Ολόκληρο διαμέρισμα

Ρετιρέ 36 - στην είσοδο του κεντρικού λιφτ του σκι

Ρετιρέ 36 - στην είσοδο του κεντρικού λιφτ του σκι

Συλλογή φωτογραφιών για Penthouse 36 Savoleyres - La Tzoumaz, 4 Vallees

Σαλόνι
Σαλόνι
Penthouse 36 Savoleyres - 3
Penthouse 36 Savoleyres - 4
Penthouse 36 Savoleyres - 5

Επισκόπηση καταλύματος Ρετιρέ 36 - στην είσοδο του κεντρικού λιφτ του σκι

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα110 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
La Tzoumaz, Valais
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Four Valleys Ski Area1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμικό Πάρκο Les Bains de Saillon19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό κέντρο Verbier24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓενεύη (GVA-Διεθνές Αεροδρόμιο Cointrin)106 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρετιρέ 36 - στην είσοδο του κεντρικού λιφτ του σκι

Καλύτερες στιγμές
Ένα πανέμορφο ρετιρέ στο κεντρικό La Tzoumaz Penthouse 36 βρίσκεται στους πρόποδες της κύριας πίστας και λίγα βήματα από το κέντρο του χωριού. Εδώ είστε πραγματικά απορροφημένοι στην ατμόσφαιρα του βουνού με όλα όσα χρειάζεστε σωστά στην περιοχή σας.
Υπνοδωμάτια & Μπάνια
Αυτό το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, με δύο μπάνια, φιλοξενεί άνετα 6 ενήλικες ή 4 ενήλικες και έως 4 παιδιά. Υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα τρίτο υπνοδωμάτιο (με χαμηλή οροφή) εξοπλισμένο με δύο διπλά κρεβάτια. Υπάρχουν δύο μπάνια. Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με παιδιά κάτω των 2 ετών, ενημερώστε μας και θα σας προσφέρουμε μια βρεφική κούνια και μια ψηλή καρέκλα στο σαλέ σας.
Εξοπλισμός
Η κύρια περιοχή αυτού του διαμερίσματος ρετιρέ στον τελευταίο όροφο είναι μια ανοιχτή κουζίνα / καθιστικό / τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για οικογενειακή τροφοδοσία, όπως πλυντήριο πιάτων, Nespresso και μηχανές καφέ φίλτρων, φούρνο, εστίες μαγειρέματος και ξεχωριστή κατάψυξη. Υπάρχουν fondue και raclette σύνολα για μια παραδοσιακή ελβετική βραδιά μπροστά από την όμορφη θέα. Διαθέτουν στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο, ηλεκτρικό μπάρμπεκιου και κοινόχρηστο πλυντήριο / στεγνωτήριο.
Χαλαρωτικό
Από την υψωμένη, ψηλή θέση σας πάνω στο θέρετρο, μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα του La Tzoumaz στο μπροστινό και πίσω μέρος του Ρετιρέ. Θα πάρετε μόνο για να δείτε την υπνωτική θέα της telecabins φέρουν σκιέρ μακριά και μακριά αν αποφασίσετε να μην πάτε σκι μόνο! Σε μια μέρα με γαλάζιο ουρανό, η θέα εκτείνεται 20 χιλιόμετρα από το δάπεδο της κοιλάδας του Ροδανού μέχρι τις κορυφές του Haut de Cry και του Mont Gond και προς την άλλη κατεύθυνση προς το θρυλικό Vallon d'Arby και τα απέναντι του δρομολόγιο σκι. Καθίστε σε μια άνετη καρέκλα με ένα ποτήρι τοπικό κρασί στο τέλος μιας σκληρής ημέρας στις πλαγιές. Αν χρειάζεστε απόσπαση της προσοχής σας, υπάρχει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με διεθνή κανάλια και μια συλλογή DVD.
Διαδίκτυο
Το Penthouse 36 είναι εξοπλισμένο με WIFI υψηλής ταχύτητας για προσωπική σας χρήση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Τα κατοικίδια ζώα
Λυπούμαστε αλλά πρόκειται για κατοικία χωρίς κατοικίδια. Παρακαλούμε περιηγηθείτε στην επιλογή ενοικίασης φιλικών προς τα κατοικίδια ζώα εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το κατοικίδιο ζώο σας.
Στάθμευση
Υπόγειος χώρος στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο στο υπόγειο. Τα χειμερινά ελαστικά ή / και αλυσίδες χιονιού είναι μερικές φορές απαραίτητα το χειμώνα λόγω των συχνών χιονοπτώσεων. Υπάρχει εναλλακτικό πάρκινγκ στα 300 μέτρα για επιπλέον οχήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για σιδηροδρομικές ή αερολιμενικές μεταφορές.
Χειμώνας
Το ρετιρέ διαμέρισμα βρίσκεται στους πρόποδες της κύριας πίστας, από το telecabin.
Το μοντέρνο καλωδιακό τελεφερίκ υψηλής ταχύτητας σας μεταφέρει από το La Tzoumaz μέχρι την κορυφή των Savoleyres σε λιγότερο από 8 λεπτά από όπου μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε σκι στις ήσυχες πλαγιές του La Tzoumaz ή να κάνετε σκι κάτω στις θρυλικές πλαγιές του Verbier και στον κόσμο παγκόσμιας κλάσης -πάρχουν ευκαιρίες στην τεράστια περιοχή σκι 4 Valleys.
Καλοκαίρι
Στην καλοκαιρινή περίοδο αιχμής (από τις αρχές Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου), σας παρέχουμε δωρεάν πεζοδρόμια για πεζόδρομους VIP, μισθούς ημερήσιους διαδρόμους ποδηλασίας βουνού και μια σειρά άλλων εκπτώσεων. Η σύνδεση Telecabin με το Verbier λειτουργεί καθημερινά αυτή τη χρονική περίοδο από τις 08:45 έως τις 12:30 και από τις 13:30 έως τις 16:45, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο διάσημο θέρετρο ως πεζοί ή να συνοδεύσετε το ποδήλατό σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από ανελκυστήρες βουνών για να φτάσετε στο Mont Fort στα 3300μ. Για το υψηλότερο fondue της Ευρώπης και τα απίστευτα ορεινά πανοράματα που περιλαμβάνουν το Mont Blanc και το Matterhorn.
Το καλοκαίρι η περιοχή μετατρέπεται σε παράδεισο πεζοπορίας και ορεινής ποδηλασίας, με εκατοντάδες χιλιόμετρα σηματοδοτημένων μονοπατιών που διασχίζουν τα βουνά, γεμάτα αλπικά λουλούδια και μια ποικιλία από άγρια ζώα. Επισκεφθείτε το Maison de la Foret με τις εκθέσεις της άγριας φύσης και το Five Senses Nature Trail και το σημείο εκκίνησης πολλών όμορφων πεζοποριών. Τα «Bisses» είναι σχετικά επίπεδη μονοπάτια που ακολουθούν το νερό καθώς ξεχειλίζει γύρω από τα βουνά, όπου για αιώνες οι αγρότες και οι χωρικοί διοχέτευαν τα ρέματα για δικές τους χρήσεις. Έχουν διατηρηθεί τώρα και μπορεί να είναι ένας απίστευτος τρόπος για να περάσετε μια μέρα ή περισσότερο σε εύκολες πεζοπορίες με εκπληκτική θέα σε όλη την κοιλάδα του Ροδανού ή πάνω στο Massif des Combins. Θα σας προσφέρουμε πολλές τουριστικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων μας προτάσεων για ημερήσιες εκδρομές που είναι εύκολα προσβάσιμες από το La Tzoumaz, από τις εκπληκτικές περιπάτους στο φαράγγι, τα εργοστάσια τυροκομίας και τα ρωμαϊκά φεστιβάλ έως τις ιδέες βροχερών ημερών, όπως οι περιηγήσεις σε υπόγεια λίμνες. Ο δρόμος που καταλήγει στην κορυφή του βουνού στο πανοραμικό Cafe-Restaurant Croix-de-Coeur ανοίγει μόλις λειώσει το χιόνι και από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε την οδήγηση (ή τον κύκλο) μέχρι το Verbier. Μην χάσετε τις Ελβετικές Εθνικές Εορταστικές εκδηλώσεις στο La Tzoumaz την 1η Αυγούστου ή το διάσημο φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, το Φεστιβάλ Verbier, το οποίο διαρκεί από τα μέσα Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου.

Στοιχεία κρατήσεων
Η συνολική τιμή αποτελείται από ένα έκτακτο μη μεταβλητό κόστος (ανά κράτηση) που καλύπτει τον τελικό καθαρισμό, τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες και άλλες εφάπαξ χρεώσεις, συν μία νυκτερινή τιμή ενοικίασης (ανά διανυκτέρευση) και νυκτερινή τουριστική ενηλίκων / παιδιών και ανά διανυκτέρευση), καθώς και τα τέλη ιστότοπου (ειδικά για τον ιστότοπο). Αυτή η συνολική τιμή περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

το ζεστό καλωσόρισμα και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
WIFI
κρεβάτια για την άφιξή σας με τα κρεβάτια και τις πετσέτες μας
χρεώσεις πιστωτικής κάρτας
ηλεκτρισμός & θέρμανση
τελικό καθαρισμό
τουριστικοί φόροι για τον αριθμό των ενηλίκων / παιδιών που δηλώθηκαν κατά την ώρα της έρευνας / κράτησης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι λόγω της συμπερίληψης των τουριστικών φόρων στον υπολογισμό, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα παραμείνουν. Οι ενήλικες ταξινομούνται ως άνω των 16 ετών και τα παιδιά από 6 έως 15 ετών. Κατά την κράτηση δεν υπάρχει λόγος να δηλώσετε (ή να πληρώσετε) παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών κατά την ημερομηνία του ταξιδιού, ωστόσο παρακαλείστε να τα αναφέρετε στο πλαίσιο "Ειδικές αιτήσεις", ώστε να τα συμπεριλάβουμε στις προετοιμασίες άφιξης.
τα δωρεάν καλοκαιρινά ταξίδια ανελκυστήρα για τον αριθμό των ενηλίκων / παιδιών που δηλώθηκαν κατά την κράτηση (αρχές Ιουλίου έως τέλη Αυγούστου 2019)
(10%) και ενοικίαση (15%) και ετοιμάστε τους για την άφιξή σας (όροι ισχύουν) αφού κλείσετε μια χειμερινή εορτή μαζί μας (Δεκέμβριος 2018 έως Απρίλιος 2019).

Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή:

Δεν χρεώνουμε ή κρατάμε χρήματα για την κατάθεση θραύσης, αλλά θα σας ζητηθεί να υπογράψετε ένα φύλλο πιστωτικής κάρτας κατά την άφιξη για χρήση σε περίπτωση μη καταβολής κατά την αναχώρηση (μέχρι 1000 CHF). Η ολίσθηση θα καταστραφεί όταν δεν βρεθεί καμία απλήρωτη ζημιά μετά την αναχώρησή σας.
Τα σκυλιά δεν επιτρέπονται
Μόνο ο καθαρισμός εξόδου περιλαμβάνεται στην τιμή βάσης - αν θέλετε να έχετε επιπλέον καθαρισμό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, τότε αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήματος. Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες παρέχονται για την άφιξή σας - εάν χρειάζεστε αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών κατά τη διάρκεια της παραμονής σας τότε αυτό μπορεί να κανονιστεί για 22CHF ανά άτομο.
Η κανονική άφιξη είναι από τις 16:00 και η αναχώρηση είναι 10:00. Η πρόωρη άφιξη από τις 14:00 μπορεί να αγοραστεί για 50CHF μέχρι μία εβδομάδα πριν από τις αφίξεις του Σαββάτου το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Διαχειριζόμαστε αυστηρά την πρώτη πληρωμένη βάση για κράτηση, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα πέρα από αυτό που βλέπετε σε αυτή την ηλεκτρονική πύλη κράτησης και σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε μέσα σε 48 ώρες για να εξασφαλίσετε την κράτηση. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα αυτή τη στιγμή μέσω της ασφαλούς δικτυακής πύλης κράτησης μέσω του συνδέσμου σε αυτή τη σελίδα. Το 50% του συνολικού ποσού οφείλεται κατά την κράτηση και το υπόλοιπο είναι πληρωτέο 2 μήνες πριν την άφιξη. Σε περίπτωση ακύρωσης: Μέχρι 2 μήνες πριν την άφιξη (ή μετά τη μεταπώληση) το τέλος είναι 15%. Έως 1 μήνα / 80%, στη συνέχεια / 90%.

La Tzoumaz ρετιρέ 36 Savoleyres
Σας έρχεται από 4vallees4saisons

Διαχειριστής καταλύματος

Anna and Lisa
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πλυντήριο
Θέα στο βουνό
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Προαιρετικές επιπλέον παροχές

  • Τέλη υπηρεσιών: CHF 37.93 ανά διαμονή
  • Χρέωση για πετσέτες: 22.55 CHF ανά διαμονή (εναλλακτικά οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν τις δικές τους)

Η παραπάνω λίστα ενδέχεται να μην είναι ολοκληρωμένη. Τα τέλη και οι εγγυήσεις μπορεί να μην περιλαμβάνουν φόρους και μπορεί να μεταβληθούν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Ριντ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λα Τζουμάζ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό κέντρο Verbier και Περιοχή για Σκι Four Valleys Ski Area, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Mount Fort (βουνό) και Λίμνη Derborence. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Western City Martigny και Βοτανικός Κήπος Flore-Alpe. Οι δραστηριότητες γουίντ σέρφινγκ και σέρφινγκ/body boarding προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
La Tzoumaz, Valais

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή για Σκι Four Valleys Ski Area - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Σκι Les Etablons - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμικό Πάρκο Les Bains de Saillon - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ski Lift Haute Nendaz - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό κέντρο Verbier - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ριντέ: 14 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Τελεφερίκ Γόνδολα Verbier TV: 33 λεπτά οδικώς
  • Σιόν (SIR): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurant La Croix-de-Cœur - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Du Lac - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chalet des Alpes - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • St Laurent - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Blanc - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

7,0/10

Καθαριότητα

4,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

2,0/10

Παροχές

6,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,0/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

8,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Anika M.

Super schöne Aussicht und sehr praktisch ...
Super schöne Aussicht und sehr praktisch gelegen! Wohnung ist top.

8/10 Καλό

Karl-Heinz G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
La Tzoumas 2020
Ferienwohnung nahe an der Gondel. Gute Lage.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

Chrystele J.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great week in La Tzoumaz
The property was well located (ski in and out). Nice big apartment.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Thomas M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Excellent location and easy access to lift
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

Christine T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöner tadelloser Aufenthalt
Super Lage, direkt neben der Gondel. Die Wohnung ist gut ausgerüstet, hat sogar 2 Wc. Schöne Zimmer, eines davon sehr eng. Das Skigebiet ist einfach genial :-)
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Anna and Lisa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων