Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ευχάριστη κατοικία στον αγροτικό χώρο

Ευχάριστη κατοικία στον αγροτικό χώρο

Συλλογή φωτογραφιών για Pleasant dwelling in rural space

Γεύματα
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ευχάριστη κατοικία στον αγροτικό χώρο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Monterubbiano, Marche
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Ναός του Φέρμο10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRoman Tanks11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Πόρτο Σαν Τζόρτζιο15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευχάριστη κατοικία στον αγροτικό χώρο

(ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΤΩ)

Το σπίτι μας βρίσκεται στην πανέμορφη ύπαιθρο της πόλης Monterubbiano, που βρίσκεται στους λόφους των Marches, το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και όμορφη θέα. Βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, μόλις 10χλμ. Μακριά, και στα βουνά Sibillini, λιγότερο από μία ώρα μακριά με το αυτοκίνητο. Είναι κατάλληλο για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, ρουστίκ γάμους, μοναχικούς τυχοδιώκτες, επαγγελματίες ταξιδιώτες και όσους ταξιδεύουν με κατοικίδια ζώα!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Κουζίνα και τραπεζαρία, πολύ φωτεινά, βρίσκονται στο ισόγειο, μαζί με ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο μονόκλινα δωμάτια, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο. Το σπίτι έχει ένα μεγάλο κήπο, όπου ελαιόδεντρα και αμπέλια συνδυάσει τα χρώματα από τα υπέροχα και απαλή λόφους cirdonano σπίτι μας, δημιουργώντας ένα χώρο για να απολαύσετε την ειρήνη. Οι επισκέπτες θα έχουν όλο το σπίτι για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ο κήπος διαθέτει επίσης ένα πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης, βολικό για τα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα ή οποιαδήποτε άλλη είναι η προτιμώμενη μέθοδος μεταφοράς σας!
Απολαύστε την ηρεμία της υπαίθρου, ακόμα και όταν έχουν οποιοδήποτε είδος της επιχείρησης λίγα χιλιόμετρα. Μπορείτε να βρείτε φούρνους, σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία σε κοντινή Caldarette Ete (2 χλμ) και Monterubbiano (6 χλμ), ή κατά μήκος της επαρχιακής οδού 87, το οποίο θα σας οδηγήσει στην παραλία στο Πόρτο San Giorgio.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΠΙΤΙ:
- Σας προσκαλούμε να νιώσετε άνετα, σαν να ήταν στο σπίτι, σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα αντικείμενα στο σπίτι
- Συλλογή, αδιαφοροποίητο, να βρει λύση στο κάδο απέναντι πλευρά του δρόμου. Σας καλώ να ασκήσει εξαιρετική προσοχή κατά τη διέλευση, με δεδομένη την ταχύτητα μετακίνησης των οδικών οχημάτων
- Ως ένα ιδιωτικό σπίτι, σε μια κατά κύριο λόγο αγροτική δυναμική, καλούμε τους γονείς να έχουν πρόβλεψη για να ελέγχουν την κίνηση των παιδιών στον μεγάλο περιβάλλοντα χώρο
- Δεν είναι ευχάριστο τον καπνό στο σπίτι, και να δώσουν προσοχή σε κάθε περίπτωση να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα ενεργοποίησης των εξωτερικών πυρκαγιών, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και των γύρω καλλιεργειών

Μια περιήγηση:
- Για τους λάτρεις των μικρών μεσαιωνικές πόλεις της κεντρικής Ιταλίας, η περιοχή Marche, όπου είναι το σπίτι μας έχει πολλά να προσφέρει. Οι κοντινές πόλεις της Monterubbiano, Μαυριτανών και Petritoli είναι μικρά στολίδια της περιοχής μας, καθώς και την ίδια πόλη Fermo, με μεγάλα και καλά διατηρημένο ιστορικό κέντρο της και το όμορφο καθεδρικό ναό, το ορόσημο που κυριαρχεί στους γύρω λόφους. Torre di Palme και Grottammare ψηλά στην ακτή, συνδυάζει τη γοητεία των μικρών χωριών στην ομορφιά της θάλασσας.
- Porto San Giorgio είναι το πλησιέστερο παραθαλάσσιο θέρετρο, ιδανικό για να απολαύσετε μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία και ένα ευχάριστο καλοκαιρινό βράδυ.
Πολλά άλλα παραθαλάσσια θέρετρα εξακολουθούν να είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο: Porto Recanati και Civitanova βορειότερα, μέχρι το υπέροχο Νουμάνα και Σιρόλο στο Conero Ριβιέρα, Grottammare και San Benedetto del Tronto νοτιότερα.
- Για τους λάτρεις των βουνών, το Εθνικό Πάρκο του Sibillini Όρη, λιγότερο από μια ώρα, προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και την ευκαιρία να επισκεφθούν πραγματικότητα, εξίσου συναρπαστικό και χαρακτηριστικό των περισσότερων εσωτερικού χώρου των εδαφών μας, η οποία Montefalcone, Amandola και Monte San Martino.

Για τους τεμπέληδες, ένα καλό βιβλίο και ένα δροσερό ποτό στη σκιά του κήπου μας μπορεί να αποδειχθεί εξίσου δελεαστικό!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Το σπίτι μας βρίσκεται στην υπέροχη εξοχή του Monterubbiano, ανάμεσα στους λείους λόφους του Le Marche, τον ιδανικό χώρο για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και εκπληκτικά τοπία. Η οποία απέχει μόλις 10χλμ. Και τα βουνά Sibillini, εύκολα προσβάσιμα σε λιγότερο από μία ώρα οδήγησης. Είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές που προσφέρει η περιοχή μας. Ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αγροτικούς γάμους, μοναχικούς τυχοδιώκτες, άτομα που ταξιδεύουν για δουλειά και όσοι μεταφέρουν κατοικίδια ζώα μεταξύ τους!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Η κουζίνα και η τραπεζαρία, μεγάλη και εξαιρετικά φωτεινό, βρίσκονται στο ισόγειο, εφ 'όσον ένα δίκλινο δωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε δύο μονόκλινα δωμάτια, ένα άλλο δίκλινο δωμάτιο και ένα μπάνιο. Το σπίτι περιβάλλεται από έναν υπέροχο κήπο, στην κου ελιές δέντρων και αμπέλου χρώματα λιώσει με τις όμορφες και ομαλή λόφους γύρω από όλα, δημιουργώντας ένα χώρο για να απολαύσετε στο σύνολο της ειρήνης. Οι επισκέπτες θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους, με όλο το σπίτι πλήρως διαθέσιμες! Ο χώρος στάθμευσης είναι εύκολη και άνετη στο ευρύχωρο κήπο μας, ξέρω ότι μπορείτε να το με μηχανάκι, αυτοκίνητο, τροχόσπιτο ή ό, τι το αγαπημένο σας μέσο μεταφοράς είναι!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ:
- Παρακαλείσθε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, με πλήρη σεβασμό όλων των αντικειμένων και των υπηρεσιών του σπιτιού
- Το νερό στο σπίτι είναι πόσιμο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το αγοράσετε αν θέλετε
- συλλογή σκουπιδιών (σκουπίδια μόνο, δυστυχώς δεν παρέχονται με την υπηρεσία ανακύκλωσης στη μικρή περιοχή μας): χρησιμοποιήστε τον κάδο απορριμμάτων απέναντι πλευρά του δρόμου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν διασχίζουν, ως οχήματα τείνουν να οδηγούν πολύ γρήγορα στο δρόμο
- Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σπίτι, σε μια εντελώς αγροτικό πλαίσιο, μπορούμε Ως εκ τούτου προτρέπουν τους γονείς να δώσουν προσοχή στα παιδιά τους, ενώ παίζουν έξω στην περιοχή γύρω από το σπίτι
- Σας παρακαλώ, μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι. Επίσης, παρακαλούμε να θυμηθείτε ότι είστε σε μια αγροτική περιοχή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πληρώνουν έτσι την προσοχή Όταν καπνίζει έξω για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών

Να ανακαλύψετε την περιοχή:
- Για όσους είναι ερωτευμένοι με τα μεσαιωνικά χωριά, χαρακτηριστική στο κέντρο της Ιταλίας, η περιοχή του Marche στην κου σπίτι μας βρίσκεται έχει πολλά να προσφέρει σε εσάς. Τα μικρά χωριά της Monterubbiano, Μαυριτανών και Petritoli είναι πραγματικά πολύτιμα κοσμήματα της περιοχής μας, καθώς και το κλείσιμο πόλη του Fermo, με μεγάλη και να διατηρηθεί το ιστορικό κέντρο και τον καθεδρικό ναό, που δεσπόζει πάνω από τους γύρω λόφους. Η γοητεία των μεσαιωνικά χωριά και την ομορφιά της θάλασσας ενώνονται στο μικρό Torre di Palme και Grottammare υψηλό, τόσο που βρίσκεται στην ακτή.
- Η κοντινότερη παραλία βρίσκεται σε Porto San Giorgio: χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, κινούμενα τη νύχτα.
Πολλά άλλα είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο: κατευθυνόμενοι βόρεια, κατά μήκος της ακτής, θα βρείτε Civitanova Marche και Porto Recanati, μέχρι να φτάσετε Νουμάνα και Σιρόλο στο εκπληκτικό Riviera del Conero, ενώ πηγαίνοντας προς νότο, εξακολουθεί κατά μήκος της ακτογραμμής, που ' Θα βρείτε Grottammare και San Benedetto del Tronto.
- Αν σας αρέσει να πηγαίνω στα βουνά, το εθνικό πάρκο της Sibillini Όρη, λιγότερο από μία ώρα οδήγησης, προσφέρει ενδιαφέρουσες πεζοπορίες και όμορφα τοπία, μαζί με τα γραφικά χωριά της ενδοχώρας της Marche, όπως Montefalcone, Amandola και Monte San Martino .

Για τους τεμπέληδες αυτά, ένα καλό βιβλίο και ένα κρύο ποτό στον κήπο μας μπορεί ακόμα να κάνει τη δουλειά!

Διαχειριστής καταλύματος

Alex

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
A richiesta prima di prenotare

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: a richiesta prima di prenotare
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μοντερουμπιάνο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μοντερουμπιάνο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Libera και Βόρειο Lungomare, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Teatro dell'Aquila (θέατρο) και Μουσείο του Φέρμο. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση, Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Monterubbiano, Marche

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Teatro dell'Aquila (θέατρο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Ναός του Φέρμο - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Roman Tanks - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Fermo Forum - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Πόρτο Σαν Τζόρτζιο - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Porto San Giorgio-Fermo: 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Trattoria Emilio - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Capo Linea Cafè - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Madonna Bruna SAS - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taverna ok - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buonissimo Kebab e Pizza - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Cornelia A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Rundum zufrieden
Liebe Alessandra, wir haben uns in deinem Haus sehr wohl gefühlt. Alles was wir bräuchten, haben wir in sauberen und intaktem Zustand vorgefunden. Die Kinder haben viele Schätze entdeckt. Deine Tipps für Aktivitäten und Essen waren uns eine große Hilfe. Unseren Urlaub in Marche haben wir sehr genossen. Ganz viele liebe Grüße von uns
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Karen F.

Beautiful house with a beautiful view from the garden
The house is perfect for a long stay. It has everything you need and you can enjoy a beautiful landscape sitting in the garden. Just 15 minutes to Porto San Giorgio by car with beautiful beaches. Also very good located for site seeing in the region. We recommend!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

10/10 Άριστο

Francesca C.

Una splendida vacanza tra mare e campagna
La casa è pulita ed accogliente, dotata di tutto ciò che è necessario ad un piacevole soggiorno. Dal giardino si gode di una splendida vista sulle colline marchigiane, che fanno da cornice a pittoreschi tramonti. Da qui è facile raggiungere Porto San Giorgio, con le sue spiagge, i negozi e i locali sul lungomare. I proprietari sono molto gentili e disponibili.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Eddie M., Dordrecht

Comfortable house
We were pleasantly surprised bij the standard and comfort of this beautiful house. Surrounded by fields with sunflowers and a nice view of the countryside. Inside was clean, spacious and with all the comforts you would wish for. We would recommend it.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Daniela A.

Casa molto bella, pulita e spaziosa. Luogo incantevole
Vacanza molto bella anche grazie a casa Alex. La cortesia e l'accoglienza della proprietaria sono state impeccabili. La casa è molto spaziosa, dotata di tutti i confort e ha un giardino bellissimo. Il fascino delle colline intorno si gusta appieno e il panorama è mozzafiato. Soggiorno davvero piacevole che speriamo di ripetere. Ci siamo trovati benissimo e la casa ha superato le nostre aspettative. Daniela e famiglia
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2016

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alex

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων