ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Hacienda Beach Club, καλύτερο κτίριο, ιδιωτική πισίνα, spa, πυρκαγιά. Πανέμορφη θέα

Hacienda Beach Club, καλύτερο κτίριο, ιδιωτική πισίνα, spa, πυρκαγιά. Πανέμορφη θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Self isolate, Best Hacienda Beach Club, private pool, spa, fire pit. Best bldg 5

Βεράντα/αίθριο
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Βεράντα/αίθριο
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Hacienda Beach Club, καλύτερο κτίριο, ιδιωτική πισίνα, spa, πυρκαγιά. Πανέμορφη θέα

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα222 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Cabo San Lucas, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα ντελ Ρέι5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒράχος El Arco7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa del Amor13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Hacienda Beach Club, καλύτερο κτίριο, ιδιωτική πισίνα, spa, πυρκαγιά. Πανέμορφη θέα

Μάρκα Νέα απόλυτα εντυπωσιακή μονάδα βεράντας με εσωτερική υπαίθρια διαβίωση σε αυτό είναι καλύτερο. Οι πόρτες τσέπης ανοίγουν στην όμορφη ύπαιθρο με μια πέργκολα που καλύπτεται με αμπέλια με καθίσματα γύρω από μια πυρκαγιά, μεγάλη βεράντα με μπάρμπεκιου, σιντριβάνι, τραπεζαρία, μπαρ, ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης με τζακούζι, ξαπλώστρες και χαλάρωση για χαλάρωση η πισίνα. Όμορφους κήπους με τροπικές φυτείες και λουλούδια. Ο εξωτερικός φωτισμός και οι φανοί δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Αυτή η βίλα ήταν επαγγελματικά διακοσμημένη με όλες τις επίπλωσης επίπλων. Όμορφη τέχνη σε όλη την έκταση. Κάθε κρεβατοκάμαρα έχει μια διακοσμητική παραλία με θέματα. Πρόκειται για μια πλήρη συγχώνευση της άμμου και της θάλασσας τόσο μέσα όσο και έξω. Και τα τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα διπλό κρεβάτι, με ανοιχτή βεράντα με ιδιωτικές πόρτες. Υπάρχει ένα μεγάλο υπαίθριο κτισμένο σε μπάρμπεκιου με μια μεγάλη τραπεζαρία δίπλα σε μια χαλαρωτική μαρμάρινη βρύση. Ένα μπαρ όπου μπορείτε να αναμειγνύετε και να σερβίρετε ποτά για την οικογένεια και τους επισκέπτες σας. Πάρτε τα ήσυχα πρωινά με τα πουλιά τραγουδούν, μεσημεριανό δίπλα στην πισίνα, και πιάστε το ηλιοβασίλεμα το βράδυ με ένα ποτό χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα ή καθισμένοι γύρω από ένα ζεστό και ζεστό φωτιά. Κάντε μια βουτιά νύχτα ή μέρα, κάθε φορά που σας αρέσει με ένα ζεστό τζακούζι στη συνέχεια. Μπορείτε ακόμη να καθίσετε στο τζακούζι τη νύχτα και να παρακολουθήσετε τις πυροσβεστικές εργασίες που φεύγουν κάθε βράδυ στις 21:00 στην παραλία Medano. Η βεράντα μου βρίσκεται στο κτίριο # 5 που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπα, το γυμναστήριο και το beach club. Μπορείτε να βγείτε έξω το πρωί και να πάρετε τον δωρεάν καφέ σας στο μικρό υπαίθριο καφέ δίπλα στο γυμναστήριο. Βρίσκεται στο νεόκτιστο Prestigious Hacienda Beach Club Resort στην περίφημη παραλία Medano με ¼ μίλια λευκής άμμου και την πιο κολυμβητική και ασφαλή παραλία σε όλο το Cabo στην πανέμορφη Θάλασσα του Cortez. Κάντε μερικά βήματα και βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων στην παραλία, όπως το περίφημο εστιατόριο "Office" και το Mango Deck. Βγείτε από το αποκλειστικό θέρετρο προς την αντίθετη κατεύθυνση και θα βρεθείτε στη μέση της παγκοσμίου φήμης μαρίνας όπου θα βρείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το Cabo: καταπληκτικά καταστήματα, εξαιρετικό φαγητό και όλη η συναρπαστική νυχτερινή ζωή που το Cabo είναι διάσημο .

Αυτή η κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Η κουζίνα έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί να μαγειρέψετε ή μπορείτε να προσλάβετε έναν ιδιωτικό σεφ για να έρθετε και να ετοιμάσετε φανταστικά γεύματα για εσάς. Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση με επίπεδες οθόνες και σε όλα τα τρία υπνοδωμάτια και στο σαλόνι, DVD, σταθμούς βάσης, κεντρικό στερεοφωνικό με εξωτερικά ηχεία, ασύρματο internet, τηλέφωνο vonage, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο, κλιματισμό AC και ψυγείο. Το κύριο λουτρό διαθέτει ένα ευρύχωρο ντους με κεραμίδια και ξεχωριστή μπανιέρα υδρομασάζ με μια βόλτα στο ντουλάπι.
Οι παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν ένα εκπληκτικό beach club με πισίνα υπερχείλισης και ξεχωριστή πισίνα με καταπράσινους καταρράκτες. Υπάρχει το εστιατόριο υπογραφής Cocina y Cantina με θέα στη θάλασσα του Cortez που προσφέρει αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα. Το πλήρως εξοπλισμένο Beach Club προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και πισίνα δίπλα στην παραλία και υπηρεσία παραλίας. Υπάρχει ένα Kids Club και δωρεάν δραστηριότητες στην παραλία, συμπεριλαμβανομένων των stand up paddleboards, καγιάκ, beach volleyball, putting green, εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα και επιτραπέζια παιχνίδια.

Το Hacienda Spa and Fitness Center σας προσκαλεί σε ένα ήσυχο καταφύγιο μακριά από τη ζωντάνια του Cabo. Το πλήρες γυμναστήριο μπορεί να υπερηφανεύεται για τον κορυφαίο εξοπλισμό της γραμμής και το πλήρες σπα υπηρεσιών διαθέτει ζευγάρια σουίτες, ξηρές & υγρές σάουνες, πισίνες και ένα πλούσιο μενού αναζωογονητικών και αναζωογονητικών περιποιήσεων με κορυφαία φυσικά προϊόντα γραμμής. Υπάρχει ένα μικρό καφενείο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το γυμναστήριο όπου μπορείτε να πάρετε δωρεάν τσάι και καφέ κάθε πρωί. Smoothies, σνακ και φρούτα σερβίρονται όλη την ημέρα μέχρι τις 4 μ.μ.

Διαχειριστής καταλύματος

Ingrid Giusti
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Los Cabos

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται στην παραλία (Ελ Μεντάνο Εχιντάλ, Los Cabos). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα ντελ Ρέι και Λέσχη Γκολφ Quivira Golf Club, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Medano και Κόλπος Κάμπο Σαν Λούκας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Παραλία Santa Maria και Cabo San Lucas Visitor Information Center. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα ντελ Ρέι - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Medano - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Κόλπος Κάμπο Σαν Λούκας - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Βράχος El Arco - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa del Amor - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ: 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La terminal de cabo - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Señor Frog's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bagatelle - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wizzie's Bar & Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Baja Cantina - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 28 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 29 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 29 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Tom H., Fairview, Texas

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing time
Our families 2nd time staying here. Love the unit and the property. We’ll be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

5/5 Άριστο

Tom H., Fairview, Texas

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property
Beautiful property we had an amazing stay.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

5/5 Άριστο

meggan k.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible
We have stayed in many very nice places in Cabo including Pedregal and Esperanza, and hands down this was one of the best, well appointed, beautiful units we have stayed in!! The outdoor area including the pool and fire pit were so wonderful. Being downtown was so convenient. The resort pool was welcoming. All in all - fantastic vacation and we would book again for sure!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

5/5 Άριστο

Greg G., Boulder, CO

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place to stay in Cabo
Ingrid’s home is absolutely stunning, with great views, a spectacular outdoor living space and is located in the heart of Medano Beach. We will be back
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

5/5 Άριστο

shannon s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect family getaway
Exactly as promised. We loved the place.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ingrid Giusti

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I live in La Jolla, Ca. where I grew up. Cabo is so close and easy to get to that I fell in love with it on the first visit. I love the life style and the fact that everyone is so friendly and having a good time. It is a very relaxing place where you can do absolutely nothing or everything. The choice is always yours.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This is my second unit I have bought at The Hacienda Beach Club and Residences. Please feel free to view my other listing #324741. The first one I bought before it was even built. Hacienda is first class all the way. There is no other place such as this resort in Cabo with it's close proximity to all the amenities and everything that Cabo has to offer. Everyone that stays at The Hacienda Beach Club never wants to stay anywhere else when they return.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I love being able to walk outside and enjoy the beautiful gardens with all the flowers, pool, jacuzzi, and especially the beautiful views of the water and Lands End. Having a view of the bell tower and listening to the bells is an added enjoyment. The villa offers all the comforts of a beautiful private home away from home.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες