Διαμέρισμα στον προορισμό Nice, Provence-Alpes-Côte-DAzurΙδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντικό, ήσυχο διαμέρισμα 2 δωματίων, ιδιωτική βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, κοντά σε παραλίες και μετρό

Ρομαντικό, ήσυχο διαμέρισμα 2 δωματίων, ιδιωτική βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, κοντά σε παραλίες και μετρό

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic, quiet 2 room flat, private terrace, free Wi-Fi, near beaches and Metro

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντικό, ήσυχο διαμέρισμα 2 δωματίων, ιδιωτική βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, κοντά σε παραλίες και μετρό

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Nice, Provence-Alpes-Côte-DAzur
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠρομενάντ ντεζ Ανγκλέ8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞενοδοχείο Hôtel Negresco10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Μασενά18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΝίκαια (NCE-Κυανή Ακτή)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντικό, ήσυχο διαμέρισμα 2 δωματίων, ιδιωτική βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, κοντά σε παραλίες και μετρό

Απολαύστε μια ρομαντική διαμονή στη Villa Olga, ένα κομψό κτίριο σε στιλ Belle Epoque όμορφα διακοσμημένο.
Η βίλα βρίσκεται στην καρδιά της Νίκαιας, λίγα βήματα από τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η γειτονιά είναι οικιστική και ασφαλής, μόλις 7-8 λεπτά με τα πόδια από τις παραλίες.
Μια μεγάλη μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στην ιδιοκτησία που βρίσκεται στο πατάρι (μια πτήση με 12 βήματα για να περπατήσει επάνω).
Το διαμέρισμα, ζεστό και επιπλωμένο με προσοχή, 1910, κατασκευή της βίλας. Εκτίθενται πέτρινους τοίχους, κιγκλιδώματα σφυρήλατου σιδήρου, αρχικά δάπεδα πλακιδίων δίνουν στο σπίτι μια υπέροχη ρετρό γοητεία που ζει με την άνεση των σύγχρονων σπιτιών.
Το ευρύχωρο σαλόνι έχει θέα σε μια όμορφη, ήσυχη και σκιερή βεράντα, επιπλωμένη με φυτά που προσφέρουν ιδιωτικότητα, ιδανικά για χαλάρωση και γεύματα "al fresco".
Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων με απορρυπαντικό, ηλεκτρικές εστίες, ψυγείο με καταψύκτη. Στο σαλόνι: τραπεζαρία για 4 άτομα, ένα μονό κρεβάτι που χρησιμεύει ως καναπές. Γρήγορη WiFi και τηλεόραση 30 "με κανάλια σε όλες τις γλώσσες είναι διαθέσιμα, καθώς και μια βιβλιοθήκη, προσφέρει βιβλία, τουριστικούς οδηγούς.
Το ρομαντικό και απόλυτα σιωπηλό υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα γαλλικό διπλό κρεβάτι (140 x 200 cm) και ένα ικανό ντουλάπι τοίχου.
Το μπάνιο, πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει υγρό σαπούνι, ντους, μπιντέ, πλυντήριο με απορρυπαντικό, στεγνωτήρα μαλλιών.
Η Villa Olga βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να επισκεφθείτε την Κυανή Ακτή και την Προβηγκία: τα λεωφορεία και τα τρένα - σε κοντινή απόσταση - συνδέουν σε λίγα λεπτά το Monte Carlo, το Menton, τις Κάννες, τα Antibes, το Vence, το Grasse και πολλούς άλλους καθημερινούς προορισμούς. Σίγουρα δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο!

Απολαύστε ρομαντική ατμόσφαιρα στο Villa Olga, ένα εκλεπτυσμένο οίκημα Art Deco της Κυανής Ακτής, διακοσμημένο με διακόσμηση.
Η βίλα, ένα κομμάτι του κήπου, βρίσκεται στην καρδιά του κάλλους, το αραβόσιτο, το σούπερ μάρκετ και τα μεταφορικά μέσα. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από 7 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο.
Ένα μεγάλο κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή της λεωφόρου του μέλιτος.
Το Appartement, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του, διατηρεί τις πρώτες ύλες του 1910, κατασκευή του κτιρίου. Εκτός από τις εκθεσιακές εγκαταστάσεις, τα μπαλκονόπορτα και τα μαρμάρινα πατώματα, μόνο η καρέκλα του περήνιου ντέντεντ στο σπίτι είναι μια γοητεία ρετρό εδώ με τη σύγχρονη τέχνη.
Το κομμωτήριο περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους με πανοραμική θέα της θάλασσας και της θάλασσας, ιδανικό για χαλάρωση και χαλάρωση.
Η μοντέρνα μικρή κουζίνα στη μέση και το parfeitement équipée με τέσσερις μικρο-ondes, lave-vaisselle με μικρότερη, plaques à induction, réfrigérateur avec congélateur. Στο σαλόνι, μαζί με το τραπέζι, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας και το απλό qui sert de canapé. WiFi και τηλεοράσεις 30 "με τις λέξεις-κλειδιά που είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες, ενώ οι βιβλιοθήκες που προτείνονται εδώ είναι διαθέσιμες για τους ταξιδιώτες και τους ταξιδιώτες.
Στην αίθουσα αναψυχής, μπορείτε να απολαύσετε ένα φωτισμένο διπλό (140 x 200 cm) και μια κάρτα με δυνατότητα επικόλλησης.
La salle de bains, το οποίο διαθέτει κλιματισμό και μπιντέ, διαθέτει υγιεινή σαπουνάδα, καμπίνα ντους, μηχανή λαβής με λιγότερο, σέγκε-cheveux.
Η βίλα βρίσκεται σε μια στρατηγική θέση για να επισκεφθείτε την Ακτή της Ακτής και την Προβηγκία: το λεωφορείο και το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης - προσβάσιμα σε απόσταση από το αεροδρόμιο - εάν συνδεθείτε σε αυτά τα λεπτά με το Monte Carlo, Menton, Cannes, Vence, Grasse et nombreux autres οι επιβάτες έχουν πρόσβαση με τις προσπελάσεις τους, τα αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα!

Απολαύστε ένα αυθεντικό στιλ Liberty, τυπικό της Γαλλικής Ριβιέρας, κομψά διακοσμημένο.
Η βίλα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε έναν ήσυχο και ήσυχο δρόμο, αλλά μόλις λίγα μέτρα από τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η γειτονιά είναι οικιστική και ασφαλής, μόλις 7-8 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα.
Μια μεγάλη μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στην ιδιοκτησία που βρίσκεται στο πατάρι (μόνο 12 βήματα για να ανεβείτε με τα πόδια).
Το διαμέρισμα, άνετο και προσεκτικά επιπλωμένο, διατηρεί αυθεντικά στοιχεία από το 1910, το έτος κατασκευής της βίλας, όπως οι πέτρινους τοίχους και το αρχικό πάτωμα τσιμέντου. Το μεγάλο σαλόνι ανοίγει σε μια ήσυχη και σκιερή βεράντα, επιπλωμένη με έπιπλα και φυτά, ιδανική για χαλάρωση και για υπαίθρια τραπεζαρία. Η μικρή κουζίνα είναι μοντέρνα και είναι πλήρως εξοπλισμένη με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, εστίες μαγειρέματος, ψυγείο με καταψύκτη. Στο καθιστικό, εκτός από την τραπεζαρία, υπάρχουν δύο άνετες πολυθρόνες και ένα μονό κρεβάτι που λειτουργεί ως καναπές. Γρήγορη WiFi και τηλεόραση 30 ιντσών με κανάλια σε όλες τις γλώσσες είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, καθώς και η βιβλιοθήκη, η οποία προσφέρει μυθιστορήματα, εικονογραφημένα βιβλία και τουριστικούς οδηγούς για ελεύθερη χρήση.
Το ρομαντικό και ήσυχο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα γαλλικό διπλό κρεβάτι (140 x 200 cm) και μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα.
Το μπάνιο, πρόσφατα ανακαινισμένο με νέα έπιπλα μπάνιου και μπιντέ, υγρό σαπούνι, καμπίνα ντους, πλυντήριο με απορρυπαντικά, στεγνωτήρα μαλλιών.
Η βίλα βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να επισκεφθείτε την Ακτή της Ακτής και την Προβηγκία: συχνά λεωφορεία και τρένα συνδέουν τα Montecarlo, Menton, Antibes, Κάννες, Vence, Grasse και πολλά άλλα μέρη για βολικές καθημερινές επισκέψεις ακόμα και χωρίς αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά!

Διαχειριστής καταλύματος

Ornella
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not suitable for children less then 7 years old

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 06088009859WF

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νίκαια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Κέντρο της Νίκαιας, Νίκαια). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Νίκαιας και Λιμάνι του Μονακό, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και Εμπορικό Κέντρο CAP 3000. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Marineland Antibes (ωκεανογραφικό πάρκο αναψυχής) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Πίστα του Μονακό. Οι δραστηριότητες θαλάσσιο σκι, Powerboating σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Ξενοδοχείο Hôtel Negresco - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Nice Etoile Shopping Center (εμπορικό κέντρο) - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Μασενά - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι της Νίκαιας - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Nice-Ville: 12 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Τραμ Magnan: 16 λεπτά με τα πόδια
  • Νίκαια (NCE-Κυανή Ακτή): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Pub Latin - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Hôtel Amour Nice - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Garden Café - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Le Curry - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Simple Épicerie Fine - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 101 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 14 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 115 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charmante Wohnung
Die Wohnung ist ruhig und liegt in einer sehr schönen, zentralen Umgebung. Alles ist sehr gut fussläufig zu erreichen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A true gem!!
Wonderful location, easy to access the tram, the train, the promenade, and the park. The neighborhood is full of shops, cafes, and beautiful buildings. We enjoyed the beautiful patio. We will be back in the future.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

TAMBOUR J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Séjour très agréable
Appartement bien aménagé, bien situé et très calme. Commerçants très proches de la villa Olga. La mer aussi ! La station de tramway Alsace-Lorraine L2 est à 2 pas. Le réseau de bus très accessible. Bref un très agréable séjour. Un grand merci à Maria qui a été notre interlocutrice sur place en début et fin de séjour !
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

David G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming apartment in a grand old town house
We used this apartment as a base for going into Nice twice a day. From Villa Olga it’s a 5-minute walk to the tram stop by Alsace Lorraine park, but more often we walked in, using one of three routes: via boulevard Victor Hugo (classy), via rue de France -> rue Masséna (bustling) or straight down to the prom’. We’ve now visited (we think) all the museums and galleries, and our favourite evening entertainment is outside the Café Flore in Cours Saleya (live music from about 8 to 10), followed by a session in Le Shapko (opens mid evening, live music after 10:30 till 2:30). A good week!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ornella

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are Italian and this is our family holiday home. We furnished and decorated it with attention to every detail. We really love to go to Nice throughout the year, even in winter, when temperature hardly drops below 10 degrees. We are happy to share our property with our guests, and we want them to feel at home!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες