Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

The Marigold Floridian - Όμορφη βεράντα με ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης

The Marigold Floridian - Όμορφη βεράντα με ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Comfy King, queen pullout, relaxing front Porch, Short Walk To Downtown

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος The Marigold Floridian - Όμορφη βεράντα με ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
DeLand, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Stetson University16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορική Οικία Stetson Mansion2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSkydive DeLand8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

The Marigold Floridian - Όμορφη βεράντα με ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης

Το Floridian του Marigold είναι ένα όμορφα επιπλωμένο 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο ευρύχωρο διαμέρισμα μέσα σε ένα νωρίς το 1900 βικτοριανό σπίτι με ένα πλυντήριο στο υπόγειο. Από τον καναπέ της Florida και το Loveseat, τα πλούσια ξύλινα πατώματα και τα ψηλά ταβάνια, τα πάντα για αυτό το μέρος λένε άνεση. Το πλήρες μπάνιο με ντους μπαίνει μέσα από το εξαιρετικά μεγάλο υπνοδωμάτιο. Η μικρή κουζίνα επιτρέπει την εύκολη προετοιμασία γεύματος για όσους προτιμούν να τρώνε, αλλά μην παραμελούν τα πολλά θαυμάσια εστιατόρια σε κοντινή απόσταση! Η μπροστινή βεράντα είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το πρωινό σας φλιτζάνι καφέ ή το ωραίο ποτήρι κρασί πριν το δείπνο. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σας βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το διαμέρισμα. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του Deland, μια διαμονή σε αυτό το κεντρικό ιστορικό ξενοδοχείο σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει η κεντρική Φλόριντα. Οι ιδιοκτήτες Bill και Erin είναι κοντά, ώστε να τους ενημερώσετε εάν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο για τη διαμονή σας.

Η Deland έχει απονεμηθεί πολλές φορές στην "Καλύτερη Μικρή Πόλη της Φλόριντα" και διοργανώνει τακτικά φεστιβάλ όπως το Parade Dog, το Parade Boat Parade, τα φεστιβάλ Juried Art και αρκετές παραθεριστικές παραστάσεις όπως η μέρα των Βετεράνων και η επιστροφή στο σπίτι. Η Deland φιλοξενεί τα δικά της σαββατοκύριακα ποδηλάτων για να συμπέσει με τις εβδομάδες ποδηλασίας Daytona. Ο σύνδεσμος MainStreet DeLand - Deland, FL μπορεί να σας δείξει το επερχόμενο ημερολόγιο γεγονότων.
Η Νέα Σμύρνη είναι μια γρήγορη διαδρομή 35 λεπτών και η παγκοσμίου φήμης παραλία Daytona με την εκπληκτική διοργάνωσή της Daytona International Speedway - NASCAR είναι επίσης 35 λεπτά μακριά. Και οι δύο παραλίες επιτρέπουν την οδήγηση και το πάρκινγκ στην παραλία. Παρέχουμε αναψυκτικά για τη διαμονή σας, ώστε να μην χρειάζεται να φέρετε ή να αγοράσετε ψυγείο, καρέκλες παραλίας ή πετσέτες. Και οι δύο θέσεις διαθέτουν τις εβδομάδες Bike Weeks τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο κάθε έτους.
Το Deland φιλοξενεί το πανεπιστήμιο Stetson και το Stetson Mansion που συνδέεται με τον ηλεκτρικό ρεύμα από τον ίδιο τον Thomas Edison, καθώς και πολλά μουσεία και θέατρα τέχνης.
Το De Leon Springs State Park βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το παλιό ισπανικό μπιλιάρδο, το οποίο είναι διάσημο για τις πατάτες που φτιάχνονται στο τραπέζι σας - πρέπει για τους λάτρεις του πρωινού. Μπορείτε να πάρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ και να χαλαρώσετε όλη την ημέρα κάτω από τα τεράστια δέντρα σκιάς, να απολαύσετε κανό σε ποτάμι ή να κολυμπήσετε στη φυσική πηγή σε αυτό το πανέμορφο κρατικό πάρκο. Ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη διασχίζει το Deland και προσφέρει πολλές δραστηριότητες στη κοντινή μαρίνα που διαθέτει επίσης ένα ρουστίκ θαλασσινό εστιατόριο δίπλα στο νερό και ψάρεμα κοντά στη γέφυρα Whitehair στο Hwy 44. Ο ποταμός St Johns έχει επίσης πολλές άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των αλιγάτορων. Το χειμωνιάτικο χειμώνα στα όμορφα Blue Springs απέχει μόλις 15 λεπτά. Εάν φέρετε το σκάφος σας, δώστε προσοχή στις ζώνες χωρίς αφύπνιση και manatee για να προστατεύσετε τις μεγάλες «αγελάδες». Η πόλη ακριβώς νοτίως μας, Sanford, έχει μια κρουαζιέρα ποταμόπλοιο που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε στον ποταμό.

Και φυσικά, τα αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης του Ορλάντο απέχουν μόλις μία ώρα, όπως Disney World, Epcot, Sea World, γνωστά διεθνή διαμερίσματα Drive και Universal Studios με τα πιο πρόσφατα αξιοθέατα του Χάρι Πότερ. Ημερήσια ταξίδια μπορεί να περιλαμβάνουν το U. S. Μουσείο Πτήσεων και Πυραύλων Πολεμικής Αεροπορίας στο Cape Canaveral, την εμπορική περιοχή Outlet στον κόσμο του Saint Augustine - τον παλαιότερο οικισμό στην Αμερική, ή ένα ταξίδι στους κήπους Busch στην Τάμπα. Gainesville, το σπίτι του Πανεπιστημίου της Φλόριντα είναι δύο ώρες βόρεια και η ακτή του κόλπου της Φλώριδας στη Δύση είναι περίπου 3 ώρες. Το Tarpon Springs στην ακτή του Κόλπου είναι ένα άλλο εύκολο ημερήσιο ταξίδι. Φοβερή αλιεία στα ανοικτά των ακτών προσφέρεται σε αρκετές κοντινές μαρίνες, επιτρέποντας τον καιρό. Αυτές περιλαμβάνουν το Reel Deal Offshore Fishing στην Ponce Inlet. Μέσα στο Marigold Floridian θα βρείτε έναν σύνδεσμο για τους επισκέπτες, ο οποίος θα αναφέρει επίσης τα μουσεία τέχνης, τα θέατρα και τα ιστορικά αξιοθέατα καθώς και τις συστάσεις των επισκεπτών μπροστά σας. Θυμηθείτε, επισκέπτεστε την ηλιόλουστη Φλόριντα, ώστε να επωφεληθείτε από τον υπέροχο καιρό μας για να δείτε όλα αυτά τα όμορφα μέρη.

Το αεροδρόμιο Daytona απέχει μόλις 25 λεπτά, όπως και ο διεθνής αερολιμένας Sanford που εξυπηρετείται από πολλούς Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Το αεροδρόμιο του Ορλάντο είναι περίπου 1 ώρα μακριά.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε στην κεντρική Φλόριντα και το Floridian θα βεβαιωθείτε ότι είστε διαμονή είναι άνετα. Κάντε κράτηση την κράτησή σας σήμερα!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Μέγιστη. Ενήλικες 4 Ένα κρεβάτι King με 1 Queen pull out καναπέ
Δεν υπάρχουν συμβάντα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
Ελάχιστη ηλικία του κύριου ενοικιαστή 25
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η παραβίαση της μέγιστης κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ίσο με το κόστος των κρατήσεων
Η φωτογραφία Δ. Μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in
Μην καπνίζετε μέσα
Ένα μικρό κατοικίδιο ζώο που εγκρίθηκε αμέσως με κατοικίδιο ζώο - άλλα κατοικίδια ζώα θεωρείται

Διαχειριστής καταλύματος

386-717-6430
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Only registered guests are allowed in unit.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
One small pet, leash walked and picked up after.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Snokeing Indoors.
Allowing an unregistered guest to stay will be a violation which can result in instant termination of this agreement without refund.
Please do your dishes and leave the beds unmade.
Please do not order free trials of channels or apps on TV.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Only registered guests are allowed in unit.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Deland

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Deland) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Θέατρο Sands Theatre Center και Stockton-Lindquist House, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Κέντρο Τένις David Disney Tennis Center και Λέσχη Γκολφ Victoria Hills. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Μπέιζμπολ Melching Field ή Στάδιο Spec Martin Municipal Stadium. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
DeLand, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο African American Museum of Arts - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Stetson University - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο Museum of Art - Deland - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορική Οικία Stetson Mansion - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skydive DeLand - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του ΝτεΛάντ: 6 λεπτά οδικώς
  • Ορλάντο, Φλόριντα (SFB-Διεθνές Αεροδρόμιο Orlando Sanford): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Boston Coffeehouse - 10 λεπτά με τα πόδια
  • The Parched Oak - 13 λεπτά με τα πόδια
  • The Half Wall Deland - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Checkers - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Persimmon Hollow Brewing Company - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 37 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 37 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

8,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jan N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good location, roomy
Our stay here was pleasant and it was nice to be able to walk downtown. The place itself was clean and comfortable. Only a few minor things were bothersome. Road noise was very loud. There was a very unpleasant smell in the house and we couldn't open some windows and others had no screens. Would have been nice to have a few more kitchen staples like sugar, salt etc. Communication with owner was wonderful tho.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

kevin l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Homecoming
Great place. Great communication. Recommend
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Sara K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
beauty all around, inside and out
great experience
Πραγματοποίησε 34 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

8/10 Καλό

Criscilla T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable Stay
We enjoyed our stay in this property. The bed was super comfortable and BIG. We had all the amenities we needed, and the listing was exactly as advertised. It was a short walking distance from Historic Downtown and was convenient for coffee and ice cream.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Karen L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
If you come to Deland, this is the place to stay!
The host and hostess helped us with a number of unexpected happening during our stay. We are so grateful for their support. The unit which they provided for us was perfect for our needs. It is well stocked, attractive and peaceful... A perfect retreat.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από 386-717-6430

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
About Bill Watford

I am a native Floridian. There are a lot of nice cities in Florida and my two favorite small towns are Deland on the east side of the state and Cedar Key due west on the Gulf of Mexico.

I started buying houses to rent as an investment while I had a full time day job, my first in 1985 and I still own it - the Cedar House of Deland. My full time job today is managing the vacation rentals and short stay properties that I own.

I have several in Deland: The Units of the Deland Marigold, Grandma's Place, and The Cedar House. I also have two in Cedar Key: The TreeHouse and Goose Cove Cottage.

I enjoy what I do and am passionate about seeing that my guests have a great experience while staying in one of my properties.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is located only 4 blocks from the center of Deland, an historic town with a rich culture going back to the Mid 1800’s. It has been voted the Best Small Town in America several times. This property’s
location is in a very private enclave that most people don’t even know is there with close proximity to historic downtown full of locally-owned shops and restaurants.. It’s as if you are in the quiet of the country. You can hear the bells of St Peters Cathedral across the street and even the gentle waters of their fountain. It is within walking distance of the beautiful campus of Stetson University and also only 3 miles away from the St. Johns River.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Inside, the unit is laid out like a residence Inn with a master bedroom and bathroom, huge living room, and small but fully equipped kitchen. Adjacent to the living area is a front patio that overlooks the landscaped yard, a relaxing place for morning coffee or tea. The whole property is designed for comfort and quietness.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων