Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Άνετο διαμέρισμα με ταράτσα

Άνετο διαμέρισμα με ταράτσα

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy apartment with roof terrace

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Άνετο διαμέρισμα με ταράτσα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Firenze, Toscana
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας του Φιόρε5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPiazza del Duomo (πλατεία)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠινακοθήκη Ουφίτσι5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦλωρεντία (FLR-Περετόλα)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Άνετο διαμέρισμα με ταράτσα

Η σοφίτα αποτελείται από: 2 δίκλινα υπνοδωμάτια με δυνατότητα προσθήκης ενός πτυσσόμενου κρεβατιού ή κούνιας, ιδιωτικό μπάνιο, εξοπλισμένη κουζίνα / σαλόνι και βεράντα στον τελευταίο όροφο. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο και για μικρά παιδιά, καθώς είναι εξοπλισμένο με κούνια και καρέκλα. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 2/4 άτομα και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο. Κοντινό σούπερ μάρκετ, το λεωφορείο και το σιδηροδρομικό σταθμό.
Το διαμέρισμα, 50 τετραγωνικών μέτρων νέας ανακαίνισης, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. Ιδανικό για τους φίλους στις διακοπές στη Φλωρεντία, αλλά και για ζευγάρια με παιδιά.
Ε 'αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, δωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι, κουζίνα / καθιστικό και μπάνιο με ντους. Συμπληρώστε το διαμέρισμα με μία υπέροχη ιδιωτική βεράντα με θέα στις στέγες της Φλωρεντίας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα γύρω από την πόλη.
Στη διάθεση των επισκεπτών μου: WiFi, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, σκεύη κουζίνας, μόκα, καφές, λάδι και αλάτι.

πρόσβαση επισκέπτες
Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλο το διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένης της μαγειρικής. Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τους ανθρώπους να υπερβαίνουν τον αριθμό που στην κράτηση.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
Φοράω στο ίδιο κτίριο και θα είμαι ευτυχής να σας βοηθήσει άμεσα στην διαμονή σας στην πόλη μου. Κατά την άφιξή σας θα λάβετε για να παρουσιάσει το διαμέρισμα και τη γειτονιά.

ο Τρίμηνο
Η γειτονιά βρίσκεται κοντά στην παλιά πόλη, ακριβώς πέρα ​​από τον κύκλο της λεωφόρους. Για το λόγο αυτό, απολαμβάνει την άνεση μιας σύγχρονης περιοχής, παρά το γεγονός ότι σε μια εξαιρετική τοποθεσία για να επισκεφθείτε την πόλη χωρίς να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κοντά στο σπίτι.
Η περιοχή της Santa Croce, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της Φλωρεντίας, και το Sant'Ambrogio Market, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκο ​​φαγητό σε καλή τιμή, είναι μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια.
Η περιοχή έχει όλα τα είδη των υπηρεσιών: σούπερ μάρκετ, στάση λεωφορείου, φαρμακείο, πλυντήριο, καθώς και αμέτρητα καταστήματα και τα γραφικά εστιατόρια, πιτσαρίες και μπαρ στην κοντινή Via Gioberti, έναν πολυσύχναστο δρόμο με περισσότερα από 100 καταστήματα!
Επιπλέον, θα είστε σε μια στρατηγική θέση, αν θέλετε να φτάσετε στο χώρο της συναυλίας και το γήπεδο, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά. με τα πόδια!

περπατώντας γύρω από
διαμέρισμα L 'βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας. Συνδέεται με το σιδηροδρομικό σταθμό Santa Maria Novella με λεωφορείο και σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το Marte σταθμό Campo di.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 1:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Animali domestici non ammessi

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
E' consentito fumare esclusivamente in terrazza.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φλωρεντία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Φλωρεντία) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Πινακοθήκη Ουφίτσι και Γκαλερί Τέχνης της Ακαδημίας της Φλωρεντίας, ενώ στα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικό Κέντρο - Κέντρο και Basilica de Santa Croce(εκκλησία). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι της Φλωρεντίας και Μουσείο Γαλιλαίου - Ινστιτούτο και Μουσείο Ιστορίας της Επιστήμης.
Χάρτης
Firenze, Toscana

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικό Κέντρο - Κέντρο - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας του Φιόρε - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza del Duomo (πλατεία) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πινακοθήκη Ουφίτσι - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Μιχαήλ Άγγελου - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Firenze Campo Di Marte: 7 λεπτά με τα πόδια
  • Strozzi - Fallaci Tram Stop: 4 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Peretola (FLR): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Il Barrino - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Caffetteria Piansa - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Cento Canti - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Bar Gelateria da Dario - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Antico Caffè - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Joyce V., Lacey, Washington(state)

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful ...Clean... lovely owner
Everything and more.... easy walking to attractions.inexpensive taxi from train station. Neighborhood quiet, safe. Highly recommend this beautiful apartment. Two spacious bedrooms, skylights, A/C and the rooftop, well, a must see
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Elizabeth R., Coldspring, TX USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful apartment in Florence
Grazia is a wonderful host. She was prompt in answering all questions, she met us early so we wouldn't have to carry around our luggage, she had chilled water and champagne for our anniversary. The apartment is clean, air conditioning in both living room and bedroom is perfect, quiet neighborhood location close to everything but away from the hustle. Grazia provides very detailed instructions and brochures ready. The rooftop terrace was nice at night. We would definitely stay there again when we return.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

8/10 Καλό

Gilles P.

SUPER!
Grazia est une hôtesse gentille, attentionnée, tout était propre, silencieux et elle etait présente à notre arrivée. Apt près des services et des besoins de tous les jours. Un peu loin du centro historico mais il y a le bus et la gare vraiment tout près. Nous recommandons cet apt sans hésitation ! Merci pour la bouteill de vin et d'avoir pris le temps de bien nous expliquer les environs. MERCI GRAZIA,
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

10/10 Άριστο

Dianne M.

Florence
Great location and excellent host
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

10/10 Άριστο

Kathryn H.

Amazing host!
Grazia went above and beyond to accommodate my fiancé and I on our trip. She held our bags for us early in the morning so we could wander the city. The apartment was spotless upon arrival and had all the necessities for a great stay. Would go back and stay for longer!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούνιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων