Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σε ιδιωτική δασική ιδιοκτησία. Άποψη του ποταμού Auray - Σπίτι 6 - 14 pers

Σε ιδιωτική δασική ιδιοκτησία. Άποψη του ποταμού Auray - Σπίτι 6 - 14 pers

Συλλογή φωτογραφιών για Gulf of Morbihan- Wooded property on the Auray river- 6 bedroom house- 14 people

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Λίμνη
Λίμνη
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Σε ιδιωτική δασική ιδιοκτησία. Άποψη του ποταμού Auray - Σπίτι 6 - 14 pers

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 14 άτομα180 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Crach, Bretagne
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καρνάκ27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛοριάν (LRT-Λοριάν - Νότια Βρετάνη)39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGolfe Du Morbihan (Φυσικό Λιμάνι)59 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕυθυγραμμίσεις του Μενέκ119 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 6

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Shower only

Μπάνιο 2

Shower only

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Toilet

Μπάνιο 5

Μπανιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σε ιδιωτική δασική ιδιοκτησία. Άποψη του ποταμού Auray - Σπίτι 6 - 14 pers

Σπάνια κατάσταση στον ποταμό Auray (Κόλπος Morbihan), στο Crach, στην καρδιά μιας δασικής ιδιωτικής ιδιοκτησίας 7 εκταρίων, το σπίτι του Coetkaloun βρίσκεται σε ένα σημείο με άμεση θέα των 3 πλευρών του σπιτιού στο βάρκες που βαδίζουν στον ποταμό Auray. Η ηρεμία και η χαλάρωση στο σπίτι, στη μέση του δάσους, τις παραλίες, το κινούμενο σχέδιο και το πάρτι που βρίσκεται κοντά στις γειτονικές πόλεις.
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές (ειδικές τιμές για το Σαββατοκύριακο, κατάθεση ... δείτε την ενότητα σημειώσεων στην καρτέλα Επιτόκιο)
Το σπίτι φιλοξενεί συχνά οικογένειες ή ομάδες φίλων με παιδιά όλων των ηλικιών. Είναι πλήρως ανακαινισμένο 200μ² και είναι καλά εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα.
Μια σύντομη βόλτα στο δάσος στο δάσος ή η περισυλλογή του ηλιοβασιλέματος πάνω από το ποτάμι μέσα από τα δέντρα; Οι νεώτεροι θα κατασκευάσουν τις καλύβες τους ή θα "αναπαλαιώσουν" εκείνους τους "παλιούς", ενώ οι πιο σπορ θα πάρουν τα καγιάκ τους ή τα κοράκια από τον Coet Kaloun για να ανακαλύψουν τον ποταμό, να κάνουν στάση "μπολ μηλίτη" στο λιμάνι Bono ή να απολαύσετε μια καλή τηγανίτα στο λιμάνι του Saint Goustan (στο Auray), ή για τους πιο περιπετειώδεις, να ανακαλύψετε τα νησιά του κόλπου του Morbihan και να απολαύσετε ένα πιάτο θαλασσινών στο Locmariaquer.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Στο ισόγειο: μεγάλο καθιστικό 30 τ.μ., ξεχωριστή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ιταλικό ντους για ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, τουαλέτες και άλλα ντους - στον επάνω όροφο, 5 υπνοδωμάτια παιδικό κρεβάτι και ένα άλλο με δικό του νεροχύτη), μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα.
(Παπλώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια που παρέχονται, προαιρετική ενοικίαση σεντονιών)
Μια πλήρης περιγραφή κάθε δωματίου, με τα μεγέθη των κρεβατιών και της κρεβατοκάμαράς τους, προτείνεται σε σας στο site μου
Μεταφέρετε τα κουτάκια, τα καγιάκ σας, τα σκάφη μπορούν να απολαύσουν στο κάτω μέρος του σπιτιού και πίσω (για ασφάλεια) κατά μήκος του σπιτιού, ή να ενταχθούν σε μια κράτηση 2 χλμ. Στην είσοδο του κόλπου του Morbihan.
Τα ποσοστά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα είναι εβδομαδιαία.
Κατά τη σχολική περίοδο οι ενοικιάσεις είναι από το Σάββατο έως το Σάββατο
Τιμές Σαββατοκύριακου. τέλος (εκτός σχολικών διακοπών): επικοινωνήστε μαζί μου
Πακέτο καθαρισμού κατά την αναχώρησή σας: 120 ευρώ
Φ.Π.Α.: 1.10 ανά ημέρα ανά ενήλικα. (ανακτώνται από homelidays)
100ο συμπλήρωμα ανά ζώο (ανά εβδομάδα). Μέγιστο ένα ζώο.
50% προκαταβολή
Καταθέστε 800 ευρώ
Συμπλήρωση θέρμανσης ανάλογα με την εποχή (ανάλογα με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που υπολογίζεται με το μετρητή)
Από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, προτείνεται μια επιλογή "cabanon" για όσους επιθυμούν ακόμα πιο ήρεμη, για τα βράδια τους ή το "λιπαρό πρωινό" για παράδειγμα! Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε 16 άτομα (14 στο μεγάλο σπίτι και 2 στο υπόστεγο). Το υπόστεγο 28 τ.μ., που βρίσκεται 30 μ. Από το σπίτι, καλά χωρισμένο, στο μέσο του δάσους, με ανοιχτή θέα του ποταμού, επιτρέπει σε ένα νεαρό ζευγάρι, παππούδες, λάτρεις της φύσης, να διατηρήσει ανεξαρτησία ενώ παραμένουν πολύ κοντά στους φίλους ή την οικογένειά τους.
Δείτε περισσότερες από 100 φωτογραφίες του σπιτιού, περιγραφή, τιμές και φωτογραφίες του υπόστεγα και του ακινήτου στην ιστοσελίδα μου.

6 χλμ από τις παραλίες, 4 χλμ. Από τις διάσημες τουριστικές πόλεις (La Trinité sur Mer, το σπίτι της ιστιοπλοΐας, το Carnac και οι μεγαλιθικοί της, το Auray και το παλιό λιμάνι του Saint Goustan, το Vannes και οι παλιοί δρόμοι του κέντρου της πόλης ...) παραλίες και όλες τις δραστηριότητες νερού. Μικρές πρακτικές λεπτομέρειες: Μόνο χρεώσεις πληρωμής: Ηλεκτρική ενέργεια (για να πληρώσετε για την κατανάλωσή σας στο μετρητή - περίπου 22 ευρώ την εβδομάδα το καλοκαίρι) - Πακέτο καθαρισμού κατά την αναχώρησή σας: 120 ευρώ (έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό κατά την αναχώρησή σας) - Δυνατότητα ενοικίασης. σεντόνια, πετσέτες ... Περισσότερες πληροφορίες αποστέλλονται με πολύ πλήρη περιγραφή, κατόπιν αιτήματός σας.
Crach είναι ένα γοητευτικό μικρό τυπικό χωριό Breton 4 χιλιόμετρα από το Auray, την παλιά πόλη με το γνωστό λιμάνι: Saint Goustan (για επίσκεψη!)στο τέλος του ποταμού Auray.

Σε 5 χιλιόμετρα μπορείτε να πάτε στο La Trinité sur Mer, τον παράδεισο της ιστιοπλοΐας, το μεγαλύτερο γαλλικό λιμάνι ιστιοπλοΐας.

Το Carnac με τις παραλίες του, τους μεγαλιθικούς του (dolmens, menhirs) και το κέντρο θαλασσοθεραπείας του και την πισίνα με θαλασσινό νερό και λουτρά ξεχνούν την περιοχή των μεγαλιθικών μεγαλιθικών, dolmens και menhirs.

Ο Quiberon και η άγρια ακτή του, η «κονσερβοποιημένη» του Belle-ïloise

Όλα τα όμορφα νησιά του Κόλπου Morbihan ή κοντά στο Houat, το Belle-Isle, το Groix (λιγότερο από μία ώρα από τα λιμάνια της Auray, Locmariaquer, La Trinité ...)

Ειδική εκδήλωση τον Μάιο κάθε δύο χρόνια: Εβδομάδα του Κόλπου. Μπροστά από το σπίτι, βρίσκεστε στην πρώτη σειρά, στο ξαπλώστρες σας, για να θαυμάσετε την παρέλαση των παλιών τεχνών που ανταγωνίζονται όλη την εβδομάδα και περνούν μπροστά στα μάτια σας, με εορταστικές δραστηριότητες κάθε βράδυ, σε όλα τα λιμάνια.

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε κατά μήκος των παράκτιων μονοπατιών σε όλη την περιοχή, να επισκεφθείτε την πόλη Vannes (17χλμ.), Το λιμάνι και τα τείχη της, να απολαύσετε τηγανίτες ή στρείδια, σπεσιαλιτέ της περιοχής, πασπαλισμένες με ένα καλό μπολ μηλίτη .

Με τα πόδια, με ποδήλατο, με αυτοκίνητο, με άλογο (club 2 χλμ. Από το σπίτι), με βάρκα, παντού μπορείτε να μετακινηθείτε με άνεση και να απολαύσετε τη θέα των αξέχαστων χώρων.

Ο Μορμπιάν σημαίνει "μικρή θάλασσα", αναφερόμενος εδώ στον περίφημο Κόλπο του Μορμπιάν, ο οποίος, σύμφωνα με το μύθο, έχει τόσα νησιά όπως τις ημέρες του έτους.

Επίσης γνωστή για την ευθυγράμμιση των menhirs Carnac, για τη χερσόνησο του Quiberon, Morbihan επεκτείνει γενναιόδωρα τις παραλίες της στην ακτογραμμή της για την απόλαυση των επισκεπτών της. Όπως τα πλοία που έχουν αγκυροβοληθεί στην ανοικτή θάλασσα, τα νησιά της (Moines, Arz, Groix, Houat, Hoedic, Belle-Ile) επιτρέπουν τη διαφυγή από την "ήπειρο" γεμάτη από πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.

Είτε βρίσκεστε στην ξηρά είτε κοντά στην ακτή, θα βρείτε πάντα την ευκαιρία να βγείτε έξω: το Cité de la Voile Eric Tabarly στο Lorient, το κέντρο της πόλης του Vannes, το Sainte-Anne d'Auray, το Pontivy και τα σπίτια με ημιπερίοδο είναι μερικά παραδείγματα.
Το Morbihan είναι μια γη αντίθεσης: ο Κόλπος φυσικά και τα νησιά, όπως οι αποστολές που βρίσκονται στην αρχή: το νησί Moines, το Belle-Ile-en-Mer, το Groix, το Houat, η χερσόνησος του Quiberon ... Μέρη που λούζονται σε ασύγκριτο φως!

Πίσω στη γη, οι πέτρες λένε την ιστορία: εκείνες των Tumiac tumuli, Cairn of Gavrinis και ευθυγραμμίσεις του Carnac, εκείνα των κάστρων Josselin και Suscinio, το πεδίο του Kerguéhennec, το φρούριο Largoët και το ακρόπολη του Πορτ Λούις ...

Οι Morbihan είναι τελικά μικρές πόλεις με χαρακτήρα: Malestroit, Rochefort-en-Terre, Ploermel και τις όμορφες πόλεις Locmariaquer, Lorient, Vannes, Auray ...

Διαχειριστής καταλύματος

Flamine d'Aboville
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Baignoire bébé; jouets pour tous ages. Portique.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Pour des événements particuliers, me contacter

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Un seul animal autorisé, et pas dans les chambres.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Non-smoking bedrooms

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Διατίθενται ανέπαφες πληρωμές
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: pour des événements particuliers, me contacter
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 534151998

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Crach

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Crach) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Golfe Du Morbihan (Φυσικό Λιμάνι) και Βισκαϊκός Κόλπος, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Port du Crouesty. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: La Perle de Quehan και Μουσείο Musee de Carnac. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Crach, Bretagne

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Καρνάκ - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golfe Du Morbihan (Φυσικό Λιμάνι) - 59 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μεγάλιθοι του Λοκμαριακέρ - 108 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Κιμπερόν - 115 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ευθυγραμμίσεις του Μενέκ - 119 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Auray: 10 λεπτά οδικώς
  • Λοριάν (LRT-Λοριάν - Νότια Βρετάνη): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L'Armoric - 123 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miyoshi - 118 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Yac'h - 123 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Trait d'Union - 130 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crêperie Saint Sauveur - 122 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Gilles D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lieu de séjour idéal entre amis en octobre
Location très bien située au bord de la rivière d'Auray (très beau panorama), maison bien agencée (5 couples donc chambre traversante non occupée) et bien équipée.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Pol S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
beoordeling
Zeer mooi gelegen woning in een prachtige regio. Uitzicht over de rivier is uniek.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

dominique J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Se ressourcer
Belle maison pratique dans un environnement entre forêt et bras de mer (vue superbe). Cadre idéal pour les amoureux de la nature. Avons passé un excellent séjour

8/10 Καλό

JOSETTE V.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Sejour super
emplacement très reposant avec une vue exeptionnelle Accueil agréable
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

8/10 Καλό

SYLVIE D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ENVIRONNEMENT EXCEPTIONNEL
Maison confortable dans un environnement fabuleux. Nous avons été bien reçus - rien à redire -
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Flamine d'Aboville

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
After a career in Human Resources, I am now available to travel the world as a group guide and to welcome you in the “small paradise” of Coet Kalon where I now live all year round.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This family house has been fully renovated in 2011 to be comfortable, functional and suitable for holidays in family or for big families.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

It is ideal to get together with the family, to peacefully recharge your batteries and to meet your friends. Relaxation and freedom in the middle of nature. Unique and unobstructed views. Comfortable, practical and functional house. Pleasant for 6 or 14 people (maximum with babies and children included). Large living space, 6 bedrooms including 1 on the ground floor with walk-in shower and washbasin. The hut also offers an extra private place for 2 people.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων