ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφο νέο διαμέρισμα στην καρδιά του Sellwood-Moreland

Όμορφο νέο διαμέρισμα στην καρδιά του Sellwood-Moreland

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely Apartment In The Heart Of Sellwood- Moreland

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφο νέο διαμέρισμα στην καρδιά του Sellwood-Moreland

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα63 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Portland, OR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Όρεγκον Χελθ εντ Σάιενς7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολλέγιο Lewis and Clark8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Όρεγκον11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Όρεγκον (PDX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφο νέο διαμέρισμα στην καρδιά του Sellwood-Moreland

Καταπληκτική νέα αυτόνομη μονάδα στη γειτονιά Sellwood του SE Portland. Κάθε ανέχεια που μπορείτε να φανταστείτε, μαζί με λεπτομέρειες της περιόδου και διακόσμηση. Τζάκι αερίου, γκάμα αερίου, AC, συνήθη γραφεία και πολλά άλλα. Κοντά καφέ, εστιατόρια, καταστήματα και πάρκα.

Ο χώρος σχεδιάστηκε σαν να επρόκειτο να ζήσουμε εκεί. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί. Ευρύχωρη, ανοιχτή διάταξη στο καθιστικό με τζάκι, καναπέ κρεβάτι queen, τραπεζαρία, τηλεόραση, κλπ. Ο χώρος καθιστικού είναι ανοικτός σε κουζίνα που περιλαμβάνει ανοξείδωτες συσκευές, γκάμα αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο με πάγο / νερό μέσα από την πόρτα και πολλά άλλα. Πολλαπλοί χώροι αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης διπλής ντουλάπας στο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Πλυντήριο και στεγνωτήριο για την ευκολία σας.

Οι επισκέπτες έχουν πλήρη πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό / ξεχωριστό διαμέρισμα που συνορεύει με το σπίτι μας. Έχει ξεχωριστή είσοδο και είναι απόλυτα ανεξάρτητη από το σπίτι μας. Είναι περίπου 680 τετραγωνικά πόδια και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα ανοικτό καθιστικό με καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία.

Οι επισκέπτες θα είναι ευπρόσδεκτοι κατά την άφιξη, ει δυνατόν. Διαφορετικά θα κάνουμε ρυθμίσεις για την πρόσβαση στο διαμέρισμα. Αγαπάμε να αλληλεπιδράσουμε άλλες φορές εάν επιθυμούμε, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε μια ιδιωτική εμπειρία που δεν μας συγκλονίζει. Παρακαλούμε θεωρήστε το διαμέρισμά σας το δεύτερο σπίτι σας.

Το γνωστό μας σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας Portland είναι το Tri-Met. Λεπτομερής προγραμματισμός ταξιδιού μπορεί να βρεθεί στο (ιστοσελίδα κρυφό) /. Επιπλέον, το Sellwood είναι μια καταπληκτική γειτονιά με εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες Walk. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα τετράγωνο από καφετέριες και εστιατόρια και 2 τετράγωνα από το Sellwood Park. Επιπλέον, το διάσημο διάδρομο Springwater συνδέει την όμορφη γειτονιά μας με το κέντρο του Πόρτλαντ και πέρα από αυτό, μέσω μιας μη-αυτοκινητικής διαδρομής.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαμονή σας όσο πιο άνετη γίνεται και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι έχετε υπέροχο χρόνο.

Βραχυπρόθεσμη άδεια ενοικίασης # 15-109767-000-00-HO

Σχόλια επισκεπτών:

«Ο άντρας μου και εγώ ήμασταν στο Πόρτλαντ για να εκπλήξουμε την κόρη μας όταν ο φίλος της ζήτησε το χέρι της στο γάμο! Ήμασταν τυχεροί που βρήκαμε αυτό το όμορφο μικρό διαμέρισμα για την εβδομάδα. Ήταν ακριβώς όπως υποδεικνύουν οι φωτογραφίες - πολύ όμορφα διορισμένα και αφρώδη καθαρά. Βρισκόταν σε προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετικά καταστήματα και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Η ξεχωριστή είσοδος ήταν ωραία, έτσι ώστε δεν αισθανόμαστε ότι εισβάλλουμε στην οικογένεια υποδοχής μας. Δεδομένου ότι έχουμε μια «νέα οικογένεια» στο Πόρτλαντ, θα μείνουμε σε αυτό το διαμέρισμα σε έναν κτύπο της καρδιάς!

«Είχα έναν υπέροχο χρόνο να μένω σε αυτό το διαμέρισμα για την εβδομάδα. Ήταν αφρώδες καθαρό και είχε όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος μακριά από το σπίτι. Η γειτονιά είναι ιδανική για περπάτημα. Υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα, βιβλιοθήκη, καφετέριες, αρτοποιεία και ένα πανέμορφο παντοπωλείο σε κοντινή απόσταση. Μισούσα πραγματικά να φύγω! Ο ιδιοκτήτης, Traci, είναι ζεστός και περισσότερο από ό, τι φιλοξενεί!

«Την τελευταία στιγμή αποφάσισα να παραιτηθώ από ένα ξενοδοχείο και η κόρη μου βρήκε αυτό το υπέροχο πίσω μέρος του διαμερίσματος στην όμορφη γειτονιά Sellwood. Ήταν τέλειο. Τα ολοκαίνουργια καταλύματα σε μια ήσυχη, γεμάτη δέντρα γειτονιά, όπου μπορείτε να περπατήσετε κάτω από το μπλοκ και να απολαύσετε φιλικά καταπράσινα καφενεία, καταστήματα με αντίκες, εστιατόρια ή να ανακαλύψετε αυτό το ιδιαίτερο οργανικό-βρείτε στην τοπική αγορά. Το ίδιο το διαμέρισμα ήταν σαν κούκλα, πολύ καθαρό (για το οποίο είμαι επιφυλακτικός!) και θα μπορούσε εύκολα να ήταν ένα πρότυπο για μια αγγειοπλαστική αχυρώνα διαφήμιση. Τέλεια με κάθε τρόπο. Ήταν γεμάτο με όλα όσα θα χρειαζόσασταν από τις κατσαρόλες καφέ έως τα ασημένια σκεύη αν επιλέξετε να φάτε. Πολλά παράθυρα που παράγουν το πρωινό καφέ μου (παρέχεται από Traci φυσικά) Θα μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο της κουζίνας και να περιποιηθείτε τον εαυτό μου στον καθαρό αέρα για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ένα μοναδικό και εκπληκτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα ήταν ο θερμαντήρας που βρίσκεται στο μπάνιο - μια ωραία εικόνα που δεν βλέπετε πολύ συχνά και η κρεβατοκάμαρα ήταν τέλεια - μεγάλα, ευρύχωρα ντουλάπια και πολύ άνετα. Το σαλόνι είχε τζάκι που ήταν τόσο ζεστό και τελείωσε την αίσθηση του διαμερίσματος, ακόμα κι αν έπρεπε να το ενεργοποιήσετε με ένα κλικ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μείνετε σε αυτό το τέλειο ενοίκιο και να το κάνετε για μια μεγαλύτερη διαμονή - είχα μόνο δύο διανυκτερεύσεις και θα μπορούσε εύκολα να μείνει για μια εβδομάδα! Η Traci σκεφτόταν τα πάντα και μάλιστα μας έδωσε μια λίστα με τα μέρη για να πάει και να φάει στο χαρτόνι της - ήταν μια θαυμάσια υποδοχή. Δίνω πέντε αστέρια! "

«Η σύζυγός μου και εγώ απολαύσαμε πολύ τη διαμονή μας σε αυτό το διαμέρισμα, πράγματι είναι ίσως το καλύτερο διακριτικό και κομψότερο σχεδιασμένο διαμέρισμα στο οποίο έχουμε περάσει χρόνο (μια εβδομάδα συν) σε πολλά χρόνια ταξιδιού. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ένας από τους λίγους 'ξενώνες' στο Sellwood, τόσο πολύ καλά τοποθετημένοι για επισκέπτες όπως εμείς οι ίδιοι έρχονται να περάσουν χρόνο με την οικογένεια που ζουν σε αυτή την ευχάριστη περιοχή του Portland. Και πού αλλού μπορείτε να δείτε το Mt Hood μέσα από το παράθυρο νεροχύτη κουζίνας ;! '

«Το διαμέρισμα είναι όμορφα διακοσμημένο και πολύ άνετο. Υπήρχε μια τέλεια πλαισιωμένη άποψη του βουνού από το παράθυρο της κουζίνας. Φαίνεται πρόσφατα και βρίσκεται πάνω από το γκαράζ. Η γειτονιά έχει παλαιότερα σπίτια και ήταν ιδανική για περπάτημα και σε πολλά εστιατόρια, το Grand Central διαθέτει καφέ και υπέροχα αρτοσκευάσματα σε κοντινή απόσταση, το Reverend's είναι υπέροχο μπάρμπεκιου νότιου στυλ περίπου 2 τετράγωνα μακριά, το Gino's διαθέτει φιλικό γειτονιά με γκουρμέ φαγητό. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μικρή απόσταση (περίπου 10 λεπτά) από το κέντρο του Πόρτλαντ. Οι οικοδεσπότες ήταν φιλικοί και προσεκτικοί. "

«Υπέροχο διαμέρισμα! Ένα ολοκαίνουργιο σπίτι - πολύ ζεστό, νιώσαμε σαν το σπίτι που ζούσε εκεί. Έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί για μια σύντομη ή μεγαλύτερη διαμονή. Ο Ken και ο Traci είναι τέλειοι οικοδεσπότες και μας βοήθησαν πολύ για να ανακαλύψουμε τη γειτονιά και το Πόρτλαντ. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα να σταθμεύσουμε το αυτοκίνητό μας μπροστά από το σπίτι - υπήρχε πάντα ένας ελεύθερος χώρος. Συστήνεται έντονα! "

Διαχειριστής καταλύματος

Traci Holder
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Πόρτλαντ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ (Πόρτλαντ). Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συνοικία Hawthorne District και Pioneer Place (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Πάρκο Tualatin Hills Nature Park και Πάρκο Sellwood Riverfront Park. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Moda Center ή Γήπεδο Veterans Memorial Coliseum.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κολλέγιο Reed - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Όρεγκον Χελθ εντ Σάιενς - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολλέγιο Lewis and Clark - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Όρεγκον - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Κέντρου Διαμετακόμισης του Τάιγκαρντ: 15 λεπτά οδικώς
  • Oaks Park Station: 14 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Πόρτλαντ (Pdx): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Reverend's BBQ - 2 λεπτά με τα πόδια
  • PDX Sliders - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Moreland Ale House - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Muddy Rudder Public House - 10 λεπτά με τα πόδια
  • The Portland Bottle Shop - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 161 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 162 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 162 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

kimberly w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved it!
This was a last minute trip and the communication with Traci is why I chose this lovely place! It fit the bill perfectly! She was wonderful and the accommodations were perfect! Thank you!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Maryellen Q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another great stay
Wonderful location and great stay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Betsy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Impeccable comfort and hospitality
We loved our stay at this beautiful property. Traci was kind, responsive and welcoming even though she and Ken were not in town for the days we were there. The apartment is very thoughtfully designed and decorated, with every comfort to make you feel at home. All of the finishes are of the highest quality, with detailed attention to what travelers need and didn’t even realize they did: reading lights in the right place, USB ports where they are super convenient, luxurious bedding, a cozy gas fireplace for cool days, and optimal use of natural lighting.We hope to return next time we are in Portland and can’t recommend this place highly enough.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Michael H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
As good as advertised
This upstairs apartment is sufficient and well-stocked. Bed is very comfortable. Shower/bath arrangements were good. Heating system was good. Didnt watch any tv, nor use the kitchen much, but it is well stocked. We know Portland and specifically the Sellwood/Moreland area. As a neighborhood with many nice features, it cant be beat. Will likely stay here again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sandra S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute, comfortable apartment
We were pleased to return to this apartment this year and have another opportunity to stay here. There are so many little welcoming touches. Fresh flowers, cozy fireplace, available coffee, and a very easy to work TV. It’s easy to reach the owner, but we felt as though we had complete privacy. During our stay we were safe and comfortable and respected.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Traci Holder

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We're a family of native Oregonians with two rescue pups and a Lynx Point Siamese. When we're not working, our favorite activities include traveling, whitewater rafting, renovating old homes, restoring the family’s farmhouse in the country, and trying as many new restaurants as is physically possible.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I know, we're biased. But after living here for over 25 years, we're staunch believers that Sellwood/Westmoreland is one of the best neighborhoods in America. We were lucky enough to be able to build our dream home in our dream location and included an apartment to be able share our love for Sellwood with others.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Located just three miles south of downtown Portland and over the Sellwood Bridge, the Sellwood/Westmoreland neighborhood is brimming with unique shops, delicious dining and fabulous adventures.

Approximately two miles in length and a mile wide, the teardrop-shaped area is rich in natural and recreational amenities. We have four public parks (Westmoreland, Sellwood, Sellwood Riverfront & Johnson Creek), hiking paths (Oaks Bottom Refuge), a public golf course, a bicycle/pedestrian-only thoroughfare (the Springwater Corridor) and the center of Portland's antique shopping.

With a wide variety of shopping and dining choices, our two historic neighborhoods dating from 1876, make it easy to enjoy everything that Sellwood/Westmoreland has to offer.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες