Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απίστευτη θέα στη θάλασσα στην παραλία.

Απίστευτη θέα στη θάλασσα στην παραλία.

Συλλογή φωτογραφιών για Incredible sea views on the beachfront.

Παραλία
Θέα στην παραλία/θάλασσα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Απίστευτη θέα στη θάλασσα στην παραλία.

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Almuñecar, Andalusia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Almunecar1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Aqua Tropic Waterpark6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCastillo de San Miguel15 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΓρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca)65 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απίστευτη θέα στη θάλασσα στην παραλία.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Όμορφο διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα σε μια παραλία στο Κόστα Τροπικό της Γρανάδας με αναζωογονητική θέα όλο το εικοσιτετράωρο.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαία κουζίνα, σαλόνι, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, 2 υπέροχες βεράντες με θέα στην παραλία, μπαλκόνι, μπάνιο και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ:
Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, μόλις βγείτε από το φουαγιέ του κτιρίου, φτάνετε στην παραλία, όπου θα συναντήσετε υπέροχη θέα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολλά απίστευτα χαρακτηριστικά αυτού του πολυτελούς διαμερίσματος.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:
Ακριβώς δίπλα στον πεζόδρομο, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, θα βρείτε πολλά σούπερ μάρκετ (Lidl, Day, Mercadona) με χαμηλές τιμές και πολλά απαραίτητα για μόνο 1 ευρώ.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν tapas από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια της περιοχής. Παρόλο που έχει πολλά να προσφέρει, η περιοχή είναι επίσης ήσυχη και ήσυχη.

Μόλις 10 λεπτά μακριά υπάρχει επίσης το υδάτινο πάρκο Aquatropic.

Υπηρεσίες υποδοχής:
Είμαι εξαιρετικά προσεκτικός στους επισκέπτες. Πρώτον, θα τους συναντήσω σε μια κεντρική περιοχή και θα συνοδεύσω το στο διαμέρισμα. Μόλις εκεί θα δώσω πληροφορίες και το κατάλυμα και τη λειτουργία των συσκευών κ.λπ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην τέλεια περιοχή - τόσο ήσυχη αλλά κεντρική ταυτόχρονα. Είναι παραλία και απέχει λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από το νοσοκομείο, καταστήματα, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κλπ. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή με εκπληκτική θέα στη θάλασσα!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στην πόλη με τα πόδια λόγω της κεντρικής θέσης του διαμερίσματος. Όλα τα απαραίτητα είναι μόνο μια ευχάριστη σύντομη βόλτα δίπλα στην παραλία.



ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ:
Το διαμέρισμα διαθέτει πλυντήριο ρούχων, Wifi, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, τηλεόραση, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών, ζεστό νερό, τοστιέρα, θερμάστρες, σεντόνια, πετσέτες και μια σειρά από μαγειρικά σκεύη.


GARAGE

Το διαμέρισμα ΔΕΝ διαθέτει γκαράζ ή χώρο στάθμευσης, αλλά σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια υπάρχει ένα πολύ οικονομικό χώρο στάθμευσης 2 € / ημέρα.

Σε μακρές διαμονές άνω των τριών εβδομάδων θα χρεωθεί το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σε μέρος, αφού αυτό που θα αφαιρεθεί από την προκαταβολή (τιμή 0,25kw) για να αποφευχθεί η κατάχρηση κλιματισμού και θερμαντικών σωμάτων.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ:

Όμορφο διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα σε μια παραλία στην Costa Tropical της Γρανάδας με εκπληκτική θέα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μια μικρή κουζίνα, αίθουσα, σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, 2 όμορφες βεράντες με θέα στην παραλία, μπαλκόνι, μπάνιο και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ:
Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, μόλις βγείτε από το λόμπι του κτιρίου, θα φτάσετε στην παραλία, όπου θα συναντήσετε υπέροχη θέα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολλά απίστευτα χαρακτηριστικά αυτού του πολυτελούς διαμερίσματος.

ΕΠΙΠΕΔΑ:
Αμέσως μετά το διάδρομο, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, θα βρείτε πολλά σούπερ μάρκετ (Lidl, Dia, Mercadona) με χαμηλές τιμές και πολλά απαραίτητα για μόνο 1 ευρώ.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τάπας από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια της περιοχής. Παρόλο που έχει πολλά να προσφέρει, η περιοχή είναι επίσης ήσυχη και ήσυχη.

Μόλις 10 λεπτά μακριά βρίσκεται το Aquatropic Water Park.

Υπηρεσίες υποδοχής:
Είμαι πολύ προσεκτικός στους επισκέπτες. Πρώτα, θα τους συναντήσω σε μια κεντρική περιοχή και συνοδεία στο διαμέρισμα. Μόλις εκεί θα δώσω πληροφορίες και το πάτωμα και τη λειτουργία των συσκευών κ.λπ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην τέλεια περιοχή, τόσο ήσυχο, αλλά κεντρικό, ταυτόχρονα. Βρίσκεται μπροστά από την παραλία και λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από το νοσοκομείο, καταστήματα, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κλπ. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή με εκπληκτική θέα στη θάλασσα!

TRAVEL:
Οι επισκέπτες μπορούν να κινούνται γύρω από την πόλη με τα πόδια λόγω της κεντρικής θέσης του διαμερίσματος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό περίπατο κατά μήκος της παραλίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ:
Το διαμέρισμα διαθέτει πλυντήριο ρούχων, Wifi, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, τηλεόραση, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών, ζεστό νερό, τοστιέρα, θερμάστρες, σεντόνια, πετσέτες και ένα ευρύ φάσμα μαγειρικών σκευών.


ΓΚΑΡΑΖ:
Το διαμέρισμα ΔΕΝ διαθέτει γκαράζ ή χώρο στάθμευσης, αλλά σε 3 λεπτά με τα πόδια υπάρχει ένα πολύ φθηνό πάρκινγκ € 2 / ημέρα.

Για παρατεταμένες διαμονές άνω των 3 εβδομάδων, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας θα χρεωθεί ξεχωριστά, γι 'αυτό θα αφαιρεθεί από την προκαταβολή (τιμή 0,25kw) για να αποφευχθεί η κατάχρηση κλιματισμού και θερμαντικών σωμάτων.

Διαχειριστής καταλύματος

Joana Martin Franco

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Almunecar

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Almunecar) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα Puerto Deportivo Marina del Este και Bodegas Calvente, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Burriana και Ορνιθολογικό Πάρκο Loro. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Aqua Tropic Waterpark και Ενυδρείο του Αλμουνέκαρ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Almunecar - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Υδάτινο Πάρκο Aqua Tropic Waterpark - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Castillo de San Miguel - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Ενυδρείο του Αλμουνέκαρ - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Playa de San Cristobal - 19 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Γρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca): 65 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Gelatolina - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Cafeteria Samurai - 15 λεπτά με τα πόδια
  • La Última Ola - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Heladeria-Cafe Daniel - 11 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Hans E., 71522 Backnang, Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
2023/24 Weihnachten und Neujahr in Almunecar
Wir hatten einen schönen Aufenthalt in einer sauberen und gepflegten Wohnung in einer perfekten Umgebung und waren sehr zufrieden. Ein besonderer Dank an Joana für Ihre aufmerksame und fürsorgliche Betreuung. Wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 20 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Hans E., 71522 Backnang, Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
19 Tage Erholung
Es war alles in Ordnung. Wir waren sehr zufrieden. Das Objekt hat unseren Erwartungen entsprochen. Bei Joana möchte ich mich auch noch für die problemlose Abwicklung bedanken. Auch das Gebäude, in dem die Wohnung ist, ist sehr sauber und gepflegt. Nochmals, besten Dank für alles.
Πραγματοποίησε 19 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Scott M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location.
This is a great apartment right on the beach front. It's location is perfect to explore all 3 beaches of Almunecar, and also close enough to the town centre & old town to walk and explore all around the town. The apartment had everything required for a stay and a great balcony for watching the sun set. Well worth a visit. I'm sure we'll be back there again some time.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

José Manuel R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Muy cómodo y limpio
Apartamento justo en frente de la playa y cercano al pueblo. Muy cómodo y limpio.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Joseph D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great value apartment
We very much enjoyed our stay here, right on a lovely part of the beach and the apartment had everything that we might have wanted. Communication was easy and we had a great stay. Thanks!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Joana Martin Franco

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων