ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Grikos House: Γοητεία και Χαρακτήρας δίπλα στη θάλασσα στην Πάτμο

Grikos House: Γοητεία και Χαρακτήρας δίπλα στη θάλασσα στην Πάτμο

Συλλογή φωτογραφιών για Grikos House: Charm and Character Next to the Sea in Patmos

Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 23, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Grikos House: Γοητεία και Χαρακτήρας δίπλα στη θάλασσα στην Πάτμο

9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα95 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

patmos, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Γροίκου1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜοναστήρι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπήλαιο Αποκάλυψης6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Grikos House: Γοητεία και Χαρακτήρας δίπλα στη θάλασσα στην Πάτμο

Σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 20 μέτρα από την παραλία, αυτό δεν θα είναι εύκολο να κάνετε κλικ έξω από τη λειτουργία διακοπών σε αυτό το όμορφο σπίτι.

Μπορείτε να επιστρέψετε από την παραλία και πλύνετε τα πόδια σας από την επιπλέον άμμο που έχει συρθεί σε. Έχετε ατελείωτες συζητήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας στη βεράντα, με τον ήχο των κυμάτων φέρνοντας το βραδινό αεράκι. Ξυπνάτε, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη θάλασσα, στην ευχάριστη θέση να είναι εκεί, και μόνο εκεί, θα διαπιστώσετε ότι ζείτε σε ένα όνειρο της πολυτέλειας και της ομορφιάς, ένα μίγμα από τη θάλασσα και την άμμο.

Τραγανή λευκούς τοίχους, δάπεδα από τερακότα και ψηλές οροφές δημιουργούν ένα στυλ διαχρονικό και αφρώδη θέα στον ωκεανό. Δροσερό, ήρεμο και εκλεπτυσμένο με παραδοσιακό χαρακτήρα, το ιδανικό μέρος για μια οικογένεια ή για ένα ζευγάρι. Το σπίτι είναι διακοσμημένο με πίνακες της Πάτμου, που συλλέγονται κοχύλια, ζωγραφισμένα στο χέρι πλάκες και τα έπιπλα αντίκες.

Η ανοιχτή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένες για την προετοιμασία αυτών των grand γεύματα που μπορείτε να απολαύσετε με ένα ποτήρι κρασί και να εκτιμήσουν τη ζωή.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα, με πλήρη ρόμπα walk-in, εξασφαλίζει γονείς έχουν έναν ιδιωτικό χώρο όπου μπορούν να απολαύσουν τη θέα.

Το ακίνητο είναι ένα ανεξάρτητο σπίτι σε οικόπεδο 2000 τμ δίπλα στην θάλασσα που δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον, μακριά από περισπασμούς. Γύρω από τον κήπο υπάρχει μια αιώρα, το οποίο είναι ιδανικό για εκείνους όλες τις σημαντικές καλοκαίρι μεσημεριανό ύπνο! Ή ίσως απλά να ξεφύγουν για μια ώρα ή δύο με ένα καλό βιβλίο.

Γιατί Πάτμος;

Η Πάτμος είναι ένα από τα μικρότερα, πιο όμορφη και παρθένα νησιά της Ελλάδα, προσφέροντας στον επισκέπτη γαλήνιες εμπειρίες, γαστρονομικές φινέτσα και άφθονη νυχτερινή ζωή.

Το περιοδικό Forbes το 2009 ψήφισε την Πάτμο ως # 1 από «Ευρώπη πιο ειδυλλιακά μέρη για να ζήσουν».

Κατά την επίσκεψη της Πάτμου, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στην κορυφή του νησιού και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, τόσο δηλωθεί ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Άγιος Ιωάννης εξορίστηκε εδώ και έζησε σε μια σπηλιά, όπου νομίζεται έγραψε το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, το βιβλίο της Αποκάλυψης, που είναι γνωστή ως η Αποκάλυψη.

Η έλλειψη ενός αεροδρομίου καθιστά το νησί ένα κρυφό παράδεισο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε εδώ. Συνήθως αυτό συνεπάγεται ένα συνδυασμό μιας πτήσης σε ένα κοντινό νησί (Κως, Σάμος, Λέρος) ή στην Αθήνα και ένα πλοίο.

Γιατί Γροίκος;

Γροίκος, το χωριό όπου βρίσκεται το σπίτι βρίσκεται, είναι ένα δημοφιλές διακανονισμού για ήσυχες διακοπές. Η παραλία του είναι η μεγαλύτερη στο νησί με τα κρυστάλλινα νερά και αρμυρίκια.

Όταν θέλετε να απολαύσετε το φαγητό σας χωρίς να κάνουμε καμία προσπάθεια, σε μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από το σπίτι υπάρχουν εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα με νόστιμο παραδοσιακό φαγητό.

Σε μεγάλη εγγύτητα είναι η όμορφη παραλία της Πέτρας με τα μεγάλα λευκά βότσαλα. Στο ένα άκρο της παραλίας υπάρχει ένας τεράστιος βράχος περιέργως, «Πέτρα» (που σημαίνει πέτρα στα ελληνικά), μια πραγματική πρόκληση για τους επισκέπτες που επιλέγουν να αναρριχηθεί επάνω. Η θέα από το βράχο είναι καταπληκτική.

Από Γροίκος μπορείτε επίσης να πάτε για πεζοπορία στην πιο όμορφη παραλία της Πάτμου, «Ψιλή Άμμος», η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με τα πόδια.

Εκδρομές!

Υπάρχουν καΐκια που μπορούν να σας μεταφέρουν στις ημερήσιες εκδρομές στα γύρω μικρά νησιά και παραλίες που είναι απρόσιτες από την ξηρά.

... Και πάλι, βέβαια, σε αυτό το υπέροχο σπίτι με όλα του χαρακτήρα και τη γοητεία του. Όμορφη σαν εικόνα μέσα και έξω, ηρεμία αλλά πολύχρωμη με μια πραγματικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα ...

Έτσι, έχετε αποφασίσει να κάνετε κράτηση υπέροχο σπίτι μας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε.

Προτεινόμενη περίοδος για να επισκεφθείτε: Απρίλιος - Οκτώβριος.

Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες επισκεφθείτε

Το ακίνητο ενοικιάζεται με άδεια από τον ΕΟΤ (MHTE 1468 Κ 92000391401)

Διαχειριστής καταλύματος

Filippos Michailidis
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 12 το μεσημέρι
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πάτμος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πάτμος) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Κρουαζιερόπλοιων της Πάτμου και Μαρίνα της Σκάλας, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Γροίκου και Παραλία Πέτρας. Με γουίντ σέρφινγκ, Powerboating σε κοντινή απόσταση και ιστιοπλοΐα κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Γροίκου - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λιμάνι Κρουαζιερόπλοιων της Πάτμου - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μοναστήρι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαιο Αποκάλυψης - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα της Σκάλας - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Houston - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Arion Café - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Benetos Chora - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Τσιπουράδικό μας - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Τρεχαντήρι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

emma s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Favourite Spot
I had such a wonderful week on Patmos, the house is beautiful , authentic and full of character. I like the quiet location to come back after days at the beach or an evening out. And the house owners were very helpful ! 5 stars all around and will def be back next year
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Niko H.

My favourite place in Patmos!
Patmos was wonderful and the house was really fantastic. The big terrace overlooking Grikos Bay is a magical place to while away the time; it’s brilliant at any time of day or night. My favourite place in Patmos! Having the beach so close by is amazing - obviously we went swimming every day and not having to bother about packing a bag was great. You can simply wander down for a swim and then come back to the house and the very handy outdoor shower. The location of the (very spacious and charming) house is also great for various lunch or dinner options, our favourite lunch restaurant was FLISVOS, on the way to Petra beach. Having the Patmos Aktis Hotel next door can be useful if you want to book a massage, call a taxi etc. This was our first time in Patmos, but hopefully not our last. We had a wonderful time!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Stéphanie A.

A well-hidden secret Gem
I have been staying for the second time in this beautiful property located in the bay of Grikos in Patmos. The stay was perfect. I came for 2 weeks to work in the peace and quiet of November. I had set up my computer on the terrace with a beautiful view on the beach and the sunset and was working from there. With birds flying above me, the sound of the sea and a temperature of 23 degrees I think this scored as the most beautiful office you can dream of. The house is made of beautiful old stones. and decorated with a lot of taste. It is also fully equipped. Throughout the stay, the owner and his son, who are lovely, have been taking care of all aspects of my stay with a lot of attention to details. I love this place as it is a house with a soul, a well-hidden secret gem in Patmos. If I could give it a name I would call it the house of happiness.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

mirjam s.

Beautiful authentic house on magical island
We felt immediately at home in this fully equiped and warm and cosy holiday house. Everything was provided for a perfect holiday. With the beach of the beautiful bay of Grikos only a few steps away, also with very good and traditonal Greek tavernas. But still also a very calm place. All this, in the magical atmosphere of the island Patmos. Thanks Filippos for sharing this wonderfull place and for all the nice and helpfull contact we had. Very kind regards, Mirjam.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Elin A.

Lovely house!
Lovely house! Beautiful inside, outside and the surroundings. Clean and has everything you need. We spend alot of time on the lovely terrace, lazy breakfasts and late nights watching the moon. Filippos father George was so helpful with everything, he really made us feel welcome and gave us all his best tips from beaches to restaurants. I hope to come back and would recommend the house to anyone.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Filippos Michailidis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες