Σπίτι

Casa Maria στους τοίχους της Ασίζης

Casa Maria στους τοίχους της Ασίζης

Συλλογή φωτογραφιών για Casa Maria inside the walls of Assisi

Εξωτερικοί χώροι
Στάθμευση
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Αίθουσα παιχνιδιών

Επισκόπηση καταλύματος Casa Maria στους τοίχους της Ασίζης

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 6 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Assisi, Umbria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός του Σαν Ρουφίνο6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠιάτσα ντελ Κομούνε8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΑνκόνα (AOI-Φαλκονάρα)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 6 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

+1
1 King Κρεβάτι και 4 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Casa Maria στους τοίχους της Ασίζης

Casa Maria βρίσκεται στη Via Borgo Aretino και Porta Nuova, μία από τις πύλες της πόλης της Ασίζης είσοδο, με έναν περίπατο 2 λεπτών στο πανοραμικό δρόμο θα βρείτε την εκκλησία της Santa Chiara και πέντε λεπτά στην πλατεία της πόλης, στο κέντρο της πόλης.
Το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι προσφέρει τον ελεύθερο χώρο για τα αυτοκίνητα μπροστά από την πόρτα ή σε δημόσιους χώρους στάθμευσης σε κοντινή απόσταση πληρώσει ή δωρεάν, στάση λεωφορείου είναι 50 μέτρα, ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων με την κυλιόμενη σκάλα είναι 50 μέτρα, το ταχυδρομείο 200 μέτρα και 300 μέτρα από την τράπεζα κοντά στο σούπερ μάρκετ, πράσινη περιοχή είναι εξοπλισμένα με λίμνες «Pincio Ασίζης» στα 200 μέτρα. Ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα και το αεροδρόμιο "San Francesco" περίπου 12 χιλιόμετρα.
Η κατασκευή του σπιτιού χρονολογείται από τους αρχαίους χρόνους και άγνωστες, με εμβαδόν περίπου 70 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως ανακαινισμένο το 2012, ανεξάρτητη, σε δύο επίπεδα, προσφέρει στο δωμάτιο στο ισόγειο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι για 2 άτομα και κουζίνα σε τοιχοποιία και ξύλο σκάφη που κατασκευάζονται από τον Andrea και τον μπαμπά Mario, ενώ στον επάνω όροφο είναι το κύριο υπνοδωμάτιο με 1 διπλό κρεβάτι και 2 μονά κρεβάτια και μπάνιο για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων με μια μεγάλη καμπίνα ντους 80 εκατοστά x 120 cm, στην κορυφή της σκάλας στο πρώτο μπαμπά όροφο Mario έχτισε ένα μικρό ξύλινο πύλη που μπορεί να κλείσει για να αποτρέψουν τα παιδιά από την ολίσθηση κάτω από τις σκάλες. Το άνετο parking στην πόρτα σας, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση για την εκφόρτωση και τη φόρτωση των αποσκευών, ενώ το υπόλοιπο δεσμεύεται από τους περιορισμούς της κυκλοφορίας ZTL. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σε απόσταση λίγων μέτρων, που συνδέονται με κυλιόμενες σκάλες και εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια, σε περίπτωση βροχής μια ομπρέλα είναι διαθέσιμη στην είσοδο του σπιτιού.
Θέρμανση και κλιματισμός είναι διαθέσιμα σε όλο το σπίτι και στο δωμάτιο είναι επίσης ένας βολικός ανεμιστήρας οροφής, δωρεάν Wi-fi καλύπτει τους δύο ορόφους, η τηλεόραση στο σαλόνι διαθέτει 50-ιντσών με home theater και PlayStation 4, η τα παιδιά, ακόμα και οι ενήλικες μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας με τα παιχνίδια που παρέχονται και το διπλό Dualshock ή βλέποντας μια ταινία από τον καναπέ, στην κρεβατοκάμαρα η τηλεόραση 42 ιντσών, ενσωματωμένη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, φυσικό αέριο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, μπλέντερ, παγομηχανή, επεξεργαστή τροφίμων, αποχυμωτή, πολλαπλών λειτουργιών μηχανή για καφέ το πάτημα ενός κουμπιού, τοστιέρα, πυροσβεστήρα, σίδερο και σιδερώστρα, σαπούνια, πιάτα και πλαστικά σκεύη, μπαχαρικά και καρυκεύματα, στους επισκέπτες ψυγείο θα βρείτε 1 μπουκάλι νερό και 1 με φυσικό αέριο, το γάλα, το βούτυρο, το τυρί, το γιαούρτι, ζαμπόν, σαλάμι στο τηγάνι, κρουασάν να μαγειρευτεί στην κατάψυξη και φρέσκα φρούτα, είναι παρόν στο λουτρό ο στεγνωτήρας μαλλιών, σαπούνι χεριών, σαπούνι σώματος, σαμπουάν, κρέμα ξυρίσματος και κουτί ντουλάπι με τα προϊόντα φαρμακείου και σπρέι λεκέδων για το γραφείο στο δωμάτιο υπάρχει ένας φορητός Ebook με ηχεία, το ραδιόφωνο και την είσοδο SD / USB / τηλέφωνο, ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος μέσω Φωτοτυπικό Wi-Fi και το χαρτί Α4.
Παρέχονται στους επισκέπτες μπλούζες λινά ή ελαφρύ βαμβακερό κάλυμμα ή βαριά παπλώματα, ανάλογα με την εποχή, πετσέτες σετ, παντόφλες και καπάκι μαλλιά, στο ντουλάπι υπάρχουν ανταλλακτικά κουβέρτες και μαξιλάρια. Το ιταλικό πρωινό σερβίρεται στους επισκέπτες και περιλαμβάνει: πολλαπλών λειτουργιών μηχανή του καφέ που παρασκευάζει καφέ σε 3 μείγματα, το τσάι, latte, cappuccino, σοκολάτα ή φακελάκια απλό ζεστό νερό του τσαγιού (χαμομήλι, τσάι και αφεψήματα είναι διαθέσιμα), κρουασάν , κρουασάν, τάρτες, μπισκότα, μπισκότα (συμπεριλαμβανομένων των γλουτένη), βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, Nutella, χυμούς φρούτων, ψωμί για τοστ, tigelle, ζαμπόν, σαλάμι, το γιαούρτι και το τυρί. Το ύδρευσης, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και του τελικού καθαρισμού περιλαμβάνονται ήδη στην τιμή, οι πελάτες θεωρούν ότι μόνο που μένει είναι να περάσουν στην ειρήνη του νου καθ 'όλη τη διάρκεια της παραμονής στις όμορφες πόλεις τέχνη της Ασίζης και τα περίχωρά της .
Όλο το σπίτι είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες
Στο σπίτι το κάπνισμα.
Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.
Ελάχιστη διαμονή ακόμη μια νύχτα, μέσα παραμονή αλλαγή σεντονιών.
Κόμματα δεν επιτρέπονται.
Είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας να φροντίζει το σπίτι μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Andrea

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Βιωσιμότητα

Πρακτικές βιωσιμότητας

100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Ετήσιες αντισταθμίσεις που αγοράζονται για τουλάχιστον το 10% του αποτυπώματος άνθρακα
Τουλάχιστον το 10% των κερδών επανεπενδύεται στην κοινότητα και τη βιωσιμότητα
Ολοκληρωμένη πολιτική για τα υπολείμματα τροφίμων
Τρόφιμα τοπικής προέλευσης (τουλάχιστον 80%)
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τους συνεργάτες μας.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Περιλαμβάνεται χώρος στάθμευσης
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Οι επισκέπτες πρέπει να επικοινωνήσουν με αυτό το κατάλυμα εκ των προτέρων, για να κλείσουν καρεκλάκι μωρού
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κοινότητα αποκλειστικά για άτομα τρίτης ηλικίας
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 054001LOTUR19077

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ασσίζη

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Ιστορικό Κέντρο Ασίζης (Ασσίζη). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Μπόσκο ντι Σαν Φραντσέσκο και Πάρκο του Όρους Subasio, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Pinacoteca και Λυρικό Θέατρο. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος Villa Fidelia και Mercatino dell'Usato di Spello. Οι δραστηριότητες ράφτινγκ και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Basilica di Santa Chiara (εκκλησία) - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός του Σαν Ρουφίνο - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Πιάτσα ντελ Κομούνε - 8 λεπτά με τα πόδια
  • San Damiano - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης - 18 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bastia: 10 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Francesco d'Assisi – Ούμπρια-Περούτζια (PEG): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzeria Ristorante Il Duomo - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Gran Caffè - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Nuova Osteria La Piazzetta SAS - 6 λεπτά με τα πόδια
  • La Lanterna - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Pizzeria Otello - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rodolfo

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία

10/10 Άριστο

Jeanettemarilou, Philippines/USA

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, κατάσταση καταλύματος & παροχές
I will recommend this place to anyone needs a place to visit st claire and st francis. It is 2-5 mins away from st claire. Andrea is very humble and has excellent customer service. The place is clean and lots of snacks and his mother even bake cookies for us. If I plan to come back to assisi. I will definitely book again to this place.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Andrea and his mother were excellent hosts! They provided us with everything we could possibly need or want... drinks, food, homemade pastries, toiletries, slippers, games and more! The house was clean, comfortable and well-decorated. We truly enjoyed our one-night stay at Casa Maria. Wish our time there had been longer. Thank you, Andrea and Mama
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

Karen G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We loved it!! Andrea was the perfect host. Helpful in every way.
Renting the house was easy. Andrea was wonderful and easy to work with. A great experience!!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2019

10/10 Άριστο

Marie B.

We absolutely LOVE this home! The host could not be more accommodating! We would definitely stay
Extremely clean, everything, and more, that you could possibly need and want in a home! Andrea was very prompt in his communication with us! 10+
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Απρίλιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Andrea

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Andrea , 42 years Italian entrepreneur

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Comfortable, full of appliances, convenient parking, excellent location in a scenic area.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες