Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές διαμέρισμα Seaview, Estepona - A / C & WiFi, ιδανικό για γκολφ & περιηγήσεις

Πολυτελές διαμέρισμα Seaview, Estepona - A / C & WiFi, ιδανικό για γκολφ & περιηγήσεις

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Seaview Apartment, Estepona - A/C & WiFi, ideal for golf & sightseeing

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές διαμέρισμα Seaview, Estepona - A / C & WiFi, ιδανικό για γκολφ & περιηγήσεις

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Estepona, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο αναψυχής Selwo12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMalaga Province Beaches4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Estepona6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP)58 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Bidet · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές διαμέρισμα Seaview, Estepona - A / C & WiFi, ιδανικό για γκολφ & περιηγήσεις

Το Selwo Hills Vacation Apartment βρίσκεται στην όμορφη και ιδιωτική κοινότητα Selwo Hills 2 και περιβάλλεται από πολυτελείς τροπικούς κήπους. Ένα μοντέρνο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι του αίθριου στη μία πλευρά του διαμερίσματος και τον όμορφο κήπο και το ορεινό τοπίο από το μπαλκόνι στην άλλη πλευρά. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2018 και είναι επιπλωμένο με πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε επίσημα εγγεγραμμένοι στην Περιφερειακή Κυβερνητική Αρχή της Ανδαλουσίας - Αρ. Εγγραφής: VFT / MA / 03710.
Σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στις όμορφες πόλεις Marbella και Estepona και σε κεντρική τοποθεσία στο New Golden Mile, το διαμέρισμα απέχει λιγότερο από μία ώρα από τη Μάλαγα ή το Γιβραλτάρ και είναι εύκολα προσβάσιμο από παραλίες, πόλεις, γήπεδα γκολφ, μαρίνες και νυχτερινή ζωή - που σημαίνει ότι αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Costa del Sol!

Η κοινότητα Selwo Hills 2 απολαμβάνει ένα ασφαλές και περιφραγμένο περιβάλλον, με καταπράσινους τροπικούς κήπους που περιβάλλουν μια μεγάλη εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες. Άλλες παροχές της κοινότητας περιλαμβάνουν σάουνα, γυμναστήριο και μια μικρή βιβλιοθήκη που οι κάτοικοι και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν. Ασφαλής, εκτός δρόμου στάθμευσης παρέχεται στο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με πρόσβαση ανελκυστήρα απευθείας στο διαμέρισμα. Το όλο περιβάλλον είναι προσβάσιμο και φιλικό προς τα άτομα με αναπηρικό καροτσάκι (υπάρχουν αρκετοί ανελκυστήρες σε όλους τους χώρους).
Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο σε υψηλό επίπεδο ποιότητας με δερμάτινες σουίτες, μαρμάρινο τραπέζι και μαρμάρινο δάπεδο τραβερτίνης. Κλιματισμός παρέχεται και στα δύο υπνοδωμάτια και στο σαλόνι.
Σαλόνι
Άνετα καθίσματα για 5 άτομα και μοντέρνα έξυπνη τηλεόραση 48 ιντσών με καλωδιακή τηλεόραση με πλήρες φάσμα διεθνών καναλιών (ισπανικά / αγγλικά / γαλλικά / γερμανικά / ρωσικά). Υπάρχει μια συσκευή αναπαραγωγής DVD και η γραμμή ήχου bluetooth σημαίνει ότι μπορείτε να αναπαράγετε όλη την αγαπημένη σας μουσική από τις δικές σας έξυπνες συσκευές. Δωρεάν WiFi είναι διαθέσιμο σε όλο το διαμέρισμα. Μια μαρμάρινη τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα όταν θέλετε να δειπνήσετε πιο επίσημα - ή αν προτιμάτε να φάτε έξω, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τραπέζι στο μπαλκόνι με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Μπαλκόνι
Χαλαρωτικά καθίσματα και μια άλλη τραπεζαρία σε αυτό το μεγάλο μπαλκόνι που είναι το "εξωτερικό σου" δωμάτιο όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφη θέα στη θάλασσα και να πάρετε ακόμη και μια γεύση του Γιβραλτάρ σε απόσταση! Σε αυτό το μπαλκόνι υπάρχει ένα μπάρμπεκιου με κάρβουνο για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν νιώθετε σαν φαγητό 'al fresco'.
Κουζίνα
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και πλήρως εξοπλισμένη για να εξασφαλίσει ότι είστε σε θέση να φροντίσετε για τον εαυτό σας, αν αποφασίσετε ότι θέλετε μια αλλαγή από το φαγητό στα εστιατόρια! Υπάρχει εστία, φούρνος, ψυγείο, καταψύκτης, φούρνος μικροκυμάτων, βραστήρας, καφετιέρα, τοστιέρα, πλυντήριο πιάτων και όλα τα γλάστρες και τα απαραίτητα σκεύη για την ομάδα σας.
Βοηθητικό δωμάτιο
Αν χρειαστεί να κάνετε πλύσιμο, υπάρχει στη διάθεσή σας ένα βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, σίδερο και σιδερώστρα.
Κύριο υπνοδωμάτιο
Η κύρια σουίτα διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι Super Kingsize, με άφθονο ντουλάπα. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει θέα στη Μεσόγειο και έχει ξεχωριστή πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι. Υπάρχει τηλεόραση ευρείας οθόνης σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Διαθέτει επίσης ένα πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μπανιέρα πλήρους μεγέθους και στεγνωτήρα μαλλιών στη διάθεσή σας.
2ο Δωμάτιο
Αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με 2 μονά κρεβάτια και διαθέτει και πάλι άφθονη ντουλάπα / αποθηκευτικό χώρο. Το υπνοδωμάτιο έχει θέα στους κήπους και το τοπίο του βουνού.
Οικογενειακό μπάνιο
Το κοινόχρηστο μπάνιο είναι προσβάσιμο από το κεντρικό διάδρομο και αποτελείται από τουαλέτα, νιπτήρα και ντους και επίσης στεγνωτήρα μαλλιών για χρήση από εσάς.
2ο μπαλκόνι
Χαλαρωτικά καθίσματα και μια άλλη τραπεζαρία με χώρο για 4-6 σε αυτό το μπαλκόνι με θέα στους κήπους και το τοπίο του βουνού. Αυτό το μπαλκόνι είναι προσβάσιμο από την κουζίνα.
Γενικός
Όλα τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και πετσέτες πισίνας παρέχονται για εσάς.
Θα έχετε την αποκλειστική χρήση ενός χώρου στάθμευσης στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της κοινότητας.

Διαχειριστής καταλύματος

Malcolm

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
A baby cot / crib & highchair are available.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Parties (or Hen / Stag events) are not allowed

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking ONLY on balconies (with doors closed!)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Parties (or Hen / Stag events) are not allowed
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VFT/MA/03710

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Estepona

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Νέα Χρυσή Μίλια, Estepona) και δίπλα στη θάλασσα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι και Μαρίνα της Εστεπόνα και Μαρίνα του Puerto Banús, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία της Estepona και Παραλία του Puerto Banús. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Atenas ή Riding Fun In The Sun. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Estepona, AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο αναψυχής Selwo - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Malaga Province Beaches - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Estepona - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι και Μαρίνα της Εστεπόνα - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ El Paraiso - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γκαουθίν: 86 λεπτά οδικώς
  • Γιβραλτάρ (GIB): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Racquet Club Villa Padierna - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • TikiTano Beach Restaurant & Lounge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Chilli - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonora Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 34 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

David B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect stay
Don’t change a thing this is as good as it gets
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

David B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantástico
Perfecto. Todo ha sido según lo anunciado. Altamente recomendable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Antonio M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Muy agradable
Cumple con lo publicitado y cubre nuestras expectativas
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Daniel C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très belles prestations
2 semaines de vacances en familles avec mes enfants. L'appartement est très joli, grand et confortable pour 4 personnes. Les terrasses en soi sont des superbes espaces de vie. Il y a tout le nécessaire pour les vacances. Le parc est splendide ainsi que la piscine. Voiture a l'ombre en garage. La situation permet des visites a la journée. Nous avons passés des superbes vacances. Aucun point négatif selon nous. Échanges avec le propriétaire et son représentant local tres clairs et efficaces. Merci pour votre accueil Daniel
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

8/10 Καλό

Carlos C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Bonito apartamento
Un apartamento grande y cómodo. Muy bien equipado y con dos grandes terrazas
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Malcolm

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων