Διαμέρισμα

Ενοικίαση για διακοπές Bonita Χωριό

Ενοικίαση για διακοπές Bonita Χωριό

Συλλογή φωτογραφιών για The Great Escape - Bonita Village #2305

Πισίνα
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ενοικίαση για διακοπές Bonita Χωριό

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα146 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Bonita Springs, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bonita Springs Public Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Barefoot4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μάιερς, Φλόριντα (FMY-Page Field)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενοικίαση για διακοπές Bonita Χωριό

Ο νότιος προσανατολισμός και τροπικά θέα Resort Pool είναι το ιδανικό ξεκίνημα της αξέχαστες διακοπές! Αυτό το ευχάριστο τέλος κατοικία διαθέτει εξαιρετικές οροφές φυσικό φως και ο όγκος! Η μακρά Lanai προσφέρει υπέροχη εξωτερική τραπεζαρία, happy hour διασκεδαστικό ή απλά ένα καλό μέρος για να υπνάκο. Ρύθμιση για τις διακοπές μυαλό επισκεπτών, αυτό το πολύ ωραίο 3 υπνοδωματίων, 2 μπάνιο συμπληρώνεται από την πλούσια τέρψη κοινότητα Bonita Village. Το κύριο σαλόνι διαθέτει μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δάπεδα πλακιδίων πορσελάνης, σχηματοποιήσεις στέμμα. Η κουζίνα από γρανίτη είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και Master Bath προσφέρει μια ρωμαϊκή μπανιέρα, ξεχωριστό ντους, ιδιωτική κομοδίνο και διπλή νεροχύτες. Πλυσταριό, κελάρι, και άφθονο χώρο ντουλάπα καθιστά εύκολη διαβίωση. Αυτό είναι που ζουν δίπλα στα καλύτερά της! Για να κλείσετε τη διαμονή σας απλά τηλεφωνήστε Pat »σε 239-707-9163.

κοντινό γραφείο μας παρέχει επίσης πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, φαξ, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, το οποίο είναι δωρεάν όταν μίσθωση από τη Φλόριντα Ενοικιάσεις από τον Κόλπο!

Επισκεφτείτε το Κέντρο Υποδοχής μας στο 3570 Bonita Beach Rd. για να δείτε μια σειρά από τοπικά αξιοθέατα. Οι πελάτες μας λαμβάνουν ένα βιβλίο Δραστηριότητες για εύκολη σχεδιασμό για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Φυσικά, οι παραλίες μας είναι παρθένα! Υπάρχει ένα πλήθος από γήπεδα γκολφ, εστιατόρια, μαρίνες, οικο-περιηγήσεις, πάρκα, αξιοθέατα και δραστηριότητες της κοινότητας μπορεί να θέλετε να βάλετε στη λίστα σας.

Σας προσκαλούμε να αντιμετωπίσετε αυτό το κεντρικό ξενοδοχείο διαμονής Bonita Springs, και να ανακαλύψετε τις δεκάδες των θέσεων διασκέδαση για να παίξει. Επίσκεψη του Ντοκ Beach House για ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, και ποιος ξέρει, ίσως να δούμε μια πράσινη λάμψη!

Υπόσχεση μας ... εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το διακοπές ξεπερνά τις προσδοκίες σας!

Σας προσφέρουμε κάτι για όλους! Οι λάτρεις της παραλίας μπορούν να απορροφούν τα πόδια τους στα ζεστά αμμουδιά της παραλίας Bonita, ενώ οι αγοραστές βρείτε μεγάλη αγοράζει μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια στο Coconut Point Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νότιας Φλόριντα. Miromar Καταστήματα θα ενθουσιάσει επίσης το σοβαρό κυνηγό παζάρι.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά όταν θα πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την περιοχή. Αν σας αρέσει το φαγητό έξω, υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες εστιατόρια μέσα σε 15 λεπτά! Υπάρχουν πάνω από 20 εστιατόρια μέσα σε ένα μίλι. Έχουμε μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες για να εξερευνήσετε, καθώς και διασκεδαστικά πράγματα για τα παιδιά καθώς και ενήλικες. Μινιατούρα γκολφ είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά, και σε πραγματικό γκολφ είναι παντού. Μπορούμε να παρέχουμε μια λίστα με 130 γήπεδα γκολφ περιοχή από την οποία να επιλέξει την επόμενη φορά μπλουζάκι σας. Υπάρχουν μουσεία, ένα ζωολογικό κήπο, εκδρομές τρόλεϊ, εκθέματα, εκθέσεις τέχνης, και πολύ περισσότερο, όπως φαίνεται παρακάτω!
Για να νοικιάσετε ένα σκάφος, το διοικητικό συμβούλιο κουπί, καγιάκ, τζετ σκι ή ναύλωση ενός sight-seeing / αλιευτικό ταξίδι υπάρχει ένα τοπικό μαρίνες μόλις 30 δευτερόλεπτα μακριά και ένα άλλο ακριβώς γύρω από τη γωνία. Πολυάριθμες οικο-περιηγήσεις είναι επίσης κοντά στο χέρι. Αρκετές προσφορά καγιάκ και κανό μονοπάτια μέσα ατίθαση (και εξημέρωσε) εκβολές ποταμών.

οι παίκτες του τένις μπορούν να παίξουν στο φιλικό Tennis Club που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο. Κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων εποχών τους, μπορεί κανείς να απολαύσει τα παιχνίδια Red Sox και τα δίδυμα άνοιξη κατάρτισης, μπάσκετ Πανεπιστήμιο ΟΕΣΟ και το μπέιζμπολ και χόκεϊ Everblades. Είμαστε κυριολεκτικά είναι ακριβώς hop, παραλείψτε ή ένα άλμα σε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες.

Για ένα ευχάριστο βράδυ έξω υπάρχει κάθε είδος μουσικής που προσφέρονται σε μια σειρά από συλλόγους. Μερικοί εκτελούν στο υπαίθριο Chickee / Tiki καλύβες, ενώ άλλοι είναι state-of-the-art νυχτερινά κέντρα. Αν σας αρέσει η Τέχνη μπορεί να προτιμάτε ένα βράδυ στο Φιλαρμονική, ή το βήμα αυτό επάνω μια εγκοπή με την επίσκεψη πολυσύχναστη Fifth Avenue στο κέντρο της Νάπολης.

Θα απολαύσετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον Περιφερειακό Αεροδρόμιο Southwest (RSW), η οποία είναι μόλις 25 λεπτά μακριά.

Για γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας απλά τηλεφωνήστε Pat »στο (239) 707 έως 9.163. Θα αγαπάμε εμπειρίες, διασκέδαση, και τον τρόπο ζωής Οι προσφορές σας Sunshine Palace!

Λέξεις-κλειδιά: Bonita Village, Bonita Springs, Βόρεια Νάπολη, Bonita Beach, Barefoot Beach, Resort Pool, Εποχιακή ενοικίαση, εβδομαδιαία ενοικίαση, Μηνιαία Ενοικίαση, Επιπλωμένο, Ενοικίαση για διακοπές Φλώριδα, 3 υπνοδωμάτια ενοικιάσεις για διακοπές, τριών υπνοδωματίων ενοικιάσεις για διακοπές, Bonita Springs Ενοικίαση.

Διαχειριστής καταλύματος

Patricia 'Pat' Scott
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 35
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bonita Springs

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα (Μπόνιτα Σορς, Bonita Springs). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Στάδιο Hertz Arena και Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ.. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Γκολφ Golf Safari Mini Golf και Κήποι Everglades Wonder Gardens. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Bonita Springs Public Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Barefoot - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονοπάτι Promenade at Bonita Bay - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jersey Mike's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wingstop - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Papa John's Pizza - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 7 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nancy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Family Vacation
Location was perfect to go to all area beaches. Condo was perfect for 5 adults.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

8/10 Καλό

Laura G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fab Family Fun
Great condo, clean, stocked kitchen, nice supply of beach accessories, and great pool. Only addition that would have been nice would have been more living room Furniture. Couch and chairs not so comfortable. Company very accommodating to work with. Thanks for the great trip!! Would love to visit again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

8/10 Καλό

Joe L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Two couples in our fifties. We had a great time. It is so close to fantastic restaurants and the beach. Very clean and they went well out of their way to have paper towels, detergent, trash bags. All the little touches.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

10/10 Άριστο

Wendy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location and property!
A few blemishes on the inside, but overall this place was great! The pool was awesome and the management totally great!!! Highly recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

terry g.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location resort like property
Everything was great close to beaches restaurants lots of space in condo best location in the development
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Patricia 'Pat' Scott

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We loved the location! The restaurants are plentiful! There are a host of golf courses to play, shoppes to discover and tons of outdoor activities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Bonita Village is one of the few communities where you can stay at the pool all day and enjoy the Groggy Frog Chickee, or hop the Free Beach Shuttle!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες