Διαμέρισμα στον προορισμό Barano d'Ischia, CampaniaΙδιώτης οικοδεσπότης

Le Castagne Διαμερίσματα ΣΤ Wo Ίσκια

Le Castagne Διαμερίσματα ΣΤ Wo Ίσκια

Συλλογή φωτογραφιών για apartment/ flat - 2 rooms - 2/5 personsHouse with garden

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Le Castagne Διαμερίσματα ΣΤ Wo Ίσκια

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 5 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Barano d'Ischia, Campania
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Ίσκια7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Via Vittoria Colonna10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Aragonese15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάπολη (NAP-Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης)117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Le Castagne Διαμερίσματα ΣΤ Wo Ίσκια

Βουτηγμένος στο σπίτι διακοπών στο νησί της Ischia, στην όμορφη κόλπο της Νάπολης. Το σπίτι χωρίζεται σε 3 όμορφα διαμερίσματα (αυτό το διαμέρισμα: 45 m2, ισόγειο), βυθισμένο σε καταπράσινα καστανιές και αμπελώνες με αρωματικούς κήπους γεμάτους λουλούδια και μεγάλες βεράντες που σας επιτρέπουν να περάσετε ευχάριστες και γαλήνιες στιγμές χαλάρωσης με πρωινό ανοίξτε σε επαφή με τη φύση του πανέμορφου νησιού Ischia. Για τον καθένα είναι διαθέσιμο ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, μια κούνια, άλλα παιχνίδια, μια πισίνα. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα!
Το σπίτι είναι 600 μέτρα (σε ευθεία γραμμή) από τη θάλασσα, 3 χλμ από το κόλπο-Maronti παραλία, διάσημη για ατμίδες του, ιαματικά λουτρά Cavascura, το Olmitello και Nitrodi, γνωστό από την αρχαιότητα Έλληνες και οι Ρωμαίοι με τις πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες. Το σπίτι είναι περίπου 500 μέτρα από το κέντρο, όπου υπάρχει από τον τρόπο που η στάση του λεωφορείου με συχνές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη του νησιού: το όμορφο κόλπο Maronti, Sant 'Angelo, το Κάστρο Aragonese, οι κόλποι του S. Montano, Αγίου Φραγκίσκου και Citara, ένας από τους κήπους του πάρκου, spa πιο διάσημα στον κόσμο: τους Κήπους του Ποσειδώνα. Ε »μπορεί να πάει για περιπάτους στους λόφους και τα δάση του νησιού (με ξεναγήσεις) και να απολαύσετε ένα πολύ πράσινο που καλύπτει Ischia (που ονομάζεται επίσης το πράσινο νησί) .. Για τα παιδιά και τους εφήβους προτείνουν την Ιντιάνα Πάρκο . Υπάρχουν ακόμα ... η δυνατότητα να κάνετε ιππασία, ποδηλασία, καθώς και για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, τον ήλιο και τις θεραπείες spa, κωπηλασία, τένις, ποδόσφαιρο, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι. Οι περισσότερες από τις παραλίες είναι προσβάσιμες δωρεάν και μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες, πρόσβαση σε εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες εντός disponibili..Se σας αρέσει η πεζοπορία, υπάρχουν οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές και να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο του νησιού βάρκα, να θαυμάσουν την ομορφιά της γύρω από το ξενοδοχείο Capri, επισκεφθείτε Νάπολη, Sorrento, στην ακτή του Αμάλφι, τα ενδιαφέροντα ερείπια της Πομπηίας, Βεζούβιου, το Solfatara.
Ιδανικό σπίτι διακοπών για ένα χαλαρωτικό, ηλιόλουστη και υγιείς διακοπές.
Η δομή είναι εξοπλισμένη με πισίνα για παιδιά (διαμέτρου 4mt) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.
Ειδικές εκπτώσεις για τα πάρκα σπα.

Διαχειριστής καταλύματος

Daniele D'Ambra

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 17 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Max 1 ed avvertendoci prima dell' arrivo.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα και πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπαράνο ντ'Ίσια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μπαράνο ντ'Ίσια) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Επισκοπικό Μουσείο και Μουσείο Museo del Mare, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πύργος Γκουεβάρα και Βασιλικό Παλάτι της Ίσκια. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Cioccolateria Atelier delle Dolcezze και Υδάτινο Πάρκο Idroterme Olympus. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σπα Terme di Ischia - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cartaromana - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Ίσκια - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Via Vittoria Colonna - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Aragonese - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Νάπολης (Nap): 118 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Pizzeria Onda Verde - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Nettuno - Maronti - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Barracuda - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Piano Liguori - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Nascondiglio Dell'Amore - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 25 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 25 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Massimo P.

Bella sorpresa!
Un' ottima soluzione abitativa, pulita, piccolina ma con tutte le comodità e grande sfogo esterno. La strada per arrivarci e' un pò stretta ma ci si adatta velocemente anche con una vettura medio grande. La posizione e' strategica, relativamente vicina a Ischia centro e alla splendida spiaggia di Maronti. E' la prima volta che venivamo ad Ischia, l' isola è da girare tutta, bellissima oltre ogni aspettativa. Riguardo al terremoto, abbiamo deciso di rimanere anche dopo la scossa, tg e quotidiani hanno gonfiato il problema in modo totalmente irresponsabile, la notte stessa e mattina seguente sono fuggiti un po' di psicolabili poi e' tutto rientrato alla normalita'. Tornando alla casa ci teniamo a ringraziare D' Ambra, il gentilissimo proprietario ma soprattutto la sua consorte; la signora ci ha accolto come dei figli, è sempre stata premurosa in ogni suo gesto, ci donava marmellate, limoncelli, un coniglio cucinato meravigliosamente. Sempre colma di attenzioni, quando ci siamo congedati si è quasi commossa. Rimarrà sempre nei nostri cuori oltre a tutto il resto. Casa consigliatissima.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Ulrich N.

Ein Wohlfühlurlaub mit Familienanschluss
Wir hatten uns für diesen Urlaub Ruhe, kein großes Schicki Micki und drei Wochen Ischia gewünscht. Die Ruheoase haben wir bei der Familie D'Ambra gefunden. Vom ersten Tag an haben wir uns sehr wohl und willkommen gefühlt. Die Ausstattung der kleinen Wohnung ist schlicht, erfüllt aber praktikabel ihren Zweck für einen Urlaub, der Gott sei Dank vorwiegend draußen stattfindet. Wir lieben die italienische Küche, aber uns war es auch wichtig selbst zu kochen. Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man braucht. Sehr gut gefallen hat uns das Kochen mit Gas. Die Wohnung ist auch in den Sommermonaten angenehm temperiert. Bei 21 Nächten kam es uns auf gute Betten an. die Matratzen sind perfekt. Die Terasse ist groß und mit Liegen ausgestattet. Hier könnte man es gut aushalten, vor allem beim Frühstück, wenn man vom Hausherren mit einem Buon giorno begrüßt und mit eigenen Zitronen versorgt wurde. Der Pool und die Außendusche sorgen für die kleine Erfrischung zwischendurch. Das Haus liegt ca. 10 Gehminuten vom Ortskern Valotiere entfernt, wo es eine Busanbindung z.B. zum Spiaggio del Maronti oder in die andere Richtung nach Ischia Porto gibt. Wir waren zwar mit dem Auto vor Ort, doch das haben wir drei Wochen klugerweise am Haus stehen lassen. Also, insgesamt ein erholsamer und erlebnisreicher Urlaub. Sehr empfehlenswert!
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Jacopo M.

Soggiorno perfetto per rilassarsi
L'alloggio è situato effettivamente in una zona tranquilla e riposante. Raggiungibile in auto attraverso un stradina così caratteristica da favorire la percorrenza a piedi anche per la frescura soprattutto in ore mattutine. Ottima è la posizione per la vicinanza (5 minuti di auto o di pullman) dalla bellissima spiaggia dei Maronti e dal Carrefour aperto 24h. Il soggiorno è piacevole anche per l'accoglienza ospitale e gentile dei proprietari che mettono a disposizione attrezzature di cui gode la casa (piscina, tavolo ping pong, lettini disposti su ampio prato) oltre ad offrirci dei limoni, fichi della propria terra e del buon coniglio da lui cucinato. L'alloggio è gradevole, pulito ed accogliente.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

alessandra s.

Ottima accoglienza Daniele e famiglia davvero gent
Ottimo ospitalità gentilezza disponibilita e cortesia Daniele un perfetto padrone di casa. La casa è esattamente come nelle foto molto carina confortevole e frasca luogo tranquillissimo.wifi libera Consiglio a tutti per una vacanza con la famiglia. Alessata Scarpelli
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Guido V., Italia

Relax e gentilezza
Siamo stati ospiti della struttura a giugno. Abbiamo apprezzato la grande gentilezza e cortesia dei proprietari, sempre disponibili a dare consigli e utili informazioni. Il clima squisitamente famigliare e la posizione tranquilla dell'appartamento, defilata rispetto alle più frequentate e caotiche aree dell'isola, ci ha permesso di passare una vacanza rilassante e piacevole.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2016

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Daniele D'Ambra

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες