Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

CELESTINE, βίλα με νερό

CELESTINE, βίλα με νερό

Συλλογή φωτογραφιών για CELESTINE, beach front villa with roof top pool and spectacular views.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Φαγητό και ποτό

Επισκόπηση καταλύματος CELESTINE, βίλα με νερό

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα165 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kolymvari, Crete
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρθόδοξος Ακαδημία Κρήτης16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Πλατανιά19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Αγίας Μαρίνας22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧανιά (CHQ-Διεθνής Αερολιμένας Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

CELESTINE, βίλα με νερό

Όμορφη βίλα σε δύο ορόφους συν ταράτσα με υπέροχη πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό που μπορεί να θερμανθεί. Καταπληκτική πανοραμική θέα, προς τη θάλασσα (μεγάλη δύση του ηλίου), η χερσόνησος Ροδωπού, προς τα Χανιά, και πάνω από το χωριό.

Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα. Υπέροχη βεράντα πέρα ​​από το σαλόνι και την κουζίνα. Χτισμένο με υψηλές προδιαγραφές και πολύ άνετα επιπλωμένα. Πολλές σκέψεις που δίνουν λεπτομέρειες, ειδικά τα κρεβάτια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Πρώτη τάξη με κάθε τρόπο! Μόλις επέστρεψαμε από την εβδομάδα στην Villa Celestine. Ήταν καταπληκτικό! Έχουμε ταξιδέψει στην Ευρώπη για σχεδόν 20 χρόνια και αυτό είναι το αγαπημένο μας σπίτι. Οι εικόνες σας δείχνουν πόσο όμορφο είναι, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά άνετο. Από το καλάθι καλωσορίσματος μέχρι τις ανέσεις μπάνιου, κάθε λεπτομέρεια σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστό. Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα και τα μπάνια είναι υπέροχα (ακόμη και θερμαινόμενα δάπεδα!). Ήταν δύσκολο να τραβήξουμε τον εαυτό μας μακριά από τον τρίτο όροφο πισίνα - απλά εξαιρετικό! Επίσης μαγειρέψαμε αρκετά και η κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζεστε - και πολλά άλλα! Το βιβλίο επισκεπτών περιλαμβάνει εξαιρετικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των συσκευών του σπιτιού και την αξιοποίηση της περιοχής. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Alex και την Christina για όλη τη βοήθειά τους για να κάνουν το ταξίδι μας τόσο μαγικό. Αν έχετε την ευκαιρία να μείνετε σε αυτό το πανέμορφο σπίτι, δεν θα απογοητευτείτε! Cindy (ΗΠΑ)
Cindy 2019

Είχε μια εκπληκτική διαμονή, σίγουρα θα επέστρεφε. Μεγάλη οικία και εξαιρετική τοποθεσία για χαλαρωτικές διακοπές. Takk για τη θεία υπηρεσία!
Henrik 2018

Έμεινε με 7 ενήλικες και ένα μικρό παιδί για δύο εβδομάδες. Το σπίτι είναι τόσο όμορφο όσο περιγράφεται και απεικονίζεται. Η πισίνα και το σαλόνι του τελευταίου ορόφου είναι πανέμορφα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη για να μαγειρεύει πολλά γεύματα για όλους, με όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε. Η Αλεξάνδρα και η Χριστίνα είναι πολύ γρήγορες και χρήσιμες σε κάθε περίπτωση. Η τοποθεσία είναι κοντά στα καταστήματα και τα Χανιά, συνιστάται ένα αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να οργανωθεί από τον οικοδεσπότη υπηρεσία ταξί. Ήταν μια μεγάλη γιορτή!
Moritz 2018

Όμορφη μοντέρνα κατοικία με ωραίες ανέσεις και εκπληκτική πισίνα / σαλόνι με θέα στον ωκεανό. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κοντά, όπως η βόλτα στις παραλίες, η πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς (πεζοπορία και μπαστούνια που συνιστώνται), επισκέψεις σε οινοποιεία, ιππασία κλπ. Που θεωρείτε ότι δεν ξοδεύετε αρκετό χρόνο απολαμβάνοντας τις ανέσεις του σπιτιού. Μας άρεσε ιδιαίτερα η άνεση των μεγάλων εστιατορίων κυριολεκτικά βήματα μακριά? Το μειονέκτημα είναι ότι το δημόσιο μονοπάτι είναι από την πίσω αυλή και θα δεις τους ανθρώπους που περπατούν (θα δουν και εσύ). Ο υπεύθυνος του σπιτιού και η διατήρηση του σπιτιού είναι υπέροχοι και ο χώρος είναι σπινθηροβόλος. Ο γιος του ιδιοκτήτη μας χαιρέτησε την ημέρα μετά την άφιξή μας και μας έδωσε τοπικές συμβουλές και απάντησε σε ερωτήσεις. Εάν κάνετε το φαράγγι της Σαμαριάς, σας προτείνω να ζητήσετε από τον Γιώργο (στο τηλεφώνημα μέσω του οικιακού τηλεφώνου) να σας αποβάλει και να σηκωθεί όπως είχαμε.
Lester 2018

Απολύτως υπέροχο μέρος δίπλα στην παραλία. Το να ξυπνάς στον ήχο των κυμάτων και να μένεις σε ένα φοβερό σπίτι σε ένα μικρό χωριό ήταν η τέλεια επιλογή για εμάς. Έχοντας ένα αυτοκίνητο έκανε όλα πρακτικά. Εξερευνήσαμε τις όμορφες παραλίες και την πόλη των Χανίων πολύ εύκολα. Το σπίτι (πραγματικά πραγματικά αισθάνεται σαν σπίτι) έχει όλα όσα χρειάζεστε. Η πισίνα υπερχείλισης και η καμπάνια στην οροφή ήταν πολύ δροσερά και ένα μεγάλο σκηνικό για την οικογένειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, τον Αλέξανδρο, την Χριστίνα, την Αντωνία και τον Γεώργιο. Αισθανθήκαμε καλή φροντίδα. Οποιεσδήποτε μικρές ερωτήσεις και η ομάδα την φροντίζουν. Αισθανόμαστε χαλαροί και απολαύσαμε την παραμονή πολύ. Δέκα χιλιάδες τοις εκατό καλύτερα από τη διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Έχοντας ένα αυτοκίνητο έκανε τα πάντα πολύ πρακτικό επίσης. Θα το συνιστούσα σε άλλους επισκέπτες. Κάναμε πολύ εύκολα ταξίδια στη Φαλάσαρνα και στα Χανιά. Άρεσε και το συναίσθημα της μικρής πόλης του Κολυμπάρι. Το μόνο που ήταν λίγο δύσκολο ήταν να βρούμε καλές θέσεις για πρωινό.
Alex 2018

Θεέ μου. Βλ. Χάρτης και φανταστικές απαντήσεις. Βλέπετε την υπογραφή σας για να σας βοηθήσουμε. Επιτρέπεται η χρήση του σήματος. Οι πελάτες μπορούν να βρουν χρήματα και να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι τους και να τους βοηθήσουν να βρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους.
Hilsen Gøril 2017

Αυτό το σπίτι ήταν απλά εκπληκτικό για την οικογένειά μας. Ταξίδεψαμε με τη γυναίκα μου και εγώ, 3 ετών και 9 μηνών, και δύο άλλους ενήλικες. Ήμασταν ευπρόσδεκτοι από την Χριστίνα παρά την άφιξή μας στις 9:00 μ.μ. με ένα καλωσόρισμα καλωσορίσματος. Αμέσως χτυπήσαμε από τη θέση του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό, βήματα από μια δημόσια παραλία και ταβέρνες, και βρίσκεται σε μια χαριτωμένη κρητική πόλη που ονομάζεται Κολυμπάρι. Από εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τα πάντα στη δυτική πλευρά του νησιού (και το κάναμε). Θα πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για πάρκο (και είχαμε ένα μεγάλο μίσθωμα van). Αυτή η ολοκαίνουργια κατοικία είναι 2 επιπέδων με καταπληκτική πισίνα υπερχείλισης και καμπάνα στο 3ο επίπεδο. Κάθε δωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια (ή βασίλισσα) και δύο από τα 4 υπνοδωμάτια διαθέτουν ωραία ιδιωτικά μπάνια, το ένα με τζακούζι / ντους. Όλα τα κρεβάτια ήταν πολύ άνετα και ήταν ρυθμιζόμενα κρεβάτια, που ήταν μια ωραία πινελιά. Καθαρίστε τα σεντόνια, τις πετσέτες κλπ. Υπήρχε επίσης υπηρεσία καθαριότητας, η οποία ήταν μεγάλη. Όλα τα λουτρά είχαν μεγάλη πίεση νερού και ζεστό νερό. Η κουζίνα είχε κάθε συσκευή που θα μπορούσατε να σκεφτείτε (τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, ψυγείο, καφετιέρα κ.λπ.). Τόνοι πιάτων και ποτήρια για χρήση. Η πισίνα υπερχείλισης και η cabana του τελευταίου ορόφου ήταν απλά τόσο απίστευτες. Καταπληκτική θέα στην ακτή, στην πόλη, κλπ. Ξοδέψαμε πολύ χρόνο εκεί. Και η πισίνα ήταν υπέροχη με ένα ωραίο τμήμα για παιδιά (το 3χρονο μας μπορούσε να σταθεί εκεί) και ένα βαθύτερο τέλος για ενήλικες που κοίταζαν στη θάλασσα. Οι μικρές πινελιές ήταν εκπληκτικές. Από το καλάθι καλωσορίσματος, με τα εργαλεία για το μωρό, είχε μια μεγάλη παχνί έτοιμη για μας μαζί με μια καρέκλα! Τόνοι πετσέτες θαλάσσης και κανονικές πετσέτες. Χριστίνα δίπλα στην πόρτα για να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν χρειάζεται και ο αδελφός της Γιώργος για ταξίδια με ταξί αν χρειαστεί. Αυτό το σπίτι (και η τοποθεσία) είναι ιδανικά για ζευγάρια και οικογένειες. Οι μοναχοί πιθανόν να βρίσκουν λίγο πολύ ήσυχο, αφού το Κολυμπάρι δεν είναι Χανιά ή Ηράκλειο. Αλλά αυτό το καθιστά ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια. Μπορείτε πραγματικά να εξερευνήσετε ολόκληρο το νησί από αυτή τη θέση - πήγαμε για γευσιγνωσία κρασιού και σε εξωτικά μέρη όπως το Μπάλο και το Ελαφονήσι. Είναι δύσκολο να νικήσετε την ικανότητα να περπατάτε κάτω και αμέσως να βρεθείτε σε μερικές μεγάλες ταβέρνες για φαγητό ή να περπατήσετε μερικά ακόμη βήματα και να κολυμπήσετε στη θάλασσα. Η μόνη μου κράτηση στη σύνταξη αυτής της αναθεώρησης είναι ότι γνωρίζω ότι αυτό το μέρος θα είναι πολύ δημοφιλές και ίσως δυσκολευτεί να κλείσουμε ξανά το μέλλον! Σας ευχαριστώ Alexandra (και Χριστίνα) για τα πάντα. Κάνατε αυτό το πιο αξέχαστο διακοπές για την οικογένειά μας. Δεν μπορώ να συστήσω την εμπειρία αρκετά για τους άλλους. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη.
Ted 2017

Καταπληκτικό μέρος με εντυπωσιακό διαμέρισμα και υπέροχη θέα. Απολύτως φανταστική και φιλική υποδοχή. Ελπίζω να επιστρέψουμε εκεί. Εξαιρετική θέα και πολλά άνετα εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Οι καλύτερες διακοπές σε αυτό το έτος !!!
Karolina 2017

Όλα ήταν υπέροχα. Φανταστική φιλοξενία και φιλοξενία. Τάκ Αλεξάνδρα.
Ανακαλύψτε την κατάσταση. Vi är supernöjda. Bassengen är otroligt skönt.
Rami 2017

Τακ για το πακέτο και την Villa Celestine. Βάζετε το κομμάτι της και το χαλί σας.
Kurt 2017

Αγαπητή Αλεξάνδρα,
Απολαύσαμε την παραμονή μας εδώ στην Κρήτη. Είμαστε όλοι ερωτευμένοι με τη βίλα τόσο πολύ που δεν θέλουμε να πάμε σπίτι. Η διαμονή μας ήταν τόσο καταπληκτική και σας ευχαριστούμε για την ενοικίαση της βίλας. Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε μια ιδιαίτερη ευχαριστία για την υπέροχη Χριστίνα που ήταν πολύ χρήσιμη και όμορφη. Η μητέρα της που έκανε όλο τον καθαρισμό και τον αδελφό και φίλη της Χριστίνας για το ταξίδι τους από και προς το αεροδρόμιο και επίσης έλεγξε μαζί μας για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε εντάξει. Η τοποθεσία της βίλας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ήταν τόσο αναζωογονητικό ξύπνημα το πρωί και το μόνο που ακούσαμε ήταν η θάλασσα. Δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά τη βίλα. Ήταν τόσο καθαρό και πολύ φρέσκο. Και οι τελευταίες πινελιές ήταν έξω από αυτόν τον κόσμο. ειδικά τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια 🙂 θα μπορούσατε να μου πείτε πού πηγαίνετε εκείνοι από hahahaha. Όπως κατά την τηλεφωνική συνομιλία κατά την άφιξή μας εδώ, οι εικόνες δεν ήταν ψέμα, στην πραγματικότητα κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω ότι οι φωτογραφίες κάνουν τη βίλα αρκετή δικαιοσύνη. Πρέπει να είστε εδώ για να εκτιμήσετε την ομορφιά της. Ο καθένας είχε μια υπέροχη διαμονή και όλοι στείλουν τις ευχαριστίες τους. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να συναντήσουμε προσωπικά, αλλά είναι ένας μικρός κόσμος. Ποτέ δεν ξέρετε, μια μέρα που θα μπορούσε να είναι δυνατή. Και συν, υπάρχει πάντα το επόμενο έτος ή το επόμενο έτος. Μπορεί να χρειαστούμε άλλη βίλα.
τις καλύτερες ευχές
Ben 2017

Αυτή είναι μια φανταστική βίλα σε μια εξαιρετική τοποθεσία, οι απόψεις πάνω από τη θάλασσα ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Η πόλη του Κολυμβαρίου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε, η πόλη είναι αρκετά απασχολημένη για να έχει μια καλή ατμόσφαιρα, ειδικά κατά μήκος της θάλασσας το βράδυ, ωστόσο δεν είναι τόσο συντριπτικά απασχολημένος που δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Μόλις ολοκληρώσετε την εξερεύνηση της πόλης και της παραλίας, μπορείτε εύκολα να πάρετε μια ημερήσια εκδρομή στα Χανιά ή ένα ταξίδι με πλοίο κατά μήκος της ακτής για να χαλαρώσετε πραγματικά εκπληκτικές απομονωμένες τοποθεσίες. Η ίδια η βίλα έχει τελειώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα με όσα έχουν σκεφθεί και παρέχονται. Ο χώρος της πισίνας είναι αληθινά το «pièce de résistance», από την πισίνα υπερχείλισης δεν βλέπεις τίποτα παρά τη θάλασσα, και οι ξαπλώστρες δεν είναι μόνο εξαιρετικά άνετες αλλά και σε μια παγίδα του ήλιου. Και όταν η θερμότητα της ημέρας γίνεται πολύ, μπορείτε να συνταξιοδοτηθείτε στην καμπάνα με το τεράστιο ηλιόλουστο κρεβάτι που μπορεί εύκολα να καθίσει 6. Συνολικά αυτό ήταν εύκολα μια από τις πιο χαλαρωτικές μέρες που είχα τα τελευταία χρόνια!
Αδάμ 2017

Διαχειριστής καταλύματος

Alexandra Papamarkaki Isaksen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά, Νορβηγικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 27 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 1042K10003189401

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κολυμβάρι

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Κολυμβάρι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Αγίας Μαρίνας και Παραλία Πλατανιά. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Limnoupolis Water Park ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Κισσάμου. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Kolymvari, Crete

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Ταυρωνίτη - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Πλατανιά - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Πλατανιά - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Αγίας Μαρίνας - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χανιά (CHQ-Διεθνής Αερολιμένας Χανίων Ιωάννης Δασκαλογιάννης): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Μύλος Καφέ - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Le Bar - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Kriti Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Symposium Buffet Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wave Restaurant Maleme - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Stefan C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumurlaub in Kolymvari
Unser Aufenthalt war einfach nur super. Es hat alles wunderbar geklappt und auch Vorort wurde immer gefragt ob alles in Ordnung ist. Vielen Dank das wir das Haus Celestine buchen durften. Die Beschreibung ist sehr zutreffend und es war ein wunderschöner Urlaub.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jennifer T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Villa and great village near many tavernas
This was a beautiful villa in an amazing location with many tavernas nearby. We were very lucky to have an amazing house manager next door at the adorable souvenir shop. The layout is great for multigenerational families and we truly felt like locals in this adorable quaint village. The house has many luxury feels with a great kitchen and grill to cook your own meals if you'd like. The owner and house manager will treat you like family. I highly recommend and will gladly come back again!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Robert D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Would definitely go again. Very clean and comfortable. Pool was a joy. Christina, George and Antonia where so welcoming and helpful it made the holiday very enjoyable and relaxed. Rang Christina as we left the airport and all went like clockwork. Village area, supermarkets and restaurants were very welcoming and food was great. Beach was a bit pebbly but managed to swim in the sea most days and found a relaxing cove 5 mins walk up the road. Just past the monastery. Ran out of time to play mini golf but had a nice day visiting Chania and another visiting the botanical gardens. A couple of us went to sumara gourge and took in the views, will save the walk for another day.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Sarah H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely villa and Location
We had a lovely holiday at Villa Celestine. The villa was very clean and tidy with a brilliant pool with fantastic views of the beach and sea. Christina and Alexandra were always there when we needed information or help with anything. The location was near the beach and close to many restaurants with good food and friendly staff. The only thing that was missing was mirrors in the bedrooms and maybe it would be safer to have a hand rail on the staircases. We would recommend at stay at this villa.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Sergei K., Philadelphia, PA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great experience
The property location is amazing. Just a few meters from great restaurants and the beach. The house was very clean with all amenities for comfort. We enjoyed the rooftop pool and lounge area the most.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alexandra Papamarkaki Isaksen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I’m half Greek (from Crete) and half Norwegian. I speak fluent English, Norwegian, and Greek, and have lived and worked on Crete for many years. I started my company ALMYRA in 2010 with rental properties mainly on Crete. My previous background is real estate sales and development on Crete. I have chosen the properties with which I work based on my personal and selective criteria for a perfect holiday villa on this amazingly beautiful island. I wish you a wonderful holiday and will do my utmost to make it so!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

OUR REVIEWS SAY IT ALL. Read excerpts from our other reviews:

Edoardo, August 2022
Beautiful villa in a wonderful and tranquil Greek village. Alexandra was absolutely amazing. Always very available for anything as well as Christina who own the shop next door. Rooms were all equally large and the villa very luminous. Beautiful pool!

Martin, June 2022
Hier stimmt einfach alles. Vom Erstkontakt, dem Check Inn, der Betreuung vor Ort und natürlich dem Haus war alles spitze. Wir hatten eine Megazeit vor Ort und können die Unterkunft bedingungslos weiterempfehlen. Besonders toll ist natürlich die Dachterrasse mit dem Pool. Aber auch alle anderen Räumlichkeiten sind wie auf den Bildern zu sehen. Die Ausstattung ist auch spitze und es fehlt an nichts.

Nicole, June 2022
Very serene location, away from the busy city. Very relaxing, everything was accommodated well. Questions were answered in a timely manner. House had all the necessary amenities needed. Roof top pool was amazing!

Jeremias, May 2022
Villa is outstanding! We had just a great week at there. 6/5!

Leighton, March 2022
Great location and very comfortable. It's such a delight to have an unobstructed sea view and be able to walk out on the patio and take in the fresh air. Kolympari is a small fishing village that has some of the best seafood restaurants we found in Crete. The drive to Chania is about 20 minutes. Renting a car is a must. The house is fully equipped with everything you'd need for a long-term stay. Alexandra is a great host too - responsive and friendly. Our month passed by in a flash.

Ramona, January 2022
My stay (one month Dec/Jan) was magical! The house is so nice as is the view. Alexandra, the owner, made sure that I have everything I need. Christina, the manager, and George and their mother did everything to comfort us. Sunrise and sunset are best! I really recommend that you rent this house. We enjoyed our time there and will do it again soon!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

OUR REVIEWS SAY IT ALL. Read excerpts from our other reviews:

Daniel, September 2021
Hi Alexandra, thanks for welcoming us in your nice place. Amazing view, great location, and we enjoyed our stay a lot. would love to come again one time :) All the best, Daniel.

Eilon, August 2021
Welcome to Paradise! We were speechless when Christina showed us the villa. Everything you can dream of, and beyond. Don't believe the pictures, in reality, the house is much more impressive. What makes the villa totally perfect, beside the facilities and the location is the staff who runs the property. Christina that owns the most beautiful souvenir shop across the street and manages the villa on site, she was such a great help during our stay. Antonia, Christina's mother, officially, she is doing the cleaning, but don't dare to miss her cooking! The best traditional Greek food that we eat during our 4 visits to Greece! Last but not least - Alexandra, who manages the property (among many others), full of such positive energies, Alexandra is responsible that all our dreams turn to reality! Thank you all SO much and see you next year!

Diana, July 2021
One of the best houses we stayed! Alexandra took very well care of us, and the pictures were accurate. Christina and her mom, who oversaw everything, were a gem! Crete is stunning, the people are amazing, and the island exuberates pure beauty and kindness! We will return!!

Anne-Sophie, August 2019
Une maison de rêve! Nous avons adoré notre séjour! La maison est top, super propre, très bien aménagée avec tout le confort et le roof top avec la piscine est un vrai bonheur.Le village est très tranquille mais il y a tout ce qu’il faut et notamment plein de tavernes sympas au bord de l’eau. L’accueil et la disponibilité d’Alexandra sont très précieux; elle est disponible dès que vous en avez besoin. Nous avons testé les massages dans la villa; ils étaient formidables. Bref un séjour inoubliable.



Γλώσσες:

Αγγλικά, Νορβηγικά, Ελληνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων