Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Grand Terrace ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6 ΑΤΟΜΑ

Grand Terrace ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6 ΑΤΟΜΑ

Συλλογή φωτογραφιών για LARGE APARTMENT WITH LARGE TERRACE 6 PEOPLE

Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Grand Terrace ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6 ΑΤΟΜΑ

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα75 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Esplugas de Llobregat, Catalonia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαμπ Νόου4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαFira Barcelona (εκθεσιακό κέντρο)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Plaça de Catalunya10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒαρκελώνη (BCN-Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρκελώνης)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Grand Terrace ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6 ΑΤΟΜΑ

Γενική περιγραφή:
Το διαμέρισμα Finestrellas βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού όπου έζησε για πολλά χρόνια (ζούμε στον πρώτο όροφο) είναι πολύ ευρύχωρο και διαθέτει μια υπέροχη βεράντα 42m2 με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σας (ο καιρός στη Βαρκελώνη είναι πάντα πολύ ήπια). Είναι διακοσμημένα σε μεσογειακό στιλ και είναι πολύ άνετο για να ξεκουραστούν. Είναι ιδανικό για οικογένειες και παρέες φίλων, επίσης, για τους ασκούμενους από το Πανεπιστήμιο του ERASMUS, η ESADE σχολείο των επιχειρήσεων ή ιατρικής στο νοσοκομείο Sant Joan de Deu, αλλά και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Palau de Congresos de Catalunya ή Πανηγύρια Βαρκελώνη Montjuïc.

Παροχές:
Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με δύο κρεβάτια το καθένα, δύο μπάνια (το ένα με ντους και ένα μονό), μια μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι, Wi-Fi και τηλεόραση, και βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Μεταφορές:
Για να πάτε στο κέντρο της πόλης πήγαινε κάτω στις στάσεις των λεωφορείων είναι 50 μέτρα από την μπροστινή πόρτα. Τα λεωφορεία 63 και 68 (που οδηγεί στην πλατεία Catalunya και Plaça Universitat, περίπου 45 λεπτά) 22 οδηγεί από την πλατεία Catalunya φθίνουσα Paseo de Gracia, όπου κτήρια του Γκαουντί είναι περίπου 60 λεπτά) και 78 στάσεις στο σταθμό Sants. Μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις εκδρομές στο Google maps. Το μετρό είναι σε 900 μέτρα (Zona Universitaria, γραμμή 3-πράσινο, Ramblas άφιξη σε 20 λεπτά) και να φτάσει μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα 12 λεπτών με τα πόδια μέσα από ένα όμορφο πάρκο με τριαντάφυλλα, Θερβάντες πάρκο, και να σπίτι από το μετρό (περιοχή Πανεπιστήμιο) μπορείτε να πάρετε το ΕΡ1 ή JM λεωφορεία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό (πίσω από την Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών) και το αφήνετε σε τρεις στάσεις σε κατ 'οίκον.
Περιβάλλον:
Στο περιβάλλον μας καθαρό αέρα και ηρεμία, διότι είμαστε σε κάποια απόσταση από τη ρύπανση και θόρυβο της πόλης. Απλά αφήστε το σπίτι και μπορείτε να περπατήσετε μέσα από το φυσικό περιβάλλον προσφέροντας Κολσερόλα Φυσικό Πάρκο, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά αθλητές πάνε έξω για ένα τρέξιμο ή το ποδήλατο, αλλά και πολλές Perronas ότι οι περιπατητές σκυλιών.
Γύρω από αυτό είναι ένα φαρμακείο, δύο εστιατόρια (το ένα σούπερ καταλανικά πιάτα και άλλα Βάσκων τροφίμων) και ένα καφέ / αρτοποιείο όπου μπορείτε να κάνετε ή να αγοράσετε πρωινό. Μεγάλα σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών, ή τρεις στάσεις λεωφορείων. Μερικά σημαντικά εμπορικά κέντρα της Βαρκελώνης (δύο ή τρεις) είναι τρεις στάσεις του μετρό ή 15 λεπτά με το λεωφορείο (63 και 78).
Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες:
Το διαμέρισμα είναι ανεξάρτητη και ολόκληρο το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες, καθώς και συσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό.
Θα λάβετε τους επισκέπτες κατά τη στιγμή της παράδοσης και προσφέρουν πλήρη ανεξαρτησία. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα ή χρειάζεστε πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συνδράμουν ή να ενημερώνουν.

Πρόσβαση:
Η διεύθυνση μας είναι:
Carrer de Santa Rosa, 34
Esplugues de Llobregat
08950 Βαρκελώνη
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαμέρισμα από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε:
Με ταξί (18 λεπτά). Σημαντικό: πρέπει να ενημερώσετε τον οδηγό ταξί για να σας μεταφέρει πίσω στο νοσοκομείο Sant Joan de Deu και το πάρκο απέναντι από το ξενοδοχείο Abba Garden. Το σπίτι μας είναι απέναντι από το ξενοδοχείο (το πράσινο με αμπέλια). Είναι σημαντικό να αναφέρουμε το νοσοκομείο, επειδή υπάρχει ένα άλλο δρόμο με το ίδιο όνομα σε ένα άλλο μακρινό μέρος της Βαρκελώνης.
Με το αυτοκίνητό σας αρχίζει Βαρκελώνη από την Ronda de Dalt και η παραγωγή μας είναι nº10 (Πεδράλμπες-Hospital de Sant Joan de Deu) και απλώς ακολουθήστε τις πινακίδες για το νοσοκομείο. Το σπίτι μας είναι ακριβώς πίσω από το Νοσοκομείο. Η στάθμευση είναι εύκολη, δωρεάν και ασφαλές.
Για να έρθετε από το αεροδρόμιο με τη δημόσια συγκοινωνία (μία ώρα):
Πάρτε το τρένο στην Ισπανία πλατεία. Πάρτε γραμμή 3 του μετρό (πράσινη) κατεύθυνση Zona Universitaria και υπάρχουν δύο επιλογές:
1. Κατεβείτε στο Zona Universitaria και να περπατήσετε μέχρι το λόφο (15 λεπτά, αλλά δύσκολο με τις αποσκευές). Ή να πάρετε το μπλε λεωφορεία ΕΡ1 και JM στάση βρίσκεται πίσω από την Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, η οποία θα αφήσει τέσσερις στάσεις μπροστά από το Νοσοκομείο. Η Σχολή βρίσκεται απέναντι από το μετρό και τα λεωφορεία τρέχουν μέχρι τις 21: 30h.
2. Κατεβείτε στο σταθμό Sants και να πάρετε το λεωφορείο 78 που πηγαίνει κατ 'ευθείαν και σταματά μπροστά από το Νοσοκομείο.

Διαχειριστής καταλύματος

Carlos Llevat

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Ideal para familias con niños

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Permitido fumar

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Esplugues De Llobregat

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Esplugues De Llobregat) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Πάρκο Γκουέλ και Casa Mila (πολυκατοικία, έργο Γκαουντί), ενώ στα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Barcelona Cathedral (καθεδρικός ναός) και Casa Batllo (κτήριο, έργο Γκαουντί). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Καμπ Νόου ή Ολυμπιακό Στάδιο Estadi Olímpic Lluís Companys. Εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η περιοχή με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία, ποδηλασία βουνού και οικολογικές περιηγήσεις.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καμπ Νόου - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λεωφόρος Passeig de Gràcia - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fira Barcelona (εκθεσιακό κέντρο) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Plaça de Catalunya - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λα Σαγράδα Φαμίλια - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός L’Hospitalet de Llobregat της Βαρκελώνης: 6 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Zona Universitària: 13 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ελ Πρατ της Βαρκελώνης (BCN): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin Coffee - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Espai Mireia - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar de la FIB - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Casa de Cantabria - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Bar Salamanca - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Simon R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gute und Preisgünstig
Gutes Location mit gutem Preis Leistungsverhältnis
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

8/10 Καλό

Laurent D.

Appartement agréable idéalement situé
Appartement conforme aux photos. Dommage qu'il ne soit pas précisé que la terrasse donne sur l'hôpital. Spacieux, confortable super pour 4 personnes et tout a fait convenable pour 6. Nous avons passé un très agréable séjour. A 10 minutes à pieds du métro pour amener en 20 minutes à la plaza de cataluña ou à 5 minutes du bus pour accéder en 30 minutes au centre, 25 minutes du parc Güel, 25 minutes du parc Montjuic. Quartier super agréable et calme. Sans souci pour se garer gratuitement (à 5 minutes à pieds). Une adresse à recommander.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Romain C.

Parfait! Rien à redire!
Appartement spacieux moderne et très agréable! Parfait pour 6 jeunes de 20 ans! Possède également une grande terrasse! Si on monte un peu, on peut trouver une vue imprenable sur Barcelone. Appartement très bien placé dans un quartier résidentiel calme à proximité de la ligne 3 du métro qui amène dans le centre de Barcelone. Enfin, propriétaires très agréables et accueillants qui mettent tout en œuvre pour que leurs clients passent le meilleur séjour possible! Excellent rapport qualité/prix! N'hésitez pas une seconde!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

patricia g.

très bon séjour
location conforme à la description, très agréable , possibilité de se garer gratuitement juste à coté, quartier calme , transport à proximité. la proprietaire , suzanna, très sympatique , donnant des petits conseils. je recommande cette location
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Monique B.

location idéale pour des vacances en Espagne
très agréable location aux portes de Barcelone. L'appartement était propre , nous étions au calme. les draps et serviettes étaient fournis, ce qui est très appréciable pour partir en vacances. La propriétaire est très accueillante et sympathique. Je recommanderais cette location à un ami

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carlos Llevat

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm Susana, born in Barcelona and I live with my family in one of the house that we rent. We love to travel as backpackers and we have visited several countries in South America, Africa and Asia. We love nature, traditional cuisine, fusion and chef cuisine, and often we left with family and friends to discover restaurants in Barcelona with its new proposals. I am a painter, degree in Fine Arts of University of Barcelona.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is very spacious and has a magnificent terrace of 42m2 to breakfast, lunch and dinner with family or friends (the weather in Barcelona is always very mild). It is decorated in Mediterranean style and is very comfortable to rest. It is ideal for families and groups of friends, also for interns from the University of ERASMUS, the business school ESADE or medicine at Hospital Sant Joan de Deu and also for professionals who wish to attend the Palau de Congresos de Catalunya or Fairs Barcelona Montjuïc.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In a quiet neighborhood, away from the bustle of the big city with a large terrace for relaxing and good connections to access the city center

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων