ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Μοναδικό, Custom Built Riverfront Home, Ανακαινισμένο & Διεύρυνε το 2019!

Μοναδικό, Custom Built Riverfront Home, Ανακαινισμένο & Διεύρυνε το 2019!

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful Riverfront Home w/ Kayaks & Firewood! Two Dogs Ok! 🏡 🐾 🛶

Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μοναδικό, Custom Built Riverfront Home, Ανακαινισμένο & Διεύρυνε το 2019!

10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα161 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Everett, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Down River9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεδίο Δοκιμών Breezewood32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Raystown Lake37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑλτούνα, Πενσιλβάνια (AOO-Κομητεία Μπλερ)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοναδικό, Custom Built Riverfront Home, Ανακαινισμένο & Διεύρυνε το 2019!

Καλώς ήρθατε στο Camp Shoop!

Το Camp Shoop είναι ένα υπέροχο σπίτι στο ποτάμι, όπου θα απολαύσετε μια άφθονη γεύση στο ύπαιθρο με όλες τις εσωτερικές ανέσεις του σπιτιού.

Το μοναδικό μας έθιμο χτισμένο σπίτι χτίστηκε αρχικά το 2009, ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε το 2019. Διπλασιάσαμε σχεδόν το μέγεθός μας αυξάνοντας τον χώρο μας από 2 υπνοδωμάτια, 1-1 / 2 μπάνια σε 3 υπνοδωμάτια, 3-1 / 2 μπάνια!

Το σπίτι μας διαθέτει λοφώδη πευκοδάση, έθιμο ντουλάπι, έπιπλα έθιμο, και countertops γρανίτη σε όλη. Το αρχικό ανοικτό σχέδιο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού συνδυάζει κομψά την κουζίνα, την τραπεζαρία και το οικογενειακό δωμάτιο με θολωτή οροφή και φεγγίτες. Μετά την προσθήκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα παρακείμενο χώρο για ηλιοθεραπεία / καθιστικό από την κουζίνα / τραπεζαρία. Το sunroom προσφέρει υπέροχη θέα στο ποτάμι!

Η κουζίνα είναι άρτια εξοπλισμένη με ειδικά ντουλάπια, ένα νησί εργασίας, ένα ευρύχωρο τραπεζαρία και σύγχρονες μαύρες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Θα βρείτε αφθονία σερβίτσια, μαγειρικά σκεύη, μικρές συσκευές, εργαλεία κουζίνας και σκεύη.

Στο οικογενειακό δωμάτιο θα απολαύσετε άνετα έπιπλα με κλίση, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών με δίκτυο DISH, Hopper 3 DVR, Blu-ray DVD player και σύστημα παιχνιδιών βίντεο Wii.

Το Master Bedroom βρίσκεται στη νέα προσθήκη. Προσφέρει ένα κρεβάτι κορνίζα, μεγάλο συρταριέρα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών και συρόμενες γυάλινες πόρτες που δίνουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό κατάστρωμα με άνετα άνετα καθίσματα για 2 άτομα. Θα έχετε πρόσβαση στη μεγάλη Σουίτα Μπάνιου μέσα από συρόμενες πόρτες διπλού αχυρώνα. Το πολυτελές μπάνιο διαθέτει διπλό μπανιέρα από γρανίτη, μια ευρύχωρη μπανιέρα με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα στο πίσω δάσος, καμπίνα ντους 4 'x 5' και ιδιωτικό δωμάτιο με γλάστρες.

Η σουίτα υπνοδωματίου Guest είναι επίσης στη νέα προσθήκη. Διαθέτει ένα κρεβάτι Queen Size και ένα πλήρες μπάνιο. Ονομάζουμε Guest Room το "Stump Room", καθώς τα κομοδίνα είναι αυθεντικά βαριά, γερά κόκκινα πεύκα πεύκου, τελειωμένα και κατασκευασμένα από έναν ταλαντούχο νέους Amish gentleman που δημιούργησε τα περισσότερα από τα άλλα μας έπιπλα και ντουλάπια. Στο Guest Bath, ο νεροχύτης του βάθρου βάσης στηρίζεται επίσης σε ένα κούτσουρο που κλυδωνίζεται έξω για να αποκρύψει τα υδραυλικά. Για να είμαστε απόλυτα διαφανείς, το Guest Suite τελείωσε μικρότερο από αυτό που είχαμε προβλέψει, αλλά είναι ακόμα άνετο και φωτεινό με μεγάλα παράθυρα, κεκλιμένη οροφή, πλήρες λουτρό και ντουλάπα σχεδιασμένα δημιουργικά για να φιλοξενήσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ ταξιδιού σας.

Το Bunk Room είναι το τρίτο υπνοδωμάτιο. Βρίσκεται στην αρχική δομή σε αυτό που ήταν το πρώην Master Bedroom. Θα βρείτε εύρωστα πλήρως γεμάτα κούτσουρα, ένα μεγάλο διπλό ρούχο με καθρέφτη, μια μεγάλη ντουλάπα και το δικό του ιδιωτικό μισό λουτρό.

Σε εξωτερικούς χώρους θα απολαύσετε χαλαρωτικούς ήχους ποταμών και θέα από το απλό ανοιχτό μπροστινό κατάστρωμα. Ένα ευρύχωρο σκεπαστό περίπτερο εξοπλισμένο με ηχοσύστημα παρέχει ένα επιπλέον χώρο για να απολαύσετε το ύπαιθρο. Καγιάκ, καυσόξυλα, καρέκλες και καρέκλες ποταμού παρέχονται για την απόλαυσή σας.

Οι επισκέπτες συχνά παρατήρησαν ότι το σπίτι μας δεν αισθάνεται σαν μια «τυπική μίσθωση» και αυτό γιατί, για εμάς, δεν είναι «απλώς μια μίσθωση». Το Camp Shoop είναι το δεύτερο σπίτι μας. Το χρησιμοποιούμε συχνά και το διαχειριζόμαστε οι ίδιοι. Προωθήσαμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε συνεχώς το σπίτι μας προς αμοιβαίο όφελος των επισκεπτών και των εαυτών μας. Από τότε που αρχίσαμε να μοιραζόμαστε το σπίτι μας το 2014, έχουμε ξαναβρεθεί κάθε πένα των κερδών μας πίσω στην ιδιοκτησία. :)

Σχετικά με την τοποθεσία μας ...

Η ιδιοκτησία μας βρίσκεται σε περίπου ένα στρέμμα ιδιοκτησίας στο Everett, PA κατά μήκος του Raystown Branch του ποταμού Juniata, λίγες εκατοντάδες μέτρα από τη Γέφυρα Woy (Mile 69). Η ιδιωτική λωρίδα χωματόδρομου / βρωμιάς δεν έχει καθολική πρόσβαση, η οποία περιορίζει ευνοϊκά την κυκλοφορία στους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους καλεσμένους τους. Θα βρείτε περίπου 20 ιδιότητες κατά μήκος της λωρίδας. Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε τρία σπίτια, εξοχικές κατοικίες, RV, κατασκηνωτές και κινητά σπίτια. Οι περισσότερες από τις ιδιότητες είναι πολύ καλά διατηρημένες.

Οι επισκέπτες συχνά ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες ... Για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας εκ των προτέρων, θα βρείτε ένα εξοχικό σπίτι στα αριστερά μας και ένα σπίτι στα δεξιά μας. Στο πίσω μέρος θα βρείτε ένα αρκετά κατακόρυφο λόφο. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε μια μεγάλη αυλή, τη λωρίδα και το ποτάμι. Ναι, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε (εκτός και αν βιώνουμε μια σημαντική ξηρασία) τον ποταμό από το κατάστρωμα και το σπίτι. Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε μια αφθονία ειρήνης και ησυχίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η δραστηριότητα γενικά αυξάνεται τα Σαββατοκύριακα.

Ένα ταξίδι στο Everett για παντοπωλεία, γκολφ ή παγωτό είναι ένα γρήγορο ταξίδι τεσσάρων μιλίων. Το Downtown Bedford, το οποίο απέχει 11 μίλια, προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, γραφικές εμπειρίες αγορών, ιστορικούς χώρους και το διάσημο Omni Bedford Springs Resort.

Τι να κάνετε στον ποταμό ....

• Καγιάκ ή σωλήνας. Όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, μπορείτε να απολαύσετε ένα γραφικό πλωτήρα κάτω από τον ποταμό Juniata μέσω καγιάκ ή σωλήνα. Παρέχονται πέντε καγιάκ. Σημείωση: Ένα όχημα επαρκούς μεγέθους ή επαρκώς εξοπλισμένο είναι απαραίτητο για τη μεταφορά καγιάκ από / προς ένα σημείο πτώσης προς τα ανάντη ή προς το σημείο ανάληψης κατάντη. Οι φιλοξενούμενοι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη και ευθύνη για τη χρήση καγιάκ, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης για τον ποταμό. Παρακαλείσθε να καταλάβετε ότι οι συνθήκες του ποταμού θα ποικίλλουν ανάλογα με τις βροχοπτώσεις που παρέχει η Μητέρα Φύση. Εάν οι συνθήκες του ποταμού δεν είναι ευνοϊκές για καγιάκ, παρέχουμε άδεια εκτόξευσης για κάθε σκάφος, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κοντινή λίμνη 451 στρεμμάτων του Shawnee State Park.
• Riversit. Οι καρέκλες παραλίας προσφέρονται στους επισκέπτες μας για να απολαύσουν τους ήχους και το τοπίο του ποταμού.
• Ψάρι. Θα βρείτε Bass, Rock Bass, Sunfish, Κυπρίνος και γατόψαρο στο ποτάμι. Οι συνθήκες θα καθορίσουν τι δάγκει.
• Bowfish για κυπρίνους, κορόιδα ή γατόψαρο.
• Απλά χαλάρωσε. Διαβάστε ένα βιβλίο, κάντε ένα παζλ ή κάνετε άνετα σε μια από τις υπαίθριες κούνιες.
• Κατασκευάστε μια φωτιά. Ψιλοκόψτε ένα marshmallow, δημιουργήστε ένα s'more ή αστέρι βλέμμα σε μια καθαρή νύχτα.
• Παρακολουθήστε τα πτηνά. Είναι πιθανό να δείτε ψαροντούφεκο, ερωδιούς και γεράκια. Εάν είστε τυχεροί, ίσως δείτε έναν αετό.

Τι να κάνετε στην περιοχή .....

• Δείπνο έξω. Υπάρχουν περιορισμένες επιλογές για φαγητό στο Everett (4 μίλια). Το Breezewood (7 μίλια) προσφέρει επιλογές που είναι χαρακτηριστικές μιας εναλλαγής αυτοκινητοδρόμων. Το Downtown Bedford (13 μίλια) προσφέρει επιλογές μη αλυσίδας με φιλόξενο περιβάλλον, χαρακτηριστικό μιας μικρής ιστορικής πόλης.
• Πηγαίνετε για παγωτό. Το Igloo στο Everett είναι υπέροχο! (4 μίλια).
• Γκολφ. Ο ποταμός Down River στο Everett είναι ευχάριστο και οικονομικό (4 μίλια). Μια πιο γοητευτική εμπειρία είναι διαθέσιμη στο Omni Bedford Springs Resort (15 μίλια).
• Spa. Επισκεφθείτε το Omni Bedford Springs Resort (15 μίλια).
• Καταστήματα Antiquing / Craft Shopping. Downtown Bedford (13 μίλια).
• Ιστορία. Επισκεφθείτε το Μουσείο Fort Bedford (13 μίλια) και / ή το Old Bedford Village στο Bedford (17 μίλια).
• Κρατικά πάρκα. Shawnee State Park στο Schellsburg (39 χλμ.). Blue Knob All Seasons Resort στο Claysburg (38 μίλια).
• Memorial του Flight 93, Stoystown (36 μίλια).
• Καζίνο. Rocky Gap, Cumberland, MD (46 χλμ.)
• Ψάρεμα, βάρκα, κολύμπι. Η λίμνη Raystown στο Huntingdon (50 μίλια).
• Πάρκο ψυχαγωγίας Lakemont, Altoona, PA. (48 μίλια).
• Πάρκο ψυχαγωγίας DelGrosso, Tipton, PA. (60 μίλια).

Πότε να επισκεφτείτε ....

Το καλοκαίρι σημαίνει ζεστό καιρό, πικνίκ και μαγιό. Από την Ημέρα Μνήμης έως την Ημέρα της Εργασίας θα συναντήσετε την περισσότερη δραστηριότητα στον ποταμό.

Τα φύλλα του φθινοπώρου είναι όμορφα και είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να παρευρεθείτε στο ετήσιο Φεστιβάλ Φθινοπωρινής Φθινοπώρου, το οποίο εκτυλίσσεται κάθε χρόνο στο κέντρο του Bedford τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.

Ο χειμώνας είναι έρημος, αλλά απολαυστικός και είναι μια ωραία στιγμή για μια ήσυχη ρομαντική απόδραση ή οικογενειακή υποχώρηση κατά τη διάρκεια των διακοπών. (Συνιστάται όχημα 4WD κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, καθώς η λωρίδα δεν λαμβάνει συνήθη χειμερινή συντήρηση.)

Το Springtime φέρνει την ευπρόσδεκτη μετάβαση από το Winter. Ιστορικά, αργά την άνοιξη υπήρξε η καλύτερη στιγμή για καγιάκ.

Αλλα...

Διαχειριζόμαστε και διατηρούμε την ιδιοκτησία μας.

Παρακαλείσθε να ρωτήσετε τυχόν ερωτήσεις που ενδεχομένως έχετε να μάθετε εδώ. Σας θέλουμε ειλικρινά να είστε ευτυχείς και να αποκαλύψετε χαρούμενα και πλήρως τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε ότι το σπίτι μας ή / και η περιοχή είναι αμοιβαία καλή. :)

Είμαστε υπερήφανοι για το σπίτι μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε την τρέχουσα, καθαρή και εξαιρετική επισκευή για την αμοιβαία απόλαυση. Μας αρέσει να το μοιραζόμαστε με τους καλεσμένους μας και είμαστε πολύ εύκολο να το ακολουθήσουμε, αλλά έχουμε κάποιους περιορισμούς και κανόνες συμπεριφοράς.

-Οι επισκέπτες πρέπει να υπογράψουν μια συμφωνία ενοικίασης και να αποκαλύψουν βασικές πληροφορίες επικοινωνίας.

- Είμαστε απολύτως απαλλαγμένοι από τον καπνό (οποιουδήποτε περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών) σε εσωτερικούς χώρους και στο κατάστρωμα.

-Με μια ονομαστική αμοιβή για κατοικίδια ζώα, ένα μέγιστο δύο καλά συμπεριφερθέντα μη επιθετικά ενήλικα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα όταν συνοδεύονται από υπεύθυνους ιδιοκτήτες (απαιτείται προ-έγκριση).

-Δεν παρέχουμε καταλύματα για εκδηλώσεις στο σπίτι, εορταστικές εκδηλώσεις, συμβαλλόμενα μέρη με πτυχίο / bachelorette ή παρόμοιες δραστηριότητες που ενδέχεται να προκαλέσουν αναστάτωση στους γείτονες και ζημιές στο σπίτι μας.

-Δεν είμαστε εξοπλισμένοι για να φιλοξενήσουμε μεγάλες συγκεντρώσεις όπως γάμους ή επανασύνδεσμοι.

- Το βάθος και η καθαρότητα του ποταμού θα εξαρτηθεί από τον καιρό που η μητέρα φύση επιλέγει να προσφέρει. Ανάλογα με την βροχόπτωση ή την έλλειψή τους, οι συνθήκες του ποταμού μπορεί να είναι ή να μην είναι βέλτιστες για την αλιεία, το καγιάκ, το βόλτα κ.λπ.

-Viasat δορυφορικό Internet παρέχεται για τους επισκέπτες μας. Λόγω της υπαίθρου, το δορυφορικό internet είναι η μόνη επιλογή μας και δυστυχώς έρχεται με περιορισμούς χρήσης. Δεν είναι γρήγορο αλλά θα υποστηρίξει την περιήγηση στο Web και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν θα υποστηρίζει streaming βίντεο ή online gaming. Εάν οι απαιτήσεις σας για δεδομένα είναι εντατικές, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το απεριόριστο σχέδιο δεδομένων σας ή να ενεργοποιήσετε ένα hotspot στο προσωπικό σας smart phone πριν από την άφιξή σας.

-Το σπίτι μας είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα ασφαλείας Ringbell. Το εξωτερικό βίντεο δεν μοιράζεται. Καταγράφεται μόνο για λόγους αστικής ευθύνης και για να μας προστατεύει από την παραπλανητική παρουσία του επισκέπτη, την ανεπίτρεπτη πρόσβαση και την πληρότητα.

Διαχειριστής καταλύματος

Sandy Shoop
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children are welcome, but we are not childproofed.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please ask if you have questions about your group.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Housetrained/nonaggressive dogs will be considered

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking/vaping indoors or on deck.
We value and appreciate all of our guests. We ask that you treat our home, its contents and its amenities with care and respect.
We share our home with responsible adults ages 25 and above. We will NOT host Spring Break Parties, House Parties, Bachelor/Bachelorette Parties, Etc.
A short term rental agreement is required to be signed. Contact information of the responsible party must be disclosed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please ask if you have questions about your group.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Έβερετ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Έβερετ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Down River και Υπαίθρια Διαδρομή Schellsburg / Shawnee Loop, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Tenley Park και Δάσος του Στάτου Μπούχαναν. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Bedford Candies ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Bedford Speedway (Πίστα ταχύτητας). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Down River - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος του Στάτου Μπούχαναν - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bedford Speedway (Πίστα ταχύτητας) - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πεδίο Δοκιμών Breezewood - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Raystown Lake - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αλτούνα, Πενσιλβάνια (AOO-Κομητεία Μπλερ): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Arby's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bob Evans - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Travelers' Oasis - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 133 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 137 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jenny P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
President's day weekend
Sandy was great to communicate with, she even allowed us an early check-in and a late check out. The house was perfect for our group, with plenty of space for everyone. We cooked multiple meals in the kitchen and had evey tool we needed. Check out was a breeze and things we would have done anyway.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

lisa o.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
The most amazing place for a wonderful get-away. From the moment you drive up to the property, you can “feel” how special it is. From the perfect outdoor swing to the wonderful deck and view of the water to the marvelous interior. The rooms are beautiful and big and so welcoming, the owners take pride in their home as it shows through in every way. They are also very responsive and helpful in all ways. The entire home is beautiful and should be in a magazine. The property is so well taken care and well stocked. The peace and tranquility of the lake and the comfort of the home are truly spectacular and make you feel like you are home. Thank you for a wonderful and memorable time at your beautiful home. Stay here and you will NOT regret it!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Joanne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall getaway!
Perfect: home, host, view and fall colors. Plus, quiet and cozy! Some nice hiking nearby. Sandy the owner thought of everything! Thanks!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kim P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall Getaway
Location is just so calming and relaxing. Beautiful views. Bird watching a plus. Outdoor seating a plus.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Sarah D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
The house was beautiful and well stocked with everything you could possibly need. The property was perfect for our family. The hosts made checking in and out so easy and they graciously allowed us to check in early and check out late. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sandy Shoop

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hubby and I are retired and living in Mount Holly Springs, Pennsylvania.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

In 2005 we began to feel 'boxed in' in the lovely sidewalk community that we called home. We yearned for a place to escape with our two young boys, then ages 7 and 10.

Our boys showed early interest in fishing so our criteria was that our escape property had to have water access and be within two hours of home so that we could easily enjoy it on a regular basis. After 2 years of searching when we least expected it, we found our diamond in the rough. It was July 2007. Riverfront properties like ours are rare and often come available only by word of mouth. An older couple had decided to part with their property that had been in their family for many years.

In 2009 the old structures were removed and Camp Shoop was born. The original Camp Shoop was less than 1000 square feet. It was small but warm, comfortable and convenient to home. Ten years later, planning for retirement years at the river, we took the plunge and nearly doubled our size in 2019.

We began sharing our home as a vacation rental in 2014.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The unique location of our property offers a bountiful taste of the outdoors with the comforts of home. We have direct water access to the river in front of our home. The house is elevated to comply with the 100 year flood plain.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες