Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το ρεζερβουάρ Marigold - Πολυτελές, άνετο, σύντομο περίπατο στο ιστορικό κέντρο

Το ρεζερβουάρ Marigold - Πολυτελές, άνετο, σύντομο περίπατο στο ιστορικό κέντρο

Συλλογή φωτογραφιών για Top floor of Victorian, 2/2, near Stetson, sky diving, springs, river, beaches

Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Το ρεζερβουάρ Marigold - Πολυτελές, άνετο, σύντομο περίπατο στο ιστορικό κέντρο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
DeLand, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Stetson University16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορική Οικία Stetson Mansion2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSkydive DeLand8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το ρεζερβουάρ Marigold - Πολυτελές, άνετο, σύντομο περίπατο στο ιστορικό κέντρο

Το Ρετιρέ Marigold's είναι ένα όμορφα επιπλωμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, 2 μπάνια ρετιρέ. Με σκούρα πατώματα από σκληρό ξύλο, ψηλά ταβάνια, χτισμένες σε βιβλίο και πλούσιο μπορντό βαμμένο κύριο υπνοδωμάτιο, ο χώρος αυτός είναι κομψός. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα με queen size κρεβάτια. Η ολοκαίνουργια κουζίνα επιτρέπει την εύκολη προετοιμασία γεύματος για όσους προτιμούν να τρώνε, αλλά μην παραμελούν τα πολλά θαυμάσια εστιατόρια σε κοντινή απόσταση! Πρόκειται για ένα δεύτερο διαμέρισμα που έχει πρόσβαση είτε από την εσωτερική σκάλα είτε από τη σκαλωσιά από σφυρήλατο σίδερο προς την ιδιωτική πλατφόρμα. Αυτή η ευρύχωρη γκαρνταρόμπα έχει θέα στον κήπο και είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το πρωινό σας καφέ ή το ποτήρι σας πριν το δείπνο. Κατά το σούρουπο, ανάβουν τα τρία φώτα φανάρι του παγκοσμίου φεστιβάλ και νιώθεις ότι πατήσατε πίσω στο χρόνο. Εύκολος χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο διαμέρισμα. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του Deland, η διαμονή σε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα έχουν να προσφέρει η Deland και η κεντρική Φλόριντα. Φυσικά, το καλώδιο και το WIFI παρέχονται σε περίπτωση που είστε εδώ για να χαλαρώσετε. Οι ιδιοκτήτες Bill και Erin είναι κοντά, ώστε να τους ενημερώσετε εάν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για τη διαμονή σας.

Το Deland έχει απονεμηθεί πολλές φορές στην "Καλύτερη Μικρή Πόλη της Φλώριδας" και διοργανώνει τακτικά φεστιβάλ, όπως το Mardi Gras Mainstreet Dog Parade, το Parade Boat Parade, τα φεστιβάλ Juried Art και αρκετές παραθεριστικές παρελάσεις όπως η μέρα των Βετεράνων και η επιστροφή στο σπίτι. Σύνδεσμος MainStreet DeLand - Ο σύνδεσμος Deland, FL μπορεί να σας δείξει το επερχόμενο ημερολόγιο εκδηλώσεων.

Η Νέα Σμύρνη είναι μια γρήγορη διαδρομή 35 λεπτών και η παγκοσμίου φήμης παραλία Daytona με την εκπληκτική διοργάνωσή της Daytona International Speedway - NASCAR είναι επίσης 35 λεπτά μακριά. Και οι δύο παραλίες επιτρέπουν την οδήγηση και το πάρκινγκ στην παραλία. Παρέχουμε αναψυκτικά για τη διαμονή σας, ώστε να μην χρειάζεται να φέρετε ή να αγοράσετε ψυγείο, καρέκλες παραλίας ή πετσέτες. Και οι δύο θέσεις διαθέτουν τις εβδομάδες Bike Weeks τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο κάθε έτους. Το Deland φιλοξενεί συμπτωματικά Σαββατοκύριακα ποδηλάτων.
Το Deland φιλοξενεί το πανεπιστήμιο Stetson και το Stetson Mansion που συνδέεται με τον ηλεκτρικό ρεύμα από τον ίδιο τον Thomas Edison, καθώς και πολλά μουσεία και θέατρα τέχνης.
Το De Leon Springs State Park βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το παλιό ισπανικό μπιλιάρδο, το οποίο είναι διάσημο για τις πατάτες που φτιάχνονται στο τραπέζι σας - πρέπει για τους λάτρεις του πρωινού. Μπορείτε να πάρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ και να χαλαρώσετε όλη την ημέρα κάτω από τα τεράστια δέντρα σκιάς, να απολαύσετε κανό σε ποτάμι ή να κολυμπήσετε στη φυσική πηγή σε αυτό το πανέμορφο κρατικό πάρκο. Ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη διασχίζει το Deland και προσφέρει πολλές δραστηριότητες στη κοντινή μαρίνα που διαθέτει επίσης ένα ρουστίκ θαλασσινό εστιατόριο δίπλα στο νερό και ψάρεμα κοντά στη γέφυρα Whitehair στο Hwy 44. Ο ποταμός St Johns έχει επίσης πολλές άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των αλιγάτορων. Το χειμωνιάτικο χειμώνα στα όμορφα Blue Springs απέχει μόλις 15 λεπτά. Εάν φέρετε το σκάφος σας, δώστε προσοχή στις ζώνες χωρίς αφύπνιση και manatee για να προστατεύσετε τις μεγάλες «αγελάδες». Η πόλη ακριβώς νοτίως μας, Sanford, έχει μια κρουαζιέρα ποταμόπλοιο που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε στον ποταμό.

Και φυσικά, τα αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης του Ορλάντο απέχουν μόλις μία ώρα, όπως Disney World, Epcot, Sea World, γνωστά διεθνή διαμερίσματα Drive και Universal Studios με τα πιο πρόσφατα αξιοθέατα του Χάρι Πότερ. Ημερήσια ταξίδια μπορεί να περιλαμβάνουν το U. S. Μουσείο Πτήσεων και Πυραύλων Πολεμικής Αεροπορίας στο Cape Canaveral, την εμπορική περιοχή Outlet στον κόσμο του Saint Augustine - τον παλαιότερο οικισμό στην Αμερική, ή ένα ταξίδι στους κήπους Busch στην Τάμπα. Gainesville, το σπίτι του Πανεπιστημίου της Φλόριντα είναι δύο ώρες βόρεια και η ακτή του κόλπου της Φλώριδας στη Δύση είναι περίπου 3 ώρες. Το Tarpon Springs στην ακτή του Κόλπου είναι ένα άλλο εύκολο ημερήσιο ταξίδι. Φοβερή αλιεία στα ανοικτά των ακτών προσφέρεται σε αρκετές κοντινές μαρίνες, επιτρέποντας τον καιρό. Αυτές περιλαμβάνουν το Reel Deal Offshore Fishing στην Ponce Inlet. Μέσα στο ρεζερβουάρ Marigold θα βρείτε ένα βιβλιοδετικό για τους επισκέπτες, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τα μουσεία τέχνης, τα θέατρα και τους ιστορικούς χώρους, καθώς και τις προτάσεις των επισκεπτών μπροστά σας. Θυμηθείτε, επισκέπτεστε την ηλιόλουστη Φλόριντα, ώστε να επωφεληθείτε από τον υπέροχο καιρό μας για να δείτε όλα αυτά τα όμορφα μέρη.

Το αεροδρόμιο Daytona απέχει μόλις 25 λεπτά, όπως και ο διεθνής αερολιμένας Sanford που εξυπηρετείται από πολλούς Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Το αεροδρόμιο του Ορλάντο είναι περίπου 1 ώρα μακριά.

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να δούμε στην Κεντρική Φλόριντα και το The Marigold Penthouse θα φροντίσει να μείνετε άνετα. Κάντε κράτηση την κράτησή σας σήμερα!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Μέγιστη. Ενήλικες 4
Δεν υπάρχουν συμβάντα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
Ελάχιστη ηλικία του κύριου ενοικιαστή 25
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η παραβίαση της μέγιστης κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ίσο με το κόστος των κρατήσεων
Η φωτογραφία Δ. Μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in
Μην καπνίζετε μέσα

Διαχειριστής καταλύματος

386-717-6430
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Only registered guests are allowed in unit.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Smokeing Indoors
Allowing an unregistered guest to stay will be a violation which can result in instant termination of this agreement without refund.
Please do your dishes and leave the beds unmade.
Please do not order free trials of channels or apps on TV.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Only registered guests are allowed in unit.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Deland

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Deland. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Θέατρο Sands Theatre Center και Stockton-Lindquist House, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Παιδική Χαρά Chisholm Center Playground και Chipper Jones Little League Complex. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μουσείο Gillespie Museum και Speedway Skating Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
DeLand, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο African American Museum of Arts - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Stetson University - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Ιστορική Οικία Stetson Mansion - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skydive DeLand - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Blue Springs - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του ΝτεΛάντ: 6 λεπτά οδικώς
  • Ορλάντο, Φλόριντα (SFB-Διεθνές Αεροδρόμιο Orlando Sanford): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Boston Coffeehouse - 10 λεπτά με τα πόδια
  • The Parched Oak - 13 λεπτά με τα πόδια
  • The Half Wall Deland - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Checkers - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Persimmon Hollow Brewing Company - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 44 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

4,0/10

Παροχές

6,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ron S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely place...
Called this place home for two months. Enjoyed every minute of my stay.
Πραγματοποίησε 40 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Aaron B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend stay at the Marigold penthouse
The stay was great and the place was nice and clean and i love the 1900s architecture
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

stephen d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay
Had a great time in Deland and the lodging was perfect for our group.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Janice P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay, Beautiful place
This was a great place to stay. The top floor is very beautiful, and large. Lovely two bedrooms and it was great to have 2 baths. There was nothing lacking. It was nice to have a deck right off the kitchen with patio table & chairs. The location was convenient as we had business in Orange City, so very close to that. Very nice neighborhood. We walked the area. Very close to downtown DeLand.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

2/10 Απαίσιο

STEPHANIE p., jax

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Every piece of furniture needs to be replaced. At night the only way in is by metal spiral stairs.
The next morning as the house cleaner was knocking, we were packing up to leave. I fell walking down the handicap ramp (with no handrails) there was no first aid kit, the cleaner called the owner, other owners called him. I never even heard a "are you ok?" call from the owner. It's not "Victorian" its old!!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από 386-717-6430

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
About Bill Watford

I am a native Floridian. There are a lot of nice cities in Florida and my two favorite small towns are Deland on the east side of the state and Cedar Key due west on the Gulf of Mexico.

I started buying houses to rent as an investment while I had a full time day job, my first in 1985 and I still own it - the Cedar House of Deland. My full time job today is managing the vacation rentals and short stay properties that I own.

I have several in Deland: The Units of the Deland Marigold, Grandma's Place, and The Cedar House. I also have two in Cedar Key: The TreeHouse and Goose Cove Cottage.

I enjoy what I do and am passionate about seeing that my guests have a great experience while staying in one of my properties.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is located only 4 blocks from the center of Deland, an historic town with a rich culture going back to the Mid 1800’s. It has been voted the Best Small Town in America several times. This property’s
location is in a very private enclave that most people don’t even know is there with close proximity to historic downtown full of locally-owned shops and restaurants.. It’s as if you are in the quiet of the country. You can hear the bells of St Peters Cathedral across the street and even the gentle waters of their fountain. It is within walking distance of the beautiful campus of Stetson University and also only 3 miles away from the St. Johns River.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You’re in the penthouse of a 115 year old Victorian home! Inside, the apartment has two bedrooms and bathrooms, living room, and a fully equipped kitchen. Adjacent to the living room is a fully equipped laundry room. Off the kitchen is a side patio that overlooks the landscaped yard, a relaxing place for morning coffee or tea. The whole property is designed for comfort and quietness with beautiful hardwood floors and high elegant ceilings but modern kitchen with everything you'll need for a great stay.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων