Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ανεξάρτητη έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια! <br>Ιδιωτική έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια!

Ανεξάρτητη έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια! <br>Ιδιωτική έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια!

Συλλογή φωτογραφιών για Independent exit on the snow, 5 beds! <br>Private exit to the snow, 5 beds!

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ανεξάρτητη έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια! <br>Ιδιωτική έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια!

Σχόλια
7,6 στα 10 Καλό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Breuil-Cervinia, Valle d'Aosta
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Breuil-Cervinia16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Μπρεουίλ-Τσερβίνια10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Τσερβίνια15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤορίνο (TRN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορίνο)103 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ανεξάρτητη έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια! <br>Ιδιωτική έξοδος στο χιόνι, 5 κρεβάτια!

Βρίσκεται στο χωριό Cieloalto (2,200 slm), είκοσι λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Cervinia (και πέντε με το αυτοκίνητο), πρακτικά στις πλαγιές, ένα κομψό διαμέρισμα με εκλεκτές σύγχρονες αντίκες στη συνοικία Schuss 1, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Turinese Francesco Dolza. Σε δύο επίπεδα, αποτελείται από είσοδο, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία-σαλόνι με θέα στο Matterhorn, υπνοδωμάτιο στο ισόγειο και μπάνιο με μπανιέρα. Στο καθιστικό, ο καναπές και η πολυθρόνα μετατρέπονται σε δύο άνετα μονά κρεβάτια. Το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι και κάθε επιπλέον μονό κρεβάτι, έχει άμεση έξοδο στο χιόνι ή, το καλοκαίρι, στον πίσω χορτοτάπητα. Η πόλη, μακριά από τα πλήθη και πολύ σιωπηλή, εξυπηρετείται από ένα λεωφορείο κάθε μισή ώρα όλες τις ώρες της ημέρας και το βράδυ, που συνδέει το κέντρο της Cervinia με την πόλη που βρίσκεται πάνω από την πόλη (2 χλμ.). Το διαμέρισμα, ανάμεσα στις βεράντες και με υπέροχη θέα στο Matterhorn και το Grande Muraille, διαθέτει χώρο αποθήκευσης σκι και χώρο στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ (για πρόσβαση, επικοινωνήστε με τον θυρωρό).

Βρίσκεται στο χωριό Cieloalto (2.200 μέτρα πάνω στο επίπεδο της θάλασσας), σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Cervinia (και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο), στην πλαγιά των πλαγιών, είναι ένα κομψό διαμέρισμα, , στο κτίριο Schuss 1, που κατασκευάστηκε από τον αρχιτέκτονα του Τορίνο Francesco Dolza. Ένα duplex, διαθέτει είσοδο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, με θέα στο όρος Cervino και στο ισόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Στο ζωντανό, τόσο ο καναπές όσο και η πολυθρόνα γίνονται άνετα μονά κρεβάτια κατά τη διάρκεια του χρόνου. Το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, με ένα διπλό κρεβάτι, μπορεί να έχει ένα επιπλέον μονό κρεβάτι και ανοίγει απευθείας στο χιόνι (ή το καλοκαίρι στον κοινόχρηστο κήπο). Το χωριουδάκι, μακριά από το θορυβώδες πλήθος και πολύ ήσυχο, διαθέτει λεωφορεία μίνι λεωφορείων που εκτελούν όλη την ημέρα κάθε μισή ώρα και το βράδυ συνδέοντας το κεντρικό Cervinia με το Cieloalto, το οποίο απέχει 2 χιλιόμετρα από το χωριό. Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα και με υπέροχη θέα στο όρος Cervino και το Grande Muraille του, διαθέτει ιδιωτικό σκι και υπόγειο γκαράζ (για πρόσβαση, ζητήστε από τον θυρωρό).

Διαχειριστής καταλύματος

Francesca Medioli

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Risistemare giochi dov'erano. Pls replace toys.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 1 στο σύνολο
1 animale x volta! 1 pet at the time

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Solo all'aria aperta. Outdoors only.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 14
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cervinia

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Valtournenche) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Περιοχή για Σκι Breuil-Cervinia και Χιονοδρομικό Κέντρο Zermatt-Matterhorn Ski Paradise, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Matterhorn (βουνό). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Τελεφερίκ Φράτσι-Αλπ Τσαρτσέριο και Αστεροσκοπείο Valle d'Aosta. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Breuil-Cervinia, Valle d'Aosta

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Σκι Matterhorn Ski Paradise - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Περιοχή για Σκι Breuil-Cervinia - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Μπρεουίλ-Τσερβίνια - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Τσερβίνια - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Πλαν Μεζόν - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Châtillon-Saint-Vincent: 39 λεπτά οδικώς
  • Σιόν (SIR): 156 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar Ristorante Metzelet - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Gran Becca Cafe Gourmet Lounge - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Igloo Restaurant - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Al Solito Posto - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wood Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

7,6

Καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

7,6/10

Καθαριότητα

4,0/10

Παροχές

4,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

6,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

6,8/10

Check-in

6,0/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Katharine

Αρνητικά: Παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
The apartment was a good enough size for a ski apartment and the bathroom was quite big. The apartment is fairly basic and dated but sleeps three comfortably - not five. The double bed and one of the sofa beds were comfortable - the other sofa bed was sofa cushions laid out on the floor and the camp bed was quite old ( and part of it was broken) so didn’t lie flat so neither is comfortable. The shower isn’t usable as a shower as there is no curtain and it’s very low down so you have to sit in the tub to use it and no plug was provided. There was plenty of hot water. The building is well located to get on the slopes (we eventually worked out how to ski across from the back door) and there are a couple of nice restaurants within walking distance. You can ski direct back to the apartment on lovely slopes if you’re confident on red runs. It would be helpful to provide a book with all the necessary information for the apartment in it as we had to try to work out a lot of things ourselves - like how to turn the electricity, water, fridge and Wi-Fi on - and I’d rather not have to keep contacting the owner to ask. We felt like we had borrowed a friend’s apartment rather than paid for it. The Wi-Fi didn’t work because there was no credit on the card for it and we didn’t want to have to go into town and pay ourselves to top it up. The parking spot was a definite plus as it seemed people without one struggled to park. The view of The Matterhorn was beautiful.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

6/10 Μέτριο

Yevgeny B.

Θετικά: Τοποθεσία
Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
The app is like it is listed
Overall the app is good enoght, but badly managed. The communication with the owner was bad , she was not answering my messages for weeks and moving 1day of the booking was a real pain. When we got onto the app there was no wifi and no garage keys. The guys who met us had no idea ... It took 5 days to set it up. There is no microwave in the kitchen ! The location is Ok.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Barthe M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent quality price ratio
Clean & nice
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

10/10 Άριστο

Rebecca R., Oxford, UK

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great apartment with fab views
We had a wonderful stay in this spacious apartment. The view from the window of the Matterhorn (Cervino) mountain was amazing with the last of the evening light settling on it in full view. The ski-in/ski-out was a real bonus. The apartment is equipped with everything you may need and the hot water never runs out!i.e. great showers for all the family!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Francesca Medioli

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων