Ολόκληρο διαμέρισμα

Ρετιρέ Ακρόπολη Παρθενώνα Panorama - μοναδική εμπειρία της Αθήνας

Ρετιρέ Ακρόπολη Παρθενώνα Panorama - μοναδική εμπειρία της Αθήνας

Συλλογή φωτογραφιών για Acropolis Panorama View Penthouse w. Private Terraces: A Contemporary Parthenon

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 37, κουμπί
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού
Μπαλκόνι

Επισκόπηση καταλύματος Ρετιρέ Ακρόπολη Παρθενώνα Panorama - μοναδική εμπειρία της Αθήνας

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 5 άτομα132 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
????a, Attica
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκρόπολη7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Συντάγματος11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαρθενώνας16 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΑθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος)38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρετιρέ Ακρόπολη Παρθενώνα Panorama - μοναδική εμπειρία της Αθήνας

Αυτή η εκλεπτυσμένη κατοικία Penthouse Residence (Tax id 411134) στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την εμπειρία του κατοίκου της Αθήνας, προσφέροντας ανέσεις υψηλής ποιότητας και την πιο εντυπωσιακή ιδιωτική πανοραμική θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Παρθενώνα. Έχει πιθανώς την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη.
Αυτό το ευρύχωρο ρετιρέ (130 τ.μ.) βρίσκεται στον 7ο όροφο του κτιρίου με την πιο εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη από μια μοναδική ιδιωτική βεράντα καθώς και από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Μια ομάδα 5 ατόμων μπορεί να μοιραστεί αυτό το διαμέρισμα "τελευταίας τεχνολογίας" και να απολαύσει την αυτονομία τους.
Είναι εύκολο να βρείτε όλα όσα μπορεί να προσφέρει η πόλη της Αθήνας (μουσεία, μπαρ, καφετέριες, μπιστρό, εστιατόρια, αρχαιολογικούς χώρους, γυμναστήρια, χαμάμ, γήπεδα τένις κλπ), καθώς βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Το Ρετιρέ με τις απόλυτα μοναδικές ιδιωτικές βεράντες (100 τ.μ.) μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και δείπνο με κεριά ή μεσημεριανό. Η θέα του ηλιοβασιλέματος είναι μαγευτική.
Μπορούν να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις για επαγγελματικές συναντήσεις με επιπλέον κόστος ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης.
Το διαμέρισμα αποτελείται από πέντε ξεχωριστά δωμάτια (130 τ.μ.) με ένα master διπλό υπνοδωμάτιο και δικό του μπάνιο και βεράντα, ένα δεύτερο διπλό υπνοδωμάτιο με άμεση θέα στον Παρθενώνα και την Ακρόπολη με δικό του μπάνιο και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, μια μεγάλη κουζίνα με όλες τις ανέσεις, μια αίθουσα με τραπέζι και έναν διπλό καναπέ / κρεβάτι, μια μεγάλη αίθουσα καθιστικού / τραπεζαρίας με καναπέ / κρεβάτι με θέα στην Ακρόπολη και ένα ευρύχωρο ιδιωτικό roof garden (80 τ.μ.) με την πιο όμορφη θέα του Παρθενώνα, της Ακρόπολης και πολλών Αρχαιολογικών χώρων, καθώς και μια δεύτερη σκιασμένη βεράντα (20 τ.μ.) με θέα στην πόλη.
Βρίσκεται στη μέση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, με πολλά μέρη για φαγητό, ποτά και ψώνια σε κοντινή απόσταση. Είναι το μοναδικό διαμέρισμα σε αυτόν τον όροφο του κτιρίου, οπότε υπάρχει απόλυτη ιδιωτικότητα.
Τα κρεβάτια είναι από την Coco-Mat, μια υψηλής ποιότητας μάρκα για έναν εξαιρετικό ύπνο και τα έπιπλα είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από συστήματα corian και καλής ποιότητας και διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον έβδομο όροφο. Πηγαίνετε στον ανελκυστήρα στον έκτο όροφο και στη συνέχεια ακολουθείτε τις σκάλες (περίπου 15 βήματα) στον έβδομο όροφο.
Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και πολύ άνετο και διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση σε σκιασμένο καθιστικό με πέργκολα που προσφέρει υπέροχη θέα στην Αθήνα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Μια κρεβατάκι μωρού μπορεί να παρέχεται και να τοποθετείται σε αυτό το υπνοδωμάτιο εάν απαιτείται, χωρίς επιπλέον κόστος.
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με άμεση θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα και διαθέτει δικό του μπάνιο και kitcenette.
Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι μικρό, ιδανικό μόνο για ένα άτομο, με θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα και έχει τη δική του τουαλέτα.
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για πέντε άτομα, δύο ζευγάρια και ένα μόνο άτομο, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία ζευγάρια και ένα άτομο, επτά άτομα συνολικά, κατόπιν γραπτής συμφωνίας.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως κλιματιζόμενο σε όλους τους χώρους και έχει γρήγορο WiFi έως 24Mbps. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει τη δική του καλωδιακή τηλεόραση.
Τα σεντόνια και οι πετσέτες στο διαμέρισμα είναι η καλύτερη ποιότητα βαμβακιού και χειρίζονται, πλένονται και σιδερώνονται από μια απολυταρχική εταιρεία με τα υψηλότερα πρότυπα ευρωπαϊκών κανονισμών.
Αυτό το Ρετιρέ βρίσκεται στην πλατεία Μοναστηρακίου, κοντά στην πλατεία Εκκλησίας Αγίας Ειρήνης, ένα από τα πιο ζωντανά μέρη της Αθήνας, ακριβώς στο κέντρο του ιστορικού κέντρου της πόλης, με όμορφα νεοκλασικά κτίρια και γαστρονομικές τάσεις. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις, καθώς και διάφορα καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και Hamam.
Η περιοχή φιλοξενεί ποικίλες επιλογές όπως: ελληνικά καταστήματα καλλιτεχνικών έργων, μουσεία, γκαλερί, στούντιο νέου σχεδιαστή, νεοκλασικά σπίτια και όλα τα ιδανικά για πεζοπορία από το διαμέρισμα.
- Μοναστηράκι 1 λεπτό με τα πόδια
- Αγ. Η εικ. (καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ) 1 λεπτό με τα πόδια
- Ρωμαϊκή Αγορά, 5 λεπτά με τα πόδια
- Αυτό το βουνό 7 λεπτά με τα πόδια
- Η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας με τα πόδια 12-15 λεπτά
- Κεραμικός αρχαία Θηλυκό 12 λεπτά με τα πόδια
- Πλατεία Συντάγματος (πλατεία του Κοινοβουλίου), 12 λεπτά με τα πόδια
- Κολωνάκι 15 λεπτά με τα πόδια
- Μουσείο της Ακρόπολης, 15 λεπτά με τα πόδια
- Εθνικοί Κήποι, 15 λεπτά με τα πόδια
- Μουσείο Μπενάκη, 20 λεπτά με τα πόδια
- Βυζαντινό Μουσείο, 20 λεπτά με τα πόδια
- Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, 20 λεπτά με τα πόδια
- Λόφος Φιλοπάππου και πευκοδάσος, 20 λεπτά με τα πόδια
- Ναός του Ολυμπίου Διός, 20 λεπτά με τα πόδια
- Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, 25 λεπτά με τα πόδια
- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, 25 λεπτά με τα πόδια
Σούπερ μάρκετ, φούρνος, εστιατόρια, καταστήματα λικέρ, μπαρ, φαρμακείο βρίσκονται σε απόσταση 1-2 λεπτών με τα πόδια.
Η τοποθεσία είναι ένα από τα πιο κεντρικά της πόλης, έτσι η πρόσβαση είναι πολύ βολική, τόσο με τη δημόσια συγκοινωνία, το μετρό και τα μετρό, τα ταξί ή τα αυτοκίνητα. Δεν απέχει πολύ από την πλατεία Συντάγματος και το Κοινοβούλιο. Μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμο με απευθείας γραμμή από το Αεροδρόμιο με το μετρό που έχει σταθμό ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα, με επιτόκιο 10 ευρώ ανά άτομο, 45 λεπτά μεταφοράς.
Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων παρέχεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμα σε περίπου 7 ευρώ την ημέρα.
Ένα ταξί μπορεί να σας παραλάβει όταν φτάσετε στο Αεροδρόμιο ή σε άλλο Λιμάνι. Το κόστος του ταξί από το αεροδρόμιο προς το διαμέρισμα είναι 42 ευρώ, την ημέρα, το επίσημο κατ 'αποκοπή ποσό που πληρώνετε στον οδηγό, δεν χρειάζεται να περιμένετε στις ουρές και ο οδηγός γνωρίζει ακριβώς πού είναι το διαμέρισμα. Θα σας περιμένει με μια πινακίδα με το όνομά σας αμέσως μετά τα έθιμα. Για περισσότερα από 4 άτομα ή για πολλές αποσκευές, ένα φορτηγάκι μπορεί να απαιτηθεί με επιτόκιο 80 ευρώ την ημέρα. Ο χρόνος ταξιδιού με ταξί ή Van από το αεροδρόμιο προς το διαμέρισμα είναι 35-40 λεπτά.

Διαχειριστής καταλύματος

Skyward
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please send enquiry.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking allowed at the terrace.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please send enquiry.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00001975992

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αθήνα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Αθήνα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Δεύτερη Παραλία Γλυφάδας και Παραλία του Αστέρα, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Μουσείο Ακρόπολης και Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Παναθηναϊκό Στάδιο ή Στάδιο Καραϊσκάκη.
Χάρτης
????a, Attica

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αρχαία Αγορά της Αθήνας - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Ακρόπολη - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Συντάγματος - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Ναός του Ολυμπίου Διός - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παρθενώνας - 16 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεντρικός Σταθμός Αθηνών: 8 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι: 3 λεπτά με τα πόδια
  • Αθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ms Roof Garden - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Dope Roasting Co - 1 λεπτό με τα πόδια
  • The Brunch Factory - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Hyper Astrobar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Six D.O.G.S - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 92 από 94 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 94 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 94 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 94 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 94 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

R D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful stay in central Athens
This was a truly lovely apartment in the best possible location. Walking distance to everything important, including Acropolis, National Archeological Museum, and metro, restaurants. We felt very safe in the apartment and walking around the area. There is a supermarket right next door, and several bakeries for morning pastries and coffee. The apartment is well-appointed, with a washing machine, lots of soap/shampoo, hairdryer, iron, etc. The kitchen has all of the appliances you would need. The apartment is on an upper floor, but there are two elevators that work well. The owner, Gerosimos, is kind and helpful. He reached out both before and during our stay to offer his assistance with airport transfers, recommendations, etc. He met us on arrival and showed us around the apartment. He was easy to get ahold of throughout our stay. The absolute best part of this apartment is the view from the rooftop deck. Even though we had a packed itinerary, we found ourselves wanting to stay in and just enjoy the beautiful weather and sunshine while taking in the stunning vista of the entire Acropolis. I cannot imagine a better view exists in all of Athens. This apartment was the perfect place to finish our trip to Greece, and it elevated our time in Athens to stay in such a beautiful and convenient accommodation. We would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Shelley K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Trip with Family
We enjoyed the stay at this home in Athens! Great view of the Acropolis and amazing patio!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ingrid G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful View, Gracious Host
We stayed with our family of 5 in March. It was warm enough to easily enjoy the priceless roof deck during the day and with several layers at night. Regardless, the view from inside is just as spectacular. There were enough sleeping spaces to comfortably accommodate us. The apartment was perfectly clean, and the host had graciously stocked the fridge with a few key items since we arrived so late the markets were closed. Would definitely recommend this place to any type of group!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Michael K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Checks Every Box Perfectly
We knew little about Athens going in, but we could not have booked a more perfect rental for three days in the city. It is right in the middle of everything and is so easy to see the sites without using any transportation. Great food options are everywhere along with great rooftop bars for evening cocktails. The view of the Parthenon on the Acropolis was amazing at night. The owner (Gerasimos) gave us a quick but thorough orientation upon arrival along with recommendations of where to go and how to get there. He made himself available but also was not intrusive. When we left a piece of jewelry behind, he kindly sent it to us in the U.S. I highly recommend for families and groups of friends traveling to Athens!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Janis T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top notch place to stay
We had a great stay at this beautiful apartment. The views were stunning. The landlord was so helpful in organizing our airport taxi The apartment is light filled with beautiful views from every room. It is centrally located to restaurants, shopping and tourist attractions. We would happily stay there again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Skyward

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Music Producer.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This Penthouse is located in the middle of the Historic Center of the city, right in the center of Athens, in Monastiraki Square, near Aghia Irini Church Square, one of the most vibrant places of Athens, next to the Ancient antiquities and Plaka area, with beautiful neoclassical buildings and gastronomic trends, with walking distance to most places of interest and the Acropolis. A lot of facilities are available as well as various shops, restaurants, bars, cafes and Hamam.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This Penthouse with the absolutely unique and very rare private terrace (100 sq.m) and direct view to Acropolis, the Parthenon and the Ancient Agora can offer relaxation, sun bathing and candlelight or moonlight dinners. The view of the sunset is magnificent.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων