Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Stoneledge Luxury Lakefront Townhome, 15 λεπτά από το Clemson!

Stoneledge Luxury Lakefront Townhome, 15 λεπτά από το Clemson!

Συλλογή φωτογραφιών για Stoneledge Luxury Lakefront Townhome, Private boat slip, 15 minutes to Clemson!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Λίμνη
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Stoneledge Luxury Lakefront Townhome, 15 λεπτά από το Clemson!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 8 άτομα325 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
West Union, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Lake Keowee1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKeowee Key20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Clemson24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠίκενς, Νότια Καρολίνα (LQK-Κομητεία Πίκενς)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια και 1 Διπλό Φουτόν

4 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Bathtub · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Μπάνιο 5

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Stoneledge Luxury Lakefront Townhome, 15 λεπτά από το Clemson!

Καλώς ήρθατε σε αυτό που είναι αναμφισβήτητα ο πρωθυπουργός townhome λίμνη στην κατοικημένη κοινότητα της Stoneledge στη λίμνη Keowee. Μόλις ολοκληρώσαμε εκτεταμένες ανακαινίσεις στο εξωτερικό του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των νέων πλαισιώσεων, βεράντες και υπαίθριου χώρου ψυχαγωγίας!

Αυτό το λιμνοθάλασσα townhome διαθέτει συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, μια κουζίνα γκουρμέ, κορυφές πάγκο γρανίτη, έθιμο cabinetry, ξύλινα δάπεδα, έθιμο χρώμα και στοιβάζονται πέτρα και εξωτερικούς κέδρους. Δέκα οροφές ποδιών στο κύριο επίπεδο επιδεικνύουν την υπέροχη θέα της λίμνης Keowee. Παρέχει χώρο καθιστικού άνω των 3.500 τετραγωνικών ποδών και περιλαμβάνει έναν κεντρικό θωρακισμένο χώρο βεράντα, αίθριο και μεγάλο υπαίθριο καθιστικό με βεράντα, όλα με εκπληκτική θέα στη λίμνη Keowee.

Μην πιστεύετε εσφαλμένα ότι όλες οι ιδιότητες του Stoneledge δημιουργούνται ίσες. Αυτό το σπίτι έλαβε μια πλήρη makeover τον Ιούλιο του 2014, με επαγγελματική διακόσμηση, όλα τα ολοκαίνουργια έπιπλα και νέα βαφή σε όλα τα δωμάτια με χαλαρωτικά και χαρούμενα χρώματα για να τονίσουν την ηρεμία αυτού του παράδεισου δίπλα στη λίμνη. Σε αντίθεση με πολλές άλλες μονάδες Stoneledge, αυτό το σπίτι είναι λίμνη με μια αποβάθρα μόλις λίγα βήματα πίσω από το σπίτι, ενώ διαθέτει επίσης παροχές καταλυμάτων ακριβώς μπροστά από το σπίτι, όπως ένα πολυτελές clubhouse, πισίνα τύπου θέρετρο, γήπεδο τένις και μπάσκετ, γυμναστήριο και μεγάλος χώρος για τα παιδιά να παίζουν. Πολλές άλλες ιδιότητες του Stoneledge απαιτούν μια μεγάλη βόλτα στη λίμνη ή την οδήγηση στις ανέσεις.

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι κομψή στοίβα από πέτρα και παρακαμπτήριος κέδρος, με πέτρινες κολώνες που φωτίζουν τη βεράντα δίπλα στη λίμνη, το αίθριο και τη βεράντα με υπαίθριο καθιστικό. Ακριβώς πίσω από τη βεράντα περπατούν μονοπάτια για να απολαύσετε μια χαλαρή βόλτα και να απολαύσετε τις απόψεις της παρθένα λίμνη Keowee, η οποία είναι σταθερά κατατάσσεται ως μία από τις πιο καθαρές και πιο όμορφες λίμνες στη χώρα.

Το κύριο επίπεδο διαθέτει καλοκαιρινή είσοδο με κεντρικό καθιστικό πρόσφατα ζωγραφισμένο στα καταπραϋντικά και αναζωογονητικά χρώματα. Η κουζίνα διαθέτει ανοξείδωτες συσκευές, countertops από γρανίτη, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ένα μεγάλο ντουλάπι και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα θα χρειαστείτε για τις τέλειες διακοπές σας στο Lake Keowee.

Η τραπεζαρία περιλαμβάνει ένα μεγάλο τραπέζι τραπεζαρίας 8 ατόμων. Το καθιστικό διαθέτει μια νέα HDTV με οθόνη LED 50 ιντσών, με πολλά καθίσματα. Η κουζίνα, το καθιστικό και η τραπεζαρία έχουν εκπληκτική θέα στη λίμνη.

Το master υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει μια σουίτα king size υπνοδωματίου σε ένα κομψό γκρίζο φινίρισμα με ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές βελούδινο στρώμα και κλινοσκεπάσματα σχεδιαστών. Η κύρια σουίτα διαθέτει επίσης μια HDTV με οθόνη LED 40 ιντσών, μεγάλο ντουλάπα και ένα κύριο λουτρό με φεγγίτη και υπερμεγέθιο μαρμάρινο ντους. Ακριβώς έξω από το σαλόνι υπάρχει μια γαλήνια βεράντα με θέα στην λίμνη, με 6 πολυθρόνες, τραπέζια, υποπόδια, απίστευτη θέα στη λίμνη και όλα όσα θα χρειαστείτε για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας το βράδυ.

Το κύριο αίθριο στο επίπεδο διαθέτει μια νέα γκριλ αερίου Weber και υπαίθριο τραπέζι και καρέκλες, και πάλι με όμορφη θέα στη λίμνη και τα σκάφη.

Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει δύο μεγάλα επαγγελματικά διακοσμημένα υπνοδωμάτια. Ο πρώτος ξενώνας είναι διακοσμημένος με αίσθηση ξύλινης καμπίνας, με σουίτα Queen bedroom με φινίρισμα espresso με ολοκαίνουργια πολυτελή βελούδινα στρώματα και κλινοσκεπάσματα. Αυτός ο ξενώνας διαθέτει επίσης επεξεργασίες με παράθυρο σχεδιαστών με σκούρες μπανιέρες, μια μεγάλη βόλτα σε ντουλάπα, μια νέα HDTV επίπεδη οθόνη 40 ιντσών με LED και όμορφη θέα στη λίμνη.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο διαθέτει δύο Queen κρεβάτια με ολοκαίνουργια πολυτελή πολυτελή στρώματα και κλινοσκεπάσματα. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης μια μεγάλη βόλτα στο ντουλάπι και υπέροχη θέα στη λίμνη. Καθένα από τα υπνοδωμάτια του υπνοδωματίου περιλαμβάνει μια μεγάλη τουαλέτα για να μπορείτε να αποσυσκευάσετε τη βαλίτσα σας και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Το επίπεδο της βεράντας περιλαμβάνει παιδικό παράδεισο και το σπήλαιο των ονείρων σας! Το υπνοδωμάτιο βεράντα επίπεδο περιλαμβάνει 2 σύνολα bunkbeds μαζί με ένα νέο Queen pullout καναπέ με άνετο στρώμα. Υπάρχει επίσης μια περιοχή παιχνιδιών / τηλεόρασης σε αυτό το δωμάτιο με μια νέα HDTV LED 40 ιντσών με το Blue Ray player και το Playstation με διάφορα παιχνίδια. Το επίπεδο της βεράντας περιλαμβάνει επίσης μια τεράστια αίθουσα αναψυχής. Αυτό το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα απίστευτα άνετο τμήμα για να απολαύσετε τη νέα οθόνη LED 65 ιντσών Samsung με ηχοσύστημα Surround, Subwoofer και Blue Ray, τέλεια για να παρακολουθείτε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή για νυχτερινή κινηματογραφική ταινία. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης μικρή κουζίνα / wetbar με ανοξείδωτο ψυγείο, μπλέντερ, έθιμο ντουλάπι και countertops από γρανίτη. Τέλος, αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα τραπέζι παιχνιδιών για να απολαύσετε παιχνίδια καρτών ή επιτραπέζιων παιχνιδιών και έναν τοίχο από γαλλικές πόρτες με εκπληκτική θέα στη λίμνη.

Ακριβώς έξω από το κατώτερο επίπεδο υπάρχει ένα υπέροχο υπαίθριο καθιστικό με τζάκι πυρκαγιάς και άνετες καρέκλες Adirondack από λυγαριά, ιδανικό για να απολαύσετε ένα βραδινό ποτό με φίλους ή να απολαύσετε τη λίμνη Keowee σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα!

Δεδομένου ότι αυτό το σπίτι είναι ακριβώς μπροστά από το clubhouse, υπάρχουν αρκετοί επιπλέον χώροι στάθμευσης εάν είναι απαραίτητο.

Διαθέτουμε και ενοικιάζουμε δύο Townhouses. Η τοποθεσία VRBO για το 578 Sunset Point είναι η καταχώρηση VRBO # 745196.
Διαθέτουμε επίσης και ενοικιάζουμε ένα καταπληκτικό σπίτι με μοναδική οικογένεια Lakefront στη Μπαταρία στη λίμνη Keowee, VRBO Listing # 1714451. Αυτό το σπίτι έχει μια ιδιωτική αποβάθρα και εκτεταμένη μεγάλη θέα στο νερό!

Διαχειριστής καταλύματος

Doug and Beth
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
No cats. Small dogs may be considered with fee.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Evidence of smoking will forfeit security deposit.
Maximum of three vehicles allowed. One may park in the garage, one may park in the spot labelled 514, and one may park in an unmarked spot
Up to two dogs under 30 pounds are allowed. Larger dogs may be approved on a case by case basis. Dogs must be leashed and cannot disturb neighbors.
Must be at least 25 years old to book home, and occupying party must include someone over 25 years old at all times.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γουέστ Γιούνιον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Γουέστ Γιούνιον) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Lake Keowee και Λίμνη Χάρτγουελ. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι της Νότιας Καρολίνας και Ultimate Action Sports. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
West Union, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Lake Keowee - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Keowee Key - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Clemson - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Μνήμης - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Devils Fork - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κλέμσον: 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Beer Station - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Country Junction - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 110 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 116 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 116 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Cindi T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend get away
Very nice home to enjoy a weekend of leaves changing colors, hiking and relaxation.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

joann s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful lake front condo
The condo and the community amenities are beautiful and clean. Very quiet community and easy access to grocery stores and a few casual restaurants. Other residents are also very friendly. Only recommendations are the comfort of the master bed and bedding (👎), the kitchen and bathroom essentials such as coffee filters (none), simple cooking spices(none), toilet tissue (had barely1roll in each bathroom), and laundry detergent(none), and bring plenty of bug spray and citronella, candles) many mosquitoes, and carpenter bees, especially on the back deck it was hard to enjoy condos outdoor space).
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Carole A., Dillon, South Carolina

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Title
Great location for Clemson activities
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

george w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stoneledge On Of The Best
Second stay at this location. Always clean, well stocked and a great location!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Howard B., Nashville, TN USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Clemson Parents Weekend
We rented the lake house for Clemson parents weekend/football game. It was so much nicer than I had even imagined. The view of the lake was lovely, deck and screen porch were so peaceful. Our stay was delightful and easy. Plenty of space for adults and teens to be together but separate. Will stay again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Doug and Beth

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our family lives in Greenville, SC. We are thrilled with our purchase in Stoneledge, and we are excited to share our home with you. We also own and rent VRBO Listing #745196 another Stoneledge townhome, and #1714451, and #1946496, which are both Single family lakefront homes with private docks and expansive big w

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our home is a rare property on Lake Keowee, in that it affords amazing lakefront views, access to the lake with a dock just out the back door, resort amenities, and is only 10 minutes from the wonderful towns of Seneca and Clemson with friendly people, great restaurants, a quality hospital, shops, and everything you could need.We own and rent two Stoneledge townhomes. The VRBO site for 578 Sunset Point is VRBO Listing #745196.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our home is unique is that it was completely refurnished, repainted, and professionally decorated in July 2014, so it feels like a brand new home. We are also one of the few homes in Stoneledge with lakefront views, a dock steps from the terrace, and situated mere feet from the resort amenities, including the pool, tennis, basketball, exercise center, greenspace, and walking trails.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων