες, καλύτερες τιμές

Waterfront Condo - Τάμπα / Clearwater, FL - WiFi, Επιπλωμένο, Παραλίες, καλύτερες τιμές

Συλλογή φωτογραφιών για Waterfront Condo -Tampa / Clearwater, FL - WiFi, Furnished, Beaches, Best Rates

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Παραλία
Πισίνα
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Waterfront Condo - Τάμπα / Clearwater, FL - WiFi, Επιπλωμένο, Παραλίες, καλύτερες τιμές

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα51 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Tampa, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ben T. Davis Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό κέντρο Westshore Plaza7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤάμπα, Φλόριντα (TPA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Raymond James9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Waterfront Condo - Τάμπα / Clearwater, FL - WiFi, Επιπλωμένο, Παραλίες, καλύτερες τιμές

Αυτό είναι ένα BEAUTIFUL Waterfront τοποθεσία ακριβώς στον κόλπο Tampa (καλά βρίσκεται για Tampa / Westshore Business ή μια ωραία διακοπές). Το ακίνητο έχει θέα στη θάλασσα από τις 3 πλευρές και το Condo έχει θέα στο Waterfront από το καθιστικό, την κουζίνα και από το ιδιωτικό μπαλκόνι σας.

Εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές στην περιοχή για κάθε τοπικό ξενοδοχείο με παραθαλάσσιο περιβάλλον και παρόμοια καταλύματα. Οι τοπικές τιμές του ξενοδοχείου είναι συνήθως υψηλότερες από την ενοικίαση Condo.

Το συγκρότημα WATERFRONT ενός υπνοδωματίου βρίσκεται στον κόλπο Tampa και είναι κοντά στην Τάμπα, το Clearwater και το St. Petersburg, FL. Αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, ανοξείδωτο ψυγείο, παγομηχανή, ανοξείδωτο φούρνο μικροκυμάτων, ανοξείδωτη κουζίνα, τοστιέρα, καφετιέρα, μπλέντερ, σεντόνια, πετσέτες, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο και όλα όσα χρειάζεστε για σύντομη ή μακροχρόνια διαμονή . Το σαλόνι έχει θέα στην προκυμαία και έναν καναπέ-κρεβάτι. Υπάρχει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο Queen size και ξεχωριστό παιδικό κρεβάτι. Το Condo διαθέτει επίσης χώρο καθιστικού μπαλκονιού στην προκυμαία.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα, μια μεγάλη πισίνα και ένα καθιστικό, μια μικρή παραλία μαυρίσματος, ένα εξωτερικό γυμναστήριο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, χώρο μπάρμπεκιου, κατασκήνωση Tiki, μια πυροσβεστική νύχτα και το FISHING ιδιωτική αποβάθρα. Έχουμε τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στον κόλπο Tampa και υπάρχουν εκατοντάδες κοντινές δραστηριότητες.

Υπάρχει ένα ωραίο μπαρ και γκριλ δίπλα στην πισίνα και υπάρχει ένα μικρό κατάστημα για σνακ, μπύρα και κρασί στο κεντρικό γραφείο του 2ου ορόφου. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα, μια μεγαλύτερη παραλία, περιοχές με πικ-νικ και ένα μακρύ μονοπάτι πεζοπορίας / ποδηλασίας περίπου 1 μίλι από το Condo.

Το Condo απέχει περίπου 4 μίλια από το Tampa Westshore Mall, το Διεθνές Mall, το Διεθνές Αεροδρόμιο Tampa, το Westshore Business District και το Γήπεδο Γκολφ Rocky Point. Η Condo είναι μόνο μια όμορφη βόλτα με το Courtney Campbell Causeway στο Clearwater. Είναι επίσης περίπου 10 μίλια από τη βάση αεροπορικής δύναμης Mac Dill, 5 μίλια από το Raymond James Stadium, 10 μίλια από το κέντρο της πόλης Τάμπα και περίπου 15 μίλια από το μεγάλο Hard Rock CASINO.

Τέσσερις μη καπνιστές μπορούν να μοιραστούν το διαμέρισμα χωρίς επιπλέον χρέωση. Αυτή η κατοικία είναι ιδανική για ένα ζευγάρι ενηλίκων ή ένα ζευγάρι ενηλίκων και 2 παιδιά.

Το Condo περιλαμβάνει δωρεάν δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν τηλεφωνική υπηρεσία του U. S., δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Αυτό είναι πραγματικά μια υπέροχη τοποθεσία και ένα όμορφο σημείο από το οποίο μπορείτε να δείτε ή να χαλαρώσετε.

Το Bush Gardens βρίσκεται στην Τάμπα και είναι ένα πάρκο Roll Coaster και Adventure Rides, το οποίο διαθέτει επίσης πάρκο με ζώα 65 στρεμμάτων, καταστήματα και ψυχαγωγικές παραστάσεις.

Περιπέτεια Νησί είναι επίσης στην Τάμπα και είναι ένα μεγάλο πάρκο νερού που έχει πολλαπλές υψηλές και χαμηλότερες διαφάνειες νερού και άλλες βόλτες με νερό.

Το Disney World, τα Universal Studios και άλλα Ορλάντο, FL θεματικά πάρκα είναι περίπου 1 1 / 2- 2 ώρες με το αυτοκίνητο.

Η δημοσιευμένη τιμή ενοικίασης είναι η τρέχουσα μέση ημερήσια τιμή ενοικίασης. A 13. 5% Ο απαιτούμενος κρατικός φόρος, ένα μικρό τέχνασμα Condo και το New Service Fee VRBO συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά που θα σας αποσταλεί για τις ημερομηνίες που θέλετε να μείνετε. Θα σας στείλουμε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την περιοχή.

Διαχειριστής καταλύματος

Phil and Marion Rich
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Board requires phone#,email, addresses for renter

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Liability Damage / • The Guest/Renter is responsible for all Liability damage they create. This replaces Liability wording in the Rental Agreement.
The board of directors passed a rule that owners need to provide phone #, email and home address of all renters for emergency and safety.
Property Damage / The Guest/Renter is responsible for all property damage but may purchase property damage insurance through VRBO/HomeAway website.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τάμπα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (Ρόκι Πόιντ, Τάμπα) και στην ακτή. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό κέντρο Westshore Plaza και International Plaza and Bay Street (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Ζωολογικός Κήπος ZooTampa at Lowry Park και Ενυδρείο της Φλόριντα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Raymond James, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Θεματικό Πάρκο Busch Gardens Tampa Bay. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Tampa, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Ben T. Davis Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό κέντρο Westshore Plaza - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • International Plaza and Bay Street (εμπορικό κέντρο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Raymond James - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τζορτζ Μ. Στάινμπρενερ Φιλντ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union της Τάμπα: 21 λεπτά οδικώς
  • Τάμπα, Φλόριντα (TPA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bahama Breeze - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Whiskey Joe's - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Water Pool & Grill - 13 λεπτά με τα πόδια
  • 1823 Kitchen & Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bella Colombia - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 188 από 204 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 204 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 204 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 204 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 204 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rick A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another great stay!
Perfect location, comfortable condo, and Marion is an awesome property manager/owner! She goes the extra mile to be sure her guests have a great time and relaxing stay!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Melanie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay
This little condo is amazing has everything that you possibly need. we are a family of four and was perfectly sized for us. The owner was in communication with us to make sure we had everything we needed and even left us a few snacks and drinks for when we got there, which was great, because we landed pretty late at night. Check in process was smooth it’s not an overly crowded area very quiet and peaceful with a little store on site. The food downstairs by the pool was very reasonably priced and very delicious. I recommend the shrimp tacos. We will definitely stay here again when we visit Tampa in the future. Such an easy drive, right from the airport as well.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Sue B.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Fun in the Sun
We loved our stay! Marion is a great communicator and had lots of nice touches. Easy access to causeway trail and walking distance to a few good/fun restaurants. Great tiki bar and sun deck. We would stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Mary R., Orchard Park ny

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxation at its finest
Amazing place to stay and relax, loved the location. The walking paths were great. Restaurants within walking distance and food was good. View from our balcony was beautiful. Parking was plentiful and carts were available to bring luggage to the room. A great getaway!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

DeAnna G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hospitality A+
Marion is the most hospitable host we've ever dealt with - from check in with a handwritten note and gifts, to check out when she called to see how our stay went for us.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Phil and Marion Rich

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm retired and this is a second home Condo that we rent out.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Please see the pictures of this beautiful location.

Condo is near to multiple waterfront restaurants and Grills.

Condo is also a short drive to Tampa or Clearwater, FL.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Beautiful waterfront location at a really reasonable price.

Condo has a small Grill and Bar by the pool. Condo also has a small tanning beach, a full size sand Volleyball Court, large heated pool, night-time fire pit on the waterfront beach area, and multiple seating areas.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων