Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

New Frontline Townhouse, όμορφα επιπλωμένο, ιδιωτική πισίνα, πλήρες κλιματισμό, Wi-Fi

New Frontline Townhouse, όμορφα επιπλωμένο, ιδιωτική πισίνα, πλήρες κλιματισμό, Wi-Fi

Συλλογή φωτογραφιών για Frontline Townhouse, Beautifully Furnished, Private Pool, Full a/c, Wi-Fi

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 18, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος New Frontline Townhouse, όμορφα επιπλωμένο, ιδιωτική πισίνα, πλήρες κλιματισμό, Wi-Fi

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα95 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Torre Pacheco, Murcia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Mar Menor Golf1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Roda Golf9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜούρθια (MJV-Σαν Χαβιέρ)19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Γκολφ Saurines de la Torre21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

New Frontline Townhouse, όμορφα επιπλωμένο, ιδιωτική πισίνα, πλήρες κλιματισμό, Wi-Fi

Ένα πολυτελές 2 κρεβάτι, 2 μπάνιο σπίτι διακοπών που βρίσκεται δίπλα στο 7ο Fairway στο όμορφο Mar Menor Golf Resort. Τώρα με μια πολυτελή ιδιωτική πισίνα.
Μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παρθένες παραλίες της γαλάζιας σημαίας της γαλήνιας μικρής θάλασσας Mar Menor στο Los Alcazares.
Μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το νέο διεθνές αεροδρόμιο της Μούρθια, 60 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αλικάντε.
Το σπίτι βρίσκεται σε ένα από τα πιο ήσυχα μέρη του θέρετρου, αλλά απέχει μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο 5 αστέρων και τα σπα, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τις πισίνες και το σούπερ μάρκετ καθώς και την εκτός δρόμου λεωφόρο όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια .

Είναι η ιδανική βάση είτε ταξιδεύετε ως οικογένεια για ετήσιες διακοπές είτε ως ζευγάρι που θέλει να ξεφύγει από όλα για λίγο.
Έχουμε διακοπές εδώ με τα μικρά μας εγγόνια και τα αγαπάμε. Οι παραλίες είναι ιδανικές για παιδιά, το θαλασσινό νερό είναι ζεστό και η άμμος είναι καθαρή.
Στο θέρετρο, όλες οι περιοχές κολύμβησης έχουν τόσο ενήλικες όσο και παιδικές πισίνες.

Το σπίτι διαθέτει πλήρη κλιματισμό για τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι κεντρικά θερμαινόμενο για τους πιο δροσερούς μήνες.

Η κουζίνα έχει όλα τα πράγματα που θα περιμένατε: ψυγείο / καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, τοστιέρα και ένα νέο φούρνο και εστία με ηλεκτρικό ανεμιστήρα Ikea. Υπάρχει επίσης στεγνωτήρας μαλλιών στο μπάνιο.

Και τα δύο μπάνια έχουν διευρύνει τις εγκαταστάσεις ντους, οπότε ο εσωτερικός χώρος στον επάνω όροφο έχει τώρα ένα μεγάλο ντους, ενώ στον κάτω όροφο υπάρχει μια μεγάλη κλειστή ντουζιέρα. Καθώς ο καθένας που έχει μείνει στο θέρετρο Polaris μαρτυρεί, οι αρχικές εγκαταστάσεις ντους και μπάνιου είναι μικροσκοπικές και μπορεί να είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση.

Το Internet, η wi-fi και η δορυφορική τηλεόραση είναι όλα συνδεδεμένα με μια σειρά από διεθνή κανάλια διαθέσιμα για να προβληθούν στο 48 "Samsung. Διαθέτουμε επίσης ένα κιβώτιο Google Chrome, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στην τηλεόραση μέσω του smartphone ή του Ipad.

Το ζεστό νερό και η θέρμανση είναι μέσω ενός λέβητα αερίου κατά παραγγελία.

Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια, η κύρια κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο έχει διπλό διπλό και ιδιωτικό μπάνιο και μια πολύ ηλιόλουστη επιπλωμένη βεράντα από την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τους παίκτες του γκολφ παίζοντας τις προσεγγίσεις τους στο 7ο πράσινο. Στο υπνοδωμάτιο του υπνοδωματίου υπάρχουν 2 μονά, τα οποία μπορούν επίσης να αλλάξουν σε διπλό αν χρειαστεί και υπάρχει επίσης ένα μονό κρεβάτι που μπορεί να τοποθετηθεί εάν απαιτείται.

Το ίδιο το θέρετρο είναι πολύ ασφαλές, είναι μια απομακρυσμένη κοινότητα μεγέθους μιας μικρής πόλης και θα δείτε την εταιρεία ασφαλείας να πραγματοποιήσει περιπολίες. Οι κοινόχρηστοι χώροι και οι δρόμοι είναι άψογα διαμορφωμένοι, διαμορφωμένοι και διατηρημένοι. Μόλις εισέλθετε στο θέρετρο θα αισθανθείτε σαν να έχετε φτάσει κάπου πολύ ιδιαίτερο που φυσικά είναι ακριβώς πώς θα πρέπει να αισθανθείτε όταν είστε διακοπές και κάναμε το καλύτερό μας με το σπίτι για να διατηρήσετε αυτό το vibe για σας όταν εισέρχεστε στο σπίτι.

Αν και σας προτείνουμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, δεν είναι απολύτως απαραίτητο.
Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την περιοχή τότε σαφώς ένα αυτοκίνητο είναι απαραίτητο, αλλά το σπίτι είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο της Μούρθια και υπάρχουν πολλά μπαρ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση που αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι ψύχρα τότε μην ενοχλείτε. Ένα ταξί από το αεροδρόμιο είναι περίπου 40 ευρώ και ταξί είναι διαθέσιμα στο θέρετρο από έξω από το ξενοδοχείο, αν θέλετε να βγείτε έξω ή πρέπει να επιστρέψετε στο αεροδρόμιο.

Χρησιμοποιούμε ένα κλειδί έτσι ώστε να είστε ελεύθεροι να φτάσετε σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας που επιθυμείτε, απλά συλλέξτε το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο και αφήστε τον εαυτό σας μέσα. Έχοντας πει αυτό, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι έχουμε την άφιξη στις 4μμ και την πολιτική αναχώρησης 10πμ για να δώσουμε τον καθαρότερο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι είναι ιδανικό για την άφιξή σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η πισίνα διαθέτει θερμάστρα για το νερό, επειδή δεν το επιθυμούν όλοι και είναι δαπανηρό να μην τρέξουμε, δεν θεωρούμε δίκαιο να χρεώσουμε όλους για αυτό. Συνεπώς, εάν επιθυμείτε να θερμανθεί η πισίνα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, ενημερώστε μας πριν κάνετε την κράτησή σας, επειδή υπάρχει επιπλέον χρέωση 50 ευρώ ανά εβδομάδα.

Διαχειριστής καταλύματος

Chris Tarry
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Torre-Pacheco

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Torre-Pacheco) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Mar Menor Golf και Λέσχη La Manga, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Μαρ Μενόρ. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αρένα Ταυρομαχιών της Καρταχένα ή Δημοτικό στάδιο Καρθαγένας. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση, κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Torre Pacheco, Murcia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο γκολφ Mar Menor Golf - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Club de Golf Torre Pacheco - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ Roda Golf - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Γκολφ La Serena - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο Γκολφ Saurines de la Torre - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τόρε-Πατσέκο: 11 λεπτά οδικώς
  • Κορβέρα (RMU-Διεθνής Αερολιμένας της Περιοχής της Μούρθια): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Athabasca - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Nomad - 14 λεπτά με τα πόδια
  • La Tropical - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Ramón - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mizu - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 38 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 45 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Glynis N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous holiday
Everything about our stay was 5*. The location, cleanliness, the owner and the Property managers. A superb place to stay.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Suzanne M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Suzanne & Anthony
Lovely property Great location
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

AITOR a.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfecto
Todo perfecto
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Rocío F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Buenas vacaciones
La casa está muy bien y la propietaria ha contestado enseguida ante cualquier necesidad.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Lawrie K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mr
Nice chilling week lovely and hot
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chris Tarry

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My husband and I live and work in Southampton, we enjoy the company of our children and our grandchildren, all of whom are determined to keep us on the straight and narrow.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My husband sent myself and our daughter on a house hunting expedition after we had enjoyed a fantastic holiday here in summer 2013 with our young grandchildren.
We spent every day of the holiday either on the beach with the children playing in the safe, shallow and unbelievably warm water of the Mar Menor or in one of the resort pools, they loved it, so did we.
We bought the house so that we could continue to holiday here whenever we wanted and to enable us to share the enjoyment we still feel about both the resort and the area with others.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων