Σπίτι στον προορισμό Gardonne, Nouvelle-AquitaineΙδιώτης οικοδεσπότης

"Les Mirabelles" σε βαθιά αγροτική Γαλλία -

"Les Mirabelles" σε βαθιά αγροτική Γαλλία -

Συλλογή φωτογραφιών για "Les Mirabelles" in deep rural France -

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 43, κουμπί
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος "Les Mirabelles" σε βαθιά αγροτική Γαλλία -

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
Για 2 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Gardonne, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Feely8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣατό Chateau Lestevenie10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChateau Lardy13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπερζεράκ (EGC-Μπερζεράκ - Περιγκόρ - Ντορντόν)15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν και 1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

"Les Mirabelles" σε βαθιά αγροτική Γαλλία -

Les Mirabelles (πρώην Fig Tree) - Αυτό το gite είναι μέρος μιας αρχαίας αγροικίας που βρίσκεται στο δικό του ιδιωτικό έδαφος των 0,50 στρεμμάτων. Το ακίνητο, το οποίο χρονολογείται πριν από τη γαλλική επανάσταση, έχει ανακαινιστεί με γούστο και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες ανέσεις χωρίς να χάσει τη ρουστίκ γοητεία και το χαρακτήρα του.

Το "Les Mirabelles" ήταν το παλιό υπόστεγο βοοειδών, τα σοκάκια στέγης και τα βόδια που άκουσαν τα τοπικά χωράφια και τους αμπελώνες. Τώρα ανακαινισμένο σε ένα γοητευτικό, αυτόνομο κατάλυμα, και αναπαράγοντας τις χαρακτηριστικές δοκούς, πέτρινους τοίχους και δάπεδα που βρίσκεται στην βαθιά γαλλική ύπαιθρο. Το Gite βλέπει στον κήπο και στον μικτό οπωρώνα, όπου τα κοτόπουλα περιπλανιούνται και προσφέρουν φρέσκα αυγά κατόπιν αιτήματος! Η γειτονιά είναι απομονωμένη και ξεχωριστή από την κεντρική αγροικία με δική της μπροστινή πόρτα και διπλή πόρτα που ανοίγει στον κήπο. Οι επισκέπτες έχουν ιδιωτική χρήση της πισίνας.

Μπορείτε να εισάγετε το gite μέσω της μπροστινής πόρτας και σας καλωσορίζουμε με ένα ενιαίο χώρο καθιστικού που είναι ελαφρύ και ευάερο.

Υπάρχουν αρκετοί περίπατοι - το μέτριο ρεύμα του Gardonette είναι μια καταπληκτική διαδρομή που παίρνει την πηγή του όχι μακριά από το Monbazillac και στη συνέχεια να χάσει τον εαυτό του στο Dordogne περίπου 50 χιλιόμετρα περίπου. Ένα ταξίδι που ανακατεύει ανάμεσα στους λόφους που καλύπτονται με αμπέλια, ηλιοτρόπιο και καλαμπόκι, λιβάδια και μικρές σκιερές κοιλάδες που με πέρασμα, καλωσορίζει τους οικισμούς ή τα κάτασπρα και δίνει στον παραλήπτη μερικές εκπλήξεις! Η Gardonette παίρνει το rambler σε μια άλλη εμπειρία.

Ο Saussignac σας μεταφέρει περίπου 15-20 λεπτά για να φτάσετε σε ένα παλιό ρωμαϊκό δρόμο μέσα από τα αμπέλια. Το Gageac έχει ένα πανέμορφο κάστρο και τον υπέροχο αμπελώνα του 'Clos de Vigne' - το αντικείμενο των πιο δημοφιλών βιβλίων της Patricia Atkinson - "The Ripening Sun" και "La Belle Saison".

Το Sigoules βρίσκεται ανάμεσα στους αμπελώνες όπου θα βρείτε μια ποικιλία καταστημάτων (φούρνος, κρεοπωλείο, παντοπωλείο, κομμωτήριο, αλλά και γιατρό και φαρμακείο!|). Για όσους επιθυμούν ένα ενεργό υπαίθριο διάλειμμα, η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής στους ποδηλάτες καθώς υπάρχουν πολλοί ήσυχοι δρόμοι. Υπάρχουν επίσης δημοφιλείς εκδρομές με καγιάκ για 3 ημέρες κάτω από το Dordogne με κατασκήνωση. Γκολφ (18 τρύπες) στο διάσημο "Chateau de Vigiers" - μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά και μπορεί να ακολουθήσει ένα εξαιρετικό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο τους. Το τένις και το ricin του αλόγου είναι μεταξύ άλλων διαθέσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Όλο το καλοκαίρι, η μεσαιωνική πόλη του Bergerac έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια - μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη. Saussignac, Sigoules, Eymet και Issigeac και άλλες τοπικές πόλεις έχουν αγορές, συναυλίες και εκθέσεις με πολλά να κάνουν και να δουν.

Το Fig Tree Gite σας προσφέρει μια ιδανική τοποθεσία από την οποία μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας, ενώ συνεχίζετε τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε περισσότερο. Το gite βρίσκεται σε μισό στρέμμα γης με τυπικό κήπο και κοτόπουλα που περιφέρονται ειρηνικά. Μια ιδιωτική πισίνα, η οποία δεν παραβλέπεται, προσφέρει ιδιωτικότητα για τους κολυμβητές. Τα καταλύματα είναι γεμάτα ρουστίκ γοητεία με βελανιδιές, πυρκαγιά. Υπάρχει τραπεζαρία και καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα, με κουζίνα. Ένα σύγχρονο ντους / υγρό δωμάτιο βρίσκεται στον ίδιο όροφο. Ένα δάπεδο από πατάρι προσφέρει υπνοδωμάτιο για 2 άτομα. Η τηλεόραση διαθέτει πολυάριθμα DVD καθώς και επιτραπέζια παιχνίδια.

Διαχειριστής καταλύματος

Jill Smith
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Wooden staircase for one double bed only.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking not permitted in property

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 3027505994135

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Gardonne

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Gardonne) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο Château Bélingard και Κάστρο Monbazillac, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Κάστρο Feely και Σατό Chateau Lestevenie. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Λαβύρινθος Labyrinthe Vegetal Les Fees Meres και Ζωολογικός Κήπος Zoo de Mescoules. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο Feely - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σατό Chateau Lestevenie - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chateau Lardy - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Chateau des Vigiers - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Plage des Bardoulets - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Gardonne: 3 λεπτά οδικώς
  • Μπερζεράκ (EGC-Μπερζεράκ - Περιγκόρ - Ντορντόν): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chateau des Vigiers - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Château Bélingard - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Café 1500 - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Relais de Monestier - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria C et C - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 52 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

François F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Un séjour réussi
Merci à Jill et Marie-Hélène pour leur accueil bienveillant, leur discrète présence et leur disponibilité. Un jardin verdoyant, une piscine bien située, des chats, une poule et un très joli gîte... tout cela a contribué à un séjour très agréable, reposant et réussi!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Bruno T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
/
=
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

steven W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful location and accommodation
Fantastic holiday in a beautiful gite. Hosts were vey helpful, friendly and informative about the local area. Would highly recommend.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Melanie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Happy Holidays in Périgord
We had a wonderful stay at Les Mirabelles. The two hosts, Jill and Marylene, are great people and are happy to provide tips on trips and markets in the region. Thank you again for that! The accommodation is very nice with great facilities. We used the sofa bed on the ground floor. Everything is there that you need for a relaxing holiday. The pool and the cute kittens and Twingo were particularly nice. We really enjoyed it and we say thank you and wish Jill and Marylene all the best.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Stephen G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely holiday
My wife and I spent a gorgeous 16 days at Les Mirabelles. The gite was well maintained and spacious enough for the two of us. The pool was beautiful and very clean. Jill and Marianne were always on hand with advice on the local area. Gardonne is well located to visit lovely local villages and Bergerac.
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jill Smith

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jill became the new owner of Fig Tree in 2016 and as from 2017 has renamed it LES MIRABELLES . Jill is an experienced hotelier, having recently retired but knowing how to make guests feel welcome and wanting to return again and again. Jill's more recent occupation was running her own business in London, training care staff to care for elderly people. Jill speaks French and English and loves the French way of life.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

the charm of the French countryside, the history of the house and gite is fascinating both of which is full of rustic character. Believed to date back to before the French revolution this part of France is full of history during the 17th century. Jill has been visiting friends in the Aquitaine region for the last 30 years and has developed a love of the French way of life, its cuisine and the language.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The benefits of the gite offers peace and tranquility in the very rural French countryside. The gite is set in half-acre with a private swimming pool, not overlooked by any neighbouring property. The gite opens out to a lovely garden being disturbed only by the occasional wandering chicken!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες