Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Όμορφη, πολυτελή, Carambola Villa Retreat - ΝΕΟ ΤΙΜΕΣ!

Όμορφη, πολυτελή, Carambola Villa Retreat - ΝΕΟ ΤΙΜΕΣ!

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful Carambola Villa for big families and groups

Πισίνα
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γκολφ

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη, πολυτελή, Carambola Villa Retreat - ΝΕΟ ΤΙΜΕΣ!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 16 άτομα325 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Frederiksted, St Croix
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Carambola20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Cane Bay10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cane Bay Beach10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 16 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

+1
2 King Κρεβάτια, 2 Μονά Κρεβάτια και 1 Μονό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Γραφείο
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη, πολυτελή, Carambola Villa Retreat - ΝΕΟ ΤΙΜΕΣ!

Χαλαρώστε στο Carambola Villa Retreat, ένα εκλεπτυσμένο και κομψά επιπλωμένο καταφύγιο 1.5 στρεμμάτων ευλογημένο με εκπληκτική θέα στους κυματιστούς λόφους, τους πλούσιους τροπικούς κήπους και τον ωκεανό. Η βίλα των 3.500 τετραγωνικών ποδών φιλοξενεί άνετα 8 επισκέπτες, αλλά μπορεί να διατεθεί για έως και 12 άτομα. Αυτό είναι ένα υπέροχο σημείο διακοπών για την οικογένεια και τους φίλους, καθώς και πολυπόθητο υγεία και ευεξία, διαλογισμό, και γάμος προορισμός.

Θα νιώσετε σαν να είστε σε έναν τροπικό παράδεισο σε αυτό το ακίνητο που βρίσκεται μόλις ένα μίλι μακριά από το μόνο Rainforest του νησιού. Δεκάδες φοίνικες, τροπική χλωρίδα και θέα κυλίνδρων σας καλωσορίζουν μέσα στο γήπεδο γκολφ Carambola (έλαβε μια τετραετία βαθμολογία από το περιοδικό GOLF), όπου μπορείτε να απολαύσετε την πορεία par-72 που σχεδίασε ο Robert Trent Jones Jr.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ
4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια (με μπάνια) κάθεται σε κάθε πλευρά του Μεγάλου Δωματίου, γνωστό για το όμορφο ψηλό ανώτατο όριο της Κύπρου. Υπάρχει ένα καθιστικό με πλήρες κέντρο ψυχαγωγίας, τηλεόραση 60 ιντσών και μπαρ. Αυτή η περιοχή διαθέτει επίσης χώρους γραφείων, όπως σαρωτή, εκτυπωτή και WIFI υψηλής ταχύτητας.

Η ανοιχτή κουζίνα καθιστικού είναι ιδανική για την προετοιμασία γευμάτων με τους φίλους και την οικογένειά σας, τα οποία μπορούν να σερβιριστούν στην τραπεζαρία ή στο μεγάλο αίθριο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με χώρο 16 θέσεων, κρυστάλλινο κρασί και ποτήρια σαμπάνιας και μηχανή καφέ Keurig.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας είναι η επεκτατική βεράντα διασκέδασης, με πισίνα, μπάρμπεκιου και καθίσματα για 12 άτομα για φαγητό στο ύπαιθρο. Μέσα από τους φυσικούς τροπικούς κήπους, εδώ στο ηλιόλουστο κατάστρωμα θα θαυμάσετε τη μακρινή θέα στη θάλασσα και τις υπέροχες νύχτες που περιβάλλουν χιλιάδες αστέρια.

Αντιμετωπίζοντας την κοιλάδα βρίσκεται το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό της Βίλας. Η Βίλα διαθέτει τροπικό κήπο με πολλαπλά ξύλινα καταστρώματα και βεράντες που συνδέονται με διάφορες γέφυρες και μονοπάτια. Τα μονοπάτια συνδέουν μια σειρά από δελεαστικές τοποθεσίες, όπως: υπαίθριο τζάκι, χώρους μυστικιστικού διαλογισμού και γιόγκα, λίμνη, καταρράκτη και κήπο από μπαμπού. Διάσπαρτα για το ακίνητο είναι ένας πλούσιος κήπος βοτάνων νόστιμο νησί φρούτα που φέρουν δέντρα.

ΑΝΕΣΕΙΣ

Στη Βίλα, έχουμε μια σειρά από ανέσεις που διατίθενται για την ευχαρίστηση των επισκεπτών μας.
Αυτά περιλαμβάνουν:

Μια μεγάλη συλλογή βιβλίων

2 μεγάλες τηλεοράσεις με οθόνη πλάσματος, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεφώνου 60 "
που φιλοξενεί το Κέντρο Ψυχαγωγίας

DishNetwork σε όλες τις τηλεοράσεις

WIFI υψηλής ταχύτητας

Apple TV

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα

Παραλιακά εργαλεία: καρέκλες παραλίας, εργαλεία για ψαροντούφεκο, πετσέτες, ψύκτες κλπ.

Πρόσβαση μέλους στο Carambola Beach Resort. Το θέρετρο διαθέτει πολλές εξαιρετικές ανέσεις που είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες μας δωρεάν, όπως: γυμναστήριο, γήπεδα τένις σκληρού και πηλού, πισίνα και πρόσβαση στην παραλία.

Σημείωση - Ο διαχειριστής ακινήτων διαμένει σε ακίνητο σε ξεχωριστό διαμέρισμα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Οι διαχειριστές ακινήτων ζουν και στο St. Croix και συνεργάζονται με πολλούς επαγγελματίες των υπηρεσιών. Αν ψάχνετε για επαγγελματίες φωτογράφους, σχεδιαστές γάμων, υπηρεσίες τροφοδοσίας, ιδιωτικούς σεφ, εξειδικευμένες περιηγήσεις στα αξιοθέατα / πεζοπορία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τρία μίλια μακριά στη βόρεια ακτή είναι η περίφημη Cane Bay Beach, που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες κατάδυσης σε ολόκληρη την Καραϊβική. Αυτό είναι επίσης σημείο συνάντησης για beach bars beach και απίστευτα εστιατόρια.

Κάντε μια βόλτα δύο μιλίων με εκπληκτική θέα στον κόλπο Annaly και την παραλία Carambola (ή κάντε μια περιπετειώδη περιοδεία Jeep) στις περίφημες Tide Pools του St Croix.

Ένα άλλο από τα αξιοθέατα του St Croix είναι το The Bioluminescent Bay στο Εθνικό Πάρκο Salt River Bay. Είναι ο ιστορικός τόπος που ο Χριστόφορος Κολόμβος προσγειώθηκε στο δεύτερο ταξίδι του στον Νέο Κόσμο, αλλά έρχεται νύχτα και βλέπει την λάμψη του νερού!

Η Βίλα είναι επίσης σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από τα δύο αποστακτήρια ρούμι (Captain Morgan και Cruzan) του νησιού, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις και να μάθετε για τη διαδικασία κατασκευής ρούμις υπογραφής του νησιού μας.

Η δανική αρχιτεκτονική σας περιμένει στις δύο πόλεις Christiansted και Frederiksted, όπου θα βρείτε πολλά ιστορικά κτίρια, παλιά οχυρά, ψαροταβέρνες και αφορολόγητα ψώνια! Δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο Divi Carina Bay στο ανατολικό άκρο του νησιού.

ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ

Να πάρει γύρω είναι εύκολο. Θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο ή μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε αυτοκίνητο από διάφορους παροχείς, συμπεριλαμβανομένων των Avis και Budget Rent-A-Car. St. Ο Croix είναι προσβάσιμος μέσω του Henry E. Διεθνές Αεροδρόμιο Rohlsen. American Airlines, Delta, JetBlue και U. S. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες πετούν προς Rohlsen, καθώς και περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες όπως η Cape Air, η LIAT και η Seaborne Airlines.

Διαχειριστής καταλύματος

marilyn machacek
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Large room adjoining 1 bedroom w. airbed/cot/crib

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
A/C units must be turned off when renters leave the premises, please. We reserve the right to enter the house and turn them off if left on.
Since we live on a tropical island water is scarce, please use mindfully.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 99
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίνγκσχιλ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Κίνγκσχιλ) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Carl and Marie Lawaetz και Μουσείο Estate Whim Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Λέσχη γκολφ Carambola και Mt. Eagle. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Frederiksted, St Croix

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη γκολφ Carambola - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Φυσικές Πισίνες Annaly Bay Hike and Tidal Pools - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Cane Bay - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cane Bay Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rainbow Beach - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κρίστιανστεντ (STX-Henry E. Rohlsen): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Reine Chicken Shack - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy’s - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Caesars - Kmart - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Armstrong Homemade Ice Cream - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kentucky Fried Chicken - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Casey F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise has a home
We had a a large group of 12 that stayed at the property. The hosts were fantastic providing beach towels and a cooler for us to use during our stay. The home itself was one of the highlights for our kids who loved the spacious rooms and fantastic grounds. During our 8 days stay they twice wanted time to stay home and enjoy the luxurious home! Hosts went ABOVE and BEYOND to ensure our stay was fantasic. While the property does require a vehicle to fully enjoy the island it was wonderful to come home each night to peace and safety. Highly recommmend as a great way to ensure your St. Croix experience is amazing.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Shanavia ` E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful home!!!
Beautiful home and property! Beautiful views and in a wonderful community! However, you will need a driver or a rental car.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Barbara S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
50th anniversary trip
Property had just sold & new owners just learning about vrbo, the house, etc... so minor advertisement changes. However, they were very hospitable and accommodating. House was perfect for our large group & we had a wonderful time. Thank you!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Luigi D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing property and are in STX
Spend a week with friends. Amazing house and facilities. Great area of house. House manager Nikki was very professional.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Cheryl S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful house and property!
My family and I had a great time. We loved the home and the surroundings. It was very peaceful and relaxing. We had an event there which comfortably accommodated over 50 guests. Everyone had a great time and mentioned how beautiful the home and surroundings were. The patio is large! The hill views are outstanding and calming. The location is exactly what we wanted. There wasn’t an ocean view from the house but the hills views more than made up for it. The property manager is awesome. She went above and beyond to assist us in setting up for the event. My family and I would highly recommend staying here.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από marilyn machacek

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων