Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ. ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ SATELLITE WI F

ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ. ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ SATELLITE WI F

Συλλογή φωτογραφιών για The ancient rustic between vineyards and olive groves

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ. ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ SATELLITE WI F

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτιαΓια 5 άτομα80 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Viareggio, Tuscany
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεζόδρομος Passeggiata di Viareggio16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Bussola Domani20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βιαρέτζο25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠίζα (PSA-Galileo Galilei)43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ. ΤΟ ΡΟΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ SATELLITE WI F

Σε ένα χωριό μεσαιωνικής καταγωγής υπάρχει το παλιό ρουστίκ με στρατιωτική προέλευση. Το χωριό βρίσκεται σε ένα όμορφο λόφο. Από τα περίχωρα του σπιτιού μπορείτε να θαυμάσετε ένα υπέροχο πανόραμα. Η θέα από τη θάλασσα, τη λίμνη Puccini, τα νησιά της Τοσκάνης. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να φτάσετε σε οποιαδήποτε πόλη. Η θάλασσα, η λίμνη Puccini, η Λιγουρία, η Φλωρεντία, η Σιένα, η Volterra, το Montalcino, τα λατομεία μαρμάρου της Carrara. Το σπίτι διαθέτει ένα ανοικτό χώρο στον επάνω όροφο με μεγάλο καναπέ, τηλεόραση, home theater, δορυφόρο, DVD, wi-fi με μόντεμ. Στον επάνω όροφο υπάρχει επίσης ένας τοίχος κουζίνας σε μάρμαρο Carrara και πλακάκια του δέκατου ένατου αιώνα, με πλυντήριο πιάτων, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα. Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον πρόσβαση, ανεξάρτητα, από τον κήπο.
Έξω υπάρχει ένα τραπέζι για πρωινό και ένα για δείπνο με διπλό ομπρέλα.
Σε ένα ιδιωτικό μπάνιο έχει τοποθετηθεί ντους με υδρομασάζ, τουρκικό λουτρό και χρωματοθεραπεία.

Σε ένα μεσαιωνικό χωριό υπάρχει η παλιά ρουστίκ και στρατιωτική προέλευση. Το χωριό βρίσκεται σε ένα όμορφο λόφο. Από το περιβάλλον μπορείτε να θαυμάσετε ένα υπέροχο πανόραμα. Τη λίμνη Puccini, τα νησιά της Τοσκάνης. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να φτάσετε σε οποιαδήποτε πόλη. Η θάλασσα, η λίμνη Puccini, η Λιγουρία, η Φλωρεντία, η Σιένα, η Volterra, το Montalcino, τα λατομεία μαρμάρου της Carrara. Το σπίτι διαθέτει ανοιχτό σχέδιο με μεγάλο καναπέ, τηλεόραση, home theater, δορυφορική τηλεόραση, DVD, wi-fi μόντεμ. Στον επάνω όροφο υπάρχει επίσης ένας τοίχος κουζίνας Carrara και δεκαεννέα πλακάκια, πλυντήριο πιάτων, διαμορφωμένο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα. Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον είσοδο.
Εξωτερικά υπάρχει τραπέζι για πρωινό και ένα για δείπνο με διπλή ομπρέλα.
Σε ένα ιδιωτικό μπάνιο εγκαταστάθηκε ένα υδρομασάζ ατμόλουτρο ατμόλουτρο μπάνιο χρωμοθεραπεία.

Στην οδό Dorf ist rustikal und militärischen Ursprungs. Το Das Dorf βρίσκεται στην οδό Schönen Hügel. Aus der Umgebung des Hauses kann man ein herrliches Panorama. Der Blick aus dem Meer, είμαι η λίμνη Puccini, den toskanischen Inseln. Το Die Lage είναι τέλειο, το οποίο πηγαίνει από την αρχή. Das Meer, der See Puccini, Ligurien, Φλωρεντία, Σιένα, Βολτέρα, Μονταλτσίνο, Marmorbrüche von Carrara. Το Das Haus βρίσκεται δίπλα στο Obergeschoss με καναπέ-κρεβάτι, τηλεόραση, Heimkino, δορυφορική τηλεόραση, DVD, Wi-Fi-μόντεμ. Ο Im Obergeschoss είναι ο κ. Marmor Küchenwand Carrara und Neunzehnten Fliesen, με την εταιρεία Geschirrspüler, gebildet, Mikrowelle, Kaffeemaschine. Βήμα προς βήμα για να αποφευχθεί το πρόβλημα και να αποφευχθεί το πρόβλημα.
Το Draußen είναι το Tisch für das Frühstück und ein Abendessen mit Doppelschirm.
Σε einem privaten Bad wurde eine Υδρομασάζ Dusche Dampfbad Chromotherapie Bad installiert.

Το χωριό του μέσου του μέλιου είναι η προέλευση του rustique et militaire. Το χωριό βρίσκεται σε ένα όμορφο λόφο. Ένα κομμάτι των περιβαλλόντων της πόλης, vous pourrez θαυμάστε ένα υπέροχο πανόραμα. La vue de la mer, στη λίμνη του Puccini, στο λόφο της Toscane. Ο χώρος εγκατάστασης είναι ένας χώρος για να γίνει πραγματικότητα. La mer, le lac Puccini, Λιγουρία, Φλωρεντία, Sienne, Volterra, Montalcino, το καράβι ντε Μαρρέ ντε Κάρρερ. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα σχέδιο με μεγάλη βεράντα, τηλεόραση, home cinema, δορυφορική τηλεόραση, DVD, wi-fi μόντεμ. Ένα εστιατόριο με καραβίδες και πιάτα της κουζίνας Carrara και τα ζεστά κτίσματα του XIXη, με φρυγανιές, μορφές, μικρο-ondes, μηχανές και καφέ. Τα κτίρια διαθέτουν ιδιωτικό και ιδιωτικό εξοπλισμό, ανεξάρτητα από τον κήπο.
Ένα εξωτερικό τραπέζι, ένα τραπέζι για το μωρό σας και το ίδιο με το διπλό parapluie.
Φορέστε το μπάνιο σας με ένα μπανιέρα υδρομασάζ για να απολαύσετε τον χρωμοθεραπεία.

Ένα μεσαιωνικό πνεύμα της αρχαίας και στρατιωτικής. Το ελαιόλαδο είναι τοποθετημένο σε μια χερσόνησο. Εάν μπορείτε να θαυμάσετε ένα πανόραμα espléndido, μπορείτε να χαλαρώσετε. Σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Puccini, στο νησί της Toscana. Η λαβή είναι τέλεια από την παράδοση και το σίγουρο. El mar, η λίμνη el Puccini, η Λιγουρία, η Φλωρεντία, η Σιένα, η Volterra, η Montalcino, η Canaras de mármol de Carrara. Το σπίτι προσφέρει ένα σχέδιο που μπορεί να φτάσει με μεγάλη ποικιλία, τηλεόραση, σεσουάρ, DVD, Wi-Fi. Αφιέρωσε το γάλα της Carrara σε ένα αζούλιου XIX, με λάβαβιλλες, φορμαδάκια, μίνωονες, μακιγιάζ καφέ. Οι κάτοικοι διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και ιδιωτικό μπαλκόνι, ανεξάρτητο από το λουτρό.
Το πρωινό είναι ένα μεσημέρι από το δείπνο και το βράδυ για το δείπνο με το paraguas doble.
Εάν ο ίδιος εγκαταστήσει ένα στρώμα υδρομασάζ, το βαρόμου βαρώματος χρωμοθεραπείες.

В средневековой деревне деревенское и военное происхождение. Деревня расположена на живописном холме. Из окрестностей дома можно полюбоваться великолепной панорамой. Вид с моря, на берегу озера Пуччини, тосканских островов. Место идеально подходит, чтобы добраться до любого города. Море, озеро Пуччини, Лигурия, Флоренция, Сиена, Вольтерра, Монтальчино, мраморные карьеры Каррара. Ο χώρος του ξενοδοχείου προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με τηλεόραση, τηλεόραση, δορυφορική τηλεόραση, DVD, Wi-Fi μόντεμ. На втором этаже есть также мраморная кухонная стенка Каррара и девятнадцатый плитка, посудомоечная машина, образованной, микроволновой печью, кофеваркой. В номерах есть отдельная ванная комната и дополнительный вход, независимый от сада.
Снаружи стол на завтрак и один на ужин с двойным зонтиком.
В отделно ванной комнате была установлена ​​ванна с

Σε ένα μεσοπρόθεσμο επίπεδο, το rustiek en militaire oorsprong. Το πακέτο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Έχετε υπόψη σας ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πανόραμα της οθόνης σας. Απολαύστε τη ζέση, όπως είναι το Puccini, de Toscaanse eilanden. Η τοποθεσία είναι ιδανική για όλους τους επισκέπτες. De zee, όπως η Puccini, η Λιγουρία, η Φλωρεντία, η Σιένα, η Volterra, η Montalcino, η μαρκερινή βάρκα της Carrara. Έχει ανοίξει το άνοιγμα της τσαλακωμένης τράπεζας grote, της τηλεόρασης, του home theatre, του δορυφόρου, του DVD, του μόντεμ Wi-Fi. Το Boven είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Carrara, που συναντήθηκαν με το αυτοκίνητο, με το βαμβάκι, το gevormd, το magnetron, το koffiezetapparaat. Οι κάμερες είναι ευγενικοί και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως είναι το βουνό.
Το πακέτο είναι ένα τεφελές για το οποίο ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση σε αυτό το παράθυρο.
Σε ένα μεγάλο δωμάτιο ήταν ένα υδρομασάζ στο δωμάτιό σας με χρωματοθεραπεία.


Το μεσαιωνικό Em uma aldeia είναι πρωτότυπο και στρατιωτικό origem. Μια αλδεία είναι η κατάσταση που είναι η χολίνη. Ένα κομμάτι ντουλάπι από τον εγχώριο κωμωδία admirar um es esendo panorama. Στο θέαμα do mar, δεν Lago Puccini, όπως ilhas από την Τοσκάνη. Ένα localização é perfeita para chegar ένα qualider cidade. O mar, η λίμνη Puccini, η Λιγουρία, η Φλωρεντία, η Σιένα, η Βολτέρρα, το Montalcino, ως πρεσβύτερα της πόλης του Carrara. Στο σπίτι δεν υπάρχει κανένας από τους κορυφαίους ή μεγάλους καναπέδες, τηλεόραση, home theater, τηλεόραση με δορυφορική τηλεόραση, DVD, wi-fi μόντεμ. Δεν υπάρχει και το cima há também uma Carrara parede από cozinha mármore και azulejos XIX, com maquina de lavar louça, formado, μίνωονες, μακιγιάζ καφέ. Τα quartos têm casa de banho privado και uma entrada extra, ανεξάρτητα do jardim.
Φόρουμ είναι uma mesa para café από manhã και um para ή jantar com guarda-chuva duplo.
Το μπουκάλι είναι ένα ιδανικό δώρο για να απολαύσετε το banho de banho de banom de banho de banho.

Η αστυνομία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις στη Ρωσία. Αποτέλεσμα είναι να αποφευχθεί η ζημία. Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει ευρύχωρα δωμάτια. Widok od morza, nad jeziorem Puccini, toskańskich wysp. Περιορίστε την προσφορά σας για να φτάσετε στη χώρα σας. Morze, Jeziora Puccini, Λιγουρία, Φλωρεντία, Σιένα, Volterra, Montalcino, kamieniołomy marmuru z Carrary. Το σπίτι προσφέρει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τηλεόραση, δορυφορική τηλεόραση, δορυφορικά κανάλια, DVD, wi-fi μόντεμ. Μην αφήνετε να περάσετε το μάρμαρο της Carrara κουτάβι της δεκαετίας του 19ου αιώνα, από το εξωτερικό, από το εξωτερικό, από το μικρόφωνο, από το καφέ. Τα δωμάτια θα έχουν τη δυνατότητα να παράσχουν πρόσθετες υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το κατάστημα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι δεν είναι δυνατή η απομάκρυνσή του από ένα μόνο παρασκόπιο.

Το středoveká χωριό είναι ρωσικά και στρατιωτικό. Το χωριό βρίσκεται στο όμορφο λόφο. Από το περιβάλλον μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη πανοραμική θέα. Δείτε από τη θάλασσα, κοντά Lake Pucciniho, toskánskych ostrovov. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να φτάσετε σε οποιαδήποτε πόλη. Περισσότερα, λίμνη Puccini, Ligúria, Φλωρεντία, Σιένα, Volterra, Montalcino, mramorové lomy Carrara. Το σπίτι προσφέρει ανοιχτό σχέδιο, με μεγάλη καναπέ-κρεβάτι, τηλεόραση, home cinema, δορυφορική τηλεόραση, DVD, wi-fi μόντεμ. Στο πάτωμα υπάρχει επίσης μαρμάρινη μικρή κουζίνα Carrara με δεκαεννέα πατώματα, απορρυπαντικά, μίνι ψυγείο, καφετιέρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δικό τους μπάνιο και επιπλέον είσοδο, ανεξάρτητα από το κήπο.
Το Vonku είναι ένα τραπέζι για μεσημεριανό γεύμα και μία νύχτα με διπλό ντους.

Τα μεσαιωνικά χωριά είναι ρωσικής και στρατιωτικής προέλευσης. Το χωριό βρίσκεται στο όμορφο λόφο. Από το περιβάλλον μπορείτε να θαυμάσετε υπέροχη πανοραμική θέα. Θέα από τη θάλασσα, u jezera Pucciniho, toskánských ostrovů. Η τοποθεσία είναι ιδανική εάν φτάσει σε οποιοδήποτε πόλη. Moře, λίμνη Puccini, Λιγουρία, Φλωρεντία, Σιένα, Volterra, Montalcino, mramorové lomy Carrara. Το σπίτι προσφέρει ανοικτό σχέδιο, επάνω με μεγάλη καναπέ-κρεβάτι, τηλεόραση, οικιακό κινηματογράφο, δορυφορική, DVD, wi-fi μόντεμ. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει επίσης μαρμάρινη κουζίνα στοίβα Carrara μια δεκαεξαδική οροφή, πλυντήριο πιάτων, ένα microwave oven, καφετιέρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον είσοδο, ανεξάρτητα από το κήπο.
Το εξωτερικό είναι ένα τραπέζι για πρωινό και ένα για δείπνο με διπλή ομπρέλα.

Διαχειριστής καταλύματος

damiano pierotti

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Massarosa

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Massarosa) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Βιαρέτζο και Παραλία Forte dei Marmi. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Norcineria Bonuccelli και Λούνα Παρκ Parco Giochi Bim Bum Bam. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Viareggio, Tuscany

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πεζόδρομος Passeggiata di Viareggio - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Pontile di Lido di Camaiore - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Bussola Domani - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Βιαρέτζο - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Forte dei Marmi - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Viareggio: 22 λεπτά οδικώς
  • Πίζα (PSA-Galileo Galilei): 42 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • G&B - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Mr. G&B - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nebraska - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Purgatorio - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria da Macedo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 4 από 50 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

8,6/10

Check-in

7,8/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

jean C.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hébergement très sombre, non adapté pour des seniors.
Difficile d'accès, waze ne reconnaît pas l'adresse.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

2/10 Απαίσιο

Neil W.

Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
still alive remarkably
This property should never be offered for rent. Our lives were in danger just driving up the narrow roads to arrive at the property. Once we finally did arrive we returned to the base of the mountain extremely stressed without staying the night. VRBO should not be representing this property nor should any other broker of rentable properties.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Volker C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wohnung auf dem Berg an Toskanas Küste
Einfache, kleine Wohnung ruhig oben auf dem Berg gelegen. Für uns war es genau richtig. Recht zentrale Ausgangslage für viele Ausflüge zu Sehenswürdigkeiten und Stränden. Preislich angemessen. Die Ansprüche sollten nicht zu hoch sein. Es ist aber alles da, von WLAN bis Waschmaschine. Man sollte mobil sein und Kurven mögen, denn die Straßen sind etwas eng. Der Vermieter versorgte uns mit vielen Infos von Zufahrt bis Sehenswürdigkeiten.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ottimo soggiorno
Ci siamo fermati solo per una notte ma la casa era fornita di tutto e pulita. Unica pecca che la strada per raggiungerla non è di facile percorrenza ma il signor Damiano ci ha fornito tutte le indicazioni, è stato molto disponibile!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Giorgio S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ottimo soggiorno
Tutto perfetto grazie
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από damiano pierotti

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων