Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Cedar House κοντά στην παραλία, Αξιοθέατα, Stetson Univ, Sky Dive Deland

Cedar House κοντά στην παραλία, Αξιοθέατα, Stetson Univ, Sky Dive Deland

Συλλογή φωτογραφιών για Cedar House Close to Beach, Attractions, Stetson Univ, Sky Dive Deland, fishing

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Cedar House κοντά στην παραλία, Αξιοθέατα, Stetson Univ, Sky Dive Deland

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα182 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
DeLand, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Stetson University3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSkydive DeLand9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Blue Springs11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cedar House κοντά στην παραλία, Αξιοθέατα, Stetson Univ, Sky Dive Deland

Το Cedar House of Deland είναι ένα όμορφα επιπλωμένο μεγάλο 3 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο σπίτι σε 2 όμορφα στρέμματα εντός των ορίων της πόλης του Deland. Με δύο υπνοδωμάτια βασίλισσα και έναν βασιλιά, κοιμάται έξι πολύ άνετα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει το δικό του καθιστικό και δική του είσοδο από το εξωτερικό και βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από τα άλλα δύο υπνοδωμάτια σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο με θέα στον όμορφα διαμορφωμένο ιδιοκτησίας, έχει δύο τεράστια απόσταση με τα πόδια σε ντουλάπες. Έχουμε ακόμη και καλεσμένους που χρησιμοποίησαν ένα για το δωμάτιο του μωρού τους - έχουμε ένα παχνί αν χρειαστεί. Το μαύρο κρεβάτι με κουκέτα του υπνοδωματίου 3 προσθέτει μια ενδιαφέρουσα αίσθηση στο ντεκόρ. Τόσο το δεύτερο και τρίτο υπνοδωμάτια μοιράζονται το διάδρομο με το ανακαινισμένο λουτρό και μεγάλο περίπατο στο ντουλάπι για την κουζίνα. Το λουτρό έχει δύο γρανίτη ολοκληρώνεται ματαιοδοξίες που καθιστά εύκολο για δύο άτομα για να ετοιμαστείτε να βγείτε έξω την ίδια στιγμή. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας γεύματα, όπως γλάστρες και ταψιά, πιάτα, καφετιέρα με καφέ και κλινοσκεπάσματα. Το πλυντήριο είναι ακριβώς έξω από την κουζίνα με μια πόρτα που οδηγεί στην ιδιωτική αυλή περιφραγμένη πίσω. Η τραπεζαρία είναι μεγάλο με αρκετό χώρο για τέσσερις κάθισμα δρύινο τραπέζι φαγητού και την Κίνα Χατς, καθώς και ένα μαρμάρινο τραπέζι μπιστρό για δύο. Το Cedar House of Deland θα στεγάσει άνετα μια μεγάλη οικογένεια διακοπές για ένα μήνα και να μην αισθάνονται κλειστοφοβική. Εξίσου κατάλληλο για μια απόδραση ζευγάρια. Το ολοκαίνουργιο κατάστρωμα έξω μπροστά είναι ιδανικό για εκείνους τους παραθεριστές που αγαπούν το όμορφο καιρό της Φλόριντα. Έχει θέα το όμορφο εξωραϊσμό κάνει να αισθανθεί όπως ένα απομονωμένο σπίτι, αν είστε απλά μια γρήγορη βόλτα μακριά από την πόλη γήπεδα τένις και ολοκαίνουργιο κέντρο αναψυχής του Deland. Το γήπεδο ποδοσφαίρου υπάρχει όπως είναι το πάρκο για σκέιτμπορντ και μια λίμνη με τις πάπιες. Ένα μεγάλο φεστιβάλ σκάφος στεγάζεται σε αυτόν τον τομέα πάρκο κάθε χρόνο. Και είστε μόλις 1 μίλι από το κέντρο του ιστορικού κέντρου της πόλης Deland με την μικρή πόλη που αισθάνεται, πολλά καταστήματα, εστιατόρια και θέατρα, και εκδηλώσεις.

Βρίσκονται σε δύο δασώδη στρεμμάτων στην πόλη μόλις ένα μίλι από το κέντρο της Deland, Το Cedar House σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα Κεντρικής Φλόριντα έχει να προσφέρει. Ιδιοκτήτες Bill και Erin είναι κοντά, ώστε να τους αφήσουμε να ξέρω αν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για τη διαμονή σας.

Η Deland έχει απονεμηθεί πολλές φορές στην "Καλύτερη Μικρή Πόλη της Φλόριντα" και διοργανώνει τακτικά φεστιβάλ, όπως το Parade του Mardi Gras Mainstreet Dog, το Parade Boat Parade, τα φεστιβάλ Juried Art και αρκετές παραθεριστικές παρελάσεις όπως η μέρα των Βετεράνων και η επιστροφή στο σπίτι. Ο σύνδεσμος MainStreet DeLand - Deland, FL μπορεί να σας δείξει το επερχόμενο ημερολόγιο εκδηλώσεων.

Η Νέα Σμύρνη είναι μια γρήγορη διαδρομή 35 λεπτών και η παγκοσμίου φήμης παραλία Ντέιτοντα με την εκπληκτική διοργάνωσή της Daytona International Speedway - NASCAR είναι επίσης 35 λεπτά μακριά. Και οι δύο παραλίες επιτρέπουν την οδήγηση και το πάρκινγκ στην παραλία. Παρέχουμε αναψυκτικά για τη διαμονή σας και δεν χρειάζεται να φέρετε ή να αγοράσετε ψυγείο, καρέκλες ή πετσέτες. Και οι δύο θέσεις διαθέτουν Bike Weeks τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο κάθε έτους. Το Deland φιλοξενεί συμπτωματικά Σαββατοκύριακα ποδηλάτων.
Το Deland φιλοξενεί το πανεπιστήμιο Stetson και το Stetson Mansion με ηλεκτρικό ρεύμα από τον ίδιο τον Thomas Edison, καθώς και πολλά μουσεία και θέατρα τέχνης.
De Leon Springs State Park βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα παλιά ισπανική Sugar Mill, διάσημη για τις τηγανίτες που ανέλαβε δεξιά στην επιτραπέζια σας ένα must για τους λάτρεις πρωινό. Μπορείτε να συσκευάσετε ένα μεσημεριανό πικ-νικ και να χαλαρώσετε όλη την ημέρα κάτω από τα τεράστια δέντρα σκιά, μπορείτε να απολαύσετε κανό στο ποτάμι ή μια βουτιά στη φυσική πηγή σε αυτό το όμορφο πάρκο κατάσταση. Ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη διασχίζει το Deland και προσφέρει πολλές δραστηριότητες στη κοντινή μαρίνα που διαθέτει επίσης ένα ρουστίκ θαλασσινό εστιατόριο δίπλα στο νερό και ψάρεμα κοντά στη γέφυρα Whitehair στο Hwy 44. Ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη έχει πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αλιγάτορων. Το χειμώδες χειμώνα στα όμορφα Blue Springs μόλις 15 λεπτά μακριά. Εάν φέρετε το σκάφος σας, δώστε προσοχή στις ζώνες χωρίς αφύπνιση και manatee για να προστατεύσετε τις μεγάλες "αγελάδες θάλασσας". Η πόλη νότια του εαυτού μας, Sanford, έχει μια κρουαζιέρα ποταμόπλοιο που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε στον ποταμό.

Και φυσικά, τα αξιοθέατα της παγκόσμιας κληρονομιάς του Ορλάντο απέχουν μόλις μια ώρα μακριά, όπως Disney World, Epcot, Sea World, διάσημα διεθνή αυτοκίνητα και καθολικά studios με τα τελευταία αξιοθέατα του Χάρι Πότερ. ημερήσιες εκδρομές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν U. S. Air Force Space & πυραύλων Μουσείο στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, την παγκόσμια τάξη Outlet εμπορική περιοχή στην Αγία Augustine- ο παλαιότερος οικισμός στην Αμερική, ή ένα ταξίδι στο Busch Gardens στην Τάμπα. Gainesville, το σπίτι στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα είναι δύο ώρες βόρεια και Ακτές του Κόλπου της Φλόριντα προς τη Δύση είναι περίπου 3 ώρες. Tarpon Springs στην ακτή του Περσικού Κόλπου είναι ένα άλλο εύκολο ημερήσια εκδρομή. Awesome την αλιεία στα ανοικτά προσφέρεται σε αρκετά κοντινή απόσταση μαρίνες, καιρού επιτρέποντος. Αυτές περιλαμβάνουν το Reel Deal Offshore Fishing στην Ponce Inlet. Μέσα στο σπίτι του Cedar θα βρείτε ένα βιβλιοδετικό φιλοξενουμένων το οποίο απαριθμεί επίσης τα μουσεία τέχνης, τα θέατρα και τους ιστορικούς χώρους, καθώς και τις συστάσεις των επισκεπτών μπροστά σας. Θυμηθείτε, επισκέπτεστε την ηλιόλουστη Φλόριντα, ώστε να επωφεληθείτε από τον υπέροχο καιρό μας για να δείτε ό, τι προσφέρει αυτή η όμορφη περιοχή.

Το αεροδρόμιο Daytona είναι μόνο 25 λεπτά μακριά, όπως είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Sanford εξυπηρετείται από πολλές ευρωπαϊκές ταξιδιώτες. Το αεροδρόμιο του Ορλάντο είναι περίπου 1 ώρα μακριά.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε στην Κεντρική Φλόριντα και το The Cedar Σώμα θα βεβαιωθείτε ότι είστε διαμονή είναι άνετη. Κάντε κράτηση την κράτησή σας σήμερα!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Μέγιστη. Ενήλικες 6 με Υπνοδωμάτιο με 1 King και Δύο Queen Υπνοδωμάτια. Μπορεί να προσφέρει ένα Queen Air στρώμα και / ή ένα μονό κρεβάτι αν χρειαστεί.
Δεν υπάρχουν συμβάντα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
Ελάχιστη ηλικία του κύριου ενοικιαστή 25
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η παραβίαση της μέγιστης κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ίσο με το κόστος των κρατήσεων
Φωτογραφία I. Δ μπορεί να απαιτηθεί κατά το check-in
Μην καπνίζετε μέσα - μπορείτε να καπνίσετε στο μπροστινό κατάστρωμα ή στην πίσω αυλή
Ένα μικρό κατοικίδιο ζώο που εγκρίθηκε αμέσως με κατοικίδιο ζώο - άλλα κατοικίδια θεωρούνται

Διαχειριστής καταλύματος

386-717-6430
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Only registered guests are allowed in unit.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
One small pet approved others considered

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Somkeing Indoors
Allowing an unregistered guest to stay will be a violation which can result in instant termination of this agreement without refund.
Please do your dishes and leave the beds unmade.
Please do not order free trials of channels or apps on TV.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Only registered guests are allowed in unit.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Deland

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Deland) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κρατικό Πάρκο Blue Springs και Clark Bay Conservation Area, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Chipper Jones Little League Complex και Παιδική Χαρά Chisholm Center Playground. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Gillespie Museum και Sunshine Bowling Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
DeLand, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο African American Museum of Arts - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Stetson University - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορική Οικία Stetson Mansion - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skydive DeLand - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Blue Springs - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του ΝτεΛάντ: 8 λεπτά οδικώς
  • Ορλάντο, Φλόριντα (SFB-Διεθνές Αεροδρόμιο Orlando Sanford): 32 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marco's Pizza - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Boston Coffeehouse - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Wendy's - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
This property had a nice comfy, homey feel to it. Will rent again when we go back to this area.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Kimberly M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family situation
Thank you for allowing us to stay in your home. We had a pleasant experience, just as before.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Holly D., Gainesville, FL

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Would have liked to have stayed longer
This is a cute house that's very close to a large park with lots of amenities (tennis courts, playground, skateboard park, paved walking path, duck ponds, etc.). The house is within a decent walking distance of downtown Deland which has lots of local restaurants and shops. The house could use another bathroom but there is lots of space for everyone. It was much better than staying in a hotel.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Larry M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend getaway
The house was very clean and organized inside. A short ride to main street Deland. The boat ramp is 15min away. The property is large enough to accommodate a midsize power boat. There are plenty of grocery stores nearby. Would definitely stay again. Thanks
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Henry E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place for a family vacation
The house and property was great. It's in the middle of town, but secluded. The large privacy fenced back yard was great. We'll definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από 386-717-6430

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
About Bill Watford

I am a native Floridian. There are a lot of nice cities in Florida and my two favorite small towns are Deland on the east side of the state and Cedar Key due west on the Gulf of Mexico.

I started buying houses to rent as an investment while I had a full time day job, my first in 1985 and I still own it - the Cedar House of Deland. My full time job today is managing the vacation rentals and short stay properties that I own.

I have several in Deland: The Units of the Deland Marigold, Grandma's Place, and The Cedar House. I also have two in Cedar Key: The TreeHouse and Goose Cove Cottage.

I enjoy what I do and am passionate about seeing that my guests have a great experience while staying in one of my properties.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is located only 10 blocks from the center of Deland, an historic town with a rich culture going back to the Mid 1800’s. It has been voted the Best Small Town in America several times. This property’s location is a block from the city tennis courts and Earl Brown park with a lake with lots of ducks. This is also the location for the annual arts and craft fair and the skate park. If you are here for a Stetson football or baseball game, you can walk to the game.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Two acres that seem to be in the country although you close to downtown and all of the activities there. With three super nice bedrooms, you have room for your whole family. The front porch is an awesome place to relax in the beautiful Florida weather. The owners, Bill & Erin really thought through what would make guests feel at home and designed this place around that.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων