Ολόκληρο διαμέρισμα

Cool Comal Cottage - ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ! * Με πισίνα και υδρομασάζ !!

Cool Comal Cottage - ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ! * Με πισίνα και υδρομασάζ !!

Συλλογή φωτογραφιών για Cool Waterfront*COMAL*POOL*HOT TUB - WALK TO EAT*DRINK*SHOP!

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Εναέρια προβολή
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 31, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Cool Comal Cottage - ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ! * Με πισίνα και υδρομασάζ !!

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα91 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
New Braunfels, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠοταμός Comal1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTexas Tubes16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Schlitterbahn New Braunfels Waterpark3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Αντόνιο, Τέξας (SAT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

+1
2 Μονά Κρεβάτια, 1 King Κρεβάτι, 1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cool Comal Cottage - ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ! * Με πισίνα και υδρομασάζ !!

Καθώς πλησιάζουμε την εκτός εποχής, προσβλέπουμε σε πιο ωραίο ζεστό καιρό, λιγότερα πλήθη και την αγαπημένη μου ώρα να βρεθώ στο ποτάμι!

Το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο μας POOL AND HOT TUB ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Φροντίστε να φέρετε το μαγιό σας και να απολαύσετε αυτό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Το δροσερό COMAL Cottage είναι μια όμορφη τρίτο όροφο condo με μια εκπληκτική θέα της όμορφης New Braunfels. Ο ποταμός Comal είναι γνωστό ως «το συντομότερο ποτάμι στο Τέξας". Αυτή δύο μιλίων του ποταμού είναι κρυστάλλινα και μια σταθερή 68 βαθμούς όλο το χρόνο.

Το εξοχικό σπίτι έχει μια ιδανική τοποθεσία στις όχθες του ποταμού. Είναι κοντά τις πηγές και επιτρέπει για μία από τις μεγαλύτερες επιπλέει στον ποταμό Comal. Η περιοχή του ποταμού δίπλα στο condo προσφέρει επίσης μια από τις καλύτερες περιοχές για κολύμπι και το πιτσίλισμα στα καθαρά δροσερά νερά.

Μέσα από το εξοχικό σπίτι σας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την παραδοσιακή TEXAS COTTAGE διαβίωσης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα δροσερό, ευάερο και ευήλιο περιβάλλον με φυσικό «πράσινα» προϊόντα, ενώ θα παρέχει τις ανέσεις της σύγχρονης κομψότητας.

Στην είσοδο θα σας υποδεχτεί με τα φυσικά ξύλινα δάπεδα που εκτείνονται από την πόρτα σε όλη τη διαδρομή σε όλη την condo με το καθιστικό και το μπαλκόνι στην άλλη πλευρά. Οι όμορφες ζεστές αποχρώσεις του condo έρχονται σε αντίθεση με τα ψυχρά χρώματα που έρχονται από τα δροσερά νερά του ποταμού COMAL, ηρεμώντας μπλε του ουρανού και τη ζωντανή χόρτα της άνοιξης εκκολαπτόμενοι φύλλα. Τα δωμάτια είναι απλά αλλά κομψά και κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση με πάνω από 100 καλωδιακά κανάλια. Έχουμε επίσης θαυμάσια μεγάλη επίπεδη οθόνη με DVD player στο σαλόνι και μια βιβλιοθήκη των βίντεο για να επιλέξετε από. Τα μπάνια θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας με το άνετο στυλ εξοχικό σπίτι τους. Η κουζίνα θα καλέσει όλη την οικογένεια να συγκεντρωθούν γύρω με καλόγουστη απλότητα και cool στυλ εξοχικό σπίτι. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο σαλόνι που είναι επιπλωμένο με ένα ωραίο καναπέ-κρεβάτι, μια καρέκλα βραχίονα και μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης. Α, και δεν αναφέρουμε τη θέα από το μπαλκόνι; Τι τέλειος μετάβασης προβλέπει από την ομορφιά μέσα προς τα έξω ομορφιά. Πάρτε το χρόνο να "θέσει ένα ξόρκι» και να απολαύσετε τις άνετες καρέκλες και τραπέζι όμορφο μωσαϊκό.

Condo μας συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα μια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ανακαίνιση του εξωτερικού. Όλοι οι διάδρομοι και έξω από τα μπαλκόνια είναι καινούργια και σας περιμένουν να τις απολαύσετε. Ευελπιστούμε ότι και εσείς θα επιλέξετε COOL εξοχικών σπιτιών μας στον παράδεισο όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στο New Braunfels. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούμε για να γίνει μια θαυμάσια εμπειρία για να κάνετε.

Το COOL COTTAGE COOL βρίσκεται επίσης κοντά στο Schlitterbahn Water Park, ένα συγκρότημα mega των 65 στρεμμάτων, ψήφισε το # 1 Water Park της Αμερικής για τα τελευταία έξι χρόνια!

COOL COMAL Cottage είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του New Braunfels - και μόνο πέντε τετράγωνα από το 100-year-old Αρτοποιίας Naeglin του!

Ξεκούραστη New Braunfels είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών. Εκτός από τα Guadalupe και Comal Ποτάμια, είναι γνωστό για Wurstfest της, αντίκες ψώνια, Landa πάρκο, γήπεδο γκολφ Landa Park, νόστιμη γερμανική κουζίνα, μεγάλη Τέξας μπάρμπεκιου, και πολλά φανταστικά εστιατόρια. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Huisache Grill, το οποίο είναι μόνο έξι τετράγωνα από την COOL COATTAGE!

Στο εσωτερικό, αυτή η όμορφα διακοσμημένα δύο υπνοδωματίων δύο-λουτρό συγκυριαρχία κοιμίζει άνετα έξι ενήλικες. Μπορείτε να αποσπάσουν 8, εάν κάποιοι είναι παιδιά. Κύριο υπνοδωμάτιο (queen-size) .Δωρεάν κρεβάτι σε master (δίδυμο μέγεθος), κρεβατοκάμαρα (King-size). Sleeper καναπέ (full-size).

Έξω, έχουμε όμορφη νέα πισίνα μας και χώρο υδρομασάζ στο κέντρο της όμορφης λόγους μας και δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού COMAL καταπληκτικό. Περπατήστε μέχρι το σκυρόδεμα προσγείωση ποτάμι, μπορείτε να απολαύσετε τα πανύψηλα δέντρα, και δροσερό νερό. Απολαύστε την καλύτερη θέση του ποταμού Comal!

Είμαστε καλοί γείτονες. Εμείς θέλουμε τον ποταμό Comal να είναι ένα φιλικό οικογενειακό χώρο. Αν είστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, θα πρέπει να έχετε κάποια προσοχή για τις οικογένειες με μικρά παιδιά. Κάποια μέρα, μπορεί να έχετε πάρα πολύ τα παιδιά. Συμπεριφέρονται όπως θα θέλατε οι άνθρωποι γύρω από το μέλλον των παιδιών σας να συμπεριφέρεται. Αν είστε μια οικογένεια με παιδιά και δεν έχουν ποτέ σε σωληνάριο στον ποταμό Comal - Έχω μερικές λέξεις των συμβουλών για σας. Πρώτα έρχονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Τα πλήθη δεν είναι τόσο άσχημα και το ποτάμι είναι υπέροχο και όμορφο! Δεύτερον, αν έχετε να έρθει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου - πάει σωλήνωση νωρίς! Αν έχετε στο νερό πριν από τις 10 το πρωί, το ποτάμι δεν θα είναι τόσο γεμάτο και η αναμονή για ένα λεωφορείο στο τέλος του πλωτήρα σας δεν θα είναι μακρύς.

Κατάθεση εγγύησης - Ο χώρος κράτησης VRBO μας επιτρέπει να επιλέξουμε μεταξύ προτιμήσεων Πολιτικής Προστασίας Ζημιών Ακίνητης Περιουσίας ή επιστρεπτέας κατάθεσης. Έχω επιλέξει το PDP. Με μια κράτηση "στιγμιαίου βιβλίου" θα σας επιτρέψει επίσης να επιλέξετε μια επιστρεπτέα εγγύηση ύψους $ 1500. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Εάν θέλετε να έχετε εγγύηση ύψους $ 350, αυτό είναι καλό για μένα. Απλά τοποθετήστε τις ημερομηνίες σας, τον αριθμό των επισκεπτών, τα κατοικίδια ζώα κ.λπ. και επιλέξτε την επιλογή "Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη μιας ερώτησης" αντί για "Κάντε κράτηση τώρα". Εξηγήστε το αίτημά σας και μπορώ να σας στείλω μια προσαρμοσμένη προσφορά με μια πιο λογική κατάθεση.

Λέξεις-κλειδιά: condo, ποτάμι, Comal, Braunfels, τρέχει ποτάμι, werstfest, wurstfest, Wurst, καταδύσεις, καταδύσεις, toob, σωλήνας, κανό, καγιάκ, ψάρια, επιπλέουν, Lone Star, outfitter,

Διαχειριστής καταλύματος

Reed Helmly
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

New Braunfels

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, New Braunfels) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Υδάτινο Πάρκο Schlitterbahn New Braunfels Waterpark, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Ποταμός Comal και Ποταμός Guadalupe. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Texas Tubes και Schlitterbahn East.
Χάρτης
New Braunfels, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ποταμός Comal - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λάντα Παρκ - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Texas Tubes - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Υδάτινο Πάρκο Schlitterbahn New Braunfels Waterpark - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αίθουσα Χορού Gruene Hall - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σαν Μάρκος: 22 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Antonio (Sat): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • OffRhodes Craft Beer Station - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Festhaus - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Muck And Fuss Craft Beer And Burger Bar - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Krause's Cafe and Biergarten - 12 λεπτά με τα πόδια
  • New Braunfels Brewery - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marlis J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
Our stay was great. The property is on the river and owners provided tubes, so tubing couldn't have been easier. Walking distance to super cute downtown. Antique stores, bakeries, restaurants and shops all within 6-7 blocks. Pool area is convenient and well maintained. The condo itself was really, really clean. The beds were comfortable and the kitchen had everything we needed for our stay. Internet was very good (I was with 3 teenagers, so that was important). Nice TVs in each room. Everything was just as pictured and described. From arrival to departure things couldn't have been easier.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Kevin E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very comfortable, affordable stay.
The unit was very nice for our needs.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

AUGUST (JUSTIN) K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Work Trip
Enjoyable stay while working in the area. Super easy to get ahold of owner when having additional questions. I will stay again when in the area.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

AUGUST (JUSTIN) K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Work Trip
Enjoyable stay while working in the area. Super easy to get ahold of owner when having additional questions. I will stay again when in the area.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

4/10 Κακό

Mike & Heidi R.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
Disappointed
The VRBO listing was misleading on multiple levels. The listing indicates that the space sleeps 8, and shows photos of 1 king bed, 2 full/ queen beds and a day bed, and a fold out couch.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Reed Helmly

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a computer professional and a real estate investor. I love to travel, snow ski, fish and play golf!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

New Braunfels was my home for many years. Now I am just 30 minutes away in South Austin. I love having this vacation rental here so I can show off my home town to new people!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You will love the feeling of being inside the condo as much as you will enjoy all the wonderful things that New Braunfels has to offer!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων