Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Sunset Paradise: Ηλιοβασιλέματα, σαμπάνια και πολυτέλεια !! Μάιος και Καλοκαιρινή κράτηση

Sunset Paradise: Ηλιοβασιλέματα, σαμπάνια και πολυτέλεια !! Μάιος και Καλοκαιρινή κράτηση

Συλλογή φωτογραφιών για Sunset Paradise: Book your Getaway: Book your Christmas and New Years Now!

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Θέα από το κατάλυμα
Καθιστικό
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Sunset Paradise: Ηλιοβασιλέματα, σαμπάνια και πολυτέλεια !! Μάιος και Καλοκαιρινή κράτηση

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα232 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Port Charlotte, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLittle Gasparilla Island Beach12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Boca Grande Beach21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Englewood26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαρασότα, Φλόριντα (SRQ-Διεθνές Αεροδρόμιο Sarasota-Bradenton71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Sunset Paradise: Ηλιοβασιλέματα, σαμπάνια και πολυτέλεια !! Μάιος και Καλοκαιρινή κράτηση

Εικόνα τον εαυτό σας απολαμβάνοντας ένα σπίτι παραθαλάσσιο στο Νότιο Κόλπο Cove, με μια πανέμορφη θέα κάτω από το διασταυρωμένο κανάλι. Ένα ακαταμάχητο παραθαλάσσιο καταφύγιο.

Φανταστείτε να καθίσετε δίπλα στην θερμαινόμενη πισίνα και να απολαύσετε τις ιδιωτικές γαλήνιες απεριόριστες απόψεις, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας τροπικό ρόφημα. Οι αετοί και άλλα άγρια ζώα είναι κοινά αξιοθέατα.

Η κομψότητα και το στυλ θα σας δελεάσουν από τη στιγμή που θα μπείτε στο φουαγιέ αυτού του ποιοτικού σπιτιού, προσαρμοσμένο με ωραίες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, διακοσμητικές στήλες και κεραμικά πλακάκια σε όλους τους χώρους. Τζάκι πόρτες στο καθιστικό, το οικογενειακό δωμάτιο και το master σουίτα, ανοίγει στη θερμαινόμενη, κλουβί πισίνα με «μπανιέρα μπανιέρα» και ντουλάπα αποθήκευσης εξοπλισμού πισίνας.

Η κουζίνα του σεφ περιλαμβάνει μια κορυφή μαγειρέματος στο νησί, χτισμένο σε διπλό φούρνο, υψωμένα ντουλάπια, γραφεία γρανίτη και είναι δίπλα σε ένα τεράστιο δωμάτιο πλυντηρίων.

Βγείτε στο κύριο καταφύγιο με υπέροχη θέα στην πισίνα και το απέραντο κανάλι και ένα κύριο λουτρό με ρωμαϊκό ντους.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και η παρθένα παραλία του Englewood απέχει μόλις 15 λεπτά και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο σας μεταφέρει στις όμορφες παραλίες της Boca Grande. Οι παίκτες γκολφ θα έχουν πολλές επιλογές με 20 μαθήματα λιγότερο από 30 λεπτά μακριά. Το σπίτι είναι ιδιόκτητο και διατηρείται.

Υπέροχες παραλίες, εστιατόρια, γκολφ και ψώνια σε απόσταση λίγων μόνο χιλιομέτρων

Stump Pass Beach State Park

Στη νοτιοδυτική γωνία της κομητείας Charlotte, υπάρχει ένα μίλι από την παραλία, όπου τα θαλασσινά και τα δόντια καρχαρία ξεπλένουν, και οι ψαράδες ψαρεύουν το surf για τα αλιεύματα του βραβείου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική θέα στον κόλπο του Μεξικού, καθώς και μια έκταση μη αναπτυσσομένων ακτών της Φλόριντα. Οι επισκέπτες έρχονται σε αυτή την απομονωμένη παραλία για να απολαύσουν το κολύμπι όλο το χρόνο και την ηλιοθεραπεία. το κέλυφος είναι καλύτερο κατά τους χειμερινούς μήνες. Ένα μονοπάτι πεζοπορίας περνάει μέσα από πέντε ξεχωριστές φυσικές κοινότητες που παρέχουν σπίτια για πολλά είδη άγριας ζωής. καλύπτονται πίνακες πικνίκ βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής. Ενώ στο πάρκο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν δυτικές ινδικές manatees, gopher χελώνες, χιονισμένα egrets, ελάχιστα terns, και θαυμάσια πτηνά φρεγάτα. Οι πεζοπορίες με τη φύση του Ranger είναι διαθέσιμες το χειμώνα.

Englewood Beach

Αυτή η παρθένα παραλία προσφέρει λευκή άμμο, καταγάλανα νερά και εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα όλο το χρόνο. Αυτή η παραλία προσφέρει πολλές ανέσεις, όπως ένα πεζόδρομο 900 ποδιών με τρεις καλυμμένες επιφάνειες, τουαλέτες, υδρομασάζ, γήπεδα βόλεϊ, γήπεδα μπάσκετ, πετάλια, παιδική χαρά, πωλητές φαγητού στο χώρο, τέσσερα μικρά καταλύματα με τραπέζι πικνίκ και σχάρα, και τρία μεγάλα περίπτερα, τα οποία περιέχουν τραπέζια πικνίκ και σχάρες με κάρβουνο. Τα περίπτερα είναι διαθέσιμα για ενοικίαση για πάρτι γενεθλίων, οικογενειακές συγκεντρώσεις, εταιρικά πάρτι, μεγάλα πικνίκ και άλλες ειδικές εκδηλώσεις


Boca Grande

Βρίσκεται στο νησί Gasparilla έξω από την ακτή του Κόλπου, βορειοδυτικά του Fort Myers, Boca Grande είναι μια εύπορη κατοικημένη κοινότητα αναγνωρισμένη για εξαιρετική αλιεία. Μεταξύ των πολλών γοητείας της είναι το Gasparilla Inn & Club, ένα κρυφό κόσμημα. Χτισμένο το 1911 αλλά διατηρείται μέσω ανακαινίσεων και ενημερώσεων, αυτό το πολυτελές θέρετρο διατηρεί την παλιά γοητεία της Φλώριδας. Επίσης, από το Boca Grande, εάν έχετε δικό σας σκάφος ή μπορείτε να γίνετε φίλος σε κάποιον που κάνει, βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από το Cayo Costa, έναν νησιωτικό προορισμό με ξεκούραστες διαδρομές που κινείται με τον δικό του ρυθμό. Με υπέροχη αλιεία, αιώρες βελανιδιάς, μαργαριτάρια και μίλια όμορφων παραλιών, το Cayo Costa διατηρεί τη φυσική του φύση και την αίσθηση της απόστασης, γιατί - ναι - μπορείτε να φτάσετε εκεί μόνο με βάρκα

Γκολφ και τοπική λέσχη Ροτόντα

99 Premier Holes στη χερσόνησο του Cape Cape

Φανταστείτε ένα μέρος με τροχαίο πράσινο, πλούσια fairways, δροσερό αεράκι, και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Το Rotonda Golf & Country Club είναι εκείνο το μέρος. Αυτό το κρυφό κόσμημα βρίσκεται στη δυτική ακτή της Φλώριδας και απέχει λίγα μόλις λεπτά από τις αμμώδεις παραλίες και από τα καλύτερα ψαρά του κόσμου. Ω, και μίλησα για το GOLF;

Η Rotonda προσφέρει τώρα 99 τρύπες για να επιλέξει από αυτή την πρόκληση όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Η Rotonda έχει απονεμηθεί μια «Φιλική Πιστοποίηση για αρχάριους» από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γηπέδων Γκολφ, καθώς και το βραβείο επιλογής Charlotte Sun Herald's Reader για την καλύτερη πορεία στο County Charlotte.

Ελάτε έξω και μας δώστε μια επίσκεψη. Ο ΚΑΙΡΟΣ ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Τα μαθήματα είναι υπέροχα. Όλα στο δικό σας κατώφλι. Έτσι ακριβώς σχεδιάστηκαν τα πέντε μαθήματα της Rotonda Golf & Country Club. Οι λόφοι. Long Marsh. Οι παλάμες. Οι σύνδεσμοι και τώρα Pinemoor. Πέντε σμαράγδια σε ένα θεαματικό σκηνικό που λούζεται από αεράκι του κόλπου. Προκλητικές, καλά διατηρημένες διαδρομές που προσφέρουν μια νέα εμπειρία γκολφ σε κάθε γύρο.


Διαχειριστής καταλύματος

Thomas Gasser
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λιμάνι Charlotte

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην ακτή (Σάουθ Γκαλφ Κόουβ, Λιμάνι Charlotte). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Englewood και Πάρκο North Charlotte Regional Park, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Boca Grande Lighthouse Museum και Θέατρο Lemon Bay Playhouse. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Tails and Scales Charters και Treasure Lanes. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Port Charlotte, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα Gasparilla Marina - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Gasparilla Island Beach - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Boca Grande Beach - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Englewood - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραθαλάσσιο Συγκρότημα Αναψυχής Fishermen's Village - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο της Πούντα Γκόρντα (PGD): 43 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nicola's Italian Kitchen - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Swirls N Curls Ice Cream - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ephesus Mediterranean Grill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 61 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jackie R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful vacation home
This house was absolutely beautiful. It had everything needed for the perfect vacation. Our son loved the pool. We were able to sit and relax at the many seating areas by the pool while he swam. I was able to be preparing meals and still be able to see him at all times with the beautiful sliding glass walls. The bedrooms, livingroom, kitchen and sitting area are very large and spacious. With all the glass being inside you still feel like you are outside. My husband and son spent a lot of time at the canal fishing and watching the big turtles and alligator swimming around. The location is very quiet and peaceful but still minutes away from stores and beaches. We will definitely be staying here again for future vacations if available.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Marty N., Columbus, Ohio

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and Comfortable
Older but beautiful home in a nice quiet neighborhood. The view of the Lani and the water when you walk in the front door is spectacular. “Alexa” was a very nice touch, especially on the morning of checkout when we told her, “Alexa…turn on the Roomba!” Hopeful to return again…maybe become Snowbirds one day!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Randy F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A beautiful place to just rest.
The setting is very relaxing. The pool is the perfect place to float and sip you cool beverage. The house is very well maintained. Within a 15 mile radius is plenty of shopping places, restaurants, fast food and fine dining. A short drive away is the beautiful beach. It was a very needy rest from the rush of everyday life. Our family enjoyed the nicely furnished home with the TV's and open room to spread out. I highly recommend the home and owner. A very delightful and excellent experience.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Shirley H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our 2 week stay was wonderful ❤️
The house was beautiful and clean. Great view of the canal and pool. Half hour from 3 beaches had a wonderful time. The owner was accessible and very friendly. The owner made sure the pool was tested and cleaned. We had a great vacation and will go back
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Cliff S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay
Great property. Will stay again.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Thomas Gasser

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων