ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητη βίλα στο Λιπάρι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Καλαίσθητη βίλα στο Λιπάρι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Villa wih lovely sea view, few steps from the greatest view point of the island

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητη βίλα στο Λιπάρι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Lipari, Sicilia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία Quattropani Vecchia3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Piazza di Marina Corta13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Παπέσκα31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 3

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητη βίλα στο Λιπάρι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Η βίλα βρίσκεται στο χωριό της Παλαιάς Εκκλησίας (Λίπαρι), σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη σε όλη την Σικελία και τα Αιολικά Νησιά. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού της Λίπαρι, στο χωριό Quattropani, το σπίτι προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική θέα, βυθισμένο σε μια παρθένα θάλασσα, με Panarea και Stromboli στο παρασκήνιο σε μια σπάνια ομορφιά "καρέ" , αδύνατο να ξεχάσουμε. Μια μυστικιστική μέρος, που περιβάλλεται από τη φύση, όπου η ειρήνη και η ηρεμία βασιλεύουν. Αν στις ελαφρύτερο και σαφή ημέρες να νιώθετε σαν να Panarea αγγίζοντας σχεδόν με ένα δάχτυλο, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μπορούσε αντί να δώσει Στρόμπολι εκρήξεις και απρόσμενη παιχνίδια φωτιά.
Μαζί ένα σύντομο μονοπάτι, μόλις 300 μέτρα από τη βίλα, θα έρθει στο Ιερό της Παλαιάς Εκκλησίας, η οποία κατά πάσα πιθανότητα χρονολογείται από το 1588. Το κτίριο ξεχωρίζει για την λευκότητα του ανάμεσα στο μπλε της θάλασσας και του ουρανού, σε μια ονειρική τοποθεσία. Στην πραγματικότητα, από αυτό το πλεονεκτικό σημείο, ιδιαίτερα κατά το ηλιοβασίλεμα, μπορείτε να απολαύσετε μία από τις καλύτερες θέες ποτέ ότι αγκαλιάζει όλα τα νησιά εκτός από Ηφαίστειο: από αριστερά προς τα δεξιά, μπορείτε να θαυμάσετε ταυτόχρονα Alicudi, Filicudi, Salina, Panarea και Stromboli .
Το σπίτι έχει ένα ιδιωτικό οικόπεδο περίπου 7. 000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εμπνευσμένο από το τυπικό Αιολικό στυλ, με ducchene και pulere που εναλλάσσονται κατά μήκος των δύο μεγάλες βεράντες και τα σημεία χαλάρωσης εξαπλωθεί γύρω.
Στο εσωτερικό, το σπίτι αποτελείται από 120 τετραγωνικά μέτρα: αρχοντικό διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο με κλιματισμό, μπάνιο με ντους και καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα, μεγάλη βεράντα απ 'όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της Panarea και Stromboli δύο ξεχωριστούς χώρους lounge με ducchene, ξαπλώστρες και ξαπλώστρες. Δύο κτίσματα στο χαμηλότερο επίπεδο με μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα, καθώς επίσης αποτελείται από: είσοδος / σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι και μικρή κουζίνα, μπάνιο με ντους και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. υπαίθριο ντους και άμεση πρόσβαση στο έδαφος της ολόκληρο το σπίτι. Το σπίτι διαθέτει δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών, πλυντήριο ρούχων? κλιματιστικά και κουνουπιέρες στα κύρια δωμάτια, στεγνωτήρα μαλλιών, ανταλλακτικών σεντόνια και καθαρές πετσέτες. Δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητα, σκούτερ, λέμβο.
Επιπλέον, η βίλα βρίσκεται σε μια δημοφιλή διαδρομή πεζοπορίας, η οποία εκτείνεται από την παλιά εκκλησία σε ζεστό νερό και κοντά σε μια άλλη πορεία της Καολίνης λατομεία πεζοπορία.
Η βίλα είναι το ιδανικό μέρος για ονειρεμένες διακοπές! Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί, πάει στη βεράντα, απολαμβάνοντας τους ήχους της φύσης, το απαλό αεράκι και μαγευτική θέα ... κλείστε τα μάτια σας και να ξεχάσετε το άγχος της πόλης! Εδώ θα βρείτε τη σωστή ατμόσφαιρα.


ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Είναι δυνατόν να σταθμεύσετε εύκολα κατά μήκος του δρόμου δίπλα στο μονοπάτι περίπου 50 μέτρων που οδηγεί στην βίλα.
Επειδή γενικά οι δρόμοι της Λίπαρι, όπως όλοι οι δρόμοι των νησιών αυτού του τύπου, είναι στενά, σας συνιστούμε στους επισκέπτες να νοικιάσετε μικρά αυτοκίνητα.

INTERNET (δωρεάν WiFI): η σύνδεση WI FI παρέχεται μέσω μιας κινητής συσκευής, ωστόσο, δεδομένης της ιδιαίτερης και υποδηλωτικής θέσης στην οποία βρίσκεται η βίλα, ενδέχεται να προκύψουν μικρά προβλήματα με χαμηλή λήψη σήματος από καιρό σε καιρό.

Διαχειριστής καταλύματος

Francesco Paolo Di Lorenzo

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λίπαρι

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Λίπαρι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εκκλησία Quattropani Vecchia και Αρχαιολογικό Πάρκο Contrada Diana, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Οινοποιείο Tenuta di Castellaro και Μαρίνα Marina Lunga. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση, κολύμπι με αναπνευστήρα και Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία Quattropani Vecchia - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Havana Beach - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Marina Lunga - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Piazza di Marina Corta - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Παπέσκα - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Spiaggia Bianca - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il Piccolo Bar - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Il Gambero
  • Ristorante Pizzeria I 3 Delfini di Mariangela Natoli - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Caffetteria Torrefazione - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 13 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

8,6/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Beata B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhige Oase
Es waren wunderschöne Ferientage für uns. Wir hatten unsere EMTB dabei und das war perfekt, da das Häuschen schon ziemlich abgelegen ist. Es empfiehlt sich ein kleines Auto, da die Strassen auf Lipari und insbesondere die Zufshrt zum Haus sehr eng sind. Wir kommen gerne wieder!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

8/10 Καλό

Paola P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Vista mozzafiato
Location spaziosa e riservata, con vista stupenda su Panarea e Stromboli, molto distante dal porto e sentiero impervio da percorrere a piedi per accedere alla proprietà. Nelle immediate vicinanze il tramonto piu’ bello di Lipari .
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Benedikt G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Pictures don't lie. it is even more beautiful. the host Pino is a great person and on-boarding was very well organised. We'll surely come back.

10/10 Άριστο

Ben S., Dallas, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Remote and Spectacular
If you have a car rented on Lipari, and you enjoy feeling like you're miles away from anywhere, this is the spot for you. It's exactly why we booked it, and it was exactly what we expected. This remote villa is not easily accessed DIRECTLY by car. Very narrow roads to get to the parking area, which is a 3 minute walk down a rugged stone path that is somewhat steep, to access the property. It IS possible to drive down the path. (Whether or not you can drive back up it is based on your car's power & tire quality, your skill as a driver, and the weather conditions!) Keep this in mind as you consider your luggage, whether you'll be cooking and carrying groceries down that path to the villa, etc. It requires extra effort to stay here. But sitting on the terrace overlooking the ocean thousands of feet below, you may never want to leave! The house is photographed exceptionally well in the ad. In reality, it is a rustic concrete structure set into the hillside. It is not modern or technologically sophisticated. The bedroom on the top floor is air conditioned, but the rest of the home is not. The bottom floor consists of two totally separate, self-catering apartments with a bedroom and bathroom in the back, and kitchenette and single bed/couch in the front. Opening front and back doors to these units provides a breeze to flow through, but the back doors do not keep out the rain if it rains, so you'll have to close them (and thus cut off your breeze) in inclement weather. The lower terrace cover leaks during rains, don't leave anything out! The main kitchen is appointed for basic cooking. There is a fully-stocked grocery store between Pianoconte and Quattropani with everything you need. For those who don't wish to cook, there is an exceptional pizzeria/restaurant down in Quattropani just a few minutes' drive. As a chef, I was impressed by both of our meals there. The older gentleman who greeted us at the port, Pino, was informative, and a good resource about how the house functions because he built it himself. We communicated with him almost exclusively in Italian, as we had 2 fluent speakers in our group. A typical Sicilian, he tried to woo both of the ladies (mother and daughter) in our group. He also arrived unannounced the day before we departed to see if we were ok. Only the ladies were home that day, which was a surprise to them, slightly uncomfortable. This was a memorable home that I would rent again without hesitation.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

vanessa d.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
calme et superbe vue sur Stromboli et Panarea
Séjour dans une agréable villa au calme avec de superbes vues du gite et à proximité. Voiture nécessaire (+/-15-20 minutes du port). Point de départ idéal pour visiter Lipari et les autres iles avoisinantes tout en ne logeant pas en plein centre ville.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Francesco Paolo Di Lorenzo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες