Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Perla Bianca εξοχική κατοικία με ιδιωτική πισίνα, ΔΩΡΕΑΝ BIKES & WI-FI όλες τις ανέσεις

Perla Bianca εξοχική κατοικία με ιδιωτική πισίνα, ΔΩΡΕΑΝ BIKES & WI-FI όλες τις ανέσεις

Συλλογή φωτογραφιών για White Pearl Holiday House, PRIVATE POOL, FREE WI-FI, all the conforts

Πισίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Perla Bianca εξοχική κατοικία με ιδιωτική πισίνα, ΔΩΡΕΑΝ BIKES & WI-FI όλες τις ανέσεις

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
San Vito Lo Capo, Sicily
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Macari4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦυσικό Καταφύγιο Zingaro10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCala Tonnarella dell'Uzzo39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαλέρμο (PMO-Punta Raisi)68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Perla Bianca εξοχική κατοικία με ιδιωτική πισίνα, ΔΩΡΕΑΝ BIKES & WI-FI όλες τις ανέσεις

ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ !!!
Καλαίσθητο εξοχικό σπίτι στην ύπαιθρο του Castelluzzo, περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα και μεσογειακή βλάστηση, που βρίσκεται μέσα σε μια αρχαία σικελική ακτή και συνορεύει με άλλες ιδιοκτησίες. Εδώ η ζωή πηγαίνει πιο αργή, η κυκλοφορία δεν υπάρχει, η δυνατή μουσική δεν φτάνει σε εσένα, ο μόνος ήχος που ακούς το πρωί είναι το τσίμπημα των πουλιών.
Στο εσωτερικό του υπάρχουν 6 άνετα κρεβάτια χωρισμένα σε ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια (μετατρέψιμο σε διπλό κρεβάτι), ένα ημιώροφο στο καθιστικό με ένα διπλό κρεβάτι, ένα πλήρες μπάνιο με ντουζιέρα ενώ το δεύτερο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπανιέρα μωσαϊκού. Το σαλόνι είναι επιπλωμένο με καναπέ-κρεβάτι και τραπεζαρία, με πρόσβαση σε μια άνετη μικρή κουζίνα.
Ο εξωτερικός χώρος σας επιτρέπει να απολαύσετε τη χαλάρωσή σας στο έπακρο: ξαπλωμένη στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα ή προστατευμένη από τον ήλιο που κάθεται άνετα στους καναπέδες της περιοχής χαλάρωσης, πίνοντας ένα αναζωογονητικό ποτό. Από την πανοραμική βεράντα του χώρου χαλάρωσης μπορείτε να απολαύσετε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα πάνω στη θάλασσα.
Η πισίνα (1,50 μέτρα βάθος και ανοιχτή από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο) περιβάλλεται από έναν μεγάλο (περιφραγμένο) κήπο με πράσινο γκαζόν, ελιές, οπωροφόρα δέντρα και τυπικά φυτά της Σικελίας που προσδίδουν στο κήπο χρώμα και φρεσκάδα.
Η εξοπλισμένη βεράντα σας επιτρέπει να προετοιμάζετε και να μαγειρεύετε τα γεύματα χρησιμοποιώντας την υπαίθρια κουζίνα ή το BBQ και στη συνέχεια να τα απολαύσετε άνετα σε εξωτερικούς χώρους.
Οικιακές συσκευές: κλιματισμό στο σαλόνι, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, φούρνο, εστίες μαγειρέματος, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη, καφετιέρα εσπρέσο, συσκευή εγγραφής με ραδιόφωνο, μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με πρόσβαση σε δωρεάν δορυφορικά κανάλια, δωρεάν WI-FI ηλιακά πάνελ που τροφοδοτούν συνεχώς ζεστό νερό. Επιπλέον, το σπίτι έχει ένα ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης, χρήσιμο για τη θέρμανση του σπιτιού, αν αποφασίσετε να μείνετε σε πιο κρύες περιόδους. Το κόστος θέρμανσης δεν περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Η τιμή δεν περιλαμβάνει την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμονής (€ 0,40 / kw που χρησιμοποιήθηκε).
Το σπίτι διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ μπροστά του, το οποίο επαρκεί για 2 θέσεις στάθμευσης.
Κατά μήκος της ακτής, περίπου 2 χλμ. Από το σπίτι, υπάρχει ένα μονοπάτι της φύσης από τα πιο υποδηλωτικά της δυτικής ακτής της Σικελίας. Από τον Κόλπο Monte Cofano μέχρι τους βράχους της Cala Mancina, ανάμεσα σε γκρεμούς, κόλπους και όρμους, η ακτή προσφέρει εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για κολύμπι στη διάσημη παραλία του San Vito Lo Capo, η οποία κατά τους μεγάλους μήνες καταγράφει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Εδώ θα βρείτε υπέροχους κόλπους με κρυστάλλινα νερά, τον υπέροχο αμμώδη κόλπο της Santa Margherita που είναι εξοπλισμένος για την ενοικίαση ξαπλώστρες και ομπρέλες και ένα μικρό μπαρ. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, η πρόσβαση στην παραλία είναι κλειστή για κυκλοφορία και μπορεί να επιτευχθεί με το δωρεάν τρένο Ercolino που συνδέει τις δύο ελεύθερες θέσεις στάθμευσης με τις παραλίες. Το τρένο κάνει αρκετές στάσεις, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επισκεφθείτε ολόκληρο το βράχο ανάμεσα στους πολυάριθμους όρμους με άμμο και βότσαλα.
Συνεχίζοντας προς το Σαν Βίτο Λο Κάπο, κοντά στο χωριό Μακάρι, η ακτή γοητεύει και πάλι: η παραλία Isulidda και Cala del Bue Marino που απονεμήθηκαν ως η καλύτερη παραλία στην Ιταλία το 2015 μας προσελκύει με το τυρκουάζ της θάλασσας ή το κόκκινο του ορίζοντα κατά το ηλιοβασίλεμα. Οι snorkelers θα απολαύσουν τον υπέροχο βυθό που είναι πλούσιος σε ψάρια. Η περιοχή είναι επίσης πολύ δημοφιλής με τους λάτρεις της αναρρίχησης που βρίσκουν ένα ευρύ φάσμα αναρριχητικών τομέων στην περιοχή San Vito.
Σε απόσταση μόλις 10χλμ., Η παραλία του San Vito Lo Capo είναι σίγουρα εκπληκτική, αλλά μαζί με αυτήν θα ανακαλύψετε πολλές άλλες κρυφές γωνιές, πραγματικά μοναδικές, όπως το Zingaro Nature Reserve και αυτό του Monte Cofano, το αρχαίο χωριό Erice, το Αρχαιολογικό Πάρκο Segesta, τα αλάτια της Trapani, την πόλη Trapani, το νησί Mozia (Mothia) και τα κελάρια της Marsala, και γιατί όχι τα υπέροχα νησιά Egadi: Levanzo, Favignana και Marettimo.
Διακοπές στο San Vito Lo Capo, ανάμεσα σε παραλίες, θαλάσσια σπορ, θαλάσσια σπορ, τέχνη, ιστορία και πολιτισμό, γαστρονομία και χαλάρωση ... έρχονται και ανακαλύπτονται ... σας περιμένουμε!

Η τιμή δεν περιλαμβάνει την πραγματική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της διαμονής που πρέπει να καταβληθεί κατά την αναχώρησή σας (€ 0,40 / kW καταναλώνονται).
Λόγω εμπειριών με ορισμένους επισκέπτες που δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας, έπρεπε να κάνουμε την επιλογή να αποκλείσουμε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από την τιμή ενοικίασης. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες είναι πολύ πιο προσεκτικοί και δεν αφήνουν τις συσκευές όλη την ημέρα, ενώ βρίσκονται στην παραλία, ειδικά το κλιματιστικό. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προφύλαξη, μια οικογένεια μπορεί να δαπανήσει κατά μέσο όρο € 50 την εβδομάδα για επιπλέον κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό μπορεί να ποικίλλει με βάση την προσωπική χρήση των συσκευών που υπάρχουν: πετσέτα, πλυντήριο πιάτων, κλιματισμό, νερό κ.λπ. Σήμερα ο πλανήτης μας υποφέρει από την προβλεπόμενη εκμετάλλευση του νερού και του ηλεκτρισμού από τον άνθρωπο. Με λίγη προσοχή μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε μαζί για να το σχεδιάσουμε για το μέλλον των παιδιών μας.
Προαιρετικά: η θέρμανση πρέπει να καταβάλλεται ανάλογα με την κατανάλωση.

Διαχειριστής καταλύματος

Cinzia Iovan - Casa Vacanza Perla Bianca

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

San Vito Lo Capo

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, San Vito Lo Capo) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη θάλασσα. Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Τονάρα ντι Σκόπελο, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Καταφύγιο Zingaro και Παραλία του Σαν Βίτο Λο Κάπο. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Gelateria Artigianale και La Pasticceria di Maria Grammatico. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
San Vito Lo Capo, Sicily

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Macari - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρεκκλήσι της Αγίας Crescentia - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φυσικό Καταφύγιο Zingaro - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Σαν Βίτο Λο Κάπο - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cala Tonnarella dell'Uzzo - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Trapani: 33 λεπτά οδικώς
  • Τράπανι (TPS-Vicenzo Florio): 67 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pocho - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • il Cortile Ristorante - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il grottino - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Dolcevita Cornino - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizze e Cassatelle - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 20 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

8,8/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Barbara S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
December holidays
Lovely house, and a nice host.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Giacomo M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Castelluzzo TOP
La casa si trova a 5’ di auto dalle spiagge e a 10’ da S Vito ma è una splendida oasi immersa negli oliveti di Castelluzzo Non manca nulla, dalla piscina al barbecue al dehor per splendidi aperitivi. Cinzia e Giovanni sono gentilissimi e ci hanno dato parecchi consigli utili su gite e ristoranti in zona. Una vacanza indimenticabile e….da rifare !!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Alice B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay, 10 stars
excellent location surrounded by greenery, between sea, countryside and mountains. Very friendly, helpful and professional owners. Definitely to came back

2/10 Απαίσιο

Lia P.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
TERRIBLE - Do not stay here
We had a dreadful experience at this property. Arrived to find the place not thoroughly clean and one of the bedrooms up a very steep set of wooden steps on top of the kitchen - there was no railing along the top so it was not safe. The house is also tiny and way smaller than it looks in the pictures; and you have to go across a yard to reach the swimming pool, which feels quite disconnected from the property. On the first night, there were high winds and the electricity went. The plug sockets started omitting burning smells (the wiring was clearly old and not safe), so we had to plug out all appliances in the dark to prevent a fire. Next, the water went. The next day, we had no electricity, no water and no air conditioning. We asked to move on given the circumstances but the owner refused to give us a refund for remaining nights. She spent the next two days shouting and roaring - coming into the apartment telling us "you don't own this, you have just rented it, so I can come and go as I please". [I have a video to show anyone interested - truly insane and would probably go viral!] She insisted on being paid in cash when we made the booking - do not stay here, but if you do - DO NOT PAY ANY BALANCE IN CASH as you will have zero protection from VRBO. Various issues kept arising after the electricity, water and air con going - e.g., a broken fridge, broken fan, broken lights. Needs a serious refurb and the owners are horrible - they only about making as much money as possible and couldn't care less about guest experience.

10/10 Άριστο

Simon F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely quiet place in the sun
We thoroughly enjoyed our 2 weeks at this villa, thanks to the warm welcome of the owner, semi-rural location near a wonderful beach and delightful pool area, which our children especially enjoyed. The house is clean and has everything you could need. Cinzia, the owner, also helped to book tables at nearby restaurants, the one 5 minutes walk away is especially good, and recommended several places we could visit. The early morning visits by the local baker were also much appreciated. There is nothing quite like fresh croissants and warm, crusty bread every day. Would recommend a trip to Erice (we went twice - 2nd time just for the food) and Segesta, which are both not too far away. San Vito Lo Capo has a great beach and is only 15 minutes drive away, with parking costing only 5 Euros for the entire day. There are towels, umbrellas etc. in the house you can use so you don't need to rent anything at the beach (and you can save some weight allowance for duty free on the way back). All-in-all a great time and we would thoroughly recommend it for a lazy, relaxing stay.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cinzia Iovan - Casa Vacanza Perla Bianca

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων